Tuesday, October 25, 2011

segmen tubelawak : pencarian 100 blogger wanita

harini aku takleh tidur.. mungkin kerana terlalu banyak memikirkan masa depan aku dan anak-anak aku, jantung aku berdegup kencang membuatkan aku tidak boleh tidur malam.. pusing sana, pusing sini, masih tidak boleh tidur walaupun telah lama memejamkan mata.. disebabkan subuh hampir tiba, aku telah membuang hasrat aku untuk tidur lalu bingkas bangun untuk menulis blog.. aku mendapat satu ilham baru untuk menulis entry yang boleh membuatkan hubungan aku erat dengan "blogger" lain..


hubungan sesama "blogger" perlu dijaga.. dengan berbekalkan follower sebanyak 12ribu tu (ehem2), aku rasa aku patut dan perlu membantu blogger lain untuk sama-sama naik dalam dunia "blogging" ini.. dengan ini aku ingin mengadakan satu segmen khas tubelawak bertujuan mencari 100 bloglist blogger wanita.. syarat-syaratnya mudah saja..

1. anda mestilah wanita
2. anda mestilah memiliki blog sendiri
3. anda mestilah menjadi follower blog ini
4. anda perlu like fanpage tubelawak terlebih dahulu
5. blog anda tidak boleh ada lagu autoplay

mudahkan syarat-syarat untuk menyertai segmen tubelawak ni? ok.. kalau dah cukup syarat-syarat tu, anda perlu menulis satu entry khas untuk aku tak kisahlah nak kutuk aku ka, nak puji aku ka, kemudian sila pastikan anda meletakkan title ini pada entry anda

"saya ingin tubelawak jelajah TUBUH saya"

sekian terima kasih..


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
64 Comments
Comments


64 comments:

Affan said...

hahahahha bengong.
baca tajuk ja aku dah dapat agak ada something wrong

crayon said...

:( join laa please

Anonymous said...

hang ni gila ka apa. tobat tadak sapa nak join... tak sanggup nak letak title cacat akai macam tu

J. Hass said...

haha... kalau laki join pon stylr jugak.. haha

eman said...

haha...tajuk xmenahan mcm cr model pon ade gak... hehe...lame xtumpang lalu kt sini... eneway semoge ramai gulz wat entri puji bro... wahh mesti lena tido da pasni...hehe

cimOt said...

cam haper jer woiiii!!
baru je cam nak support, tp tengok tajuk gua aangkat tangan awal2..NO NO NO betei...

cherry_ijau said...

giler punya tajuk .

DaYaH JeLitA said...

JOINNNNN~~~~~~
http://dayahjelita.blogspot.com/2011/10/segmen-tubelawak-pencarian-100-blogger.html

DaYaH JeLitA said...

JOINNNNN~~~~~~
http://dayahjelita.blogspot.com/2011/10/segmen-tubelawak-pencarian-100-blogger.html

laskar pelangi said...

hahaha..tajuk tu geli eden..kih3 =D sekali mama abah baca blog...terus kena soal siasat asal tajuk gelabah macam tu...hahaha

saya said...

mule bru nak join.tngok tajuk...x sngup.ahahaha

Wani said...

nk join.... tp malu sangat nk tulis tajuk tu -_-'

iffah imani said...

sorry...tak nak lah...

ina said...

hahahaaa tajuk takleh blaah!

! Nurida Ardy said...

muntah badang aku baca entry ko ni.

nurkaloi said...

tajuk scary !!!! hahahaha
ok t kaloi join

Rina Hamid said...

kalo dibayaq sejuta skali pun aku tak kan masuk demi menjaga maruah seorang wanita...xleh blah la ang ni ander...x bekk oiiii...

cik panadol said...

hahaha tajuk tak menahan betol la!!

aJieM_iyMa said...

mengundang gila tajuk! HAHAHAHA...
kepada yang masuk! all the best ye! :D

epics said...

giler betul title ni.... tapi....

i join.

http://azizu.blogspot.com/2020/20/saya-ingin-tubelawak-jelajah-bilik-sendiri-dulu-sebelum-jelajah-tubuh-saya-ikhlas-dari-azizu.exe

cikpia said...

tajuk macam babi, sapa nak join wei!!!

Anonymous said...

kenapa ada orang join jugak -_-"

cik pha said...

aku cukup syarat2 tu weh ahha tp bb tajuk tu buat aku terdiam HAHAHAHA

♥CIK SHA♥ said...

erk? kirim salam je la..memang takkan join..kui3..

hamzah ian said...

bodoh... apa jadah segemen

Merentas Horizon said...

peh, harapan. tengok tajuk naik kat blog list macam bersemangat nak mengaku blogger wanita, tengok tajuk entry..ah mmg tak lah kan.

good luck la ye encik crayon!

Aini said...

Ahai tajuk tak sopan.. boitkot....huhu.. sila tukar tajuk bru berani join...

Ct Aja said...
This comment has been removed by the author.
Ct Aja said...

hahahhahaha, takut tgk tajuk,lariilaaa...........

ayaa alyy said...

TAJUK nk bikin kontroversi ja hg niehh. luku daii mau ? seram sejuk aku nk join punn. so tak paa lah. semoga hg seronok menjelajah tubuh mereka semuaa. hahaha !

ENCIK TIKUS said...

oraite.. gua tahu kerja gua nanti..

izwanie azieda said...

syarat no 5 yang tak boleh blah tu. hahaha. lama tak singgah sini actually :)

izwanie azieda said...

errrr ada jugak yg join :/ hahahaha.

nada hanis said...

hahahaha jelajah tubuh saya kedengaran pervert yang amat. tadak lagu autoplay. naiss

crayon said...

nada hanis : takmau aku jelajah tubuh hang ka?

nada hanis said...

yang mana join tu sebenaqnya depa tak kenai tubelawak yang sebenar, haha keraih perut aku bacaaaaaa

Akim Iqbal said...

Fak.

nada hanis said...

Laaaa ada lagi ! haha

wawa meiko said...

Tade sesape join ? memang takan ada :P

Anonymous said...

demi maruah ku, agama dan bangsa.......no way! :P

Lenggang Kangkung said...

hmmm

Anonymous said...

hang kejam gila weh.. ksian kat akak2 yang join tu.. tapi lawak gak.... kh kah kah

Anonymous said...

tubelawak lagi kejam dari gaddafi

(: gebangkembang :) said...

haha..memula ingat nak join..tengok tajuk .. lari jejauh =='

DaYaH JeLitA said...

muahahahah... i pon main2 jugak abam...

Miss Fireflies said...

kau gila weehh.gila gila.hahaha

yangbaik said...

weh... takdo ker ayat lain nak letak... kalu mak letak tajuk tu dah dah sah2 kena blacklist... tak pun kena rejam ngan anak pak mertua... ganas betul la...

portgas_d_ann said...

wadefak??

Anonymous said...

sian..sanggup ikut just nak tarik traffic...
mana iman akak2 sekian weh...
ape bezanya ngan awek2 yg dok tayang lurah dendam kat social page dorg just nak tarik perhatian org...cuba pk blk

Yuyu said...

header bang tube kena taruk jugak tak??
eh ke banner kena taruk???alaaaa konpius ni banggg tube...

pepatungbiru said...

hurk huh..

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

kalu dah tubelawak tu..pepaham jer la :D

Wawa said...

HAHA. MULA MULA MCM NAK JOIN THEN BILA BC KENA BUAT ENTRY TAJUK MCMTU. OHEMMJAYYYY, NONSENSE ! SORRY. KALAU SUDI, SINGGAH. KALAU XSINGGAH PUN XKISAH. THANK U :)

NuR 'aQiLaH said...
This comment has been removed by the author.
NuR 'aQiLaH said...

tubuh ai tak tantek bangg -_-"

jadah la tajuk segmen takblehblah kahkah!

Tasha said...

ade gak yg lurus pi ikot..hehe

SoutulMujahid said...

weii.. pompuan mana nak hang jelajah tubuh depa tu???

robotkuning said...

ek..hahaha..gua pantang segmen-segmen ni..pantang tak join..naseb gua sempat baca entry latest..hahaha

crayon said...

pompuan tu nama dia puan sri soutulmujahidah

safiyyah osman said...

Kahkahkahkah...ada gak org sanggup buat entry "saya ingin tubelawak jelajah tubuh saya??...perh..gila babi la....ahahahhahaa...


kesian.

Nini Mohd said...

hoiii!!!
ade jugak manusia yang sanggup join & letak tajuk tak senonoh camtu. erkk~ tak terkata la gua. -.-'

Anonymous said...

tubelawak nak jadi golongan pervert juga ka..

ABU said...

betul ke diorng join ni hahahahaha..
ko buat taik kat diorng ni seh!!

crayon said...

komen 'dahsyat' aku delete dah... end of file

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk