Sunday, March 27, 2011

lagu mat rempit khas dinyanyikan oleh mat rempit juga

lagu mat rempit khas dinyanyikan oleh mat rempit juga

aku pun taktau kenapa aku boleh buang masa edit video ni dan letak subtitle lirik untuk lagu ni.. maybe disebabkan aku adalah seorang 'loser' yang tidak ada aktiviti hendak dilakukan ketika weekend agaknya.. kalau aku 'mat clubbing' mesti aku takdak masa nak edit-edit video macam ni kan? kah kah kah.. malam minggu busy menari dan berjoget dengan gadis-gadis cantik.. auww!!

alang-alang dah buat video ni, aku share ja lah.. nak cerita panjang-panjang pun tak guna.. hari ahad aku tau bukan ramai nak membaca pun.. semua 'baloQ liat' (rilek dikala weekend)


video ni bukan dinyanyikan oleh aku.. aku pun taktau siapa penyanyi asal.. tapi aku juga mat rempit tau.. walaupun aku pengguna jalan raya yang tak rempit, kalau dah nama naik motor dan selalu bawak helmet, orang tetap akan kata aku ni mat rempit jugak kan? kah kah kah.. hidup rempit!! prengggg preengggggggggg preengggggg!!

p/s : haritu aku eksiden dengan kereta.. kereta tu yang salah sebab keluar simpang ikut suka hati.. yang bawak kereta tu perempuan.. aku luka sikit ja.. lepas tu perempuan tu call balak dia (rasanya) dan dia cakap "abang, i eksiden dengan mat rempit ni"
https://lh5.googleusercontent.com/-d0GkFrQxkCg/TY6bBQYFO3I/AAAAAAAABJM/u1_76yKUE8w/s1600/images.jpeg
Share This

52 comments:

  1. muka kau macam mat rempit kot..........

    ReplyDelete
  2. pertama..........

    ReplyDelete
  3. muka aku ada sikit-sikit macam fahrin ahmad campur farid kamil

    ReplyDelete
  4. hakhakhakhak...sesuka ati je ckp mat rempit..

    ReplyDelete
  5. Hebat nengok aksi mat2 rempit ni,kalu hollywood nengok mesti diaorang angkut sana buat stuntman...Best post.

    ReplyDelete
  6. muka kau yg comel tak layak langsung digelar mat rempit. ehem

    ReplyDelete
  7. muka aku tak comel la.. aku cute sikit ja dari dafi

    ReplyDelete
  8. crayon: hang bkn loser...hang just trying hard to be a loser. picit telog maw?

    ReplyDelete
  9. wahaha.. lagu utk mat rempit..keh3

    ReplyDelete
  10. tak suka mat rempit..hehehehhe

    ReplyDelete
  11. kire tok wan yang naek motor bawak helmet pun mat rempit ye..ngeh! ngeh! ngeh!

    ReplyDelete
  12. statement muka aku mcm FA n FK tu tk bole bla..hahaha...choooiiii...:P

    ReplyDelete
  13. xleh blah pompuan hang xsiden ngan hang tuh.. pantang lepa nek moto ja smua mat rempit.. hahah.. tp apa dia buat tuh btoi lar... dia call bg taw balak dia sbb taw mat rempit pnya staii klu xsiden depa ja btoi.. mmber ako dh kena dh.. abih qeta kena tibai ngan helmet.. sbaliknya mat rempit tuh yang terang2 salah.. sadis gilak tgok qeta mmber ako tuh.. xsiden skit ja.. kena tibai yang lebih.. nasib mmber ako xda pa.. mau kata mat2 rempit tuh taw yang owner qeja tuh ada kat ctu.. lunyai mmber ako gna tibai.. huhu

    ReplyDelete
  14. mcm tu ek?? lau aku lar yg bwk moto leh digelar minah rempit?? perghh.. tersedeh skjp.. -.-v

    ReplyDelete
  15. hakhakhak..
    video macam ni la aku cari..

    ReplyDelete
  16. aku dulu pegi keje bwk gak motor,lekat gak gelaran minah rempit tu sbb aku sllu bwk laju..hehehe

    ReplyDelete
  17. dia ingt hg ni matt rempit kls D kot ( tgk dlm cter adnan sempit ) .. hahaha

    ReplyDelete
  18. gampak gaya muka memang ad sikit ciri2 mat rempit..
    haha...
    jgn mare

    ReplyDelete
  19. kalau naik vespa mat rempit gak ke?

    ReplyDelete
  20. haha.. realiti skang mat motor pown dikatakan mat rempit gak.. padahal org tu nek moto cm bese je.. awek2 mude yang membonceng blkg motor pown diorg kate minah rempit padahal tu kowt2 isteri dy ka, kakak dy ka, adik ka... aiseh

    ReplyDelete
  21. prenggg prengggg masuk longkang..baru tau..!!

    ReplyDelete
  22. hahaha...
    lawak arh lagu nieh..
    x ley blah..
    hahaha...
    ;p

    ReplyDelete
  23. sape nek moto mmg di label kan mat rempit ye..haha..

    agak xmuleh blah tuh.haha

    ReplyDelete
  24. haha. ending tu best. bagus pmpuan tuh, haha

    ReplyDelete
  25. rain ari2 rempit pagi petang.. xheran dah.

    potong mat2 rempit. depa lak yg slowkan speed ahahah...lucu gila tgk muka depa tu..

    ni awek rempit setia!

    ReplyDelete
  26. mak aihh , suara sapa ni ? nak muntah tul mdgr . hahahha

    ReplyDelete
  27. pak aji g masjid pun di cop mat rempit tau skrg ni..

    ReplyDelete
  28. 2 org pangil mat masjid..lg otai..mat rempit ad gak safety pakai helmet..diorg relex jer pakai serban naik atas jaln..polis xbrani kacau..hahaha

    ReplyDelete
  29. tu la pasal..asal bw motor je mesti kena cop mat rempit..padahal aku bwak kapcai buruk je..nak merempit pikir 2,3 kali..

    kekeke

    ReplyDelete
  30. haha sempoi lagu 2....

    peh xthan beb law ngadu2 nie..law aq xcident senyap ja.....takot kot nak heboh kat balak2...p takziah eh cian ko xcident

    http://lalinklife.blogspot.com/2011/03/budak-budak-semakin-maju-atau-kita.html

    ReplyDelete
  31. hahahaha. tak pasal2 kena tuduh mat rempit. naik moto je mesti mat rempit. hihihi

    ReplyDelete
  32. kalau dah kata muka mcm FA + FK ...encem la tu. Nak jadi adik angkat akak? Hahaha...

    ReplyDelete
  33. agaknye tgk gaye tubelawak jatuh ala2 mat rempit,tu yg die suspek tubelawak tu mat rempit..hahaha...

    ReplyDelete
  34. hahahaha! saboo jela... dah kalau laki + moto. macam mat rempit la kot.hihii

    p/s: sy kembali beraktif setelah buat blog baru. blog lama kenavirus. sedehkan! ;(

    ReplyDelete
  35. alo abg mat rempit..buli kenal???ahahaha...

    sian gler weyh..nape tak cakap jew kat pompuan tuh..adik manis..mata tuh tau lah letak kat kaki..jalan dah r tak tgok, muka i yang hensem nih pon tamo tgok ka??

    ReplyDelete
  36. m'bygkn crayon bermonolog ... *i xcident dgn mat rempit nie..* hahahha

    ReplyDelete
  37. ce ko cek... ko bwk laju ke x?? kalo tym ko bwk moto tue lebih 80.. ak berani jamin ko mat rempitt... hahhah

    ReplyDelete
  38. sian~dy pandang sebelah mate je tu..lau dy pandang dua belah mate mesti mntk signature..bhahaha:P

    ReplyDelete
  39. layan gak lagu ni...haha...skang ni asal nek moto je kene cop mat rempit...kesian penunggang moto... bertabahlah...

    ReplyDelete
  40. abis??aku ni minah rempit la eh??

    ReplyDelete
  41. "up next : mat rempit adalah babi atau beruk?"

    hahaha...
    weh...pe maksud wikang berjalan pacak ke depan naik 1 8 tu?

    ReplyDelete
  42. yang diatas ni kenapa?
    tak pasal pasal babi ke beruk.
    itu mat rempit la, aish dia nie kang~

    ReplyDelete
  43. haha kecewa sial kalau tetiba kena cop mat rempit. ko rempitkan jek perempuan tu. nak sgt kena dgn mat rempit.

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates