Thursday, June 9, 2011

video penulis blog telanjang depan webcam

hahaha.. semalam aku dapat surat layang (email layang) entah dari sapa pun aku tak kenal.. dia bagi kat aku video salah sorang blogger terkemuka melakukan onar melalui webcam.. katanya video itu dia yang rakam sendiri ketika chatting dengan blogger tersebut.. dengan mudahnya dia berjaya meng-'ayat' blogger tersebut untuk menanggalkan baju justeru terus bertelanjang di webcam.. kah kah kah.. memang 'rare' video ni.. semoga anda tak salahkan aku berkongsi video ini dan mengambil iktibar dari apa yang telah berlaku..


kepada yang suka telanjang depan webcam, aku nak tanya.. anda tak pernah terfikir ka orang akan rakam perlakuan anda?? anda tak rasa janggal ka tayang kemaluan anda untuk orang lain tatap melalui webcam?? aku nak telanjang sorang-sorang dalam bilik pun rasa awkward dan rasa macam ada malaikat menjeling stim terhadap aku.. tapi ni boleh pulak anda tayang kat orang melalui webcam.. buduh! bangang!! mak anda kecut kepala nak lahirkan anda sampai terkeluar taik kentut.. kesian kat mak anda tau..





** UPDATE

selepas 10 minit aku publish entry ni.. dekat 400 orang online sebab tengok title ni.. takda apa-apa aku nak cakap.. cuma nak tanya.... awat??? takut kena kat batang hidung sendiri ka??? nampak sangat ramai suka telanjang depan webcam.. KAH KAH KAH!! anda kena troll'd!!



sekian terima kasih.. bye!! (sambil buat muka troll)



SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
53 Comments
Comments


53 comments:

Anonymous said...

anda tak pernah berbogel dalam bilik?tipu!

Nem0 o0h Nem0 said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

mane video?

Nem0 o0h Nem0 said...

betul ke ppuan ni blogger? abeh org yg rakam ni pesal lak nak buka aib org lain? seronok la kn dapat buat cmtu.bangga!

AiTotYati said...

hohohoohoho... wowohohoohoh

wunny said...

pk dulu sblm wat sesuatu...

Aku Pelik said...

sebelom di bodohkan, lebih baik jgn wat pekara BODOH ye... jgn da tsadung baru nak tngadah... =)

Anonymous said...

bodoh punya vid!kau saja nak bagi gempak kan.WEI LETAK LA vid tu.nade-nade sanad la awk ni!

Ayeem Jemain said...

jilake ko. sial nye video

Arrul said...

hahahaha!! igt kn wjud la video uh.... telanjang dpn webcam ape dpt??? Klu dpn bini ade manfaat x?? hehehehehe

nohfee said...

video terbaekkk la. dah dua kali dah aku terkena. hr tu video fasha sandha dekat bali tu. yang batman mabuk. la ni yg ni pulak.. haishhh. hahhahahaha

taoslayerz said...

haha..deorang tak tahu malu la tu kot..
haha video tuh..mmg the best ..kah kah kah..
gua terkna troll'd

fezaL Mohd said...

cm haram .

Amalina said...

aku judge kau lebey teruk dari perempuan yang bogel(kalau betul la).kau sebenarnya sedang membogelkan diri kau depan aku dan aku sedang gelakkan rupa paras kau.hahah!

Anonymous said...

saje je nak suruh naikkan ranking blog dia..taktik lama tu

dila bahar said...

hhahaaa....

memang lawak sey... sah2 malaikat mane ade nafsu... hahahaa.. ayat best.. (sakit perut aku gelak)

Anonymous said...

kau memang pundek la kreyon.. entry picisan!
gila trafik! murahan!! entry sampah!!

crayon said...

hahahaha.. peduli apa aku.. boooooooo~

Hajib said...

hahahahaa.. terbaekkk!!!!

TESLAMARIN said...

mcm penah je

Sollehudin Sapari said...

siot kau menipu..nak vid yang btol2..

nohoho =) said...

hahaha...
kalau orang yang telanjang kat webcam ni bertaubat...dosa die mungkin akan diampun kan Allah...tapi kalau orang yang sebarkan video ni tak mintak maaf kat orang dalam video ni...sampai bile dose die tak terampun...sape lagi bodoh sebenarnye?lu pikir la sendiri

Okultika said...

Wa are the troll.. we are the troll.. we are... we are... we ar the troll.... hahahah... lallalalalla...

cikintan said...

macam gampang cincan ni.

izwanie azieda said...

tubelawak pandai psycho org :) wa caya sama lu. hahaha.

Ain Zulaikha said...

hahahhaa kesian izuari....

JARI YANG TERBARAI said...

mende bogel bogel ni ramai la yg suka...

ZoOL said...

cipan tul.. wakenabeb!!! mmg trololol btul video ko tu..

Anonymous said...

wahaa...ko gile ranking bro....GOOd JOB!!!

tia @ Ini Kisah Tia said...

bhahaaa . baru nak bergosipssssss ;)
video sangat lawak . lalallalaaaaaaa . wakakaa

Eye_nee said...

tah apa lah yg dipikirkan..baru kene ayat sikit dah tanggal itu ini..aihhhh....murah betul harga diri....

joeric_ob said...

Mana videonya yup

Anonymous said...

rasa macam ada malaikat menjeling stim terhadap aku..

BROO...KASAQ BUNYI..BAHASA..

Edward Haste said...

style. hahahaha semua org benci hang ander. :))

Hayati Hamzah said...

kah kah . pastu msti banyak bogel2 lam nuffnang punya keywords.

Anonymous said...

baek bawa2 sembang hal2 agama ke, bangsa ke...

syieda said...

haha..ramai gile kot..^_^

Adilla Harun said...

Ambil masa nak klik untuk baca entri ni. Eloklah huraian hanya setakat itu saja. Nak saya kutuk beria-ia, saya pun rasa tak sempurna. Namun itu contoh salahguna teknologi. Parah bila ada pihak lain mensabotaj sipelaku.

Teknologi wajar dinikmati dengan damai dan sentosa. Jika tidak ia mungkin akan memakan diri. 'Rentan' jiwa gamaknya...

crayon said...

adilla harun salah paham ni.. nak gelak boleh?

Mentrox said...

aku dah agak dah...tubelawak mmg suka prank..hahahaha...

Anonymous said...

aku dh agak dh.sbb x der maknanya ko nak post vid psl prmpuan tu.

iNNrPeAcE said...

x paham ade sesetgh dgn rela ley tayang@free show dpn webcam..
mmg memalu kn.. klau dh gtai sgt nikah la cpt..
dok tayang dpn webcam ngn org bkn muhrim wat ape..
iskhh... x patut la..
terlebey canggih kot??

Azrul Hisham said...

kah3x....i detected someone 'panas lubang bontot' here...

Lady RaRa non-illuminati said...

kahkahkah! babi aku terlambat..ooo sebab aku tak folo blog ni!

aiiiii ramai yang butthurt nampak gaya..haram tak tengok lagi video dah gelabahhhhh siallll....

duk buat gheja tu kottttt tu yang panas juboq tuuuu...


KAHKAHKAH!

Pegash4rk said...

the art of trollin..muakakkaka

Anonymous said...

bogel sorang2 dalam bilik OK je..
tapi, pergi rakam buat apooo..????
stupid namanya..

..............
Video Couple Bergaduh Pasal LEGGINGS !

!~My stOry My livE~! said...

hahah.. terbaekk entry.. gud gud laa awk ny..

Akim Iqbal said...

Troller tak ngaku diri dia troller.. ?
Abis tu ?
Fikirla sendiri..
panggil wannabe susah plak nanti.. hik3..

misya mialen said...

baru baca entri ni..org memang alert tajuk mcm ni.hihi

slimdiet2 said...

ramai yang terkena rupanya, termasuk la aku. hahahaha

budak kampung said...

hahahaha aku dah agak memang terkena punya. tapi aku selalu pakai boxer je kat bilik. tak salahkan??hehehehe

mUm_tAz said...

Waaaa, bestnyer, miahahha..

hz adam said...

cakap org desperate traffix konon..HAHAHA

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk