Monday, October 18, 2010

vagina ada di jual.. siapa nak beli?

vagina ada di jual.. siapa nak beli?

inilah kali pertama aku menonton iklan yang mengiklankan 'vagina'.. bukan calang-calang punya vagina.. tapi supreme vagina! ya.. dalam erti kata lain, vagina ini adalah tahap terhebat dan 'tahap dewa'.. aku rasa takda lagi mana-mana negara yang mengiklankan vagina di kaca televisyen.. ini adalah yang pertama di dunia.. jepun ni memang pelik-pelik.. nak kata bodoh, tapi banyak hasilkan teknologi baru.. betul lah orang kata kalau terlebih pandai pun, boleh jadi bodoh balik..


sampai buat iklan jual vagina.. memang bodoh la kan? dah la dulu jajah negara kita.. memang bodoh la jepun ni.. meluat aku.. diorang ingat doraemon ngan shin chan tu best sangat ka? diorang tak tau, malaysia ada usop sontorian.. laaaaagi best dari doraemon dan shin chan (betul!).. malaysia dah allow judi.. dan aku sangat berharap malaysia tak allow jual vagina sehingga ada iklan jual vagina di televisyen.. kah kah kah..

video : supreme vagina commercial
Related Posts with Thumbnails
Share This

47 comments:

  1. macam jual goreng pisang panas je...

    ReplyDelete
  2. btoi tuh.. apa kjadahnya jual mcm tuh..

    ReplyDelete
  3. kalau ade dijual kat malaysia, bagus jugak.. dapat jugak mengurangkan kes buang bayi yg semakin berleluasa. .. hehhe..(gurau2 aje)

    ReplyDelete
  4. ah, tak laku pun kalo jual kat malaysia..

    Yg free bnyak.. Ayat je..

    Yg saje nak bg free pun banyk.. Kah kah kah..

    ReplyDelete
  5. bila nerd cuba nak jadi cool...camni la jadiknya..hakhak

    ReplyDelete
  6. haha
    senang2 je jual.
    ish3..

    1 more.mesia ade upin ipin ;))

    ReplyDelete
  7. jual yg ori ke yg robot pnye.. huhu.. pelik2 je deme ni.

    ReplyDelete
  8. erkk... apesal lari je komen2 kat atas nie...

    ahahaaaaaa... sungguh lucu skali video tuh... supreme vagina konon...

    ReplyDelete
  9. hait jepon poton kepala...hait potong vagina ...

    ReplyDelete
  10. hahaha. xkan ah xtaw maksud vagina tuh? kata maju~ haha

    ReplyDelete
  11. hahaha...gila babeng boleh main jual jual... wehh kau agak sket usop sontorian...aku dah lama tak dengar perkataan tuh....hahah

    ReplyDelete
  12. ish.. ape da jd da.. mkin hari,mkin pelik dibuatnye.. org sibuk taubat,dye sbuk thu buat keje x senonoh ni.. ish.. jgn blaku kt ngara kita la..

    ReplyDelete
  13. ade jugak yg mcm ni? org xberagama islam, biaselah tu..

    ReplyDelete
  14. adui..ada jual dah ker..hehehe

    ReplyDelete
  15. Geli kot nak makan makanan yg die promot tuh...

    ReplyDelete
  16. macam2... nie la jadi bila dah terlebih maju.. tp aku teringin nak jejak kaki ke jepun juga. huhu

    Entri terbaru -> Tutorial Submit blog / web ke Google

    ReplyDelete
  17. duhh~ siot sngt...letak la nama len kan kat piza tu..haha

    ReplyDelete
  18. Salam!! Aku nk!! Aku nk!! Kalo ade d M'sia ni arrr.. Bape mhl pon aku akn bli!! BODO!! MANGKOK!! KAYU KAYAN!! TMPOYAK BASI!! JOPUN TONGGEKK!! Maju yg x maju!! DUSH!! DUSH!!

    ReplyDelete
  19. awek tu comel... ngeee^^





    * wei! jom lawan sumo nk? :P

    ReplyDelete
  20. hahaha , tak boleh blah la , iklan pizza rupenye , hakhak :D

    ReplyDelete
  21. apekah kaitan V**g* dengan food yang dipromote tuh?
    konfius......

    ReplyDelete
  22. cetttt, iklan pizzahh.xde idea ka nak taruk nama len,vagina jugak jdi pilihan

    ReplyDelete
  23. takde nama lain ke nak pilih..malu eh nak myebutnya.
    kalo jual kt msia..konfirm xlaku..

    ReplyDelete
  24. terlampau pandai sngat, gini la jdinye..

    ReplyDelete
  25. bengong!
    dah laaxtgk usop sontorian.. bila nk kluar lg.

    ReplyDelete
  26. cube tgk you tube...ray william johnson.. die bukan jual v tu...katenye ni iklan pizza...lol... ntah le..

    ReplyDelete
  27. dalam video Ray William Johnson pn die dah komen..sebenarnye video tu pasal jual pizza tapi maybe loghat jepun kot tu sbb bunyi nye lain macam..pendapat aku je..^^

    ReplyDelete
  28. "Vagina" yang korang kate kan bende itu lucah. Tapi di dalam bahase Jepon, itu bahase biase.. Takde lucah.. Macam "HaHa" dalam bahasa jepon itu ialah "Emak". Matsuura Aya (gambar diatas) die ckp "そのコマーシャルは、ポルノとは無関係に、". Maksod nye.. die cakap "Iklan itu xde kene-menenge dgn bende2 lucah. So, please don't judge first. :)

    ReplyDelete
  29. aku tau takda benda lucah.. sebab tu aku post.. penulisan tu saja ja penambah perasa..

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates