Tuesday, December 21, 2010

tubelawak kembali menulis blog

setelah hampir seminggu tak update blog, tubelawak kini kembali untuk menulis blog.. ahaha.. baru-baru ini tubelawak sengaja mengambil cuti yang panjang melancong justeru menenangkan otak dari segala kecelaruan dan segala masalah.. tapi mood tubelawak masih agak tenang membuatkan tubelawak kurang idea untuk menulis benda-benda mengarut dan merapu didalam blog ini.. inilah masalah yang sering dihadapi kebanyakan penulis.. perubahan mood dan keadaan sekeliling mempengaruhi style penulisan..


jadi untuk mengubah kembali mood ini kepada merapu dan mengarut, tubelawak terpaksa brain-wash kembali otak ini untuk mengembalikan mood 'ntah apa-apa', mood 'junk writing', mood 'otak tak berkembang' dan segala mood lain yang berkaitan dengan mengarut.. bagaimana tubelawak brain-wash otak agar jadi mengarut dan merapu? diantaranya ialah menonton video yang boleh membuatkan kita berubah perasaan daripada gembira kepada marah, dari sedih kepada gembira, dari tensen kepada super tensen dan sebagainya.. contohnya seperti video ini..

video : video brain-wash otak manusia


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
26 Comments
Comments


26 comments:

liyanaziz said...

selamat kembali.. =)

fyda razak said...

so true memang persekitaran mpengaruhi mood. Saya slalu baca entry kat sini tapi tak pernah sekali dapat tengok vid dari domain tubelawak nih. tensi. knape ye?

Viva La zuLL said...

Selamat bro :)

http://sisiberbeza.blogspot.com/

zik said...

welcome back... kadang2 memang kena stop jap.. kasi refresh otak, kasii idea2 meletup tuh keluar..

sab said...

i pun blurr nieh.
haih. =,=

Azrul Hisham said...

welcome back bro :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

clausner said...

hoi ada mana?

wannurfazrini said...

rindu kat tuan tubelawak ni. hahaha

eiela said...

haha brainwash ek. biasalah tu bila dah rehat sekejap, bila nak start memang berputar-putar mencari mood. haru jadinya.

Latest Entri :
1) 15736 Visitor Seminggu Blog 2DayBlogger.Com Contest
2) Blogger Yang Mengancam

Cikbelog said...

yeayyy kembali gak akhirnyaa

suka starting video tuh..haha betul2 dah merubah mood gue..tenkiu :D

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Baru ingat nak buat report kat balai Polis Banting...

Myaby said...

yehh

dah kembali. hoyehh!

p/s - Entri Istimewa Edisi Disember

sepatu_Kaca said...

selamat kembali..
^_^

KiN said...

hidup hambar tanpa tubelawak.haha *ayat poyos

photoshop|using quick collage (clipping mask)

Ain Zulaikha said...

yeayyy abg tubelawak sudah kembali yeayyyyy hurayyyy yahoooo yahoooo yayyyyy huwarghhhhhhh awwwwwwuuuukkkkkkk hahahahhahah terlebih sudah :D

nama.aku.lynn said...

welcome back..=)

pipoq said...

harapnya bebetul kembali la..ahahaha

maiMOONyet said...

aku pun dah dua minggu kot tk update blog. ni baru update ^^

Tukang Masak said...

Yayy! Selamat kembali~

APi said...

brainwash otak aqu skali..^^

phreak-id said...

Haha. Jangan brainwash teruk sangat. Nanti tubelawak tukar niche plak. Dari tubelawak ke tubeseram. Sumpah aku tak datang sini lagi. Hahaha

Terbaru > Bruno Mars adalah kawan aku. > Bila Aku Keseorangan [Horror] > Bila Sejuk dan?

Faezah Hannah Al Baj said...

yeay~ welcome back!

Pink Pearl Lady said...

kes teruk ni sampai kena brainwash nie.....

keletahmeera said...

tubelawak sama la kitew...

Anonymous said...

Bila laa nak update niehh..???

►AdamXis◄ said...

smart design templetes disini...aku ske simple2

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk