Monday, January 18, 2010

i want nobody but you

wondergirls.. 5 orang gadis comel yang dah dikenali hampir satu dunia.. diorang ni famous sebab tarian diorang tu selalu menjadi ikutan remaja-remaja perempuan.. lelaki? ada jugak.. mungkin lelaki lembut ja kot.. ahahaha.. kalau lelaki menari macam ni depan aku, for sure aku sepak terajang ja sebab menyampah tengok lelaki yang rasa diri dia 'lelaki comel'.. wakkakakaa



pergh!! sangat menggoda.. mesti lelaki-lelaki yang tengok video ni tidur malam mimpi indah ja.. wakakaka.. tengok video bawah ni pulak untuk mimpi ngeri..



wakakaka.. aku tengok video ni tersembur taik gigi aku kat screen laptop aku.. wakakakaka.. bagus wahai adik gemok, teruskan usaha anda! insyaallah besor nanti boleh jadi wonderpet.. video submited by : ariff


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
10 Comments
Comments


10 comments:

cik eykameow :) said...

gila lah dye bleyh hafal semua stepp!! huhuhu

deusXmachina® said...

urgghhhhh

crazy_labelle said...
This comment has been removed by the author.
myariff said...

ha3... terbaek lar bro... :D

nana7dai said...

aku stream 2-2 video ni serentak tergelak guling2 bro..tak caye ko try sendirik..
macam wondergirls vs wonderpets...
hahahahahahaha.....

Hazwani said...

blh thn kiut gak budak ni.. hehe

azureenhalim said...

haha , macam kenal la dorg nih

nanie said...

tang lengan baju tu x bleh thn...haha!!

nEuR0 shEwAzni said...

comel !! tapi untuk budak pompuan aku kasi 100% .
budak lelaki ??? 45% je . tak ssuai mak !!

sakurasue said...

hahaha.. geli perut tgk bdk nihh! he

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk