Tuesday, February 2, 2010

pengajaran untuk si panas baran

zaman sekarang ni ramai yang gila main game online.. makin ramai wujudnya anti-sosial dalam dunia ni.. mari kita tengok apa yang terjadi bila sorang mamat ni gila main game online sampai mak dia cancel-kan account game dia.. (wow account = world of warcraft).. nasib baik abang dia yang penyayang ni sempat rakam video mamat ni mengamuk.. kalo tak, mesti aku takda bahan nak letak dalam blog tubelawak.. wakakakaka.. pastikan anda tengok video ni sampai habis..



lepas tu abang dia upload kat youtube.. kawan-kawan sekolah semua tengok video dia mengamuk (sambil sumbat remote kat lubang dubur).. dia merajuk duduk atas pokok.. konon-konon protes la tu.. wakakakka..



wakakakaka.. you know i was freakin mad!! wakakaka.. padan muka kau wahai si panas baran.. lepas ni jangan panas baran sangat ya.. wakakakak..


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
8 Comments
Comments


8 comments:

lufkin said...

lol!!! hahahahaaaaaaaaa!!!!

Cik Miza said...

sumpah lawak bangang!! macam org kene rasuk ngn hantu joget lak aku nengok video first tu.

Anonymous said...

celaka.. mamat tu ambik remote masuk juboq.. aku gelak smpai jatuh kerusi
~azfar

NiYA said...

huhuhuhuhu kesian dak tuh.. gerenti level die dah beratos2 tuh, bebulan2 or makan tahun die main tuh skali mak die delete, perghh sia2 die main.. hohohoho! sian2.. adehhh.. aku memahami rasa marah die tuh sbb aku kaki game on9 gak, tp hahaha xtahan gelak tgk die panass.. haha!

Anonymous said...

mental ke ape

Anonymous said...

mcm kene badi setan plak..tp memang setannn punnn..!!hu hu hu!!

zakirah mizlan said...

kelakar owh tgk dia marah

Mr. Hazlamy said...

aku gelak kuar air mate tgk die msuk remote dlm jubor smpai nk muntah2..hahahaha 5 star..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk