Tuesday, February 16, 2010

aku gay kini dan selamanya

aku gay kini dan selamanya

gay? aku suka mengaku gay.. bukan sebab aku berperasaan kepada lelaki, atau bukan juga aku suka main belakang.. tapi aku suka mengaku gay untuk hiburan dengan kawan-kawan, sebab aku rasa 'cool' mengaku gay, dan sebab aku rasa aku super hensem, lalu aku mengaku gay untuk mengelakkan wanita-wanita menghampiri aku.. ahaha.. bior la aku nak ngaku gay pon.. bukan aku menyuntut belakang buat dosa yang nabi tak mengaku umat.. ramai kawan-kawan aku pun suka mengaku gay.. memang kami suka buat orang lain rasa annoying dengan kami.. contoh conversation gay..sebab apa aku rasa cool bila mengaku gay? tengok video ni..

video : pengakuan gay lelaki kacak

tengok tu.. robert pattison pon tiru aku.. mengaku gay.. wahahah.. syok sendiri sebentar.. jadi, janganlah anda buruk sangka terhadap manusia-manusia yang mengaku mereka itu gay.. mereka adalah 'super cool' sebenarnya.. contohnya, robert pattison, kawan-kawan aku dan diri aku sendiri.. wahahaha.. ya! aku super cool!! kenapa? tak puas hati?? wahahahahah...


Related 

Posts with Thumbnails
Share This

10 comments:

  1. alamak
    aku klik lagi!!!

    jom join contest, 4 hari lagi tinggal untuk menang 50 pound!
    klik sini : weekend@sheffield

    ReplyDelete
  2. apa tuh?? alaaa.. ingatkan nak komen aku 'super cool'.. ahahahaha

    ReplyDelete
  3. Suci said.....bodoh la idea ko nih..cam gampang

    ReplyDelete
  4. Hahahaha. 'kaki kluaq kot skrin' :P:P

    ReplyDelete
  5. Teacher kata kat saya.. "GAY" ada 2 maksud..
    satu.. yg kita paham sendiri.. yg kedua.. "GAY" itu seorang yg happy..!! betol x? =)

    ReplyDelete
  6. pengikut dato seri anuwar Tegar..

    ReplyDelete
  7. gay its a lmao but we love it~!

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates