Wednesday, March 9, 2011

gambar tubelawak photoshoot untuk 'dewa' remaja

harini aku nak buat kelainan sikit.. aku nak post gambar-gambar sendiri sepertimana kebanyakan blogger perempuan lakukan.. walaupun sebelum ni aku tak penah letak gambar sendiri kat dalam blog ni, tapi kali ini aku memberanikan diri untuk meletakkan gambar aku.. ya! semua ini adalah gambar photoshoot yang diambil oleh photographer profesional sepertimana yang anda boleh lihat bersepah-sepah di internet sekarang ini.. kan sekarang ni ramai sangat model dan photographer kat malaysia :) aku pun nak jadi model jugak! kah kah kah..

gambar aku posing untuk majalah TIME

aku ketika menaiki stroller lamborghini

tema photoshoot "tiada perasaan"

gambar ketika graduate "bachelor of science (hons) physics"

aku dan rakan-rakan model yang lain

bila blogger perempuan cantik letak gambar sendiri kat blog, orang akan selalu masuk kat blog dia tak kiralah lelaki ataupun perempuan.. kan? tapi kalau blogger lelaki letak gambar sendiri kat blog, orang akan kata "eh.. gay gila mamat ni" ataupun "poyo sial mamat ni".. sudah pasti tidak ada lelaki yang mahu menjadi fans ataupun follower kepada blogger lelaki yang suka meletakkan gambar sendiri kat blog.. peminat wanita pun, mungkin dalam jumlah yang sikit sahaja..

jadi aku telah menyahut cabaran ini dengan meletakkan gambar sendiri kat blog dan bersedia menerima sebarang kutukan ataupun cemuhan dari anda semua.. kah kah kah.. benda yang orang tak suka tu lah yang aku suka buat.. kah kah kah.. sila.. sila.. sila kata apa anda nak kata.. auww


video : baby super sarkastik


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
102 Comments
Comments


102 comments:

Mr. Swift said...

Comel!
nak number?
Ahahaha. :p

Peraih udang dari Zimbabwe said...

gambar ketika graduate "bachelor of science (hons) physics"

kena sambung... "dari Oxford University", untuk kasi up lagi...

Anonymous said...

bersyukur dgn nikmat yg diberikan.... lantak apa kata org...

crayon said...

pehh.. baca 1st and 2nd komen, lega hati aku.. ingatkan nak kena maki "tubelawak perasan kiut".. hahahahaha.. auwww.. tq tq..

mr. swift : aku anak no 4

udang zimbabwe : nak tulis dah tadi.. tapi panjang sangat, nanti jadi dua baris lak text tu.. hahahahaa..

enyheartsdiamond said...

macam-macam lah tubelawak ney.. tp masa kecik macam anak omputeh.. comel sekali! :D

Pakcik Android said...

Kenapa lelaki tak byk letak gambar real?Kebanyakan pemalu mcm pakcik...hehe

HaAna Farhaana said...

kiut..kiut...skunk pn lg kiut.. ;P

afrohead said...

aku yakin kau akan menang!

Yana Nana said...

aku rase aku dah boleh agak dah rupe kau sekarang macam mane :) sebab dari kecik sampai tadika rupe kau tetap same.. bile besar mesti la nak dekat2 same gak en en.. haha :D

jimah said...

COMEL KOT!!

-telordibasuh- said...

hahaha.pergh...semua pic belum sunat haahhaa
hg sunat darjah berape??

pastikan teloq hg dibasuh hahahhaaha

AsYikHiNz said...

bagus2!! pandai menyahut cabaran!

crayon said...

telor : aku keluaq perut mak aku, aku terus sunat
dan terus telordibasuh.. amacam? ganas ak?

pakcik android : saya jenis pemalu sebenaqnya :> auww

dinda eny : bila nak deting? bekurun dah tak nampak batang idung ni

tOkeY aIskrIm said...

pergh.. cm model
haha

Anonymous said...

comeyyy.... :-)

[sutera kasih] said...

perghhh..sy dpt bygkan betapa hensemnya encik tubelawak ni..tang mata tu bulatttttt hik3

nurulhidayahamid said...

comel hang masa kecik2
hahaha

Apis said...

setuju weh. kalo blogger pompuan yg cun bagai menatang minyak yg penuh tuh,ramai je follower.wlaupun post dia x sedap,byk je komen.aku yg hensem ni nasib baik x letak gambo je..

anyway,bile kau nk besar? sejak kecik smpai grad,xde beza mane pon tggi.kah3~

www.hafism.com/blog

nuyuEna said...

wow...hensem nye...hahahaha...
mcm ank omputih la...:P

crayon said...

apis : betoi tuh.. kita yang hensem ni (peh!) kalau letak gambaq, konfem kena kata macam-macam.. tak aci!! blogger perempuan depa unite sesama depa ja!! tak aci!! racist! diskriminasi!! HAHAHAHAHA...

yoy said...

semmart derr...

Azrul Hisham said...

pewittt.....seriusnya muka pegang sijil tu...senyum sikit (^_______^)

SnowladieS said...

dari pic mse kecik da boleh agak cmne rupa da besaq ni! hehe

AISHA INANI said...

bosan!
gambau hg time besar laaa.
kecik2 buat aper? wekkk:P

garfield88_aini said...

cute sgt23....!!! teringat kat anak buah serta -merta...huhu...

Anonymous said...

kecoh la ko ni.. aku kecik2 lagi comel 80x ganda. hahahahaha jom mamak

atok kiut said...

tubelawak,nanti tolong kim salam kat awek yg duk mencangkung tu yer(pic last)...hihi

Anonymous said...

mung gilos

♥CIK SHA♥ said...

amboi...kacak betul model dalam gambo tuh..nak mintak sign boleh??bhahahaha..

EyCa ZaKaRiA said...

buh gmbr sedrik dcop gay?kesian....nasib perempuan cam aku letak gmbr sndri x d'cop les eh..hihihi

Apis said...

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA! racist3!!!! trolololol~

lawak jenak said...

mata bulat macam bola..

♥ elle ♥ said...

nak sign 'dewa remaja'...
hahahah...

khairolghani said...

mana ada gay..sape kata gay?ok je aku tgk..dewa remaja?untuk golongan rakyat biasa ke dewa2?

Tarmizi Abd Rahim said...

muka yg sgt innocent...haha

jaa said...

wahhh..ade iras2 zahiril Adzim laa..pelakon teater..nih blog die-http://zahiriladzim.blogspot.com

wannurfazrini said...

pehh pehh pehh comey nyaa tubelawakkk masa kcik :p

CahayaCintaIlahi said...

awak ... COMEL !!!

tak kesah la.. sapa2 pun
bole letak gmbr sndiri
atau gmbr org len kan.
sbb hak msg2 ..di blog sndiri
tp jujur gmbr2 itu cOMEL :)

Azroy Bin Kassim said...

page video lu mcm ada something... err

background lu!! haha

Ji said...

hahaha chumell.

risa said...

ekekeke...saye nak mintak gambar tu masuk majalah company bulan ni boleh? hehehe

Rainbow said...

rain harap sgt kalu dpt jumpa crayon kat pekan rabu tu, muka crayon sebijik macam tu..xberubah sikit pun dari segi ketinggian n rupa paras hahahaha...

kiuuuut :P :P

+akufobia+ said...

haha.ganas nya.

peck lah said...

sapa2 nak tgk picture crayon yg terbaru, sila bgto kat aku! aku ada byk!
even time dia simpan misai ciput dia, time rambut dia panjang & mcm umbrella...
nanti kita akan reveal muka terbaru crayon...
tp mata tetap maintain tebeliak!

Myaby said...

cer try buh gambar da besar ni tgk cmne.

hihi

Anonymous said...

yang ni mata pejam lak

http://3.bp.blogspot.com/_7DHf8RFiGkg/S3iEwpWSXaI/AAAAAAAAAGA/Ta1z_GPY_nI/S220-h/muka.jpg

Anonymous said...

kecik2 comey... skang ensem x? =p nk kenel-kenalan boley? kehkehkehh

lalink7 said...

hahahaha..comel...nak jugak ye letak gambo..hahaha..mesti tangan tue gatal2 nak letak jugak kan? ahhahahaha...

lalink7 said...

mesti la tauu...yelakan..org lain letak gambo mesti la ko nak letak jugak..wlaupun tyme kcik2..hahaha..perasan camwhore tu sume orang ade laa..

susahnye klik readmore ko tue..try klik readmore aku..xpyh loading pepanjang..T_____T

سيتي شافور شهيدان said...

haha..'dewa remaja'yg comel ye..

Colourful life said...

comel...

Zaty Anuar said...

ekikiki . comel aje ini :D
kah kah kah .

dewa kentut said...

olololo.. rasa cam nk ketuk ngn senduk je

hacimun said...

amboi bulat nye mata.ni yang jeles neh

sab said...

haha. tapi..xleh lawan sab..
sbb sab dr kecik sampai la ni..maintain comel! HAHAHA. ;p

Hanis Azla said...

sbb comel tak jd nak kutuk.. he..he.. takdelah.. buat ikut cara kita.. tak perlu ikut cara org kan..

NUR AYNIE said...

mmg terer kecik2 dah graduate degree hahaah~~

Puan Kutu said...

kiutnya..;)

Ana admi said...

HAHA..u 'were' kiut izuari..:P

hanaahmad said...

comelnye..nak ngorat boleh? haha

Cik Miza said...

sangat comel kot... mata bulat! (agak2 dibaca x komen ke 61 nih?)

Nora Shahaira said...

hehe..kiut miut piut siut liut tut tut la....

arayualan dan ibnas said...

kahkahkah..bes la lu mat..wa suke punye..wa pun nak letak gmbar wa kanak2 yg comel..=,= hahaha

Shamsuddin Amin said...

bestnye klo ade pic time kecik2...^^

intan.maisarah said...

comel sangat
alolololo
tomei tomei manja manja

crayon said...

cik miza : komen ke 61 ka 699 ka 6juta ka, semua aku baca.. tapi takleh nak reply satu satu la komen kat sini.. pa2 pun, tq kepada semua yang puji aku.. HAHAHAHAHAHAHA... kalau aku cakap tu bukan gambaq aku kecik2 camna weh???

MiZ Rayy said...

comel ke..? kahkahkah.. ayat bikin panazzz..... ye laaa... comeelll... guraw je.. nty kecik ati plak... hakhak..

Chika said...

Kiutnye... ada abang tak? ekekeke

KiN said...

mate bolattttt......mesti kai inner shine an an....kantoi sudah :)

nescafe_ais said...

hehehe...besar giler topi...

kahar said...

dari indonesia berkunjung untuk persahabatan, foto umur berapa ?

sya said...

very cute! :)

Reen Tart Nenas said...

betul2. kalau awek cun nyer blog, ramai seh follower... tp kalau content nyer bagus, ape salahnye :)

Anonymous said...

hahahhahahhahaha...cam aram...tapi stai...

p/s:babak dlm keta apek(xslah jadi bi);)

Rashidah said...

Alololo...
comel giler...
skrg comel lagi x???
:D

Miss Loyaler Freund said...

hahaha.. kelakar2...

farah A said...

hahaha gbr kecik2 pulak

cahayachenta said...

waa.. hensemnya...

manggosteen said...

apsal gambar yg 1st tu mcm tersembam kat tilam je..akaka

hafizah nasruddin said...

mmg xsuke senyum ke,,? ;p

crayon said...

saja letak gambaq camtu.. hahaha

bLaCk | maWaR said...

nges4....

Nerzhul said...

bulatnye mata...hehee

ciK fLower meLawEr said...

ko sangatt comel bile ko kecikk :)) haqu bg 2star tok ko :)) darhh cm adek2 darh hauq tgok :)

McCat said...

wah..gwe terjatuh chinta sama kamo ahahaha

yaya_flanella said...

hee. comellah. :D

sopheamaya said...

like each of ur entry.
it really entertain me..
lol. ^_^

♥♥Cikngah♥♥ said...

Baby tu cute sgt

Akhelaken said...

haha,ramainye yg komen! nice entry tp aq yakin bukan semua org ada sikap diskriminasi mcm 2..buang jauh2 hasad dengki & thinking +ve.. selalunye kalo kite ade perasaan mcm tu kat org,tu yg kite takut org mengata kite blk, ye ke mcm tu?? haha..
Apepun sgt seronok singgah sini :)

belogkiter said...

isy... aku tak letak gambar lagi.. kat header tu adalah.. tapi dah kasi warna dia kelabu taik anjing sket... low profile... tak comey... ahaks...( seriuske kena letak gambo ni)

Basyirah said...

Oh really? Sebab bagi saya kalau ada gambar sebenar blogger tu lebih best. Boleh tengok rupa blogger tu. Tak kisah lah hensem/tak hensem lawa/tak lawa. Siapa kita nak menilai penampilan luaran orang kan? Haha. Cuma sekadar pendapat. :) Cute pictures, anyways.

Erin Ab. Rahaman said...

hahaha. comel gler ! funny la u .

sherra said...

cute giler ! haha

masshie mastura said...

yupp i will say the same to klu laki letak gmbr dorg haha.

for me laki xpyhla letak gmbr dorg xkesah encem or not.

kalau encem pstu xletak tup2 girl tu taw dye encem lagila wat girl tu jatuh ati;P

cik grrr said...

hahaha...amboi da graduate ae! xpadan ngan kecik!
okay la...awat xletak pic sdri?? bru mencabar lgi!

hehe(trick nk knl penulis blog nih)

Anonymous said...

lepas tgk gambaq ni , mlm td mimpi muka hang time kecik ni.. mmg terkesan sggh tmbah tang mata tu

mujahidah nur farhana said...

comel ^^
keep writing~
aja!aja!fighting!!!

Farah Nordin said...

Perempuan jee ke? Lelaki pun ada yang suka letak gmbr dkt blog. Haaa? Hihi,

leen said...

ala sila kawen ngn saya tubelawak hehe

Jαnnαhツ said...

comey masa kecik..... masa besar xtau plak cm ne rupa nya. wuhu.

Anonymous said...

meluat bc pge ang y ni..ha3..hbq la nk suro org pji byk2..cehh..mna dpa taw, dpa kna tpu ka dak kn, ngn ang..ha3

eheeeeeee said...

comelnya! innocent sangat muka time baby. LOL

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk