Tuesday, February 16, 2010

video awal ashaari dalam club

awal ashaari, pelakon yang tidak asing lagi bagi rakyat malaysia.. beliau telah melakonkan banyak filem-filem terkenal seperti im not single, syurga cinta, a time for us dan lain-lain.. tapi baru-baru ini sangat hangat diperkatakan mengenai awal ashaari yang dicekup di dalam sebuah club yang namanya di rahsiakan.. apa yang menjadi kontroversi ialah, awal ashaari dikatakan tidak mahu untuk membuat ujian air kencing.. tapi ketika ditemu ramah oleh rancangan "melodi TV3" awal ashaari mengatakan bahawa beliau memang tidak rasa untuk kencing pada ketika itu dan tak boleh untuk mengeluarkan air kencing langsung.. lihat video ini..

video : awal ashaari ketika diserbu didalam club

aku tak mahu menuduh bukan-bukan terhadap awal ashaari..anda sudah lihat video yang aku share? anda sebagai pembaca, anda nilai sendiri adakah awal ashaari sedang mabuk, atau sedang khayal dengan dadah? aku takut apa yang aku tulis dalam blog aku ini menjadi fitnah terhadap awal ashaari.. awal ashaari.. maafkan aku.. bukan niatku untuk menyebarkan video kau kat sini.. apa yang dah berlaku itu, jadikan pengajaran..


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
8 Comments
Comments


8 comments:

Arif Hazwan, Hashim said...
This comment has been removed by the author.
joegrimjow said...

dah agak dah
mmg tipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

zool said...

hohohoho.. keje kelentong je ko ek

Huda said...

haha.banyak nye air dalam perut tu

crayon said...

korang cakap aku tipu sebab korang peminat fanatik awal ashaari kan?? waahahahaha..

INDRA QIRANA said...

ieee mcam gelombang tsunami! he heee

maisyara Pot! Pot! said...

bapak gemuk! hahahak!

Anonymous said...

aq pon memg dh agak yg dy 2 tipuuuuuuuu.......^_^

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk