Wednesday, February 24, 2010

koleksi awek seksi myspace

koleksi awek seksi myspace tunjuk lurah tetek atau buah dada.. ahaha.. sori tajuk aku agak kasar di sini, tapi ini adalah hakikatnya.. tak kira lah kat myspace ka, friendster ka, facebook ka, memang ramai awek suka tunjuk tetek kan? aku takda pun account myspace.. dulu ada laa, tapi dah lama dah aku close account sebab myspace tak mengikuti peredaran zaman (sorry tom).. ehehe.. entry aku hari ni bukan ditujukan kepada pervert-pervert yang nak carik porn, tapi khas untuk korang yang benci kepada mereka-mereka yang suka tunjuk gambar tetek dekat website sosial networking..

kalau kat myspace, mesti ramai awek melayu yang tunjuk tetek pastu message semua orang atau post shoutout "please comment my pic yah!!".. benda ni dah jadi macam budaya pulak kepada orang melayu kita kan? ahaha.. kawan-kawan india & cina aku takda la pulak suruh orang lain komen gambar diorang.. so, kalau korang tak suka gambar tetek awek tu, embed-kan video-video ni kat picture comment diorang.. ahahahaa.. kalau kat friendster atau facebook, paste ja url video.. bagi diorang sedar diri sikit..&

video : comment on bitchy ugly picture (normal)
video : comment on ugly picture (for super ugly)

nasihat aku kat awek-awek yang suka tunjuk tetek, jangan la buat macam tu.. sebab apa? sebab nanti laki pervert macam aku mesti suka tengok gambar tu.. then aku 'save' dalam komputer aku.. pastu bila kawan-kawan aku pakai komputer aku, diorang pulak suka tengok gambar tu.. pastu kawan kepada kawan-kawan aku tengok pulak, diorang pulak suka gambar tu.. pastu semua orang pakat simpan dalam pendrive, adik-adik kawan aku pulak copy gambar tu senyap-senyap.. pastu kawan kepada adik kawan... bla bla bla...


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
21 Comments
Comments


21 comments:

MiD0ri said...

erkk? ok.. dahsyat btol entry ni.. hahaha.. tp midori x nafikan mmg rmai.. yg best nye kebanyakkannya under age.. huhuhu.. n kebanyakkan nye tpu umor diorg..

crayon said...

yes!! anda memang alert dengan keadaan sekeliling.. bagus!! teruskan usaha anda.. ahahaha sori ya.. post agak kurang ajar

rossoneri said...

hahahah gila lah entry nih..terkedu2 den baca...hmm tu belum lg gambar dorg dgn bf dorg, lagi lerr..pastu amek gambar kat clubbing,toilet clubbing pun nak amek gak pic.. entah ah..ada y lawa tu mmg la lawa..tp syg ah..

-FiNaZ- said...

de myspace tpi gmbar xla teruk2 sgt.
myspace tue la prob nya,'comment by pix,will hit u back' la..ada apa la pada 1000+ komen gmbar juz nak cakap cute,cumel~,nice n etc kan2??

video tue siyes lawak!!!

Mell said...

xley bla entry neyh . hahahaha

Cik Biol said...

bkn myspace je aku rasa semua ada..yg lagi best semua pun dorang tayang without sehelai benang pun ada hehe..perghh..wakaka

birak said...

tapi takleh lawan indon punyerrrr~ muhahahahaha.. magibon gigi jongang!! nahi~~~~~~~~

bellar0ssa said...

memang xleh blah..sesengal owner blog ni.

maisyara Pot! Pot! said...

sudah lama tk aktiv kn myspace.. asal tgk, rmai tayang nenen! agagaga.. bkn pmpuan jep. lelaki join tayang badan skepeng! xD

"cik chubby" said...

kalau kt ms mm bnyak yg cmtu...pstu siap suh komen pic die lg...tp dlm fb xpernah plak jumpe..heee~~~

Nurizaihan(◕‿◕.) said...

erk....malOOO bce entry ni..ish ish..mmg niat drg ltk pic cenggitu spy org komen...nk glemer ktekn..haxhax

FaTiN said...

aku sbg perempuan pun naik tensi tgk gambar macam ni. buruk giler !

aku pun menyampah kalau org paksa komen pic dia. rasa macam nak cakap

'weh, gambar ko bapak hodoh !'

hafizazmi17 said...

maki je kt pic dyowg! ms aku dah bersawang agaknya, lntak situ, tom, i'm sorry >.<

Anonymous said...

kesian tom .

Cik Miza said...

sumpah suke entry nih.

BeYLa! said...

ee gleh lahh! dasatnyehh!

Eason said...

= = lol haha

akim said...

UTARA MAI>> kurang ajaq sikit biasala kan ! hahaha

ain atiqah said...

hahahaha...banyak tol generasi yg terlibat....

along suka makan said...

ahahahh ~ nice bLg , bw
http://alongsukamakan.blogspot.com

Anonymous said...

gambar bodoh

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk