Sunday, March 7, 2010

budak kecik layan stone

stone? apa tu? stone ialah perkataan yang digunakan oleh mat ganja atau weedsmoker yang menunjukkan mereka tengah khayal atau 'high'.. bila khayal, selalunya orang muda ni layan sembang-sembang untuk layan gelak-gelak hilangkan segala duka dan lara.. ahaha.. korang tengok video ni.. budak kecik layan stone.. tapi bukan sebab ganja.. budak ni stone sebab kena ubat bius doktor gigi..


video : david after dentist

lepas video ni dapat hit yang tinggi kat youtube, macam biasa.. mesti ramai nak response kepada video tu untuk mendapatkan hit belas kasihan dari owner video yang asal.. walaupun mereka ni menagih simpati dari video asal, tapi aku tetap suka.. sebab video dia yang macam 'sial' boleh buat aku gelak sorang-sorang depan laptop.. ahahahaha.. wei mamat baju hijau.. kau memang macam sial, kau ingat kau kiut macam david ka? ahahahhaa.. puii!!

video : david after drugs


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
6 Comments
Comments


6 comments:

Miss ... said...

aku rasa mcm nk lempang je mamat baju ijo tu wakaka

Fina Fento said...

apakah kena mengenanya cik dalam gambar tu ngn entri ni..hmm :-?

joegrimjow said...

penarik bacaan
ooh
ku tak tertarik
hehe

azizuan said...

hahaha
lawak gila la dak tuh

Si Panda said...

hahaha.. adess.. -.-

.:hanif.razali:. said...

haha..ntah pape yg remake tuh..haha..
ade gak yg ala2 mcm ni..
David after divorce..haha

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk