Sunday, March 27, 2011

lagu mat rempit khas dinyanyikan oleh mat rempit juga

aku pun taktau kenapa aku boleh buang masa edit video ni dan letak subtitle lirik untuk lagu ni.. maybe disebabkan aku adalah seorang 'loser' yang tidak ada aktiviti hendak dilakukan ketika weekend agaknya.. kalau aku 'mat clubbing' mesti aku takdak masa nak edit-edit video macam ni kan? kah kah kah.. malam minggu busy menari dan berjoget dengan gadis-gadis cantik.. auww!!

alang-alang dah buat video ni, aku share ja lah.. nak cerita panjang-panjang pun tak guna.. hari ahad aku tau bukan ramai nak membaca pun.. semua 'baloQ liat' (rilek dikala weekend)


video ni bukan dinyanyikan oleh aku.. aku pun taktau siapa penyanyi asal.. tapi aku juga mat rempit tau.. walaupun aku pengguna jalan raya yang tak rempit, kalau dah nama naik motor dan selalu bawak helmet, orang tetap akan kata aku ni mat rempit jugak kan? kah kah kah.. hidup rempit!! prengggg preengggggggggg preengggggg!!

p/s : haritu aku eksiden dengan kereta.. kereta tu yang salah sebab keluar simpang ikut suka hati.. yang bawak kereta tu perempuan.. aku luka sikit ja.. lepas tu perempuan tu call balak dia (rasanya) dan dia cakap "abang, i eksiden dengan mat rempit ni"
https://lh5.googleusercontent.com/-d0GkFrQxkCg/TY6bBQYFO3I/AAAAAAAABJM/u1_76yKUE8w/s1600/images.jpeg


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
52 Comments
Comments


52 comments:

Anonymous said...

muka kau macam mat rempit kot..........

Anonymous said...

pertama..........

crayon said...

muka aku ada sikit-sikit macam fahrin ahmad campur farid kamil

CintaZulaikha said...

hakhakhakhak...sesuka ati je ckp mat rempit..

namialus67 said...

Hebat nengok aksi mat2 rempit ni,kalu hollywood nengok mesti diaorang angkut sana buat stuntman...Best post.

Jaida Najihah said...

muka kau yg comel tak layak langsung digelar mat rempit. ehem

crayon said...

muka aku tak comel la.. aku cute sikit ja dari dafi

Izat Tarmizi said...

tubelawak putih gebu...hahahah

Anonymous said...

crayon: hang bkn loser...hang just trying hard to be a loser. picit telog maw?

AesyaZealous said...

wahaha.. lagu utk mat rempit..keh3

sudirman said...

tak suka mat rempit..hehehehhe

Eyn said...

kire tok wan yang naek motor bawak helmet pun mat rempit ye..ngeh! ngeh! ngeh!

Wahidah said...

statement muka aku mcm FA n FK tu tk bole bla..hahaha...choooiiii...:P

Okultika said...

xleh blah pompuan hang xsiden ngan hang tuh.. pantang lepa nek moto ja smua mat rempit.. hahah.. tp apa dia buat tuh btoi lar... dia call bg taw balak dia sbb taw mat rempit pnya staii klu xsiden depa ja btoi.. mmber ako dh kena dh.. abih qeta kena tibai ngan helmet.. sbaliknya mat rempit tuh yang terang2 salah.. sadis gilak tgok qeta mmber ako tuh.. xsiden skit ja.. kena tibai yang lebih.. nasib mmber ako xda pa.. mau kata mat2 rempit tuh taw yang owner qeja tuh ada kat ctu.. lunyai mmber ako gna tibai.. huhu

pepatungbiru said...

mcm tu ek?? lau aku lar yg bwk moto leh digelar minah rempit?? perghh.. tersedeh skjp.. -.-v

Anonymous said...

hakhakhak..
video macam ni la aku cari..

zety said...

aku dulu pegi keje bwk gak motor,lekat gak gelaran minah rempit tu sbb aku sllu bwk laju..hehehe

محمد أزري حانيف said...

dia ingt hg ni matt rempit kls D kot ( tgk dlm cter adnan sempit ) .. hahaha

ïêmå å¢klê§ said...

gampak gaya muka memang ad sikit ciri2 mat rempit..
haha...
jgn mare

APi said...

kalau naik vespa mat rempit gak ke?

haida said...

hehehe...

hamzah ian said...

ni suara hang sial

panda putih said...

haha.. realiti skang mat motor pown dikatakan mat rempit gak.. padahal org tu nek moto cm bese je.. awek2 mude yang membonceng blkg motor pown diorg kate minah rempit padahal tu kowt2 isteri dy ka, kakak dy ka, adik ka... aiseh

GiveAsh said...

prenggg prengggg masuk longkang..baru tau..!!

Si Comot said...

hahaha...
lawak arh lagu nieh..
x ley blah..
hahaha...
;p

Cik Bee~! said...

sape nek moto mmg di label kan mat rempit ye..haha..

agak xmuleh blah tuh.haha

Kembali Senyum said...

haha. ending tu best. bagus pmpuan tuh, haha

Rainbow said...

rain ari2 rempit pagi petang.. xheran dah.

potong mat2 rempit. depa lak yg slowkan speed ahahah...lucu gila tgk muka depa tu..

ni awek rempit setia!

wannurfazrini said...

mak aihh , suara sapa ni ? nak muntah tul mdgr . hahahha

Azroy Bin Kassim said...

pak aji g masjid pun di cop mat rempit tau skrg ni..

adan said...

2 org pangil mat masjid..lg otai..mat rempit ad gak safety pakai helmet..diorg relex jer pakai serban naik atas jaln..polis xbrani kacau..hahaha

manggosteen said...

tu la pasal..asal bw motor je mesti kena cop mat rempit..padahal aku bwak kapcai buruk je..nak merempit pikir 2,3 kali..

kekeke

gadis kepastian said...

haha sempoi lagu 2....

peh xthan beb law ngadu2 nie..law aq xcident senyap ja.....takot kot nak heboh kat balak2...p takziah eh cian ko xcident

http://lalinklife.blogspot.com/2011/03/budak-budak-semakin-maju-atau-kita.html

bedpet said...

hahahaha. tak pasal2 kena tuduh mat rempit. naik moto je mesti mat rempit. hihihi

yana halim said...

kalau dah kata muka mcm FA + FK ...encem la tu. Nak jadi adik angkat akak? Hahaha...

Ninie@Aini said...

hahaha..ada jugak =)

Up2saya.. said...

agaknye tgk gaye tubelawak jatuh ala2 mat rempit,tu yg die suspek tubelawak tu mat rempit..hahaha...

fisha said...

hahahaha! saboo jela... dah kalau laki + moto. macam mat rempit la kot.hihii

p/s: sy kembali beraktif setelah buat blog baru. blog lama kenavirus. sedehkan! ;(

FurBall said...

alo abg mat rempit..buli kenal???ahahaha...

sian gler weyh..nape tak cakap jew kat pompuan tuh..adik manis..mata tuh tau lah letak kat kaki..jalan dah r tak tgok, muka i yang hensem nih pon tamo tgok ka??

Wuucin Kimora said...

m'bygkn crayon bermonolog ... *i xcident dgn mat rempit nie..* hahahha

miss nina said...

lucu jugak lagu ni

najmi_paddy said...

ce ko cek... ko bwk laju ke x?? kalo tym ko bwk moto tue lebih 80.. ak berani jamin ko mat rempitt... hahhah

ijoks2009 said...

hahaha

*47!k@# said...

sian~dy pandang sebelah mate je tu..lau dy pandang dua belah mate mesti mntk signature..bhahaha:P

alexa yussida said...

suara ke laut..

manueng said...

layan gak lagu ni...haha...skang ni asal nek moto je kene cop mat rempit...kesian penunggang moto... bertabahlah...

♥CIK SHA♥ said...

abis??aku ni minah rempit la eh??

nurein hayup said...

haha.

sofeafaudzi.photography said...

hahahahahaah

uchiha ct-k said...

"up next : mat rempit adalah babi atau beruk?"

hahaha...
weh...pe maksud wikang berjalan pacak ke depan naik 1 8 tu?

@man said...

yang diatas ni kenapa?
tak pasal pasal babi ke beruk.
itu mat rempit la, aish dia nie kang~

mat pejabat said...

haha kecewa sial kalau tetiba kena cop mat rempit. ko rempitkan jek perempuan tu. nak sgt kena dgn mat rempit.

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk