Friday, April 8, 2011

mari berkenalan dengan ali handro aka edward

mari berkenalan dengan ali handro aka edward

kepada sesiapa yang selalu mengikuti blog tubelawak, anda pasti perasan ada user bernama "edward" selalu meninggalkan komen di blog tubelawak.. tapi kebanyakan komen yang diberi adalah berunsurkan cemuhan, kejian, statement menjatuhkan dan merungkai realiti sebenar aku sebagai owner tubelawak.. kat facebook pun macam tu jugak (tapi nama kat facebook dia ali handro).. dia selalu meninggalkan komen seperti "kenapa blog bodoh hang ni pun ramai orang baca?" dan "mari kita flag semua video tubelawak agar page dia kena close"

ali handro aka edward ketika melakukan aktiviti pervertasi

untuk pengetahuan anda semua, edward ni sebenarnya adalah rakan tubelawak.. seperti yang tubelawak ceritakan sebelum ini, kebanyakan rakan tubelawak bersikap telus, direct, dan cakap sesuka hati tanpa berfikir terlebih dahulu.. jadi disebabkan edward ni selalu support blog tubelawak (tapi muncul kononnya sebagai haters), tubelawak nak dedicate-kan entry ini untuk beliau..

edward ni sebenarnya adalah seorang mat skate.. kalau tubelawak bagitau nama sebenar dia pun korang pasti tak kenal sebab edward lebih dikenali bukan dari kalangan manusia.. dia sangat istimewa.. tapi kadang-kadang geram jugak dengan perangainya yang super celupar tu.. ikut hati memang nak belasah ja dia ni.. tapi abangnya (juga rakan tubelawak) adalah seorang body builder.. badan ketol-ketol.. takut pulak tubelawak kalau-kalau tubelawak yang kena belasah balik nanti..


video di atas ni adalah video edward mempersembahkan demonstrasi bermain skateboard.. ya! dia sangat hebat.. bukan setakat pandai bermain skateboard, dia juga pandai bermain permainan video.. pada hujung minggu, sekiranya tiada aktiviri untuk dilakukan bersama keluarga atau rakan-rakan, edward biasanya akan menghabiskan masanya bermain permainan video di rumah..


p/s to edward : syok dak dapat entry spesial untuk hang? padam muka hang!  kah kah kah!! padam muka hang!! jangan ajak abang hang tibai aku noh~ aku meluat tengok badan ketoi ketoi dia..
Share This

41 comments:

  1. beruntung sungguh edward aka alehandro nie...siap dimuatkan dlm entry khas... :)

    ReplyDelete
  2. heeeeppppp!!!! open humiliation kat ali.
    aku report man cumi kang aaaaa baru tau. report amet gak kangg..

    ReplyDelete
  3. ahahahaha.. mancumi manada anak nama ali handro..
    kalo dia tau siapa yang tulis, mesti dia tak marah
    sebab aku kan student harapan dia dulu2

    ReplyDelete
  4. bahahahahaha..betul2. ander student harapan + kesayangan jantung hati mancumi dulu. *mata ke atas tangan ke bahu*

    ReplyDelete
  5. edward snok la tu buat entry pasl dy hehe

    ReplyDelete
  6. edward takbaik!! (adaptasi dr terbaekkk)

    ReplyDelete
  7. gua nak jadi hater lu lah!buleh masuk tubelawak!hahahahXD


    power giler edwerd men game! x macam cilake plak muke dia!hahaha

    ReplyDelete
  8. hahahha...hg buat teruk...pendang...pendang..do cari pasai ngan tube lawak buat apa..aku selalu p rumah dia..abg dia member aku..

    ReplyDelete
  9. Waaa.. Entri khas untuk edward. Kui3.. Bangga dia :D

    ReplyDelete
  10. apehal? aku ingat edward cullen la tadi. meluattt

    ReplyDelete
  11. haha saya nk gak la kenai dak ni..mcm best jer dia
    hahahahahaha..buang karan ja kenai hanjing

    ReplyDelete
  12. haha
    post ni ayat baik je walaupun dedicated untuk haters.
    terbaik lah bro. :DD

    ReplyDelete
  13. hahaha gila special si edward! ngee~~

    ReplyDelete
  14. entry trbaek untuk ali handro.. haha..XD

    ReplyDelete
  15. tahik. shit. =.= awat tak letak link fb aku skali .baru ramai org add. hang jaga. nnt aku buat blog siap hang.

    ReplyDelete
  16. mai kita mnjadi haters kepada tubelawak aka crayon jugak..kang ada entry utk kita pulak..!!

    ReplyDelete
  17. hahahahahahhahahahaa nice~~

    ReplyDelete
  18. Salam....ooooooo...ni kira promosi cara othordox la ni yer? oooooooo

    ReplyDelete
  19. As salam..
    Nama seekor kucing kepunyaan kakak ipar ku..

    ReplyDelete
  20. hahah so edward ini adalah bulldog . mmg kot !

    ReplyDelete
  21. hahhahaha..ske sgt post nie..harap dimasa akn dtg dpt diwjudkn lg post2 vip mcm mamat ali handro nie kay..naisss..

    ReplyDelete
  22. hahhaha anynomous to edward ke? ;D
    Merosakkan imej edward @ vampire i jer ;p

    ReplyDelete
  23. dia tak anonymous.. sekadar "edward haste"

    ReplyDelete
  24. hahahahhaha..name edward..nk jd edward cullen ka??heehhee

    ReplyDelete
  25. ni bukan edward cullen.. ni retard cullen

    ReplyDelete
  26. mne die..xcomment pn

    ReplyDelete
  27. aku sgt mengagumi beliau!

    ReplyDelete
  28. muahahahaaha......tang dapat kena tibai ngan body builder tu jgn lper wat entry noo...

    ReplyDelete
  29. wah posting yang bagus nih bang.. keep posting thannnkk youuuuuu

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates