Monday, September 12, 2011

dont judge a boobs by its cover

dont judge a boobs by its cover

setelah tamat ja cuti raya, aku dengan tiba-tiba bertukar menjadi seorang lelaki yang super busy.. aku pun tidak tahu mengapa.. hari ini, aku kembali menulis blog.. mood untuk menulis masih belum pada tahap dewa, justeru aku malas untuk menulis panjang.. sepanjang cuti raya banyak benda pelik yang berlaku depan mata aku.. diantaranya ialah aku dan rakan-rakan terlihat seorang wanita membonceng motorsikal tanpa memakai seluar.. pelik kan?

lokasi : kajang (dibulan puasa)

hahaha.. apa-apa pun, kita tak tahu cerita disebaliknya.. bak kata mak aku, kita harus berfikiran positif terhadap orang.. jangan pandang rendah terhadap orang tapi jangan pula terlalu memandang tinggi kepada orang.. kebetulan aku terjumpa satu video yang sangat menarik bersesuaian dengan tajuk ini.. jangan cepat membuat keputusan terhadap orang.. hehehe..


p/s : anda perlu tahu membezakan bra besar dengan buah dada besar.. take note ok? ini adalah sangat penting untuk mengenali seseorang..
Share This

75 comments:

  1. hahaha....pepatah inggeris sdh tukar ka??
    hahaha....

    ReplyDelete
  2. kajang kt mane tu weii?

    haha gile hodoh

    ReplyDelete
  3. err buan posa tgk bnda ni?heh..=,=

    ReplyDelete
  4. pe kes minah nie?terlebih sahur ke ape,..ish,,

    ReplyDelete
  5. errr, nampak awek tak pakai suar then pikir positif ~ muahahaha. okay :D

    ReplyDelete
  6. ha..ada ke..minah tak pakai seluar?? x pakai seluar, tp pakai kain..pkir positif sume..

    ReplyDelete
  7. 2 dia pakai skirt la.
    tp skirtnye ketat.
    bile dah naik moto kena angkat trus sebab takot terkoyak.
    kalau terkoyak lagi malu agknye.

    *masih berfikiran positif*

    ReplyDelete
  8. aku rasa seluar die colourless la..haha..

    ReplyDelete
  9. jap2..bile tgk kali kedua, aku rase die pakai mini-dress..tapi kat bhgn bwh ketat..disebabkan nak ngangkang belakang laki tu rapat2 takleh, jadi die selak mini-dress die smpai ke atas..dan mungkin die tak perasan die terlebih selak..*berfikiran positif* bhahaha..


    astagfirullah al-azim..

    ReplyDelete
  10. Bro ini kes rogol ni. Boleh jadi wanita tu mangsa perkosa, dan lelaki itu yang menyelamatkan wanita itu.

    ReplyDelete
  11. positip thinking : kat buntut dia ada selumbar.. kena masa jatuh kat gelungsur padang permainan.. jadi rushing pegi spital naik motor bf hantar...

    nak jaga baju tak koyak kena slumbar.. dia angkat tinggi2....

    ReplyDelete
  12. er .. dasat ye gambar tuh .. haahha .. nasib post kat sini masa bukan bulan pose, kalau tak, dgn kitorg sekali nipis2 je ... hehehe

    hee, pernah jadi juga dulu .. masa bulan puasa tuh rasa kosong sikit.. cuba galakkan puasa sunat, mesti tak bz sgt ..

    betul tuh, jangan pk negatif, pk yang baik2 je ..

    n aku rasa nak gelak laa tgk video tuh, punya laa dia ajar nak buat rock n roll .. mula nak stat cemuh, tiba2 naik gila plak dia main bunyi drum set tuh .. hahha .. power plak tuh ..

    apa beza bra besar n buah dada besar ? haha

    ReplyDelete
  13. skali tengok depan geng2 lorong haji taib..hehe

    ReplyDelete
  14. cuba nk berfikiran positif ni.... Erm... agaknye die TERLUPA nk pkai seluar... Ada emergency tu kowt..

    ReplyDelete
  15. xbole bkk video la.
    bra & breast besar? kena take note? penting ke nk KENAL org ngan faktor ni? bengong btol crayon ni..da byk dodol terselit kt otak pas raya agaknya..

    breast besar meaning dia originally 'cantek'?
    bra besar dia berusaha utk 'cantek'? kan? crayon ko kawen ngn Hantu Kopek jela, sesuai ngn jiwa & nafsu misteri ang.....meow

    ReplyDelete
  16. wow....saya nampak seluar kecik...keh3x

    ReplyDelete
  17. pompuan ke x tuh weh hahhaa
    so don;t judge..
    ntah dua alam2....

    ReplyDelete
  18. hadoiyaiiii...harap2 jantan lah tuh..

    ReplyDelete
  19. da emergency kot..xsmpat nak sarung baju n suar..*think positve*

    ReplyDelete
  20. Tu dalam proses menghantar ayam kot. Special delivery...

    ReplyDelete
  21. ana berfikiran +ve, tp ana x leh stop thinking that kulit pmpn 2 cantekkkkkkk...(jujur ni)
    mgkin sbb 2 die x kesa nk tayang kot..
    hihihi..

    ReplyDelete
  22. wow..gwe rasa gwe seorg yg inesen krn slps melihat tjk buat kali ketiga baru gwe membaca dont judge a boobs by its cover...gwe baca boobs ialh books mula2nya ahahah

    ReplyDelete
  23. orang mcm ni pun ade kaa...tak betul ke ape...

    ke dia panas sangat...tu yg tak pakai seluar kot...

    ReplyDelete
  24. aku pon berfikiran positif..
    suar d lutsinar kot..ahahaha

    ReplyDelete
  25. huk aloh.. buleh plak noh hang dapat gambaq mcm ni. siot betoi

    ReplyDelete
  26. new proverb!!should be included in the dictionary..hahahaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  27. astaghfirullah @@ manusia zaman skang. mcm2~!

    ReplyDelete
  28. woiii...

    minah ni tak sempat pakai seluar kot.ni kes emergency.

    setuju ngn cewek,hg kawen ngn hantu kopek.lalalala

    ReplyDelete
  29. Mungkin dia dah bosan duduk atas moto dengan berseluar..

    ReplyDelete
  30. aik panas sgt kah..ke lupa nak pakai suar..:P

    ReplyDelete
  31. dia lupa nak pakai seluar tue.. koh koh koh

    ReplyDelete
  32. tak malu ke tunjuk punggung ...

    ish3 .. dunia akhir zaman

    ReplyDelete
  33. apsal nmpak mcm kena photoshop? haha..kalo betul2 berlaku..doa la bnyak2 sblum malaysia ditimpa bala

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  35. baru bgn tidur kut, x perasan x pki seluar..

    ReplyDelete
  36. Hello I follow your blog ... is interesting ... come to visit me and follow me , I'd be happy ... I follow u

    www.myfreechoice.net

    FB PAGE: http://www.facebook.com/pages/My-free-choice/156958107665368

    TWITTER: Erika_Boldrin

    kiss Erika

    ReplyDelete
  37. Follower's dan Kunjungan pagi...
    Nice Info sob.....

    ReplyDelete
  38. xde maknanye nk pikir positif kalo mcm ni..dah x cukup cover dahtu..hu

    ReplyDelete
  39. Pakai G string jer tuh..
    Kurang ler pahala yg mengambil gambar tuh...

    naper tak turunkan sikit
    kain tuh walaupun ketat..

    ReplyDelete
  40. lolz... macam-macam berlaku kat m'sia...

    ReplyDelete
  41. waahh......hebak sape yg dapat snap gambo nie...hehe

    Cintaku Bukan Cinta Biasa

    ReplyDelete
  42. wew keren heheheheh... jin follow ya sob.. klo sudi follow balik :D

    salam

    ReplyDelete
  43. astaga..biar betul
    atau dia terlupa kot..huhu

    ReplyDelete
  44. gile terlupe ke apa ni syial? pakai spender je. ahahha.

    ReplyDelete
  45. ada juga ek orang mcm tu... ish... ish...

    ReplyDelete
  46. punggung berkurap kot bro.. terpaksa bukak risau peluh.. peluh boleh menaikkan kurap

    :wikiphailedia

    ReplyDelete
  47. aku rasa ada sesuatu berlaku..... mungkin dia mangsa rogol yang telah diselamatkan oleh seorang penunggang motosikal. diaorng dalam perjalanan pi balai polis untuk buat repot. errkk!!

    ReplyDelete
  48. selamat sejahtera En/Cik/Tuan/puan. kami telah mewujudkan 1 blog iaitu SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA. kami masih baru lagi di sini.maka kami masih mencari lebih banyak lagi blog-blog untuk di masukkan kedalam blog kami. untuk permulaan blog En/Cik/Tuan/Puan telah terpilih dan telahpun di masukkan kedalam blog kami. oleh itu kami meminta jasa En/Cik/Tuan/Puan untuk memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan. di sini kami sertakan link blog kami iaitu:-

    http://bloglistmalaysia.blogspot.com/

    kerjasama En/Cik/Tuan/Puan amat kami hargai
    sila maklumkan kepada kami sekiranya En/Cik/Tuan/Puan telah letakkan link blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan

    terima kasih

    ReplyDelete
  49. ehheehh kelakar lah yang sebenornya dia pakai skit pendek...tapi terlebih selak pulak ;)

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates