Monday, August 1, 2011

gaysec : membongkar identiti makcik hajjah sitt al-wuzara

gaysec : membongkar identiti makcik hajjah sitt al-wuzara

baru-baru ini, tubelawak telah dihubungi oleh pihak gaysec untuk turut serta menyebarkan berita ini kepada semua rakyat malaysia.. kepada sesiapa yang tidak kenal makcik hajjah sitt al-wuzara, dia ini adalah rakyat malaysia yang telah mendirikan blog menghina islam.. tubelawak takmau share link blog tu kat sini sebab taknak ada mana-mana pihak yang terpesong akidah dengan penulisan-penulisan makcik hajjah ni..


bukan sekadar menghina islam, dia juga mengutuk kuat sesiapa saja yang turut membangkangnya.. berdasarkan apa yang telah diberitahu oleh pihak gaysec, mereka telah mendapat maklumat 100% tepat identiti sebenar makcik hajjah ini.. jadi sepanjang bulan ramadhan ini, gaysec (gay security team) akan menceritakan dan mengupas satu persatu identiti makcik hajjah sitt al-wuzara yang telah sekian lama dicari oleh pihak kerajaan, pemimpin-pemimpin islam dan pertubuhan-pertubuhan yang lain..

pada mulanya, blog makcik hajjah berjaya ditutup oleh penggodam yang tidak dikenali.. dia tetap degil dan mendirikan blog menghina islam yang kedua.. tubelawak dan crew busuk akan turut memberikan kerjasama dengan pihak gaysec agar makcik hajjah ini dibawa kemuka pengadilan.. insyaallah..

kepada sesiapa yang ingin mengetahui dan mengikuti #opsramadhan yang dibuat oleh gaysec ini, bolehlah mengikuti laman web gaysec.. identiti makcik hajjah akan dikeluarkan sedikit demi sedikit setiap minggu pada hari isnin (atas tujuan tertentu)..



p/s : marilah turut sama membantu dan menyokong gaysec untuk membongkar dan membawa makcik hajjah ke mula pengadilan.. tubelawak dapat info yang makcik hajjah ni bukan saja ada kabel 'besor', tapi ego 'proud to be murtad' dia pun 'besor'.. haha
Share This

61 comments:

  1. tak sabar nk tgk ape ending the laknat hajjah sorang nie.. haishh...terang2 menempah neraka. cpt update yer tube~

    ReplyDelete
  2. truk tol..ada gak org macam tuh..sengaja ja letak nm hajjah..

    ReplyDelete
  3. semoga sapa y wat blog nie dilaknat oleh Allah Swt....kite cuma manusia biasa ja

    ReplyDelete
  4. pehh berusaha betul makcik ni sampai bukak blog kedua . sial je prangai!

    ReplyDelete
  5. ngko bersatu dgn Gay Sec ke? wowww

    ReplyDelete
  6. waa,, ni memang usaha murni ramadhan ni..

    ReplyDelete
  7. pernah baca blog perempuan nih

    baguslah kalau gaysec dapat menyiarkan
    identiti manusia yang menghina ISLAM...

    ana setuju dan menyokong...

    ReplyDelete
  8. semoga usaha murni di bln ramadhan ni m'dpt kerberkatan & rahmat dr ALLAH..
    semoga terbukti sapa si makcik hajjah tu..hesh~

    ReplyDelete
  9. kelab gay tu maksudnya "GAY" ka??penin2...mak cik tu mmg salah..yang gay tu x salah ka??aku konpius..tolong jawab bagi pihak aku (inesan)

    ReplyDelete
  10. gaysec tu saje2 je nama dia. suka2. tp macik tu mmg sial betul lah. ni mcm geng ambiga je ni

    ReplyDelete
  11. btol ke dia tu muslim?

    ReplyDelete
  12. jom kengkawan semua, share info ni kepada semua. tak salah kalau kita menolong rakan2 kita membongkar cik bab itu. jangan lagi berdiam diri....

    p/s: gaysec is gay. translation= gaysec adalah gembira.

    ReplyDelete
  13. tidak sabar teramat ingin nak tahu

    ReplyDelete
  14. ieja penah bca belog makcik tu..memang menyakitkan hati..!

    ReplyDelete
  15. org mcm ni pun ade ea..
    apa yg die dapt?
    huish..

    ReplyDelete
  16. salam ...

    walaupun jarang dtg sini, tp saya tetap sokong team gaysec utk banteras kegiatan makcik yg menghina islam tu dan bawak dia ke muka pengadilan. saya doakan usaha team gaysec membuahkan hasil dan orgnya berjaya ditangkap.

    selamat berpuasa :-)

    ReplyDelete
  17. gud info tubelawak,
    kept update

    ReplyDelete
  18. Good luck to u & the team...
    wish u best of luck...
    Moga ALLAH permudahkan kerja anda semua...

    ReplyDelete
  19. nauzubillah.teringat kat kisah mustafa kamal atartuk..mayat tak diterima bumi kerana menntang islam..y mkcik hajjah ni taktau la,

    ReplyDelete
  20. yeah ! banteras makcik tu habis-habisan..

    ReplyDelete
  21. oups....pasal dia ni...SB pon dah lama turun padang..apa lah masalah makcik ni..adoyaii.
    semoga dengan berkat ulan yang mulia dapat menginsafkan dirinya..amin.

    ReplyDelete
  22. bagus betul share pasal nie cuma yang tak bagus kalaw kita share apa yang makcilaka tu hina islam sebab seolah2 kita plak yang menyebarkan penghinaan secara tidak lansung betul tak? bagus tindakan awk tidak letak link

    ReplyDelete
  23. nak letak tubelawak dalam bloglist, ade hupdate cepat pasan nanti, hehe

    ReplyDelete
  24. mak cik tu memang (^$(!@&#$^(!... tak boleh mencarut now tengah pose..

    moga dia dihukum dengan hukuman yang berat!

    ReplyDelete
  25. aku pernah bukak website dia..memang kurang ajar betul entri2 dia..xsabar mau tau sape dia sebenar..huh!

    ReplyDelete
  26. dia ni dah tak layak bergelar islam..tapi siapalah aku nak letak dosa pahala kat beliau yg rasa diri belia cam best nih..semoga dibuka pintu hidayah di dalam hati beliau..kalau2 setan tak keliling beliau lah..humm..dol btol

    ReplyDelete
  27. Astagfirullah.. berani. sgt berani. Moga Allah. membantu kita utk memerangi dia. Allahuakbar.

    ReplyDelete
  28. Astaghfirullah...semoga dia mendapat hidayah dari Allah SWT....

    ReplyDelete
  29. semoga dia mendapat balasan yang setimpal..

    ReplyDelete
  30. tgkap saja itu makcik... kenapa laa dye cam tuh ea..

    ReplyDelete
  31. elok pun dedahkan..hina Islam,memang melampau betul...

    ReplyDelete
  32. baru jer smlm try google blog makcik hajjah...mcm dah x leh access jer...

    teringin jugak nak tau identiti sebenar d sebalik nama makcik hajjah tu...

    ReplyDelete
  33. ai laik dis entry. sila hapdet lagi!

    ReplyDelete
  34. Salam kenal....baru berkesempatan singgah..
    memang sokong 100%..!!! baik kita tentang kemungkaran dia...

    ReplyDelete
  35. cepat lah gtaw. awat nya sikit2 je tiap minggu?

    ReplyDelete
  36. kesian..pintu hati da tertutup.

    harap2 dia dpt hidayah.

    ReplyDelete
  37. makcik mane ni? first time denga. huhu.
    btw, moga2 cepat la kena tangkap ea. pastu bako aje. haha :P

    ReplyDelete
  38. ade jgk bce blog die....sama2 halang bnda2 buruk cmni

    ReplyDelete
  39. kuajaq makcik nih..i guess msti bkn muslim klu x, x tergamak kot wt cmni..

    ReplyDelete
  40. ya allah!!! ade gak mnusia cmni...

    ReplyDelete
  41. nice one.moga Allah pandang niat baik korang dibulan yg baik ni.nway,kite bleh isytiharkan sama ada muslim tu jadi kafir dalam 3 perkara:

    1)jelas dia tak buat apa yg Allah perintah
    2)menyatakan kalimah2 kafir,e.g mengaku kekafiran,menghina Nabi
    3)buat apa yg dlarang Allah

    so,pada sy.dia kafir.len la kalu dia kata,dia syiah.syiah tuh ada la perdebatan lagi.

    ReplyDelete
  42. pernah bace satu entry die.sgt sakit hati ooo...

    ReplyDelete
  43. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  44. hukum mengikut islam, wajib bunuh je.. tapi kalau ada jalan lain yang lebih baik, cuba dulu. tapi kalau tak, jumpe tepi jalan kasi rejam je.. huh panas tol tengok header dia.. tu baru header.. yang len lagi ar..

    ReplyDelete
  45. ya Allah
    akhirnya ada jugak yg berjaya selongkar makcik ni

    ReplyDelete
  46. farysa ada buat entri jgk
    kre tnde mnyokong la
    boleh?
    haha =)

    ReplyDelete
  47. ooo makcik hajjah ni, benci gler bace hari tu. semua ayat al quran dia kuarkan. sula ajelah,

    ReplyDelete
  48. makcik hajjah, mak cik dah terkenal... keluar la... ramai nak ber'peluk' ngan mak cik ni.. x yah la makci bersembunyi lagi....

    (sabit makcik ni keseorangan, sampai benda ni pun makcik buat... ehmmmmm.....)

    ReplyDelete
  49. pelik tol la mak cik ni...grrr...

    ReplyDelete
  50. hmmm i hope she wasnt a makcik . cuz it will be weird to see a makcik writing such stuff

    ReplyDelete
  51. jakim da tau ke sapa makck senget ni?

    ReplyDelete
  52. Kalao nak carik si Makcik setan tu, siape2 yg bagos dlm IT, bole track down IP address blog dier, dari situ boleh carik computer yg dier pakai..Just a suggestion. :)
    *Saya dari Singapore so susah siket nak carik*

    ReplyDelete
  53. x yah sula dah orang macam tu.Baik bunuh terus.Buat apa nak simpan orang macam dia.Saja nak berperang dijalan Allah.Memang sakit hati sangat2 sebab dia mempermainkan/mempersendakan islam.

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates