Friday, October 22, 2010

iphone review : 3 alasan untuk memiliki iphone

iphone review : 3 alasan untuk memiliki iphone

walaupun aku tak memiliki smart phone, tapi aku tetap tak mahu ketinggalan mengikuti perkembangan teknologi.. oleh itu aku sentiasa membaca artikel-artikel terbaru mengenai smart phone, gadget-gadget canggih, komputer dan bermacam-macam lagi.. aku ada sorang kawan ni, sangat anti dengan teknologi.. aku tak tahulah samada dia tidak mampu untuk memiliki, bodoh teknologi atau memang sengaja menimbulkan konspirasi dengan berpendirian sebagai seorang yang 'fuck technology'.. dia juga ada mengeluarkan statement seperti 'alaaa, iphone tu kau pakai sebulan lepas tu kau boring la'.. kah kah kah.. aku tak kisah kawan-kawan nak bagi pendapat..


jadi hari ni aku nak bagi pendapat aku kat kau pulak.. aku berharap kau berubah hati terhadap teknologi.. aku nak bagi kat kau 3 alasan kenapa kau mesti memiliki iphone.. salah satunya ialah kita boleh menggunakan iphone sebagai alat muzik.. kau boleh menghiburkan orang ramai tidak kira tempat.. iphone boleh berfungsi sebagai guitar, drum, piano ataupun rekorder yang kau main zaman sekolah rendah dulu.. kah kah kah.. kau dapat 'A' tak dalam matapelajaran musik? kalau kau bodoh musik, kau tak payah tengok video ni..


yang kedua pulak, aku tahu kau suka awek cantik dan seksi kan? apa kata kau beli ja iphone.. bila kau ada iphone, awek-awek cantik mesti mendekati kau sebab diorang akan menganggap kau banyak duit.. dan dengan menggunakan iphone kau juga, kau boleh melihat awek kesukaan kau dalam keadaan bogel (x-ray).. tak percaya? ya! iphone boleh filter semua baju, pakaian dalam, spenda, coli, bra dan tuala wanita untuk memperlihatkan sosok toboh awek kesukaan kau dalam keadaan bogel.. belilah iphone cepat! boleh aku pinjam..


kau masih tak tergerak hati nak beli iphone? ok.. point terakhir aku.. dengan menggunakan iphone, kau boleh minum air.. kah kah kah.. lepas kau main futsal di hari minggu, tak payah kau beli mineral water kat kedai runcit dah.. kau minum air pakai iphone ja.. haaa.. best kan? kau tengok video ni.. selamber ja pakcik tu minum air guna iphone.. tapi sayangnya, iphone tak boleh tembak peluru.. kalau tak dah lama aku tembak kau.. kau kan hidup segan mati takmau.. kah kah kah..

video : iphone blood drinking
Related Posts with Thumbnails
Share This

41 comments:

  1. haha.. stylo la bro.. bru ku thu bleh buat minum air ek... huhu.. :)

    ReplyDelete
  2. jamming atas train paling sempoy!

    ReplyDelete
  3. kan ada application iphone yang paling sempoi?? naked... dia leh tukar org yang real jadi bogel... hehehe.... nafsu je semua tu....

    ReplyDelete
  4. wow, jeming dlm tren itu cambest!
    cepat la bli weh, nti kite leh jeming time detink.

    ReplyDelete
  5. i link u in my post thanks make me ceria dis pagi2
    it is kewl jammin on tren

    ReplyDelete
  6. yang naked body scanner tu mmg aku nak.haha

    ReplyDelete
  7. habisla..kalau ada iphone mcm x ray tu..
    oo..x selamat pompuan..tapi bleh tangkap pencuri! hehehe..

    ReplyDelete
  8. kalau saya tgk lelaki yg pakai iphone bukan nk dekati tapi nk makin jauh.. bahaya gak kalau smpai blh x-ray ni.. huhuhu.. tpi iphone ni mmg canggih kan.. ari tu lecturer tnjukkan dalam kelas.. mcm2 aplikasi ada..

    ReplyDelete
  9. iphone indah kabar dari rupa je...

    ReplyDelete
  10. caye le naked body scanner tu. walhal. video je.

    ReplyDelete
  11. takowtnyee la kalo iphone leyh jadi camtu.hihi

    ReplyDelete
  12. bahayaaaaaaaaaaa nyee....haisssssssssssssssshhhh

    ReplyDelete
  13. hahha i love ma iphone!!!!! game2 owesome and kelihatan up2date.. ^__^ bodu scanner ader ea? xde pon?

    ReplyDelete
  14. ahahah.. aku lupa nak cakap.. application untuk
    tengok orang bogel tu fake ja tau.. nanti ramai
    pulak melarikan diri bila kawan-kawan pakai
    iphone.. aahahhahaha..

    ReplyDelete
  15. mak aiii...takottt ciri2 yg 2nd tu...tp xbtol kan..;p

    ReplyDelete
  16. tak mampu nak miliki iphone...i-ron ada la...hahahahaha

    ReplyDelete
  17. cantik.. tapi menakutkan boday scan tu

    ReplyDelete
  18. huh...yg nude tu nmpak cam real...uwh

    ReplyDelete
  19. salam..
    ada peluang tak ni..?
    moga menjadi milik anda
    tubelawak...

    ReplyDelete
  20. nice.. mmg teringin sgt nak pakai iphone nih

    ReplyDelete
  21. syok ea ko tgk awek bugil...

    slumber ah ayat ko. terbaek bro!
    nah ipone xray aku bg neh...

    ReplyDelete
  22. wahhh boleh maen piano pkai iphone ! nak jugak !

    ReplyDelete
  23. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    ohhhhh aku ada 10 alasan tak leh beli iphone

    adohhhh mahal sesangat lah kalau nak pakai pun 10 thn lagi

    ReplyDelete
  24. ish bahaya nye.... new entry senaman kuatkan tenaga batin..!

    ReplyDelete
  25. ada niat hati untuk beli itu handset :D
    tapi masih nabung dlu lah,,,mahal jg euy :p

    ReplyDelete
  26. i phone...aku ingin memilikmu..

    ReplyDelete
  27. harganya itu lho mak, muahalll

    cukup buat beli motor bekas,qqqqq

    ReplyDelete
  28. aku ada 2 iphone. china mari satu.. maxis mari satu

    ReplyDelete
  29. blog walking..nice blog...funny la you...hahaha

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates