Sunday, April 4, 2010

tabiat bantal busuk

tabiat bantal busuk

jalan-jalan kat youtube, aku terjumpa video sorang awek ni tengah seronok cium-cium bantal busuk dia.. apa-apa pun, sebelum ada pihak yang marah aku post video ni, aku link direct dari video asal owner dia.. jadi kalau dia tak suka aku post kat sini, owner boleh remove sendiri.. aku suka tengok video ni.. nampak cute ja.. ahahaha.. lagipun aku sebenarnya nak 'backup' diri aku sendiri yang memiliki bantal busuk sampai sekarang dan menjadi bahan kutukan kawan-kawan aku.. terus terang aku katakan, aku susah nak tidur malam kalau takda bantal busuk aku ni.. ahaha


video : awek happy cium bantal busuk

dulu masa aku masih study kat penang, aku bawak bantal busuk aku ke hostel.. ramai yang benci dengan bantal busuk aku (bagi aku, diorang jelez sebenarnya).. ramai yang berusaha untuk menyembunyikan bantal aku supaya aku bersedih ketika mahu tidur.. ada jugak sorang kawan aku ni, dia tak boleh bau bantal busuk aku.. kalau dia bau, dia boleh muntah dan tak lalu makan nasik berhari-hari.. video bawah ni ialah video aku bergurau senda (gurau?) dengan kawan aku supaya dia memuntahkan dirinya.. ahahaha

video : beramah mesra dengan rakan

tapi apa-apa pun, sebelum korang berfikiran negatif terhadap mereka yang memiliki bantal busuk ni, aku nak korang tau yang pemilik bantal busuk ni biasanya seorang yang penyayang dan manja.. kepada lelaki-lelaki diluar sana kalau nak awek yang manja, carilah awek yang ada bantal busuk ya..


Related Posts with Thumbnails
Share This

36 comments:

  1. saya tiada bantal busuk. tapi dah terlampau manje. macam mana tu? muahaha xD

    ReplyDelete
  2. psst*psst*
    sy pun ada bantal busuk.
    tp x mnje kot..
    haha XD

    "wlaupun bantal busuk itu Busuk,tp ttp wangy dhatiku"

    ceywah!haha XD

    ReplyDelete
  3. owh.bertuahnya kamu mempunyai bantal busuk.... saya selalu tidur berbantalkan lengan je...tak mmpu memiliki sebarang bantal pon...

    (ayat sungguh poyo di sini)

    hahah

    ReplyDelete
  4. saya takde bantal busuk sebab ia busuk :D hahaha,,

    ReplyDelete
  5. memang tak der bantal busyuk...
    sebab tak suke... kalu busyuk jer tukar sarung lain...tak pun basuh jer bantal tu...hehehehe

    ReplyDelete
  6. takpenah nak ade bntal busuk..isk3..haha

    ReplyDelete
  7. aduh..
    gile sadis tgk awek tuh..
    muka cun tapi..

    ReplyDelete
  8. bantal busuk saya telah selamat dibakar oleh ayah saya....T__T

    ReplyDelete
  9. uish..apa neh bantal2 busuk...ish3,malu ja org bca..xmatang..wakakaak

    ReplyDelete
  10. ha3... bantal busuk aku takde...tp wangi per bantal busuk heheh

    ReplyDelete
  11. kalo kamu dh kahwen harap ada perempuan yg sgup menerima bntal busuk kamu

    kih3..

    ReplyDelete
  12. Belalang tadak bantal busuk...
    tp bantal tido belalang memang busuk bebenor...
    belalang pun x tahan nak tido...

    kuikuikui...
    (ntah ape aku merepek)

    ReplyDelete
  13. erk,siap gigit2 lagi hahahah...

    bdk laki tu mcm dah nak mati kelemasan aku tgk....

    ReplyDelete
  14. kpd sapa2 yang tade bantal busyuk leh la start busukkan bantal anda sekarang dengan melelehkan air liur basi anda setiap pagi.

    selamat mencuba :)

    ReplyDelete
  15. tak penah ada bantal bucuk gak tapi bantal yang lembik2 tuh time kecik mmg suka. sampai skrg pun prefer bantal yg lembik2 tuh hehehehe

    ReplyDelete
  16. dulu kecil2 ada juga bantal busuk..sekarang tidak lagi..hik3..

    ReplyDelete
  17. miahahahaha sedap kot bau bantal busukkkk !!!!!!!

    ReplyDelete
  18. bantal busuk aku ade peta malaysia.. haha

    ReplyDelete
  19. aku ade bantal busuk wane biru mude.. lame lame.. jadi biru tua.. tak paham kenape? kenape ek? hahahaha..

    ReplyDelete
  20. xde bantal bucyuk...
    bear bucyuk ade...blh d trime pakai x..??hehehe~

    ReplyDelete
  21. beb.sama la kita. tapi aku muda lagi. haha

    ReplyDelete
  22. bantal busuk takdek

    bantal fevret ada

    selimut busuk ada hahaha

    ReplyDelete
  23. aku ada bantal busuk. masa 1st time masuk asrama, mak aku tak kasi bawak tapi lama2 aku suh dia post jugak. dia jahit bantal tu dengan kain untuk cover sebagai sarung. sampai je asrama aku koyakkan sarung tu. mana sama beb. haha. sekarang aku terpaksa pakaikan sarung bantal juga demi menjaga air muka mak aku (konon). haha.

    ReplyDelete
  24. batal busuk adalah antara kenangan terindah bagiku hahahahahah...

    ReplyDelete
  25. best apeeee ade bantal busukkk.. ahhahaha

    ReplyDelete
  26. my mum made a bantal busuk for me, 11years ago.

    it reminds me of her, everytime i hug it. bantal busuk rules okayh!!!haha

    ReplyDelete
  27. haha pa'in pOn der bantal bUsuk..
    tapi die xmacam bantal,bentUk platipUs;p

    ReplyDelete
  28. eny tadak bantal busuk..eny ada bonbon :D

    ReplyDelete
  29. salam ziarah... bantal busuk sgt comey di hati ok... hhehee

    ReplyDelete
  30. bagi org lain tu adlh bantal busuk..tp bg aku itulah benda yg wat aku addict giler nak cium bau dier.. dap nyeee.. =)

    ReplyDelete
  31. bantal busuk adalah ramuan unik diri kita..hehehe sendiri2 paham ye ;p

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates