Friday, April 8, 2011

mari berkenalan dengan ali handro aka edward

kepada sesiapa yang selalu mengikuti blog tubelawak, anda pasti perasan ada user bernama "edward" selalu meninggalkan komen di blog tubelawak.. tapi kebanyakan komen yang diberi adalah berunsurkan cemuhan, kejian, statement menjatuhkan dan merungkai realiti sebenar aku sebagai owner tubelawak.. kat facebook pun macam tu jugak (tapi nama kat facebook dia ali handro).. dia selalu meninggalkan komen seperti "kenapa blog bodoh hang ni pun ramai orang baca?" dan "mari kita flag semua video tubelawak agar page dia kena close"

ali handro aka edward ketika melakukan aktiviti pervertasi

untuk pengetahuan anda semua, edward ni sebenarnya adalah rakan tubelawak.. seperti yang tubelawak ceritakan sebelum ini, kebanyakan rakan tubelawak bersikap telus, direct, dan cakap sesuka hati tanpa berfikir terlebih dahulu.. jadi disebabkan edward ni selalu support blog tubelawak (tapi muncul kononnya sebagai haters), tubelawak nak dedicate-kan entry ini untuk beliau..

edward ni sebenarnya adalah seorang mat skate.. kalau tubelawak bagitau nama sebenar dia pun korang pasti tak kenal sebab edward lebih dikenali bukan dari kalangan manusia.. dia sangat istimewa.. tapi kadang-kadang geram jugak dengan perangainya yang super celupar tu.. ikut hati memang nak belasah ja dia ni.. tapi abangnya (juga rakan tubelawak) adalah seorang body builder.. badan ketol-ketol.. takut pulak tubelawak kalau-kalau tubelawak yang kena belasah balik nanti..


video di atas ni adalah video edward mempersembahkan demonstrasi bermain skateboard.. ya! dia sangat hebat.. bukan setakat pandai bermain skateboard, dia juga pandai bermain permainan video.. pada hujung minggu, sekiranya tiada aktiviri untuk dilakukan bersama keluarga atau rakan-rakan, edward biasanya akan menghabiskan masanya bermain permainan video di rumah..


p/s to edward : syok dak dapat entry spesial untuk hang? padam muka hang!  kah kah kah!! padam muka hang!! jangan ajak abang hang tibai aku noh~ aku meluat tengok badan ketoi ketoi dia..


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
41 Comments
Comments


41 comments:

mira ellyna said...

haha

crayon said...

haha too

cIk IRa NuR HeaRT said...

beruntung sungguh edward aka alehandro nie...siap dimuatkan dlm entry khas... :)

-fiexa- said...

heeeeppppp!!!! open humiliation kat ali.
aku report man cumi kang aaaaa baru tau. report amet gak kangg..

crayon said...

ahahahaha.. mancumi manada anak nama ali handro..
kalo dia tau siapa yang tulis, mesti dia tak marah
sebab aku kan student harapan dia dulu2

-fiexa- said...

bahahahahaha..betul2. ander student harapan + kesayangan jantung hati mancumi dulu. *mata ke atas tangan ke bahu*

farah wahedda said...

edward snok la tu buat entry pasl dy hehe

Izat Tarmizi said...

Edward now can jizz in peace..

anak bumi saiya said...

edward takbaik!! (adaptasi dr terbaekkk)

encHIx laNDax said...

gua nak jadi hater lu lah!buleh masuk tubelawak!hahahahXD


power giler edwerd men game! x macam cilake plak muke dia!hahaha

Anonymous said...

hahahha...hg buat teruk...pendang...pendang..do cari pasai ngan tube lawak buat apa..aku selalu p rumah dia..abg dia member aku..

Dayang Fazlyn said...

Waaa.. Entri khas untuk edward. Kui3.. Bangga dia :D

Perempuan Lanjut Usia said...

apehal? aku ingat edward cullen la tadi. meluattt

aSh'MeCk'Da said...

haha saya nk gak la kenai dak ni..mcm best jer dia
hahahahahaha..buang karan ja kenai hanjing

fendy said...

haha
post ni ayat baik je walaupun dedicated untuk haters.
terbaik lah bro. :DD

Gieyana said...

kah..kah..kah..:P

relevan said...

Edward dari seberang ke ni..

anamizu said...

hahaha gila special si edward! ngee~~

shezwan said...

entry trbaek untuk ali handro.. haha..XD

Anonymous said...

tahik. shit. =.= awat tak letak link fb aku skali .baru ramai org add. hang jaga. nnt aku buat blog siap hang.

GiveAsh said...

mai kita mnjadi haters kepada tubelawak aka crayon jugak..kang ada entry utk kita pulak..!!

Edward Haste said...

givesAsh: Gay. hahahahaha

Anonymous said...

hahahahahahhahahahaa nice~~

rotashia faizal said...

pergh.. hebat edward.. hoho

~~Ticer Wann~~ said...

:) glemer 2...

Abang Long said...

Salam....ooooooo...ni kira promosi cara othordox la ni yer? oooooooo

iza said...

As salam..
Nama seekor kucing kepunyaan kakak ipar ku..

wannurfazrini said...

hahah so edward ini adalah bulldog . mmg kot !

kulop ludin said...

nais....

Tev Team said...

hahhahaha..ske sgt post nie..harap dimasa akn dtg dpt diwjudkn lg post2 vip mcm mamat ali handro nie kay..naisss..

Wuucin Kimora said...

hahhaha anynomous to edward ke? ;D
Merosakkan imej edward @ vampire i jer ;p

crayon said...

dia tak anonymous.. sekadar "edward haste"

TinaSofea said...

hahahahhaha..name edward..nk jd edward cullen ka??heehhee

crayon said...

ni bukan edward cullen.. ni retard cullen

Anonymous said...

mne die..xcomment pn

senydream said...

haha2!...suspen seh..:p

n3scaf3_ais said...

hahahaa....lawak..2la dok hentam orang sangat

Nasi Tiruan Pulak!!
Anggota Parlimen Kantoi Tonton Video Seks

Anonymous said...

aku sgt mengagumi beliau!

alifbro said...

$%^&*()*&^%$^&*()_*&^%$

pwincess Lov3y dOv3y said...

muahahahaaha......tang dapat kena tibai ngan body builder tu jgn lper wat entry noo...

nadira said...

wah posting yang bagus nih bang.. keep posting thannnkk youuuuuu

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk