Monday, September 12, 2011

dont judge a boobs by its cover

setelah tamat ja cuti raya, aku dengan tiba-tiba bertukar menjadi seorang lelaki yang super busy.. aku pun tidak tahu mengapa.. hari ini, aku kembali menulis blog.. mood untuk menulis masih belum pada tahap dewa, justeru aku malas untuk menulis panjang.. sepanjang cuti raya banyak benda pelik yang berlaku depan mata aku.. diantaranya ialah aku dan rakan-rakan terlihat seorang wanita membonceng motorsikal tanpa memakai seluar.. pelik kan?

lokasi : kajang (dibulan puasa)

hahaha.. apa-apa pun, kita tak tahu cerita disebaliknya.. bak kata mak aku, kita harus berfikiran positif terhadap orang.. jangan pandang rendah terhadap orang tapi jangan pula terlalu memandang tinggi kepada orang.. kebetulan aku terjumpa satu video yang sangat menarik bersesuaian dengan tajuk ini.. jangan cepat membuat keputusan terhadap orang.. hehehe..


p/s : anda perlu tahu membezakan bra besar dengan buah dada besar.. take note ok? ini adalah sangat penting untuk mengenali seseorang..


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
75 Comments
Comments


75 comments:

Nadzirah K. said...

hahaha....pepatah inggeris sdh tukar ka??
hahaha....

Wadi AR said...

kajang kt mane tu weii?

haha gile hodoh

aiEz said...

err buan posa tgk bnda ni?heh..=,=

teya said...

pe kes minah nie?terlebih sahur ke ape,..ish,,

Rara. said...

errr, nampak awek tak pakai suar then pikir positif ~ muahahaha. okay :D

eszyamin said...

ha..ada ke..minah tak pakai seluar?? x pakai seluar, tp pakai kain..pkir positif sume..

Akim Iqbal said...

aku gila selepas baca entri ni

Miss Lady Iena Nazir said...

2 dia pakai skirt la.
tp skirtnye ketat.
bile dah naik moto kena angkat trus sebab takot terkoyak.
kalau terkoyak lagi malu agknye.

*masih berfikiran positif*

♥CIK SHA♥ said...

aku rasa seluar die colourless la..haha..

♥CIK SHA♥ said...

jap2..bile tgk kali kedua, aku rase die pakai mini-dress..tapi kat bhgn bwh ketat..disebabkan nak ngangkang belakang laki tu rapat2 takleh, jadi die selak mini-dress die smpai ke atas..dan mungkin die tak perasan die terlebih selak..*berfikiran positif* bhahaha..


astagfirullah al-azim..

nada hanis said...

nohorom menatang apa niiiiii??

Ieja zukhi said...

gile arh...hahaha!

Syam Van Deanvar said...

Bro ini kes rogol ni. Boleh jadi wanita tu mangsa perkosa, dan lelaki itu yang menyelamatkan wanita itu.

Zulfikar Hazri said...

positip thinking : kat buntut dia ada selumbar.. kena masa jatuh kat gelungsur padang permainan.. jadi rushing pegi spital naik motor bf hantar...

nak jaga baju tak koyak kena slumbar.. dia angkat tinggi2....

Faiz Tapit said...

sluurpppppp2

iPai said...

er .. dasat ye gambar tuh .. haahha .. nasib post kat sini masa bukan bulan pose, kalau tak, dgn kitorg sekali nipis2 je ... hehehe

hee, pernah jadi juga dulu .. masa bulan puasa tuh rasa kosong sikit.. cuba galakkan puasa sunat, mesti tak bz sgt ..

betul tuh, jangan pk negatif, pk yang baik2 je ..

n aku rasa nak gelak laa tgk video tuh, punya laa dia ajar nak buat rock n roll .. mula nak stat cemuh, tiba2 naik gila plak dia main bunyi drum set tuh .. hahha .. power plak tuh ..

apa beza bra besar n buah dada besar ? haha

hafiz said...

skali tengok depan geng2 lorong haji taib..hehe

Eizanabila said...

cuba nk berfikiran positif ni.... Erm... agaknye die TERLUPA nk pkai seluar... Ada emergency tu kowt..

AYuNG said...

sempoi betul minah tuh...

Fina Fento said...

dia lupa pakai seluaq ka?

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

tisu peliss..berdarah idung ni..wakaka..

cewek.medusa said...

xbole bkk video la.
bra & breast besar? kena take note? penting ke nk KENAL org ngan faktor ni? bengong btol crayon ni..da byk dodol terselit kt otak pas raya agaknya..

breast besar meaning dia originally 'cantek'?
bra besar dia berusaha utk 'cantek'? kan? crayon ko kawen ngn Hantu Kopek jela, sesuai ngn jiwa & nafsu misteri ang.....meow

Alin said...

pergh! hahaha xD

Azrul Hisham said...

wow....saya nampak seluar kecik...keh3x

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

pompuan ke x tuh weh hahhaa
so don;t judge..
ntah dua alam2....

Terbelog said...

bapok tuuu....

CintaZulaikha said...

hadoiyaiiii...harap2 jantan lah tuh..

chiLleD...!! said...

da emergency kot..xsmpat nak sarung baju n suar..*think positve*

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tu dalam proses menghantar ayam kot. Special delivery...

HannaHaibara said...

ana berfikiran +ve, tp ana x leh stop thinking that kulit pmpn 2 cantekkkkkkk...(jujur ni)
mgkin sbb 2 die x kesa nk tayang kot..
hihihi..

McCat said...

wow..gwe rasa gwe seorg yg inesen krn slps melihat tjk buat kali ketiga baru gwe membaca dont judge a boobs by its cover...gwe baca boobs ialh books mula2nya ahahah

ainnoraini said...

orang mcm ni pun ade kaa...tak betul ke ape...

ke dia panas sangat...tu yg tak pakai seluar kot...

Itu Aku said...

aku pon berfikiran positif..
suar d lutsinar kot..ahahaha

SoutulMujahid said...

huk aloh.. buleh plak noh hang dapat gambaq mcm ni. siot betoi

cimOt said...

new proverb!!should be included in the dictionary..hahahaaaaaaaaaaaaa

nazaTIMsuria said...

astaghfirullah @@ manusia zaman skang. mcm2~!

Pn.Mieza Fadzly said...

wohoooo...ngeri kotttt~

Yuyu said...

woiii...

minah ni tak sempat pakai seluar kot.ni kes emergency.

setuju ngn cewek,hg kawen ngn hantu kopek.lalalala

YOUsoF said...

Mungkin dia dah bosan duduk atas moto dengan berseluar..

Wahidah said...

aik panas sgt kah..ke lupa nak pakai suar..:P

Ain Zulaikha said...

baru masuk angin T__T

Mr R said...

T`baik kot.. :-P
hihihi...

Aujinz said...

dia lupa nak pakai seluar tue.. koh koh koh

aLyA_syGS said...

gila betol....

Idayu Harun said...

tak malu ke tunjuk punggung ...

ish3 .. dunia akhir zaman

Budak Kampung Jamuan said...

apsal nmpak mcm kena photoshop? haha..kalo betul2 berlaku..doa la bnyak2 sblum malaysia ditimpa bala

H A R R Y G O A Z said...

Have a SUPER weekend !

manjeamusyuk said...
This comment has been removed by the author.
Gimi said...

baru bgn tidur kut, x perasan x pki seluar..

nurkaloi said...

kekekeke....
speechless ! hahaha

Erika said...

Hello I follow your blog ... is interesting ... come to visit me and follow me , I'd be happy ... I follow u

www.myfreechoice.net

FB PAGE: http://www.facebook.com/pages/My-free-choice/156958107665368

TWITTER: Erika_Boldrin

kiss Erika

dyg said...

hahahhahah..hadeiiii

иня тнє яіррєя said...

Follower's dan Kunjungan pagi...
Nice Info sob.....

azi nur said...

bhuhahahahahahah gilakk!

stylolyta said...

xde maknanye nk pikir positif kalo mcm ni..dah x cukup cover dahtu..hu

Nur Misnan said...

Pakai G string jer tuh..
Kurang ler pahala yg mengambil gambar tuh...

naper tak turunkan sikit
kain tuh walaupun ketat..

SYARIFF HAIKAL said...

woiiiiiiiiii biar bnr doh..

~nsar~ said...

dasyat nya...

Secrecy said...

lolz... macam-macam berlaku kat m'sia...

yana halim said...

waahh......hebak sape yg dapat snap gambo nie...hehe

Cintaku Bukan Cinta Biasa

my phone said...

wew keren heheheheh... jin follow ya sob.. klo sudi follow balik :D

salam

Tulus Sweet said...

ingat en monyet tadi

princess ayu said...

hahahhahaha lucu la gambar tu :p

Bui Junaidi said...

astaga..biar betul
atau dia terlupa kot..huhu

padil_a said...

gile terlupe ke apa ni syial? pakai spender je. ahahha.

fahmimohdnilam said...

ada juga ek orang mcm tu... ish... ish...

Crew Fathi said...

Aiyok! Apa Tu?

izryn said...

semput den nengok....

-xdeath said...

punggung berkurap kot bro.. terpaksa bukak risau peluh.. peluh boleh menaikkan kurap

:wikiphailedia

paish said...

ayoyo..nyesal tgk..hu3

cikpia said...

aku rasa ada sesuatu berlaku..... mungkin dia mangsa rogol yang telah diselamatkan oleh seorang penunggang motosikal. diaorng dalam perjalanan pi balai polis untuk buat repot. errkk!!

Syazwan said...

aduhai..

zonejb said...

selamat sejahtera En/Cik/Tuan/puan. kami telah mewujudkan 1 blog iaitu SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA. kami masih baru lagi di sini.maka kami masih mencari lebih banyak lagi blog-blog untuk di masukkan kedalam blog kami. untuk permulaan blog En/Cik/Tuan/Puan telah terpilih dan telahpun di masukkan kedalam blog kami. oleh itu kami meminta jasa En/Cik/Tuan/Puan untuk memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan. di sini kami sertakan link blog kami iaitu:-

http://bloglistmalaysia.blogspot.com/

kerjasama En/Cik/Tuan/Puan amat kami hargai
sila maklumkan kepada kami sekiranya En/Cik/Tuan/Puan telah letakkan link blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan

terima kasih

shazlynn81 said...

ehheehh kelakar lah yang sebenornya dia pakai skit pendek...tapi terlebih selak pulak ;)

Pu Huiren said...

err?

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk