Sunday, January 3, 2010

magibon mmirian yang comel

kenal tak ngan magibon? perempuan comel yang sangat famous kat youtube.. kalo tak kenal boleh view video posting dia kat sini .. magibon ni jadi kontroversi bila banyak pempuan jeles ngan dia sebab boleh dapat banyak hit kat youtube.. bukan sikit.. tapi sampai berjuta-juta orang view dia.. ni adalah video magibon yang mendapat hit sebanyak 5 juta lebih..



cute GILA kan? ehehehe.. tapi lepas tu, magibon dipanggil untuk tampilkan diri kat satu rancangan jepun.. realitinya dia taklah cute GILA pun.. biasa ja.. klik sini kalau nak tengok video interview with magibon.. video bawah ni adalah video yang org yang tak dikenali capture perbezaan magibon youtube/realiti...



perempuan-perempuan yang jelez mesti rasa lega sikit kan? ahahah.. kat youtube, melambak-lambak video posting reply kepada video magibon.. ada yang kutuk, ada yang bela, ada yang suka-suka.. ni ada satu video yang sangat annoying.. reply kepada magibon.



ehehehehe.. lawak ka posting aku kali ni? macam kurang lawak ja.. gelak jugak lah!! wakakakak.. wakkakaka.. wakkakaka...


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
11 Comments
Comments


11 comments:

TerrickCEF said...

macam bodoh !!!

bellar0ssa said...

itula dia.dunia cyber.hahaha.bile realiti baru tau itam ke putih.

ery said...

uhuk...

Cik Guli said...

hahahaha. tatle blah video yang bwah skali. hahahhaha

demo_latte said...

eh,,cantik ape walopun live,,sape kt sini leh dpt awek camtu? klu dpt..peh,,seronok giler

hafizazmi17 said...

hahahaha, aku num awek yg video kt bawah skali tu boley???plis3!! >.<

Roxy zai said...

video kat bwah lg 'comel'!!=p

Eason said...

oh myy lol

prince zako said...

ahak!

Anonymous said...

hahaha..bkn lawa mne...gg lahaulawala...nieh kcik2 msti ske mkn gule2

AkuMuzikFilem said...

slumber je ada ads justin bieber kat blog kau

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk