Sunday, May 23, 2010

maria ozawa di pantai pasir tengkorak

maria ozawa adalah pelakon filem lucah yang terkenal kacukan jepun dan kanada.. dia sangat terkenal sehingga ada filem indonesia bertajuk "menculik miyabi" yang berkisarkan tentang sekumpulan lelaki yang terlalu ta'asub dengan maria ozawa sehingga berusaha untuk menculiknya.. maria ozawa telah menjadi kegilaan lelaki di seluruh pelusuk dunia.. aku bukanlah penggemar filem porno, tetapi maria ozawa telah menjadi bualan kawan-kawan aku sehingga aku tergerak hati untuk google mengenainya.. memang dia cantik.. takleh dinafikan..


tapi aku agak terkejut.. selepas membuat carian di google, rupa-rupanya maria ozawa pernah datang ke malaysia.. dan ada orang sempat merakamkan video maria ozawa di pantai pasir tengkorak langkawi.. kalau aku tau dia nak datang langkawi, sudah pasti aku akan pergi mencarinya dan menasihati maria ozawa agar meninggalkan kegiatan maksiatnya itu.. ahaha.. kenapa perempuan secantiknya jadi pelakon porno.. arghh! aku kiciwa!! kepada yang nak menonton video di bawah ini, jangan risau.. ini bukan video lucah.. selamat ditonton ditempat kerja ataupun di dalam kelas..

video : maria ozawa speaking english
video : maria ozawa di pantai pasir tengkorak
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
28 Comments
Comments


28 comments:

Hafiz Ismi said...

sungguh keciwa.. Miyabi!!

jfook said...

Omg, she is so pretty..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

cantik rupa.. tapi otak? takde pekerjaan lain agaknye nak buat. adoiyai!!

miss hav0c said...

laaaa maria ozawa tu nama orang..aku ingat nama sushi

Enchaoz said...

cantiknye......

Enchaoz said...

die cam lagi cantik dalam video tu.. mengancam yg amat.. no wonderlah jd pronstar.. pakej lengkap.. hahaha

Aby Umy said...

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/
kalau ade mase singgahlah ke blog saye... :)

crayon said...

aby umy : salam kenal wahai aby umy..
miss havoc : maria ozawa ni owner company ogawa
enchaoz : pakej tak lengkap lagi -> moral

maisyara Pot! Pot! said...

maria ozawa versi baru tu. wakakaka... xD

arek said...

layan lagu neeruza ozawa lg beshh..

Anonymous said...

anyway... suara maria ozawa time "buat" adalah main2.. dia dari umur 15 da main rasanya.. tgk video.. suara dia smua buat2.. xda feel da kut.. jerit mcm xpadan..

.............................................. said...

mesti kaya raya dah dia ni kena langgan dengan org....yela pompuan cantik la katakan...tapi syg....duet haram...kesian ahli keluarga dia yg guna duet dia.....hmmm nauzubillah..

darrr said...

kwn aku belajaq bhs jepun,
dia suruh bgtau hg.
selalulah sebut 'ike! 'ike!
maksudnya: rahsia~
haha

crayon said...

darrr : aku pon dulu blajaq
bahasa jepun.. aku tau la maksud
apa ike ike tu.. ahahah.. bahasa
siam pon aku tau aih

Encik Tikus said...

haha,sial untuk video yang kedua. Peace no war :D

.::WaNiE::. said...

hahahahaha

aku tak paham mcm mana org kat situ boleh buat dek jek hahah

Fina Fento said...

aaaaa..ingatkan betol2 la kat pasir tengkorak..

Fina Fento said...

tapi dia cantik..apesal la....

haih.

enyheartsdiamond said...

kecewa dinda tengok video pantai tengkorak..hahaha :p

pirah kanda tak pernah tgok porn ;p

theblogaboutsomething said...

hahahhaha..

FndRocka said...

apa projek ozawa skerg eh?haha.aku mcm kau gak..tak penah2 kenal maria ozawa tu..bila dah masuk2 paper baru lah kenal..
member aku yg suka tgk porn pun tak knal..mungkin dia tgk tempatan je.aisshhhh.

Latest Entri : Peristiwa Subuh

zxara said...

kalaulah die xjadi porn star.. bleh tuka name M'sia jadi Mariam Osman :P

kroll said...

comel tol video die yg kt pulau tengkorak tu

joegrimjow said...

hoho
awat ranking alexa blog ni mantap sangat ni?

joegrimjow said...

hee
ku memang tengah mencari top blogger malaysia skrg untuk masuk dalam list kat sini http://joegrimjow.blogspot.com/p/top-blogger.html

ritu rasa rendah lagi, skrg ni, huh, mantap2
dah masuk dah

thx ya

ada blog yg ranking alexa menarik, gtau r ku ek

aren said...

maria farida lagi lawa kot

DuniakuAbstrak said...

santek2..syumil2...

White Bird said...

aku kuciwa bila tangan ringan je menekan link
maria ozawa di pantai pasir tengkorak


:p

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk