Tuesday, December 21, 2010

tubelawak kembali menulis blog

tubelawak kembali menulis blog

setelah hampir seminggu tak update blog, tubelawak kini kembali untuk menulis blog.. ahaha.. baru-baru ini tubelawak sengaja mengambil cuti yang panjang melancong justeru menenangkan otak dari segala kecelaruan dan segala masalah.. tapi mood tubelawak masih agak tenang membuatkan tubelawak kurang idea untuk menulis benda-benda mengarut dan merapu didalam blog ini.. inilah masalah yang sering dihadapi kebanyakan penulis.. perubahan mood dan keadaan sekeliling mempengaruhi style penulisan..


jadi untuk mengubah kembali mood ini kepada merapu dan mengarut, tubelawak terpaksa brain-wash kembali otak ini untuk mengembalikan mood 'ntah apa-apa', mood 'junk writing', mood 'otak tak berkembang' dan segala mood lain yang berkaitan dengan mengarut.. bagaimana tubelawak brain-wash otak agar jadi mengarut dan merapu? diantaranya ialah menonton video yang boleh membuatkan kita berubah perasaan daripada gembira kepada marah, dari sedih kepada gembira, dari tensen kepada super tensen dan sebagainya.. contohnya seperti video ini..

video : video brain-wash otak manusia
Share This

26 comments:

  1. so true memang persekitaran mpengaruhi mood. Saya slalu baca entry kat sini tapi tak pernah sekali dapat tengok vid dari domain tubelawak nih. tensi. knape ye?

    ReplyDelete
  2. Selamat bro :)

    http://sisiberbeza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. welcome back... kadang2 memang kena stop jap.. kasi refresh otak, kasii idea2 meletup tuh keluar..

    ReplyDelete
  4. rindu kat tuan tubelawak ni. hahaha

    ReplyDelete
  5. haha brainwash ek. biasalah tu bila dah rehat sekejap, bila nak start memang berputar-putar mencari mood. haru jadinya.

    Latest Entri :
    1) 15736 Visitor Seminggu Blog 2DayBlogger.Com Contest
    2) Blogger Yang Mengancam

    ReplyDelete
  6. yeayyy kembali gak akhirnyaa

    suka starting video tuh..haha betul2 dah merubah mood gue..tenkiu :D

    ReplyDelete
  7. Baru ingat nak buat report kat balai Polis Banting...

    ReplyDelete
  8. yeayyy abg tubelawak sudah kembali yeayyyyy hurayyyy yahoooo yahoooo yayyyyy huwarghhhhhhh awwwwwwuuuukkkkkkk hahahahhahah terlebih sudah :D

    ReplyDelete
  9. harapnya bebetul kembali la..ahahaha

    ReplyDelete
  10. aku pun dah dua minggu kot tk update blog. ni baru update ^^

    ReplyDelete
  11. brainwash otak aqu skali..^^

    ReplyDelete
  12. Haha. Jangan brainwash teruk sangat. Nanti tubelawak tukar niche plak. Dari tubelawak ke tubeseram. Sumpah aku tak datang sini lagi. Hahaha

    Terbaru > Bruno Mars adalah kawan aku. > Bila Aku Keseorangan [Horror] > Bila Sejuk dan?

    ReplyDelete
  13. kes teruk ni sampai kena brainwash nie.....

    ReplyDelete
  14. Bila laa nak update niehh..???

    ReplyDelete
  15. smart design templetes disini...aku ske simple2

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates