Friday, October 22, 2010

iphone review : 3 alasan untuk memiliki iphone

walaupun aku tak memiliki smart phone, tapi aku tetap tak mahu ketinggalan mengikuti perkembangan teknologi.. oleh itu aku sentiasa membaca artikel-artikel terbaru mengenai smart phone, gadget-gadget canggih, komputer dan bermacam-macam lagi.. aku ada sorang kawan ni, sangat anti dengan teknologi.. aku tak tahulah samada dia tidak mampu untuk memiliki, bodoh teknologi atau memang sengaja menimbulkan konspirasi dengan berpendirian sebagai seorang yang 'fuck technology'.. dia juga ada mengeluarkan statement seperti 'alaaa, iphone tu kau pakai sebulan lepas tu kau boring la'.. kah kah kah.. aku tak kisah kawan-kawan nak bagi pendapat..


jadi hari ni aku nak bagi pendapat aku kat kau pulak.. aku berharap kau berubah hati terhadap teknologi.. aku nak bagi kat kau 3 alasan kenapa kau mesti memiliki iphone.. salah satunya ialah kita boleh menggunakan iphone sebagai alat muzik.. kau boleh menghiburkan orang ramai tidak kira tempat.. iphone boleh berfungsi sebagai guitar, drum, piano ataupun rekorder yang kau main zaman sekolah rendah dulu.. kah kah kah.. kau dapat 'A' tak dalam matapelajaran musik? kalau kau bodoh musik, kau tak payah tengok video ni..


yang kedua pulak, aku tahu kau suka awek cantik dan seksi kan? apa kata kau beli ja iphone.. bila kau ada iphone, awek-awek cantik mesti mendekati kau sebab diorang akan menganggap kau banyak duit.. dan dengan menggunakan iphone kau juga, kau boleh melihat awek kesukaan kau dalam keadaan bogel (x-ray).. tak percaya? ya! iphone boleh filter semua baju, pakaian dalam, spenda, coli, bra dan tuala wanita untuk memperlihatkan sosok toboh awek kesukaan kau dalam keadaan bogel.. belilah iphone cepat! boleh aku pinjam..


kau masih tak tergerak hati nak beli iphone? ok.. point terakhir aku.. dengan menggunakan iphone, kau boleh minum air.. kah kah kah.. lepas kau main futsal di hari minggu, tak payah kau beli mineral water kat kedai runcit dah.. kau minum air pakai iphone ja.. haaa.. best kan? kau tengok video ni.. selamber ja pakcik tu minum air guna iphone.. tapi sayangnya, iphone tak boleh tembak peluru.. kalau tak dah lama aku tembak kau.. kau kan hidup segan mati takmau.. kah kah kah..

video : iphone blood drinking
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
41 Comments
Comments


41 comments:

Raybond said...

haha.. stylo la bro.. bru ku thu bleh buat minum air ek... huhu.. :)

Dark Half said...

jamming atas train paling sempoy!

cacing said...

kan ada application iphone yang paling sempoi?? naked... dia leh tukar org yang real jadi bogel... hehehe.... nafsu je semua tu....

fiexa said...

wow, jeming dlm tren itu cambest!
cepat la bli weh, nti kite leh jeming time detink.

teguhbs said...

Jadi ingin punya iphone,,,

dyn said...

i link u in my post thanks make me ceria dis pagi2
it is kewl jammin on tren

kobEj0rdan~ said...

yang naked body scanner tu mmg aku nak.haha

maisyah said...

habisla..kalau ada iphone mcm x ray tu..
oo..x selamat pompuan..tapi bleh tangkap pencuri! hehehe..

HaiDa HiDa said...

kalau saya tgk lelaki yg pakai iphone bukan nk dekati tapi nk makin jauh.. bahaya gak kalau smpai blh x-ray ni.. huhuhu.. tpi iphone ni mmg canggih kan.. ari tu lecturer tnjukkan dalam kelas.. mcm2 aplikasi ada..

ber_u_wang said...

iphone indah kabar dari rupa je...

acapcs said...

caye le naked body scanner tu. walhal. video je.

miszlullaby said...

takowtnyee la kalo iphone leyh jadi camtu.hihi

lalink7 said...

bahayaaaaaaaaaaa nyee....haisssssssssssssssshhhh

suzieyatieadrina said...

hahha i love ma iphone!!!!! game2 owesome and kelihatan up2date.. ^__^ bodu scanner ader ea? xde pon?

crayon said...

ahahah.. aku lupa nak cakap.. application untuk
tengok orang bogel tu fake ja tau.. nanti ramai
pulak melarikan diri bila kawan-kawan pakai
iphone.. aahahhahaha..

redbean said...

3-3 sempoi la,,,

FiZ said...

mak aiii...takottt ciri2 yg 2nd tu...tp xbtol kan..;p

AngeL BeaR said...

tak mampu nak miliki iphone...i-ron ada la...hahahahaha

@juera said...

canggih tol iPhone ni kn..

AngahSayang2314 said...

hahaha canggih tul kan??

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

gile style lah ! hahaha

teddyuna said...

cantik.. tapi menakutkan boday scan tu

KiN said...

huh...yg nude tu nmpak cam real...uwh

zulkbo said...

salam..
ada peluang tak ni..?
moga menjadi milik anda
tubelawak...

athirah said...

huyooo.... hahahahhaah...

gnesop.com said...

nice.. mmg teringin sgt nak pakai iphone nih

::cdot the dot:: said...

hamboiiiiiiiiiiiiiiiiii

rainbowcloudy said...

syok ea ko tgk awek bugil...

slumber ah ayat ko. terbaek bro!
nah ipone xray aku bg neh...

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ said...

wahhh boleh maen piano pkai iphone ! nak jugak !

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

ohhhhh aku ada 10 alasan tak leh beli iphone

adohhhh mahal sesangat lah kalau nak pakai pun 10 thn lagi

sue/allya/zalya said...

ish bahaya nye.... new entry senaman kuatkan tenaga batin..!

cliffterfly said...

aahahhaahah,,,gila je tak...

Muchlis said...

ada niat hati untuk beli itu handset :D
tapi masih nabung dlu lah,,,mahal jg euy :p

Tamparuli Sabah said...

Alamak....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

choiiiiiiiii......

Santoso said...

i phone...aku ingin memilikmu..

duadua said...

harganya itu lho mak, muahalll

cukup buat beli motor bekas,qqqqq

andak said...

aku ada 2 iphone. china mari satu.. maxis mari satu

kaziru said...

beso nyer iPhone tu...

mommieZee said...

blog walking..nice blog...funny la you...hahaha

ANDRA GHOTIC'S CENTER said...

berkunjung

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk