Sunday, May 23, 2010

maria ozawa di pantai pasir tengkorak

maria ozawa di pantai pasir tengkorak

maria ozawa adalah pelakon filem lucah yang terkenal kacukan jepun dan kanada.. dia sangat terkenal sehingga ada filem indonesia bertajuk "menculik miyabi" yang berkisarkan tentang sekumpulan lelaki yang terlalu ta'asub dengan maria ozawa sehingga berusaha untuk menculiknya.. maria ozawa telah menjadi kegilaan lelaki di seluruh pelusuk dunia.. aku bukanlah penggemar filem porno, tetapi maria ozawa telah menjadi bualan kawan-kawan aku sehingga aku tergerak hati untuk google mengenainya.. memang dia cantik.. takleh dinafikan..


tapi aku agak terkejut.. selepas membuat carian di google, rupa-rupanya maria ozawa pernah datang ke malaysia.. dan ada orang sempat merakamkan video maria ozawa di pantai pasir tengkorak langkawi.. kalau aku tau dia nak datang langkawi, sudah pasti aku akan pergi mencarinya dan menasihati maria ozawa agar meninggalkan kegiatan maksiatnya itu.. ahaha.. kenapa perempuan secantiknya jadi pelakon porno.. arghh! aku kiciwa!! kepada yang nak menonton video di bawah ini, jangan risau.. ini bukan video lucah.. selamat ditonton ditempat kerja ataupun di dalam kelas..

video : maria ozawa speaking english
video : maria ozawa di pantai pasir tengkorak
Related Posts with Thumbnails
Share This

28 comments:

  1. cantik rupa.. tapi otak? takde pekerjaan lain agaknye nak buat. adoiyai!!

    ReplyDelete
  2. laaaa maria ozawa tu nama orang..aku ingat nama sushi

    ReplyDelete
  3. die cam lagi cantik dalam video tu.. mengancam yg amat.. no wonderlah jd pronstar.. pakej lengkap.. hahaha

    ReplyDelete
  4. salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/
    kalau ade mase singgahlah ke blog saye... :)

    ReplyDelete
  5. aby umy : salam kenal wahai aby umy..
    miss havoc : maria ozawa ni owner company ogawa
    enchaoz : pakej tak lengkap lagi -> moral

    ReplyDelete
  6. maria ozawa versi baru tu. wakakaka... xD

    ReplyDelete
  7. layan lagu neeruza ozawa lg beshh..

    ReplyDelete
  8. anyway... suara maria ozawa time "buat" adalah main2.. dia dari umur 15 da main rasanya.. tgk video.. suara dia smua buat2.. xda feel da kut.. jerit mcm xpadan..

    ReplyDelete
  9. mesti kaya raya dah dia ni kena langgan dengan org....yela pompuan cantik la katakan...tapi syg....duet haram...kesian ahli keluarga dia yg guna duet dia.....hmmm nauzubillah..

    ReplyDelete
  10. kwn aku belajaq bhs jepun,
    dia suruh bgtau hg.
    selalulah sebut 'ike! 'ike!
    maksudnya: rahsia~
    haha

    ReplyDelete
  11. darrr : aku pon dulu blajaq
    bahasa jepun.. aku tau la maksud
    apa ike ike tu.. ahahah.. bahasa
    siam pon aku tau aih

    ReplyDelete
  12. haha,sial untuk video yang kedua. Peace no war :D

    ReplyDelete
  13. hahahahaha

    aku tak paham mcm mana org kat situ boleh buat dek jek hahah

    ReplyDelete
  14. aaaaa..ingatkan betol2 la kat pasir tengkorak..

    ReplyDelete
  15. tapi dia cantik..apesal la....

    haih.

    ReplyDelete
  16. kecewa dinda tengok video pantai tengkorak..hahaha :p

    pirah kanda tak pernah tgok porn ;p

    ReplyDelete
  17. apa projek ozawa skerg eh?haha.aku mcm kau gak..tak penah2 kenal maria ozawa tu..bila dah masuk2 paper baru lah kenal..
    member aku yg suka tgk porn pun tak knal..mungkin dia tgk tempatan je.aisshhhh.

    Latest Entri : Peristiwa Subuh

    ReplyDelete
  18. kalaulah die xjadi porn star.. bleh tuka name M'sia jadi Mariam Osman :P

    ReplyDelete
  19. comel tol video die yg kt pulau tengkorak tu

    ReplyDelete
  20. hoho
    awat ranking alexa blog ni mantap sangat ni?

    ReplyDelete
  21. hee
    ku memang tengah mencari top blogger malaysia skrg untuk masuk dalam list kat sini http://joegrimjow.blogspot.com/p/top-blogger.html

    ritu rasa rendah lagi, skrg ni, huh, mantap2
    dah masuk dah

    thx ya

    ada blog yg ranking alexa menarik, gtau r ku ek

    ReplyDelete
  22. maria farida lagi lawa kot

    ReplyDelete
  23. aku kuciwa bila tangan ringan je menekan link
    maria ozawa di pantai pasir tengkorak


    :p

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates