Monday, March 8, 2010

saya sokong konsep 1malaysia

satu malaysia, satu suara dan satu negara.. konsep ini selari dengan apa yang termaktub dalam perlembagaan persekutuan dan prinsip-prinsip rukun negara.. memang negara kita ni ada masalah perkauman yang tidak begitu serius.. tidak boleh dinafikan.. jadi pada pandangan aku, matlamat 1malaysia juga adalah untuk menyatupadukan rakyat kita yang berbilang kaum dan bangsa.. aku ramai kawan india dan juga cina.. aku tidak bersifat perkauman.. aku best dan aku super cool! ahahaha.. tengok video ni, kalau tak tengok RUGI!


video : imaginasiku berkaitan 1malaysia

video ni adalah imaginasi aku mengenai 1malaysia.. bila pertama kali aku dengar perkataan 1malaysia, apa yang aku bayangkan ialah, masyarakat yang hidup bersatu padu dan harmoni.. cool macam dalam video ni.. bukan india saja cool, cina juga cool.. bila salah sorang buat cool, bukan yang lain pandang hina, tapi enjoy bersama-sama.. nak tau apa yang paling cool? aku la paling cool dan paling best.. sebab aku tulis entry pasal 1malaysia.. kalau perdana menteri malaysia baca entry ni pon, mesti dia kata aku cool sebab aku sapot dia.. ahahahaha..


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
7 Comments
Comments


7 comments:

Armyrule said...

layan gak mamat india tu nyanyi...amma..hahaha

blueCITY® said...

1malaysia?

adakah sekadar lakunan?
dalam hati?

jawab sendiri ok
dalam hati la

hahhahaha

Fina Fento said...

hmm..

luvly mya said...

haha...macam tak betul je india tuh,
agaga=)

mantul said...

dalam hati india tu ada "taman"..wakakaka!

Miss ... said...

dia tgh berangan jd hero tamil wakaka padayappa ekekeke

epulafea said...

TERKEDU..

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk