Monday, August 1, 2011

gaysec : membongkar identiti makcik hajjah sitt al-wuzara

baru-baru ini, tubelawak telah dihubungi oleh pihak gaysec untuk turut serta menyebarkan berita ini kepada semua rakyat malaysia.. kepada sesiapa yang tidak kenal makcik hajjah sitt al-wuzara, dia ini adalah rakyat malaysia yang telah mendirikan blog menghina islam.. tubelawak takmau share link blog tu kat sini sebab taknak ada mana-mana pihak yang terpesong akidah dengan penulisan-penulisan makcik hajjah ni..


bukan sekadar menghina islam, dia juga mengutuk kuat sesiapa saja yang turut membangkangnya.. berdasarkan apa yang telah diberitahu oleh pihak gaysec, mereka telah mendapat maklumat 100% tepat identiti sebenar makcik hajjah ini.. jadi sepanjang bulan ramadhan ini, gaysec (gay security team) akan menceritakan dan mengupas satu persatu identiti makcik hajjah sitt al-wuzara yang telah sekian lama dicari oleh pihak kerajaan, pemimpin-pemimpin islam dan pertubuhan-pertubuhan yang lain..

pada mulanya, blog makcik hajjah berjaya ditutup oleh penggodam yang tidak dikenali.. dia tetap degil dan mendirikan blog menghina islam yang kedua.. tubelawak dan crew busuk akan turut memberikan kerjasama dengan pihak gaysec agar makcik hajjah ini dibawa kemuka pengadilan.. insyaallah..

kepada sesiapa yang ingin mengetahui dan mengikuti #opsramadhan yang dibuat oleh gaysec ini, bolehlah mengikuti laman web gaysec.. identiti makcik hajjah akan dikeluarkan sedikit demi sedikit setiap minggu pada hari isnin (atas tujuan tertentu)..



p/s : marilah turut sama membantu dan menyokong gaysec untuk membongkar dan membawa makcik hajjah ke mula pengadilan.. tubelawak dapat info yang makcik hajjah ni bukan saja ada kabel 'besor', tapi ego 'proud to be murtad' dia pun 'besor'.. haha


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
61 Comments
Comments


61 comments:

Cikgu Jaja™ said...

tak sabar nk tgk ape ending the laknat hajjah sorang nie.. haishh...terang2 menempah neraka. cpt update yer tube~

candybiru said...

truk tol..ada gak org macam tuh..sengaja ja letak nm hajjah..

bedah said...

baguih ni ops ramadhan

Anonymous said...

semoga sapa y wat blog nie dilaknat oleh Allah Swt....kite cuma manusia biasa ja

wannurfazrini said...

pehh berusaha betul makcik ni sampai bukak blog kedua . sial je prangai!

fairuz said...

ngko bersatu dgn Gay Sec ke? wowww

iman Haikal said...

waa,, ni memang usaha murni ramadhan ni..

Nur Misnan said...

pernah baca blog perempuan nih

baguslah kalau gaysec dapat menyiarkan
identiti manusia yang menghina ISLAM...

ana setuju dan menyokong...

Cik Suheela said...

mati kena laknat kang...ish3

anamizu said...

semoga usaha murni di bln ramadhan ni m'dpt kerberkatan & rahmat dr ALLAH..
semoga terbukti sapa si makcik hajjah tu..hesh~

Anonymous said...

kelab gay tu maksudnya "GAY" ka??penin2...mak cik tu mmg salah..yang gay tu x salah ka??aku konpius..tolong jawab bagi pihak aku (inesan)

Ayeem Jemain said...

gaysec tu saje2 je nama dia. suka2. tp macik tu mmg sial betul lah. ni mcm geng ambiga je ni

Anonymous said...

btol ke dia tu muslim?

epics said...

jom kengkawan semua, share info ni kepada semua. tak salah kalau kita menolong rakan2 kita membongkar cik bab itu. jangan lagi berdiam diri....

p/s: gaysec is gay. translation= gaysec adalah gembira.

whiteorange said...

tidak sabar teramat ingin nak tahu

cekgu nana said...

nak tau!!!!!!!

Ieja zukhi said...

ieja penah bca belog makcik tu..memang menyakitkan hati..!

kisah cik paro said...

org mcm ni pun ade ea..
apa yg die dapt?
huish..

BLADE EDGE said...

salam ...

walaupun jarang dtg sini, tp saya tetap sokong team gaysec utk banteras kegiatan makcik yg menghina islam tu dan bawak dia ke muka pengadilan. saya doakan usaha team gaysec membuahkan hasil dan orgnya berjaya ditangkap.

selamat berpuasa :-)

renjerkabloi said...

bakor je die tu!!!

Alin said...

terus usaha gaysec^^

Anonymous said...

gud info tubelawak,
kept update

Mr. Kay Poh said...

hail gaysec!

Iryana said...

Good luck to u & the team...
wish u best of luck...
Moga ALLAH permudahkan kerja anda semua...

cik pha said...

nauzubillah.teringat kat kisah mustafa kamal atartuk..mayat tak diterima bumi kerana menntang islam..y mkcik hajjah ni taktau la,

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck

semoga dapat membongkar segalanya

:)

imnabila said...

yeah ! banteras makcik tu habis-habisan..

afuan shah said...

oups....pasal dia ni...SB pon dah lama turun padang..apa lah masalah makcik ni..adoyaii.
semoga dengan berkat ulan yang mulia dapat menginsafkan dirinya..amin.

DaYaH JeLitA said...

bagus betul share pasal nie cuma yang tak bagus kalaw kita share apa yang makcilaka tu hina islam sebab seolah2 kita plak yang menyebarkan penghinaan secara tidak lansung betul tak? bagus tindakan awk tidak letak link

fiq. said...

nak letak tubelawak dalam bloglist, ade hupdate cepat pasan nanti, hehe

misz beauty said...

mak cik tu memang (^$(!@&#$^(!... tak boleh mencarut now tengah pose..

moga dia dihukum dengan hukuman yang berat!

Rs Ida said...

aku pernah bukak website dia..memang kurang ajar betul entri2 dia..xsabar mau tau sape dia sebenar..huh!

CintaZulaikha said...

dia ni dah tak layak bergelar islam..tapi siapalah aku nak letak dosa pahala kat beliau yg rasa diri belia cam best nih..semoga dibuka pintu hidayah di dalam hati beliau..kalau2 setan tak keliling beliau lah..humm..dol btol

akubersamaCahya said...

Astagfirullah.. berani. sgt berani. Moga Allah. membantu kita utk memerangi dia. Allahuakbar.

zures said...

Astaghfirullah...semoga dia mendapat hidayah dari Allah SWT....

Bui Junaidi said...

semoga dia mendapat balasan yang setimpal..

stiletto ungu said...

tgkap saja itu makcik... kenapa laa dye cam tuh ea..

aizawa said...

elok pun dedahkan..hina Islam,memang melampau betul...

Belalang Hijau said...

baru jer smlm try google blog makcik hajjah...mcm dah x leh access jer...

teringin jugak nak tau identiti sebenar d sebalik nama makcik hajjah tu...

marina anakcikbob said...

ai laik dis entry. sila hapdet lagi!

teciq said...

terbaik~

Fadzli Amir said...

Salam kenal....baru berkesempatan singgah..
memang sokong 100%..!!! baik kita tentang kemungkaran dia...

Faiz Tapit said...

cepat lah gtaw. awat nya sikit2 je tiap minggu?

evagurl (podshop) said...

kesian..pintu hati da tertutup.

harap2 dia dpt hidayah.

nadia fatihah said...

makcik mane ni? first time denga. huhu.
btw, moga2 cepat la kena tangkap ea. pastu bako aje. haha :P

Nonie said...

ade jgk bce blog die....sama2 halang bnda2 buruk cmni

~aYeeN & SuE~ said...

kuajaq makcik nih..i guess msti bkn muslim klu x, x tergamak kot wt cmni..

stuck said...

ya allah!!! ade gak mnusia cmni...

nasiayam said...

nice one.moga Allah pandang niat baik korang dibulan yg baik ni.nway,kite bleh isytiharkan sama ada muslim tu jadi kafir dalam 3 perkara:

1)jelas dia tak buat apa yg Allah perintah
2)menyatakan kalimah2 kafir,e.g mengaku kekafiran,menghina Nabi
3)buat apa yg dlarang Allah

so,pada sy.dia kafir.len la kalu dia kata,dia syiah.syiah tuh ada la perdebatan lagi.

Wahidah said...

pernah bace satu entry die.sgt sakit hati ooo...

ambo, aku, den, gua, wa... said...
This comment has been removed by the author.
Inchek Hafiz said...

hukum mengikut islam, wajib bunuh je.. tapi kalau ada jalan lain yang lebih baik, cuba dulu. tapi kalau tak, jumpe tepi jalan kasi rejam je.. huh panas tol tengok header dia.. tu baru header.. yang len lagi ar..

farysa said...

ya Allah
akhirnya ada jugak yg berjaya selongkar makcik ni

farysa said...

farysa ada buat entri jgk
kre tnde mnyokong la
boleh?
haha =)

cik sakdi said...

ooo makcik hajjah ni, benci gler bace hari tu. semua ayat al quran dia kuarkan. sula ajelah,

Anonymous said...

makcik hajjah, mak cik dah terkenal... keluar la... ramai nak ber'peluk' ngan mak cik ni.. x yah la makci bersembunyi lagi....

(sabit makcik ni keseorangan, sampai benda ni pun makcik buat... ehmmmmm.....)

kunci locker said...

pelik tol la mak cik ni...grrr...

dilladoodledat said...

hmmm i hope she wasnt a makcik . cuz it will be weird to see a makcik writing such stuff

uncle aziz said...

jakim da tau ke sapa makck senget ni?

Anonymous said...

Kalao nak carik si Makcik setan tu, siape2 yg bagos dlm IT, bole track down IP address blog dier, dari situ boleh carik computer yg dier pakai..Just a suggestion. :)
*Saya dari Singapore so susah siket nak carik*

Miss Dolce and Gabbana said...

x yah sula dah orang macam tu.Baik bunuh terus.Buat apa nak simpan orang macam dia.Saja nak berperang dijalan Allah.Memang sakit hati sangat2 sebab dia mempermainkan/mempersendakan islam.

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk