Thursday, June 9, 2011

video penulis blog telanjang depan webcam

video penulis blog telanjang depan webcam

hahaha.. semalam aku dapat surat layang (email layang) entah dari sapa pun aku tak kenal.. dia bagi kat aku video salah sorang blogger terkemuka melakukan onar melalui webcam.. katanya video itu dia yang rakam sendiri ketika chatting dengan blogger tersebut.. dengan mudahnya dia berjaya meng-'ayat' blogger tersebut untuk menanggalkan baju justeru terus bertelanjang di webcam.. kah kah kah.. memang 'rare' video ni.. semoga anda tak salahkan aku berkongsi video ini dan mengambil iktibar dari apa yang telah berlaku..


kepada yang suka telanjang depan webcam, aku nak tanya.. anda tak pernah terfikir ka orang akan rakam perlakuan anda?? anda tak rasa janggal ka tayang kemaluan anda untuk orang lain tatap melalui webcam?? aku nak telanjang sorang-sorang dalam bilik pun rasa awkward dan rasa macam ada malaikat menjeling stim terhadap aku.. tapi ni boleh pulak anda tayang kat orang melalui webcam.. buduh! bangang!! mak anda kecut kepala nak lahirkan anda sampai terkeluar taik kentut.. kesian kat mak anda tau..





** UPDATE

selepas 10 minit aku publish entry ni.. dekat 400 orang online sebab tengok title ni.. takda apa-apa aku nak cakap.. cuma nak tanya.... awat??? takut kena kat batang hidung sendiri ka??? nampak sangat ramai suka telanjang depan webcam.. KAH KAH KAH!! anda kena troll'd!!



sekian terima kasih.. bye!! (sambil buat muka troll)

Share This

53 comments:

  1. anda tak pernah berbogel dalam bilik?tipu!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. betul ke ppuan ni blogger? abeh org yg rakam ni pesal lak nak buka aib org lain? seronok la kn dapat buat cmtu.bangga!

    ReplyDelete
  4. pk dulu sblm wat sesuatu...

    ReplyDelete
  5. sebelom di bodohkan, lebih baik jgn wat pekara BODOH ye... jgn da tsadung baru nak tngadah... =)

    ReplyDelete
  6. bodoh punya vid!kau saja nak bagi gempak kan.WEI LETAK LA vid tu.nade-nade sanad la awk ni!

    ReplyDelete
  7. hahahaha!! igt kn wjud la video uh.... telanjang dpn webcam ape dpt??? Klu dpn bini ade manfaat x?? hehehehehe

    ReplyDelete
  8. video terbaekkk la. dah dua kali dah aku terkena. hr tu video fasha sandha dekat bali tu. yang batman mabuk. la ni yg ni pulak.. haishhh. hahhahahaha

    ReplyDelete
  9. haha..deorang tak tahu malu la tu kot..
    haha video tuh..mmg the best ..kah kah kah..
    gua terkna troll'd

    ReplyDelete
  10. aku judge kau lebey teruk dari perempuan yang bogel(kalau betul la).kau sebenarnya sedang membogelkan diri kau depan aku dan aku sedang gelakkan rupa paras kau.hahah!

    ReplyDelete
  11. saje je nak suruh naikkan ranking blog dia..taktik lama tu

    ReplyDelete
  12. hhahaaa....

    memang lawak sey... sah2 malaikat mane ade nafsu... hahahaa.. ayat best.. (sakit perut aku gelak)

    ReplyDelete
  13. kau memang pundek la kreyon.. entry picisan!
    gila trafik! murahan!! entry sampah!!

    ReplyDelete
  14. hahahaha.. peduli apa aku.. boooooooo~

    ReplyDelete
  15. siot kau menipu..nak vid yang btol2..

    ReplyDelete
  16. hahaha...
    kalau orang yang telanjang kat webcam ni bertaubat...dosa die mungkin akan diampun kan Allah...tapi kalau orang yang sebarkan video ni tak mintak maaf kat orang dalam video ni...sampai bile dose die tak terampun...sape lagi bodoh sebenarnye?lu pikir la sendiri

    ReplyDelete
  17. Wa are the troll.. we are the troll.. we are... we are... we ar the troll.... hahahah... lallalalalla...

    ReplyDelete
  18. tubelawak pandai psycho org :) wa caya sama lu. hahaha.

    ReplyDelete
  19. mende bogel bogel ni ramai la yg suka...

    ReplyDelete
  20. cipan tul.. wakenabeb!!! mmg trololol btul video ko tu..

    ReplyDelete
  21. wahaa...ko gile ranking bro....GOOd JOB!!!

    ReplyDelete
  22. bhahaaa . baru nak bergosipssssss ;)
    video sangat lawak . lalallalaaaaaaa . wakakaa

    ReplyDelete
  23. tah apa lah yg dipikirkan..baru kene ayat sikit dah tanggal itu ini..aihhhh....murah betul harga diri....

    ReplyDelete
  24. rasa macam ada malaikat menjeling stim terhadap aku..

    BROO...KASAQ BUNYI..BAHASA..

    ReplyDelete
  25. style. hahahaha semua org benci hang ander. :))

    ReplyDelete
  26. kah kah . pastu msti banyak bogel2 lam nuffnang punya keywords.

    ReplyDelete
  27. baek bawa2 sembang hal2 agama ke, bangsa ke...

    ReplyDelete
  28. Ambil masa nak klik untuk baca entri ni. Eloklah huraian hanya setakat itu saja. Nak saya kutuk beria-ia, saya pun rasa tak sempurna. Namun itu contoh salahguna teknologi. Parah bila ada pihak lain mensabotaj sipelaku.

    Teknologi wajar dinikmati dengan damai dan sentosa. Jika tidak ia mungkin akan memakan diri. 'Rentan' jiwa gamaknya...

    ReplyDelete
  29. adilla harun salah paham ni.. nak gelak boleh?

    ReplyDelete
  30. aku dah agak dah...tubelawak mmg suka prank..hahahaha...

    ReplyDelete
  31. aku dh agak dh.sbb x der maknanya ko nak post vid psl prmpuan tu.

    ReplyDelete
  32. x paham ade sesetgh dgn rela ley tayang@free show dpn webcam..
    mmg memalu kn.. klau dh gtai sgt nikah la cpt..
    dok tayang dpn webcam ngn org bkn muhrim wat ape..
    iskhh... x patut la..
    terlebey canggih kot??

    ReplyDelete
  33. kah3x....i detected someone 'panas lubang bontot' here...

    ReplyDelete
  34. kahkahkah! babi aku terlambat..ooo sebab aku tak folo blog ni!

    aiiiii ramai yang butthurt nampak gaya..haram tak tengok lagi video dah gelabahhhhh siallll....

    duk buat gheja tu kottttt tu yang panas juboq tuuuu...


    KAHKAHKAH!

    ReplyDelete
  35. the art of trollin..muakakkaka

    ReplyDelete
  36. bogel sorang2 dalam bilik OK je..
    tapi, pergi rakam buat apooo..????
    stupid namanya..

    ..............
    Video Couple Bergaduh Pasal LEGGINGS !

    ReplyDelete
  37. hahah.. terbaekk entry.. gud gud laa awk ny..

    ReplyDelete
  38. Troller tak ngaku diri dia troller.. ?
    Abis tu ?
    Fikirla sendiri..
    panggil wannabe susah plak nanti.. hik3..

    ReplyDelete
  39. baru baca entri ni..org memang alert tajuk mcm ni.hihi

    ReplyDelete
  40. ramai yang terkena rupanya, termasuk la aku. hahahaha

    ReplyDelete
  41. hahahaha aku dah agak memang terkena punya. tapi aku selalu pakai boxer je kat bilik. tak salahkan??hehehehe

    ReplyDelete
  42. cakap org desperate traffix konon..HAHAHA

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates