Monday, June 6, 2011

motivasi dan air mani

hari ni aku agak malas nak menulis.. sekadar nak cerita perkaitan air mani dengan cerita motivasi yang aku pernah dengar.. bila sebut pasal air mani, mesti ada yang "ewwwww" kan? hahaha.. sedar diri tu sikit.. anda dulu asal dari air mani gak.. auww.. aku pernah terbaca satu artikel motivasi ni, ditulis oleh seorang perempuan yang pernah melakukan kesilapan dalam hidup.. artikel motivasi dia tu berkaitan jugak dengan air mani.. hahaha.. dia tulis artikel tu sebab nak bagi pengajaran kepada kaum perempuan yang lain agar jangan ulangi kesilapan yang pernah dia lakukan..


cerita dia mudah ja.. dia tegaskan dalam artikel dia, bahawa janganlah mendekatkan diri dengan maksiat hatta jangan dekatkan diri langsung dengan perkara maksiat.. dulu masa dia muda remaja (bujang) dia selalu bermanja-manja dengan kekasihnya.. sampaikan dia tolong blowjob si kekasih dia tu.. dia juga sekeras-kerasnya menyatakan bahawa dia tidak pernah langsung terlanjur dengan kekasih hatinya.. sekadar ringan-ringan dan geget-geget luar kemaluan ja..

tapi dengan kehendak tuhan, walaupun tidak pernah ditebuk tupai, dia telah mengandung dengan tidak sengajakan.. sebab apa? katanya disebabkan lepas kekasih hatinya memancutkan air mani dan terkena tangannya, dia tak basuh tangan.. lepas tu terus garu bontot, garu puki.. dengan cara tu pun boleh mengandung.. hal ini telah membuatkan aku konfius.. aku tak pasti pengajaran dia.. samada dia nak orang jauhi zina ataupun basuh tangan selepas blowjob.. kah kah kah


satu lagi perkaitan antara air mani dan motivasi ialah mengenai perlumbaan pertama kita sebelum ditiupkan roh ke dunia ini (perlumbaan sperma ke ovum).. cerita ni femes.. mesti ramai dah tau.. kita ni sebenarnya hebat.. sebab masa kita macam berudu (sperma), kita berjaya mengalahkan jutaan adik beradik kita yang lain.. jadi point utama cerita ni ialah untuk memberi semangat kepada sesiapa saja yang kecundang dalam hidup agar kembali bersemangat..

betul.. memang kita ni antara yang terbaik.. kita juga 'the chosen one' masa perlumbaan tu.. tapi aku tak rasa motivasi seperti ini mengajar kita erti kehidupan yang sebenar.. alasan aku ialah....... masa tu kita sperma!! bukannya jasad kita sama macam sekarang.. kah kah kah.. dulu aku menang perlumbaan pertama dengan berenang.. tapi kenapa sekarang aku tak pandai berenang?? cuba jawab!! cuba jawab!! kah kah kah.. anda rasa anda unique? ok.. anda memang unique.. sama saja seperti orang yang lain :)


p/s : unique? kita semua sama.. tujuan kita sama.. matlamat kita sama.. penerimaan kita ja berbeza..


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
50 Comments
Comments


50 comments:

Ayeem Jemain said...

cam shilake sebut puki!

zacky786 said...

haha ~ damn

Iera Azyra said...

.. kah kah kah.. dulu aku menang perlumbaan pertama dengan berenang.. tapi kenapa sekarang aku tak pandai berenang?? aku suke tol ngn ayat kau..sampai sekarang aku fikir lgi npe aku tak reti brenang....hahaha...:P

Miss Eunice said...

haha..yalor..knpe ea i xpndai brnenang skrg? haihh..hdp..hdp..=D

Nur_Muslimah said...

kalau bahasa P**i tue di cover sikit leyh tak ?? urmmmmm

**::CIKNUURUL::** said...

huhu,.CN pon xpndai berenang,.

Anonymous said...

YEAHHH..PUKI..PUKI...

! Nurida Ardy said...

aku sendiri tak pernah sebut p*** tp why org lelaki suka dan asyik sekali mahu menyebutnya??warks..-____-"

wannurfazrini said...

pehhh hahaha mcm mana leh jadi mcm tu pdhal dah kering kot kalau ye pun xbasuh!

wannurfazrini said...

jgn sebut puki abg tube , kite sebuk cibai. hahaa

Faiz Tapit said...

Woi, blowjob tu apa?

Puki tu pulak cane?

vampire's lovex said...

hahaha tak blah betol pmpuan tu.

we are the champion,sebab antara byk2 mni yg berlumba nk ke ovum,kita yg berjaya..pehh pehh haha

Cik Miza said...

terasa pulak org yang xpandai berenang ni!!

ainaa.najlaa.mohd.nor said...

tak pandai berenang kenelah pergi pandaikan. :)

alamina said...

baru nak ckp euww dah perli awal2 /// kah3 ...penulisan jelas .. tahniah ;)

Syera Khalid said...

HAHAHA sumpah direct gila, erkk

menusuk hati said...

(",)b

SYARIFF HAIKAL said...

KAH KAH..AK SUKE CERITA 1ST..X PNDAI BERENANG SB X DOK EKOQ

AinCepet said...

indahnye bahase P tu kan...

iNNrPeAcE said...

hehehehe.. En tuBe ayat KEDEPAN naa.. no no no..
heheheehehe..

hanaahmad said...

aku sedih sbb tak pandai berenang. erk..tetba. haha

nada hanis said...

part yang cakap dulu aku sperma aku pandai berenang, sekarang aku tak pandai berenang. mana tacing pun. aku penah post status tu kat FB ! hahaha

iKhRam said...

haha.. nk tergelak aku bca.. huhuhu

punchdrunk lovesick said...

aku tak pasti pengajaran dia.. samada dia nak orang jauhi zina ataupun basuh tangan selepas blowjob....

hahaha..yang ni paling klaka!!!!

kalo takleh tulis puki mau tulis apa?beskal ka!!!!hahaha..jgn jd sopan sgt.nnt kn pijak!!!!

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

hahaha..yg last tu mmg aku gelak je....adoii..ke situ plak... ;p

Miss Mystery said...

???

Ben said...

aku tergelak sorang2 baca post ni, hahahaha
p*ki, ooopss! tubelawak terbaek!!

Anonymous said...

Wohoho..p blajo brenang..

ZoOL said...

Wow.. tak sangka yea.. tp mmg da kemungkinan, aku sanggup pi google utk check citer pompuan tu betul atau tidak.. korang baca kat cni

How long does sperm live on skin? http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071008150439AAledxT

Anonymous said...

@ZoOL

aku bace link tu, jumpe ni "most end up in the wrong tube, due to sperm's poor sense of direction" kahkahkah lelaki.. sampai ke tua pun poor common sense!
tube mane la tu agaknye..bkn en.tubelawak kan?

ZeBentPenzel said...

Er...rasanya unlikely lah menggaru2 tu boleh menyebabkan sperma masuk. sebab apa, sperma tu kan perenang. perenang memerlukan bendalir. semasa seks bendalir itu ialah air mani.

kalau kulit tengah kering semasa menggaru, ada kemungkinan ke? ghmmmm

crayon said...

no lah.. aku maksudkan, si penulis artikel tu sebenarnya memang nak bagitau ---> sila cuci tangan selepas blowjob.. dia cakap dia tak pernah ditebuk tupai.. pasal tu, wallahualam.. kita taktau~

Nordin said...

Aku nak tanya, apa maksud blowjob dengan puki? ~___~'

crayon said...

tengok kat sini :

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Blowjob

keletahmeera said...

ya Allah kelakar nyerrrrrrrrrrrr.adoi.......

cewek.medusa said...

hang ada problem 'Low Sperm Count' kah crayon?

ni wat entri ni nk kasi motivate diri sendiri ler tewww kan,kan..euwww jgn rasa down ye.. walaupn ada masalah kesehatan..follower blog ni dah 10.7k! oligozoospermia bkn faktor penghalang! ;p

Wilayah Sepet Kuku said...

hahaha...cool!

~aYeeN & SuE~ said...

at first dgr air mani mmg akn ckp euww..tp mcm ko kta,kita pon berasal dr tu..
*tp motivasi pasl 'kita hebat sbb dpt kalahkn berjuta2 sperm yg len mmg dr kecik cmpi skg aku ingt...huhu..'the chosen one'

penemuan luar biasa said...

uik.. mmg luar biasa artikel nih..haha

serenity9260 said...

HAhahaha,hampeh la post nih.Agak2 juara dunia renang men lumbe renang ngan katak sape menang ekk?

Ni best bro!!!
Playstation Vita,Versi Terbaru Dalam Siri PSP

Rahmad said...

ayat trus direct to the hole..

hahaha..

Adilla Harun said...

Tak dapat nak ngelak, senyum sorang dibuatnya. Post ni dah masuk kategori 18sx ke apa?

Pengajaran tetap ada. Maknanya bukan ditangan kita untuk menentukan sesuatu ikut kehendak hati kita. Jika Nabi Isa boleh lahir tanpa ayah! Tak mustahil ke di atas boleh jadi. Namun jika baby tu lahir tetap ada ayah. Nabi Isa tu kes lain...

Anonymous said...

Sila gunakan DOUBLE MEANING...mcm Balas ML...hhahahahaaa...ko blaja kt die bro... 1Malaysia!!!

Anonymous said...

crayon , aku ada dengar cerita dr cikgu aku . dia pernah cakap yg kwn dia ni buat ringan2 je , tp bogel laa . kwn dia ni kira top student lah dekat U dia , bukan top sebab cantek tp sebab pandai , dia yg jugak yg buat keje tak senonoh ni . and balak dia ni pun budak yg pandai2 . tp kerana nafsu buat gak kan . okay ! act dorg ni mcm gesel2 je , tp tau tau je awek ni pregnant . awek ni cite kat cikgu aku yg dia tak main punn , dia pun pelik macam mana boleh smp pregnant , ek celi air mani balak ni kena dekat pussy awek dia . even dorg tak main . tp still boleh pregnant . so , kalau korg rasa tak main tak kan pregnant , mmg SALAH lah kan ! and lupakanlah hasrat korg yg nak main tuh , bhaha ,

lg satu , ramai pompan macam tak puas hati je sebab crayon guna word 'puki' . aku pun pompan gak , tapi aku openminded lahh , hehe , crayon , aku suggest kan kau kalau kau nak buat entry macam ni lagi kau guna 'pussy' sama je macam puki tuu , tp sopan sikit kot , haha

Tornado Assassin said...

moralnya basuh tangan selepas blowjob...
hahhahah...n jgn garu puki selepas blowjob..
hahhahaha....ada gak pompuan camtu ea...hahahhaha

mohd irfan said...

Sbb org laki suka bnda tu...

mohd irfan said...

Sebuk ke sebut. .hohoho

mohd irfan said...

Direct br owg fhm syera..

mohd irfan said...

P kn tuk pmpn..hik3

mohd irfan said...

Ingt kte dtg dr mne kn..dr qir tu la..kita juara...

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk