Monday, October 18, 2010

vagina ada di jual.. siapa nak beli?

inilah kali pertama aku menonton iklan yang mengiklankan 'vagina'.. bukan calang-calang punya vagina.. tapi supreme vagina! ya.. dalam erti kata lain, vagina ini adalah tahap terhebat dan 'tahap dewa'.. aku rasa takda lagi mana-mana negara yang mengiklankan vagina di kaca televisyen.. ini adalah yang pertama di dunia.. jepun ni memang pelik-pelik.. nak kata bodoh, tapi banyak hasilkan teknologi baru.. betul lah orang kata kalau terlebih pandai pun, boleh jadi bodoh balik..


sampai buat iklan jual vagina.. memang bodoh la kan? dah la dulu jajah negara kita.. memang bodoh la jepun ni.. meluat aku.. diorang ingat doraemon ngan shin chan tu best sangat ka? diorang tak tau, malaysia ada usop sontorian.. laaaaagi best dari doraemon dan shin chan (betul!).. malaysia dah allow judi.. dan aku sangat berharap malaysia tak allow jual vagina sehingga ada iklan jual vagina di televisyen.. kah kah kah..

video : supreme vagina commercial
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
47 Comments
Comments


47 comments:

si para para said...

macam jual goreng pisang panas je...

ceritahati said...

btoi tuh.. apa kjadahnya jual mcm tuh..

mama_izz said...

kalau ade dijual kat malaysia, bagus jugak.. dapat jugak mengurangkan kes buang bayi yg semakin berleluasa. .. hehhe..(gurau2 aje)

raja fiqri said...

ah, tak laku pun kalo jual kat malaysia..

Yg free bnyak.. Ayat je..

Yg saje nak bg free pun banyk.. Kah kah kah..

rainbowcloudy said...

isk3.... tunduk3...

Encik MT said...

haha! cissss sungguh!

Dark Half said...

bila nerd cuba nak jadi cool...camni la jadiknya..hakhak

adyla korean said...

beli 2 percume 1..
hahaha

Cik Miza said...

mongok mangat!!

puteriqaizyan said...

haha
senang2 je jual.
ish3..

1 more.mesia ade upin ipin ;))

Ainismaira said...

jual yg ori ke yg robot pnye.. huhu.. pelik2 je deme ni.

Asma Jalalyna said...

erkk... apesal lari je komen2 kat atas nie...

ahahaaaaaa... sungguh lucu skali video tuh... supreme vagina konon...

My MiRa said...

eeeeeiiii tak senonoh jepon!!

LeEanEEm said...

hait jepon poton kepala...hait potong vagina ...

_aLiaHwaFa_ said...

hahaha. xkan ah xtaw maksud vagina tuh? kata maju~ haha

Ain Atika Zailani said...

hahaha...gila babeng boleh main jual jual... wehh kau agak sket usop sontorian...aku dah lama tak dengar perkataan tuh....hahah

miszlullaby said...

kekkeke..lawak..ngeng~

elmo gemOk said...

vagina tu ape?? inesen.

Dye Ina said...

ish.. ape da jd da.. mkin hari,mkin pelik dibuatnye.. org sibuk taubat,dye sbuk thu buat keje x senonoh ni.. ish.. jgn blaku kt ngara kita la..

Atin said...

ade jugak yg mcm ni? org xberagama islam, biaselah tu..

Ellen said...

adui..ada jual dah ker..hehehe

Hazzy Ishak said...

semua benda nak jual
agak2 la

harlinda halim said...

Geli kot nak makan makanan yg die promot tuh...

paan said...

macam2... nie la jadi bila dah terlebih maju.. tp aku teringin nak jejak kaki ke jepun juga. huhu

Entri terbaru -> Tutorial Submit blog / web ke Google

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

duhh~ siot sngt...letak la nama len kan kat piza tu..haha

Cr3aMiNOrL said...

haha, jual vagina??? xleh blah~

mamakmuda said...

Salam!! Aku nk!! Aku nk!! Kalo ade d M'sia ni arrr.. Bape mhl pon aku akn bli!! BODO!! MANGKOK!! KAYU KAYAN!! TMPOYAK BASI!! JOPUN TONGGEKK!! Maju yg x maju!! DUSH!! DUSH!!

Pendekar Melayu said...

usup sontorian lagi bodoh..keras je

aishahumairah said...

uit...
apakah...?

maisyara Pot! Pot! said...

awek tu comel... ngeee^^





* wei! jom lawan sumo nk? :P

nuR izyan said...

lol!!
mcm tu pon adekah??

syaza kelyza said...

hahaha , tak boleh blah la , iklan pizza rupenye , hakhak :D

eRaY said...

apekah kaitan V**g* dengan food yang dipromote tuh?
konfius......

Mar said...

he,.sedap pizza 2,.

GaDis CoMeL said...

bijak betui jual natang ni

zai said...

cetttt, iklan pizzahh.xde idea ka nak taruk nama len,vagina jugak jdi pilihan

Ann said...

takde nama lain ke nak pilih..malu eh nak myebutnya.
kalo jual kt msia..konfirm xlaku..

n@jwamz said...

ceh! sengal lah jepun nih!!!

sue/allya/zalya said...

terlampau pandai sngat, gini la jdinye..

mR.sYaH said...

bengong!
dah laaxtgk usop sontorian.. bila nk kluar lg.

||| PöJìé PööH ||| said...

Hanya mampu gelak! Hahahhaah!

Love,
PojiePooh Abdullah

izz junsu said...

haha~sengal tol..

Anonymous said...

cube tgk you tube...ray william johnson.. die bukan jual v tu...katenye ni iklan pizza...lol... ntah le..

Safwan Kun said...

dalam video Ray William Johnson pn die dah komen..sebenarnye video tu pasal jual pizza tapi maybe loghat jepun kot tu sbb bunyi nye lain macam..pendapat aku je..^^

Hori Revens said...

gimana pakenya tuh, hahahaha ^^

MarlissaAldora said...

"Vagina" yang korang kate kan bende itu lucah. Tapi di dalam bahase Jepon, itu bahase biase.. Takde lucah.. Macam "HaHa" dalam bahasa jepon itu ialah "Emak". Matsuura Aya (gambar diatas) die ckp "そのコマーシャルは、ポルノとは無関係に、". Maksod nye.. die cakap "Iklan itu xde kene-menenge dgn bende2 lucah. So, please don't judge first. :)

crayon said...

aku tau takda benda lucah.. sebab tu aku post.. penulisan tu saja ja penambah perasa..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk