Tuesday, February 16, 2010

aku gay kini dan selamanya

gay? aku suka mengaku gay.. bukan sebab aku berperasaan kepada lelaki, atau bukan juga aku suka main belakang.. tapi aku suka mengaku gay untuk hiburan dengan kawan-kawan, sebab aku rasa 'cool' mengaku gay, dan sebab aku rasa aku super hensem, lalu aku mengaku gay untuk mengelakkan wanita-wanita menghampiri aku.. ahaha.. bior la aku nak ngaku gay pon.. bukan aku menyuntut belakang buat dosa yang nabi tak mengaku umat.. ramai kawan-kawan aku pun suka mengaku gay.. memang kami suka buat orang lain rasa annoying dengan kami.. contoh conversation gay..sebab apa aku rasa cool bila mengaku gay? tengok video ni..

video : pengakuan gay lelaki kacak

tengok tu.. robert pattison pon tiru aku.. mengaku gay.. wahahah.. syok sendiri sebentar.. jadi, janganlah anda buruk sangka terhadap manusia-manusia yang mengaku mereka itu gay.. mereka adalah 'super cool' sebenarnya.. contohnya, robert pattison, kawan-kawan aku dan diri aku sendiri.. wahahaha.. ya! aku super cool!! kenapa? tak puas hati?? wahahahahah...


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
10 Comments
Comments


10 comments:

joegrimjow said...

alamak
aku klik lagi!!!

jom join contest, 4 hari lagi tinggal untuk menang 50 pound!
klik sini : weekend@sheffield

crayon said...

apa tuh?? alaaa.. ingatkan nak komen aku 'super cool'.. ahahahaha

maisyara Pot! Pot! said...

muke encem gay? grrr..

enyheartsdiamond said...

siot la kanda ni :D

Anonymous said...

Suci said.....bodoh la idea ko nih..cam gampang

Cik Miza said...

gay tu cool ke??

Fitrie Annastasia said...

Hahahaha. 'kaki kluaq kot skrin' :P:P

Hagashi said...

Teacher kata kat saya.. "GAY" ada 2 maksud..
satu.. yg kita paham sendiri.. yg kedua.. "GAY" itu seorang yg happy..!! betol x? =)

Anonymous said...

pengikut dato seri anuwar Tegar..

Anonymous said...

gay its a lmao but we love it~!

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk