Wednesday, February 10, 2010

apa masalah budak ni?

post aku kali ni takda embedd video.. sori ya semua.. ahaha.. kalau aku download video dia then aku upload kat channel aku, kang takot kena flag curi hakcipta lak.. tapi aku nak letak jugak dalam blog aku sebab dia ni manusia spesial.. jarang aku jumpa manusia macam dia ni.. nak kata pondan pun bukan, nak kata terencat pun bukan sebab english dia fluent.. ahahaha... apa-apa pun, korang cuba la tengok sendiri video budak ni..

my heart will go on, celine dion cover
i want nobody but you by wondergirl cover

lepas tengok video budak ni.. ini ja lah persoalan yang muncul dalam kepala hotak aku.. korang jangan kata "biar la budak tu nak buat apa-apa pon, dia bukan kacau hidup kau pon" ... sebab aku akan kata balik "biar la aku nak tulis apa-apa pon kat blog aku" ahahahahahaha..

1) maybe budak ni kurang kasih sayang
2) kurang bersosial.. tak ramai kawan
3) terencat akal maybe
4) pondan wannabe
5) masa kecik-kecik penah tejatuh & terantuk kat kepala
6) maybe kawan-kawan dia cakap suara dia sedap & tarian dia menarik
7) maybe ayah dia terlalu garang
8) maybe kecewa putus cinta
9) natural born loser
10) mungkin jugak dia teringin nak kena pijak muka ramai-ramai.. ahahahaha

sumber : cdy arpeggio


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
14 Comments
Comments


14 comments:

Akupuntatau said...

haha.. my lil sis tunjuk vid budak nih on da last December. And da 1st vid of him yg saya tgk is Jaiho. Mmg sadis.

tubelawak said...

ahahaha.. kalau boleh rasa macam nak tarik budak tu keluaQ dari monitor laptop ni.. pastu tempeleng kuat-kuat..

Weed and Bandages said...

rajin btui ang google pasai weed kan? hahahaa..

takpa. pembaca aku ada yang tatau weed tu apa.

lagipun aku saja mempelecehkan minda depa,

aku + guna perkataan 'weed' - kerja cikgu = WTH?

hahaha..

Douji Denadz said...

budak nie mmg mental!!

f|rd4szLer said...

... sedih

bellar0ssa said...

nape cacat gil budak ni.dah letak kat utube,mmg xleh blah betol la.

Anonymous said...

Ya, mungkin kerana itu

haikal said...

one word only :P

PONDAN!!!!!

Si Panda said...

hahhaha.. budus giler.. sakit jiwa tengok lama-lama -.-

mamakmuda said...

UHUKSS!!!!! Mls wa nk lyn vid ni lelama.... Gelak guling...guling... wa!! AHAKS!!! X kuasa akuuuuu...nyaaahhhhhh!!!!! SENTOL tol laaa mamat nieeee....

ザ-sylver-shooter said...

akaun dia dh takde dh, mybe ramai sgt wat violation report..haha

syc said...

**** **** **** aku ta smpat tgok... ssape tlong critakn kt aku msalh budak ne.. ak terdesak nk gelak ne..

Kayrel said...

haha..1 lagi wei..parents dia kurung dalam bilik, pastu bagi lettop 1 ngn pasang streaemyx..
bosan pnya bosan, jadi la camni..haha

Anwar Naim said...

bro..kenape x leh bukak link tu? dy kluar word "jangan la hack saya :( auwwwww.." hmm..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk