Sunday, April 4, 2010

tabiat bantal busuk

jalan-jalan kat youtube, aku terjumpa video sorang awek ni tengah seronok cium-cium bantal busuk dia.. apa-apa pun, sebelum ada pihak yang marah aku post video ni, aku link direct dari video asal owner dia.. jadi kalau dia tak suka aku post kat sini, owner boleh remove sendiri.. aku suka tengok video ni.. nampak cute ja.. ahahaha.. lagipun aku sebenarnya nak 'backup' diri aku sendiri yang memiliki bantal busuk sampai sekarang dan menjadi bahan kutukan kawan-kawan aku.. terus terang aku katakan, aku susah nak tidur malam kalau takda bantal busuk aku ni.. ahaha


video : awek happy cium bantal busuk

dulu masa aku masih study kat penang, aku bawak bantal busuk aku ke hostel.. ramai yang benci dengan bantal busuk aku (bagi aku, diorang jelez sebenarnya).. ramai yang berusaha untuk menyembunyikan bantal aku supaya aku bersedih ketika mahu tidur.. ada jugak sorang kawan aku ni, dia tak boleh bau bantal busuk aku.. kalau dia bau, dia boleh muntah dan tak lalu makan nasik berhari-hari.. video bawah ni ialah video aku bergurau senda (gurau?) dengan kawan aku supaya dia memuntahkan dirinya.. ahahaha

video : beramah mesra dengan rakan

tapi apa-apa pun, sebelum korang berfikiran negatif terhadap mereka yang memiliki bantal busuk ni, aku nak korang tau yang pemilik bantal busuk ni biasanya seorang yang penyayang dan manja.. kepada lelaki-lelaki diluar sana kalau nak awek yang manja, carilah awek yang ada bantal busuk ya..


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
36 Comments
Comments


36 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

1st? xD

maisyara Pot! Pot! said...

saya tiada bantal busuk. tapi dah terlampau manje. macam mana tu? muahaha xD

Emora Valeria said...

bantal busuk itu best~ ^^

misluvcoklat said...

psst*psst*
sy pun ada bantal busuk.
tp x mnje kot..
haha XD

"wlaupun bantal busuk itu Busuk,tp ttp wangy dhatiku"

ceywah!haha XD

si[jari] telunjuk said...

owh.bertuahnya kamu mempunyai bantal busuk.... saya selalu tidur berbantalkan lengan je...tak mmpu memiliki sebarang bantal pon...

(ayat sungguh poyo di sini)

hahah

fatint said...

saya takde bantal busuk sebab ia busuk :D hahaha,,

Fina Fento said...

bantal busuk?? erk X_X

yangbaik said...

memang tak der bantal busyuk...
sebab tak suke... kalu busyuk jer tukar sarung lain...tak pun basuh jer bantal tu...hehehehe

luvly mya said...

takpenah nak ade bntal busuk..isk3..haha

noor afzan said...

aduh..
gile sadis tgk awek tuh..
muka cun tapi..

natsumiDyla said...

bantal busuk saya telah selamat dibakar oleh ayah saya....T__T

bbasya said...

uish..apa neh bantal2 busuk...ish3,malu ja org bca..xmatang..wakakaak

LaNuNsepet said...

ha3... bantal busuk aku takde...tp wangi per bantal busuk heheh

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kalo kamu dh kahwen harap ada perempuan yg sgup menerima bntal busuk kamu

kih3..

belalang hijau said...

Belalang tadak bantal busuk...
tp bantal tido belalang memang busuk bebenor...
belalang pun x tahan nak tido...

kuikuikui...
(ntah ape aku merepek)

rossoneri said...

erk,siap gigit2 lagi hahahah...

bdk laki tu mcm dah nak mati kelemasan aku tgk....

e p i x ____ said...

kpd sapa2 yang tade bantal busyuk leh la start busukkan bantal anda sekarang dengan melelehkan air liur basi anda setiap pagi.

selamat mencuba :)

keklapiscoklat said...

tak penah ada bantal bucuk gak tapi bantal yang lembik2 tuh time kecik mmg suka. sampai skrg pun prefer bantal yg lembik2 tuh hehehehe

eyriqazz said...

dulu kecil2 ada juga bantal busuk..sekarang tidak lagi..hik3..

♥ suterakasih ♥ said...

miahahahaha sedap kot bau bantal busukkkk !!!!!!!

Syahrul Iman said...

bantal busuk aku ade peta malaysia.. haha

faeznaem said...

aku ade bantal busuk wane biru mude.. lame lame.. jadi biru tua.. tak paham kenape? kenape ek? hahahaha..

AinDeLuvlyangel said...

xde bantal bucyuk...
bear bucyuk ade...blh d trime pakai x..??hehehe~

hBz said...

beb.sama la kita. tapi aku muda lagi. haha

.::WaNiE::. said...

bantal busuk takdek

bantal fevret ada

selimut busuk ada hahaha

Nur Hidayah Yahya said...

aku ada bantal busuk. masa 1st time masuk asrama, mak aku tak kasi bawak tapi lama2 aku suh dia post jugak. dia jahit bantal tu dengan kain untuk cover sebagai sarung. sampai je asrama aku koyakkan sarung tu. mana sama beb. haha. sekarang aku terpaksa pakaikan sarung bantal juga demi menjaga air muka mak aku (konon). haha.

papabear said...

batal busuk adalah antara kenangan terindah bagiku hahahahahah...

ika honey bunny said...

best apeeee ade bantal busukkk.. ahhahaha

sugar said...

my mum made a bantal busuk for me, 11years ago.

it reminds me of her, everytime i hug it. bantal busuk rules okayh!!!haha

sweet.ants said...

hihih
comel la awk :p

farah@pa'in said...

haha pa'in pOn der bantal bUsuk..
tapi die xmacam bantal,bentUk platipUs;p

enyheartsdiamond said...

eny tadak bantal busuk..eny ada bonbon :D

penahatiku83 said...

salam ziarah... bantal busuk sgt comey di hati ok... hhehee

cimut munniey :) said...

comel jep tube lawak nie MUAHAHAA!

pepatungbiru said...

bagi org lain tu adlh bantal busuk..tp bg aku itulah benda yg wat aku addict giler nak cium bau dier.. dap nyeee.. =)

Farhan Yusof said...

bantal busuk adalah ramuan unik diri kita..hehehe sendiri2 paham ye ;p

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk