Wednesday, February 24, 2010

koleksi awek seksi myspace

koleksi awek seksi myspace

koleksi awek seksi myspace tunjuk lurah tetek atau buah dada.. ahaha.. sori tajuk aku agak kasar di sini, tapi ini adalah hakikatnya.. tak kira lah kat myspace ka, friendster ka, facebook ka, memang ramai awek suka tunjuk tetek kan? aku takda pun account myspace.. dulu ada laa, tapi dah lama dah aku close account sebab myspace tak mengikuti peredaran zaman (sorry tom).. ehehe.. entry aku hari ni bukan ditujukan kepada pervert-pervert yang nak carik porn, tapi khas untuk korang yang benci kepada mereka-mereka yang suka tunjuk gambar tetek dekat website sosial networking..

kalau kat myspace, mesti ramai awek melayu yang tunjuk tetek pastu message semua orang atau post shoutout "please comment my pic yah!!".. benda ni dah jadi macam budaya pulak kepada orang melayu kita kan? ahaha.. kawan-kawan india & cina aku takda la pulak suruh orang lain komen gambar diorang.. so, kalau korang tak suka gambar tetek awek tu, embed-kan video-video ni kat picture comment diorang.. ahahahaa.. kalau kat friendster atau facebook, paste ja url video.. bagi diorang sedar diri sikit..&

video : comment on bitchy ugly picture (normal)
video : comment on ugly picture (for super ugly)

nasihat aku kat awek-awek yang suka tunjuk tetek, jangan la buat macam tu.. sebab apa? sebab nanti laki pervert macam aku mesti suka tengok gambar tu.. then aku 'save' dalam komputer aku.. pastu bila kawan-kawan aku pakai komputer aku, diorang pulak suka tengok gambar tu.. pastu kawan kepada kawan-kawan aku tengok pulak, diorang pulak suka gambar tu.. pastu semua orang pakat simpan dalam pendrive, adik-adik kawan aku pulak copy gambar tu senyap-senyap.. pastu kawan kepada adik kawan... bla bla bla...


Related 

Posts with Thumbnails
Share This

21 comments:

  1. erkk? ok.. dahsyat btol entry ni.. hahaha.. tp midori x nafikan mmg rmai.. yg best nye kebanyakkannya under age.. huhuhu.. n kebanyakkan nye tpu umor diorg..

    ReplyDelete
  2. yes!! anda memang alert dengan keadaan sekeliling.. bagus!! teruskan usaha anda.. ahahaha sori ya.. post agak kurang ajar

    ReplyDelete
  3. hahahah gila lah entry nih..terkedu2 den baca...hmm tu belum lg gambar dorg dgn bf dorg, lagi lerr..pastu amek gambar kat clubbing,toilet clubbing pun nak amek gak pic.. entah ah..ada y lawa tu mmg la lawa..tp syg ah..

    ReplyDelete
  4. de myspace tpi gmbar xla teruk2 sgt.
    myspace tue la prob nya,'comment by pix,will hit u back' la..ada apa la pada 1000+ komen gmbar juz nak cakap cute,cumel~,nice n etc kan2??

    video tue siyes lawak!!!

    ReplyDelete
  5. xley bla entry neyh . hahahaha

    ReplyDelete
  6. bkn myspace je aku rasa semua ada..yg lagi best semua pun dorang tayang without sehelai benang pun ada hehe..perghh..wakaka

    ReplyDelete
  7. tapi takleh lawan indon punyerrrr~ muhahahahaha.. magibon gigi jongang!! nahi~~~~~~~~

    ReplyDelete
  8. memang xleh blah..sesengal owner blog ni.

    ReplyDelete
  9. sudah lama tk aktiv kn myspace.. asal tgk, rmai tayang nenen! agagaga.. bkn pmpuan jep. lelaki join tayang badan skepeng! xD

    ReplyDelete
  10. kalau kt ms mm bnyak yg cmtu...pstu siap suh komen pic die lg...tp dlm fb xpernah plak jumpe..heee~~~

    ReplyDelete
  11. erk....malOOO bce entry ni..ish ish..mmg niat drg ltk pic cenggitu spy org komen...nk glemer ktekn..haxhax

    ReplyDelete
  12. aku sbg perempuan pun naik tensi tgk gambar macam ni. buruk giler !

    aku pun menyampah kalau org paksa komen pic dia. rasa macam nak cakap

    'weh, gambar ko bapak hodoh !'

    ReplyDelete
  13. maki je kt pic dyowg! ms aku dah bersawang agaknya, lntak situ, tom, i'm sorry >.<

    ReplyDelete
  14. UTARA MAI>> kurang ajaq sikit biasala kan ! hahaha

    ReplyDelete
  15. hahahaha...banyak tol generasi yg terlibat....

    ReplyDelete
  16. ahahahh ~ nice bLg , bw
    http://alongsukamakan.blogspot.com

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates