Tuesday, October 25, 2011

segmen tubelawak : pencarian 100 blogger wanita

segmen tubelawak : pencarian 100 blogger wanita

harini aku takleh tidur.. mungkin kerana terlalu banyak memikirkan masa depan aku dan anak-anak aku, jantung aku berdegup kencang membuatkan aku tidak boleh tidur malam.. pusing sana, pusing sini, masih tidak boleh tidur walaupun telah lama memejamkan mata.. disebabkan subuh hampir tiba, aku telah membuang hasrat aku untuk tidur lalu bingkas bangun untuk menulis blog.. aku mendapat satu ilham baru untuk menulis entry yang boleh membuatkan hubungan aku erat dengan "blogger" lain..


hubungan sesama "blogger" perlu dijaga.. dengan berbekalkan follower sebanyak 12ribu tu (ehem2), aku rasa aku patut dan perlu membantu blogger lain untuk sama-sama naik dalam dunia "blogging" ini.. dengan ini aku ingin mengadakan satu segmen khas tubelawak bertujuan mencari 100 bloglist blogger wanita.. syarat-syaratnya mudah saja..

1. anda mestilah wanita
2. anda mestilah memiliki blog sendiri
3. anda mestilah menjadi follower blog ini
4. anda perlu like fanpage tubelawak terlebih dahulu
5. blog anda tidak boleh ada lagu autoplay

mudahkan syarat-syarat untuk menyertai segmen tubelawak ni? ok.. kalau dah cukup syarat-syarat tu, anda perlu menulis satu entry khas untuk aku tak kisahlah nak kutuk aku ka, nak puji aku ka, kemudian sila pastikan anda meletakkan title ini pada entry anda

"saya ingin tubelawak jelajah TUBUH saya"

sekian terima kasih..
Share This

64 comments:

  1. hahahahha bengong.
    baca tajuk ja aku dah dapat agak ada something wrong

    ReplyDelete
  2. hang ni gila ka apa. tobat tadak sapa nak join... tak sanggup nak letak title cacat akai macam tu

    ReplyDelete
  3. haha... kalau laki join pon stylr jugak.. haha

    ReplyDelete
  4. haha...tajuk xmenahan mcm cr model pon ade gak... hehe...lame xtumpang lalu kt sini... eneway semoge ramai gulz wat entri puji bro... wahh mesti lena tido da pasni...hehe

    ReplyDelete
  5. cam haper jer woiiii!!
    baru je cam nak support, tp tengok tajuk gua aangkat tangan awal2..NO NO NO betei...

    ReplyDelete
  6. JOINNNNN~~~~~~
    http://dayahjelita.blogspot.com/2011/10/segmen-tubelawak-pencarian-100-blogger.html

    ReplyDelete
  7. JOINNNNN~~~~~~
    http://dayahjelita.blogspot.com/2011/10/segmen-tubelawak-pencarian-100-blogger.html

    ReplyDelete
  8. hahaha..tajuk tu geli eden..kih3 =D sekali mama abah baca blog...terus kena soal siasat asal tajuk gelabah macam tu...hahaha

    ReplyDelete
  9. mule bru nak join.tngok tajuk...x sngup.ahahaha

    ReplyDelete
  10. nk join.... tp malu sangat nk tulis tajuk tu -_-'

    ReplyDelete
  11. hahahaaa tajuk takleh blaah!

    ReplyDelete
  12. muntah badang aku baca entry ko ni.

    ReplyDelete
  13. tajuk scary !!!! hahahaha
    ok t kaloi join

    ReplyDelete
  14. kalo dibayaq sejuta skali pun aku tak kan masuk demi menjaga maruah seorang wanita...xleh blah la ang ni ander...x bekk oiiii...

    ReplyDelete
  15. hahaha tajuk tak menahan betol la!!

    ReplyDelete
  16. mengundang gila tajuk! HAHAHAHA...
    kepada yang masuk! all the best ye! :D

    ReplyDelete
  17. giler betul title ni.... tapi....

    i join.

    http://azizu.blogspot.com/2020/20/saya-ingin-tubelawak-jelajah-bilik-sendiri-dulu-sebelum-jelajah-tubuh-saya-ikhlas-dari-azizu.exe

    ReplyDelete
  18. tajuk macam babi, sapa nak join wei!!!

    ReplyDelete
  19. kenapa ada orang join jugak -_-"

    ReplyDelete
  20. aku cukup syarat2 tu weh ahha tp bb tajuk tu buat aku terdiam HAHAHAHA

    ReplyDelete
  21. erk? kirim salam je la..memang takkan join..kui3..

    ReplyDelete
  22. peh, harapan. tengok tajuk naik kat blog list macam bersemangat nak mengaku blogger wanita, tengok tajuk entry..ah mmg tak lah kan.

    good luck la ye encik crayon!

    ReplyDelete
  23. Ahai tajuk tak sopan.. boitkot....huhu.. sila tukar tajuk bru berani join...

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. hahahhahaha, takut tgk tajuk,lariilaaa...........

    ReplyDelete
  26. TAJUK nk bikin kontroversi ja hg niehh. luku daii mau ? seram sejuk aku nk join punn. so tak paa lah. semoga hg seronok menjelajah tubuh mereka semuaa. hahaha !

    ReplyDelete
  27. oraite.. gua tahu kerja gua nanti..

    ReplyDelete
  28. syarat no 5 yang tak boleh blah tu. hahaha. lama tak singgah sini actually :)

    ReplyDelete
  29. errrr ada jugak yg join :/ hahahaha.

    ReplyDelete
  30. hahahaha jelajah tubuh saya kedengaran pervert yang amat. tadak lagu autoplay. naiss

    ReplyDelete
  31. nada hanis : takmau aku jelajah tubuh hang ka?

    ReplyDelete
  32. yang mana join tu sebenaqnya depa tak kenai tubelawak yang sebenar, haha keraih perut aku bacaaaaaa

    ReplyDelete
  33. Tade sesape join ? memang takan ada :P

    ReplyDelete
  34. demi maruah ku, agama dan bangsa.......no way! :P

    ReplyDelete
  35. hang kejam gila weh.. ksian kat akak2 yang join tu.. tapi lawak gak.... kh kah kah

    ReplyDelete
  36. tubelawak lagi kejam dari gaddafi

    ReplyDelete
  37. haha..memula ingat nak join..tengok tajuk .. lari jejauh =='

    ReplyDelete
  38. muahahahah... i pon main2 jugak abam...

    ReplyDelete
  39. weh... takdo ker ayat lain nak letak... kalu mak letak tajuk tu dah dah sah2 kena blacklist... tak pun kena rejam ngan anak pak mertua... ganas betul la...

    ReplyDelete
  40. sian..sanggup ikut just nak tarik traffic...
    mana iman akak2 sekian weh...
    ape bezanya ngan awek2 yg dok tayang lurah dendam kat social page dorg just nak tarik perhatian org...cuba pk blk

    ReplyDelete
  41. header bang tube kena taruk jugak tak??
    eh ke banner kena taruk???alaaaa konpius ni banggg tube...

    ReplyDelete
  42. HAHA. MULA MULA MCM NAK JOIN THEN BILA BC KENA BUAT ENTRY TAJUK MCMTU. OHEMMJAYYYY, NONSENSE ! SORRY. KALAU SUDI, SINGGAH. KALAU XSINGGAH PUN XKISAH. THANK U :)

    ReplyDelete
  43. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  44. tubuh ai tak tantek bangg -_-"

    jadah la tajuk segmen takblehblah kahkah!

    ReplyDelete
  45. ade gak yg lurus pi ikot..hehe

    ReplyDelete
  46. weii.. pompuan mana nak hang jelajah tubuh depa tu???

    ReplyDelete
  47. ek..hahaha..gua pantang segmen-segmen ni..pantang tak join..naseb gua sempat baca entry latest..hahaha

    ReplyDelete
  48. pompuan tu nama dia puan sri soutulmujahidah

    ReplyDelete
  49. Kahkahkahkah...ada gak org sanggup buat entry "saya ingin tubelawak jelajah tubuh saya??...perh..gila babi la....ahahahhahaa...


    kesian.

    ReplyDelete
  50. hoiii!!!
    ade jugak manusia yang sanggup join & letak tajuk tak senonoh camtu. erkk~ tak terkata la gua. -.-'

    ReplyDelete
  51. tubelawak nak jadi golongan pervert juga ka..

    ReplyDelete
  52. betul ke diorng join ni hahahahaha..
    ko buat taik kat diorng ni seh!!

    ReplyDelete
  53. komen 'dahsyat' aku delete dah... end of file

    ReplyDelete
Designed By Blogger Templates