Wednesday, March 9, 2011

gambar tubelawak photoshoot untuk 'dewa' remaja

gambar tubelawak photoshoot untuk 'dewa' remaja

harini aku nak buat kelainan sikit.. aku nak post gambar-gambar sendiri sepertimana kebanyakan blogger perempuan lakukan.. walaupun sebelum ni aku tak penah letak gambar sendiri kat dalam blog ni, tapi kali ini aku memberanikan diri untuk meletakkan gambar aku.. ya! semua ini adalah gambar photoshoot yang diambil oleh photographer profesional sepertimana yang anda boleh lihat bersepah-sepah di internet sekarang ini.. kan sekarang ni ramai sangat model dan photographer kat malaysia :) aku pun nak jadi model jugak! kah kah kah..

gambar aku posing untuk majalah TIME

aku ketika menaiki stroller lamborghini

tema photoshoot "tiada perasaan"

gambar ketika graduate "bachelor of science (hons) physics"

aku dan rakan-rakan model yang lain

bila blogger perempuan cantik letak gambar sendiri kat blog, orang akan selalu masuk kat blog dia tak kiralah lelaki ataupun perempuan.. kan? tapi kalau blogger lelaki letak gambar sendiri kat blog, orang akan kata "eh.. gay gila mamat ni" ataupun "poyo sial mamat ni".. sudah pasti tidak ada lelaki yang mahu menjadi fans ataupun follower kepada blogger lelaki yang suka meletakkan gambar sendiri kat blog.. peminat wanita pun, mungkin dalam jumlah yang sikit sahaja..

jadi aku telah menyahut cabaran ini dengan meletakkan gambar sendiri kat blog dan bersedia menerima sebarang kutukan ataupun cemuhan dari anda semua.. kah kah kah.. benda yang orang tak suka tu lah yang aku suka buat.. kah kah kah.. sila.. sila.. sila kata apa anda nak kata.. auww


video : baby super sarkastik
Share This

102 comments:

  1. gambar ketika graduate "bachelor of science (hons) physics"

    kena sambung... "dari Oxford University", untuk kasi up lagi...

    ReplyDelete
  2. bersyukur dgn nikmat yg diberikan.... lantak apa kata org...

    ReplyDelete
  3. pehh.. baca 1st and 2nd komen, lega hati aku.. ingatkan nak kena maki "tubelawak perasan kiut".. hahahahaha.. auwww.. tq tq..

    mr. swift : aku anak no 4

    udang zimbabwe : nak tulis dah tadi.. tapi panjang sangat, nanti jadi dua baris lak text tu.. hahahahaa..

    ReplyDelete
  4. macam-macam lah tubelawak ney.. tp masa kecik macam anak omputeh.. comel sekali! :D

    ReplyDelete
  5. Kenapa lelaki tak byk letak gambar real?Kebanyakan pemalu mcm pakcik...hehe

    ReplyDelete
  6. kiut..kiut...skunk pn lg kiut.. ;P

    ReplyDelete
  7. aku rase aku dah boleh agak dah rupe kau sekarang macam mane :) sebab dari kecik sampai tadika rupe kau tetap same.. bile besar mesti la nak dekat2 same gak en en.. haha :D

    ReplyDelete
  8. hahaha.pergh...semua pic belum sunat haahhaa
    hg sunat darjah berape??

    pastikan teloq hg dibasuh hahahhaaha

    ReplyDelete
  9. bagus2!! pandai menyahut cabaran!

    ReplyDelete
  10. telor : aku keluaq perut mak aku, aku terus sunat
    dan terus telordibasuh.. amacam? ganas ak?

    pakcik android : saya jenis pemalu sebenaqnya :> auww

    dinda eny : bila nak deting? bekurun dah tak nampak batang idung ni

    ReplyDelete
  11. comeyyy.... :-)

    ReplyDelete
  12. perghhh..sy dpt bygkan betapa hensemnya encik tubelawak ni..tang mata tu bulatttttt hik3

    ReplyDelete
  13. setuju weh. kalo blogger pompuan yg cun bagai menatang minyak yg penuh tuh,ramai je follower.wlaupun post dia x sedap,byk je komen.aku yg hensem ni nasib baik x letak gambo je..

    anyway,bile kau nk besar? sejak kecik smpai grad,xde beza mane pon tggi.kah3~

    www.hafism.com/blog

    ReplyDelete
  14. wow...hensem nye...hahahaha...
    mcm ank omputih la...:P

    ReplyDelete
  15. apis : betoi tuh.. kita yang hensem ni (peh!) kalau letak gambaq, konfem kena kata macam-macam.. tak aci!! blogger perempuan depa unite sesama depa ja!! tak aci!! racist! diskriminasi!! HAHAHAHAHA...

    ReplyDelete
  16. pewittt.....seriusnya muka pegang sijil tu...senyum sikit (^_______^)

    ReplyDelete
  17. dari pic mse kecik da boleh agak cmne rupa da besaq ni! hehe

    ReplyDelete
  18. bosan!
    gambau hg time besar laaa.
    kecik2 buat aper? wekkk:P

    ReplyDelete
  19. cute sgt23....!!! teringat kat anak buah serta -merta...huhu...

    ReplyDelete
  20. kecoh la ko ni.. aku kecik2 lagi comel 80x ganda. hahahahaha jom mamak

    ReplyDelete
  21. tubelawak,nanti tolong kim salam kat awek yg duk mencangkung tu yer(pic last)...hihi

    ReplyDelete
  22. amboi...kacak betul model dalam gambo tuh..nak mintak sign boleh??bhahahaha..

    ReplyDelete
  23. buh gmbr sedrik dcop gay?kesian....nasib perempuan cam aku letak gmbr sndri x d'cop les eh..hihihi

    ReplyDelete
  24. HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA! racist3!!!! trolololol~

    ReplyDelete
  25. nak sign 'dewa remaja'...
    hahahah...

    ReplyDelete
  26. mana ada gay..sape kata gay?ok je aku tgk..dewa remaja?untuk golongan rakyat biasa ke dewa2?

    ReplyDelete
  27. wahhh..ade iras2 zahiril Adzim laa..pelakon teater..nih blog die-http://zahiriladzim.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. pehh pehh pehh comey nyaa tubelawakkk masa kcik :p

    ReplyDelete
  29. awak ... COMEL !!!

    tak kesah la.. sapa2 pun
    bole letak gmbr sndiri
    atau gmbr org len kan.
    sbb hak msg2 ..di blog sndiri
    tp jujur gmbr2 itu cOMEL :)

    ReplyDelete
  30. page video lu mcm ada something... err

    background lu!! haha

    ReplyDelete
  31. ekekeke...saye nak mintak gambar tu masuk majalah company bulan ni boleh? hehehe

    ReplyDelete
  32. rain harap sgt kalu dpt jumpa crayon kat pekan rabu tu, muka crayon sebijik macam tu..xberubah sikit pun dari segi ketinggian n rupa paras hahahaha...

    kiuuuut :P :P

    ReplyDelete
  33. sapa2 nak tgk picture crayon yg terbaru, sila bgto kat aku! aku ada byk!
    even time dia simpan misai ciput dia, time rambut dia panjang & mcm umbrella...
    nanti kita akan reveal muka terbaru crayon...
    tp mata tetap maintain tebeliak!

    ReplyDelete
  34. cer try buh gambar da besar ni tgk cmne.

    hihi

    ReplyDelete
  35. kecik2 comey... skang ensem x? =p nk kenel-kenalan boley? kehkehkehh

    ReplyDelete
  36. hahahaha..comel...nak jugak ye letak gambo..hahaha..mesti tangan tue gatal2 nak letak jugak kan? ahhahahaha...

    ReplyDelete
  37. mesti la tauu...yelakan..org lain letak gambo mesti la ko nak letak jugak..wlaupun tyme kcik2..hahaha..perasan camwhore tu sume orang ade laa..

    susahnye klik readmore ko tue..try klik readmore aku..xpyh loading pepanjang..T_____T

    ReplyDelete
  38. ekikiki . comel aje ini :D
    kah kah kah .

    ReplyDelete
  39. olololo.. rasa cam nk ketuk ngn senduk je

    ReplyDelete
  40. amboi bulat nye mata.ni yang jeles neh

    ReplyDelete
  41. haha. tapi..xleh lawan sab..
    sbb sab dr kecik sampai la ni..maintain comel! HAHAHA. ;p

    ReplyDelete
  42. sbb comel tak jd nak kutuk.. he..he.. takdelah.. buat ikut cara kita.. tak perlu ikut cara org kan..

    ReplyDelete
  43. mmg terer kecik2 dah graduate degree hahaah~~

    ReplyDelete
  44. HAHA..u 'were' kiut izuari..:P

    ReplyDelete
  45. comelnye..nak ngorat boleh? haha

    ReplyDelete
  46. sangat comel kot... mata bulat! (agak2 dibaca x komen ke 61 nih?)

    ReplyDelete
  47. hehe..kiut miut piut siut liut tut tut la....

    ReplyDelete
  48. kahkahkah..bes la lu mat..wa suke punye..wa pun nak letak gmbar wa kanak2 yg comel..=,= hahaha

    ReplyDelete
  49. bestnye klo ade pic time kecik2...^^

    ReplyDelete
  50. comel sangat
    alolololo
    tomei tomei manja manja

    ReplyDelete
  51. cik miza : komen ke 61 ka 699 ka 6juta ka, semua aku baca.. tapi takleh nak reply satu satu la komen kat sini.. pa2 pun, tq kepada semua yang puji aku.. HAHAHAHAHAHAHA... kalau aku cakap tu bukan gambaq aku kecik2 camna weh???

    ReplyDelete
  52. comel ke..? kahkahkah.. ayat bikin panazzz..... ye laaa... comeelll... guraw je.. nty kecik ati plak... hakhak..

    ReplyDelete
  53. Kiutnye... ada abang tak? ekekeke

    ReplyDelete
  54. mate bolattttt......mesti kai inner shine an an....kantoi sudah :)

    ReplyDelete
  55. dari indonesia berkunjung untuk persahabatan, foto umur berapa ?

    ReplyDelete
  56. betul2. kalau awek cun nyer blog, ramai seh follower... tp kalau content nyer bagus, ape salahnye :)

    ReplyDelete
  57. hahahhahahhahaha...cam aram...tapi stai...

    p/s:babak dlm keta apek(xslah jadi bi);)

    ReplyDelete
  58. Alololo...
    comel giler...
    skrg comel lagi x???
    :D

    ReplyDelete
  59. apsal gambar yg 1st tu mcm tersembam kat tilam je..akaka

    ReplyDelete
  60. saja letak gambaq camtu.. hahaha

    ReplyDelete
  61. ko sangatt comel bile ko kecikk :)) haqu bg 2star tok ko :)) darhh cm adek2 darh hauq tgok :)

    ReplyDelete
  62. wah..gwe terjatuh chinta sama kamo ahahaha

    ReplyDelete
  63. like each of ur entry.
    it really entertain me..
    lol. ^_^

    ReplyDelete
  64. haha,ramainye yg komen! nice entry tp aq yakin bukan semua org ada sikap diskriminasi mcm 2..buang jauh2 hasad dengki & thinking +ve.. selalunye kalo kite ade perasaan mcm tu kat org,tu yg kite takut org mengata kite blk, ye ke mcm tu?? haha..
    Apepun sgt seronok singgah sini :)

    ReplyDelete
  65. isy... aku tak letak gambar lagi.. kat header tu adalah.. tapi dah kasi warna dia kelabu taik anjing sket... low profile... tak comey... ahaks...( seriuske kena letak gambo ni)

    ReplyDelete
  66. Oh really? Sebab bagi saya kalau ada gambar sebenar blogger tu lebih best. Boleh tengok rupa blogger tu. Tak kisah lah hensem/tak hensem lawa/tak lawa. Siapa kita nak menilai penampilan luaran orang kan? Haha. Cuma sekadar pendapat. :) Cute pictures, anyways.

    ReplyDelete
  67. yupp i will say the same to klu laki letak gmbr dorg haha.

    for me laki xpyhla letak gmbr dorg xkesah encem or not.

    kalau encem pstu xletak tup2 girl tu taw dye encem lagila wat girl tu jatuh ati;P

    ReplyDelete
  68. hahaha...amboi da graduate ae! xpadan ngan kecik!
    okay la...awat xletak pic sdri?? bru mencabar lgi!

    hehe(trick nk knl penulis blog nih)

    ReplyDelete
  69. lepas tgk gambaq ni , mlm td mimpi muka hang time kecik ni.. mmg terkesan sggh tmbah tang mata tu

    ReplyDelete
  70. comel ^^
    keep writing~
    aja!aja!fighting!!!

    ReplyDelete
  71. Perempuan jee ke? Lelaki pun ada yang suka letak gmbr dkt blog. Haaa? Hihi,

    ReplyDelete
  72. ala sila kawen ngn saya tubelawak hehe

    ReplyDelete
  73. comey masa kecik..... masa besar xtau plak cm ne rupa nya. wuhu.

    ReplyDelete
  74. meluat bc pge ang y ni..ha3..hbq la nk suro org pji byk2..cehh..mna dpa taw, dpa kna tpu ka dak kn, ngn ang..ha3

    ReplyDelete
  75. comelnya! innocent sangat muka time baby. LOL

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates