Wednesday, March 24, 2010

pejuang islam bukan dikalangan jahiliah

pejuang islam bukan dikalangan jahiliah

dulu masa chechnya masih berperang, aku ada beli cakera padat menunjukkan keadaan mereka ketika bertempur dan kesan-kesan kemusnahan akibat peperangan.. aku tak ingat nama sorang pejuang chechnya ni, masa tu dia tengah pegang bazooka sambil 'aim' ke sebuah helikopter yang berada sangat jauh dengan tempat dia berdiri (helicopter tu nampak macam semut ja sebab jauh sangat) lebih kurang 10 minit gak dia berdiri kaku sambil 'aim' ke arah helikopter tu dan dengan satu bedilan bazooka ja, helikopter tu berkecai.. hebat kan? bukan calang-calang orang boleh buat macam tu.. nak kira jarak, nak kira kekuatan angin dan nak kena kira jarak perubahan tangan bila berlakunya impak bedilan bazooka.. aku rasa aku tak mampu nak buat macam tu.. jadi aku assume diorang ni semua sangat bijak dan berilmu mengenai bidang senjata..


aku ada jumpa video chechnya bazooka tu kat youtube.. tapi maaf ya aku takleh nak letak kat dalam blog ni sebab berunsur ganas yang melampau dan video tu tak lawak langsung.. ahaha.. kalau korang nak, korang carik sendiri.. hari ni aku nak share video pejuang islam yang fasih berbahasa inggeris.. justeru menampakkan beliau ini bukan orang yang jahil untuk berbahasa inggeris.. aku letak tajuk 'pejuang' sebab aku tak suka bahasakan mereka ni sebagai 'pengganas'.. bangsa lain cakap diorang ni pengganas.. aku sedikit tidak berpuas hati.. tapi apakan daya.. aku manusia kecil..

video : pejuang islam bukan dikalangan jahiliah


Related Posts with Thumbnails
Share This

5 comments:

  1. entry yang berlainan kali ni..
    but, i like i like..
    =)

    ReplyDelete
  2. memang power orang yang boleh tembak heli pakai bazooka tu. kagum2.

    ReplyDelete
  3. kelakar gila siot...ai
    i don't need subtitle..haha

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates