Thursday, February 11, 2010

dendangan guitar yang berdosa

kepada semua yang tak kenal andy mckee, janganlah korang mengenalinya.. sebab apa? sebab lagu-lagu yang dimainkan adalah melekakan dan sangat mendayu-dayu boleh membuatkan kita lalai dan leka.. aku tergamam seketika bila melihat video andy mckee.. mulut aku ternga-nga sedikit sampai tamat video.. taktau lah, maybe ada gak orang yang akan kata dia ni tak best sangat pon, mungkin sebab korang tak minat style andy mckee.. lain orang lain pendapat kan? kalau tak suka, syuhh syuhhh aku halau kau keluar dari blog aku.. hahaha..

hasil tulisan ini ditujukan khas kepada peminat guitar..

rylynn by andy mckee (original)
drifting by andu mckee (original)

dah tengok? kalau korang peminat guitar mesti korang akan kata dia main guitar cam 'gampang' kan? sebab sangat hebat, mendayu-dayu dan lagu tu pulak dia yang cipta sendiri.. ahaha.. mari kita tengok video seterusnya pulak.. yang ni lawak sikit..

rylyn cover by shungha jung (cover by korean)

lawak kan?? budak kecik conet ja boleh main lagu macam tu.. ahhahaha.. aku ternga-nga luas meleleh ayaQ lioQ aku tengok budak kecik ni main.. dengan muka ala-ala 'cool' budak tu.. arghhhhhh!!! jom potong tangan dia!! geram aku tengok.. ahahahaha


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
0 Comments
Comments


0 comments:

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk