Tuesday, April 26, 2011

syafiq adik kepada syamsul anak kepada yusof haslam

kalau anda perasan, kat bahagian widget belah atas kanan blog tubelawak ni ada link "submit video lawak" dan dari situlah aku dipertemukan dengan video si syafiq yusof haslam ni.. hahaha.. selama ni aku tak tau pulak syamsul yusof ada adik lelaki.. video ini dikongsi oleh user yang bernama 'syafiq' dan aku tak pasti syafiq ni syafiq yusof yang sebenar ataupun orang lain menggunakan nama syafiq.. apa-apa pun, terima kasih kerana berkongsi dengan tubelawak.. walaupun ramai yang spam kat bahagian "share video lawak" tu, tapi sebenarnya setiap hari pun aku akan check dan buang mana-mana link yang merapu dan tak best.. 


bila tengok video syafiq ni, aku dapat rasakan bahawa dia ni boleh jadi lebih hebat dari bapak dia atau abang dia.. dulu bapak dia selalu buat cerita jiwang rumantik, lepas tu abang dia banyak buat cerita gengster, aku sangat berharap syafiq yusof ni jadi pengarah filem komedi serius pulak macam stephen chow.. mesti gempak gila baby punya.. hahahaha.. contohnya macam video pendek dia ni.. dahsyat kot! kira ok la tu.. muda lagi tapi dah boleh buat macam ni..


oh tidak lupa juga kepada gadis-gadis diluar sana yang nak showoff bercerita kepada rakan kononnya anda adalah orang terawal mengenali syafiq yusof, bolehlah melayari laman blog beliau di syafiqrevolution.blogspot.com.. kah kah kah ataupun channel youtube beliau.. malas nak tulis panjang-panjang.. kepada syafiq yusof, aku doakan anda success seperti abang dan bapak anda.. goodluck! sekian..

p/s : nak tubelawak buat entry atau link ke blog anda? share la video lawak ngan tubelawak.. hehehehe.. jangan la spam link share video tu pulak.. tensen aku nak delete tiap-tiap hari.. tampaq kepala satgi baru tau



SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
43 Comments
Comments


43 comments:

Mikah Lurima said...

kalo share video nyanyi layan x? ke nak funny video je?

crayon said...

mana-mana video yang boleh menyentuh orat kentut aku

Izat Tarmizi said...

Sejak bila tubelawak jadi blog gosip?hahaha,tubegosip

Tpi memang bagus gila mamat nie punya pemikiran,dah la ensem,mesti hng suka kan?hng kan gay

Otromen Taro said...

Menarik....

Robot ada perasaan

Abang Zam said...

weh..aku takde video..tapi aku ade GIF..kau terima tak? ni ha

Drama Gif : Gadis Legging & Rempitnya

kalau kau tak terima delete lah..aku tak kisah







sob sob~

♥sophie♥ said...

hehe ;p

liyana said...

menarik, ade effort utk tampil original

nfdeeda_zubir said...

oh yeah,boleh show off !

encHIx laNDax said...

Nice siak!huhuhu!

fendy said...

terbaiklah!
aku harap gak bro syafiq dapat buat filem melayu komedi yang berkualiti lagi lah. :)

Yus Tawau said...

terbaeeekk

[sutera kasih] said...

hehe kelakarla.. "kenape tembak dia, boss??sape suruh ko kencing" HAHAHA

video abangku gengster pun bestttt :P

cacing said...

bestnyeeewwww... hahahahh!

Farah Nordin said...

Hahaha, betul ke? Haritu tgk vid dia mcm haram jee. Kes abang ku gengster main pakai pistol. Bodoh gila, best kott. Tapi tak tahu pulak dia ni anak Yusof Haslam. Suka tgk dia, skg pun dia dh belakon. Umur 19 tahun ork ork?

Anonymous said...

ni aku komen pakai profile yg mana satu???

Mikah Lurima said...

haha... sy faham!

Wuucin said...

xhandsome pon... hahahahhaha... muka "farid kamil" cute lg ;p

Marhaen Kacak said...

haha..terbaik gak..mcm haram

Hikayat Lubang Najis: Orang Melayu Mesti Baca!!!!

azi nur said...

eh nape cam lain...nsem kot..haha

cantekk said...

wahh...pelapis pengarah baru ni...
;) best2,,

Fina Fento said...

haha..tampaq bagi kepala depa. besa..suka sangat spam.

Sabarr je la

Anonymous said...

muka mereka tak sama.adik dia lebih low profile kan

Yana Nana said...

dah buat la pasal dia ni..
cek siniiiii...
dia la pengarah gerak khas sekarang
bapak dia bagi kat dia..
http://yanananako.blogspot.com/2011/04/siapa-syafiq-yusof.html

~$AKURA M!AKA~ said...

x tau plak selama nie syamsul tu ade adik..lelaki plak tu..hehe =)

crayon said...

selama ni tau dak farid kamil tu jambu aku? auww

najmi_paddy said...

seyes ke pocong a.k.a tubelawak??
hahahaha.... jgn mare ek poconggg!!!
bkn yusof asalam tue ade sorg je ke anak..
mane datang syafiq nie plakkk???

Cik Peanut said...

anak buluh bentong barangkali

Cik TeN10 said...

alahh u ni jgn la tampaq2.. sakit u tau x.. kihkih

ohh baru ku tahu syamsul yusof ade adik yg kacak !! ^.^

eiela said...

oo syamsul yusof ade adik lelaki rupanya.kalau betul, hope diorang sukses.

Latest Entri :
Resepi Kek Coklat

♥CIK SHA♥ said...

hebat kot mamat ni..aku dah p ushar semua short film die..boleh tahan gempak..

CikKaikazie said...

kenapa dia lagi hensem dari bapak dia?

Son's said...

Hmmm... :)

nurkaloi said...

EAH BENAR KE NI ???
wahhh layan and terjah

Cheritera Chenta said...

yeke? xtahu la plak..huhu

nur aishah bte abd hadi said...

NY ADIK samsul yusoff kew
HEE

iNNrPeAcE said...

diam diam aje shamsul tu..
rupenyer ade adeq laki..
hehehehe..

JalelBenAman™ said...

good....

JalelBenAman™ said...

good...good..

trigyy said...

nice video tu....

Anonymous said...

adik syamsul handsome tapi dah ada gf ah. :\ sila frust skrg. huahua

Anonymous said...

ERM,,,,DUA2 HENSEM...CUTENYA,,,HEHEHEHEHE...TPI BTL KAH SAMSUL ADA ADIK,,,TAK PERNAH DENGAR PUN...

Anonymous said...

ERM,,,DUA2 CUTE,,,HEHEHEHE...HENSEM LAGI...HAHAHAHA...TPI BTL KE YG SAMSUL ADA ADIK,TDK PERNAH DNGAR PUN SELAMA NI,,,,

Hazrina Erin said...

lawak la~hahaahha bankrap ak macam ni!:D

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk