Tuesday, April 20, 2010

video lawak mat rempit yang jarang kita lihat

disebabkan sekarang ni cerita pasal mat rempit dah berkurangan di negara kita, operasi cegah rempit pun dah berkurangan, jadi aku nak share ngan korang video mat rempit yang mungkin korang tak pernah tengok lagi.. aku rasa kalau farid kamil tengok video ni pun, mesti dia suka dan lisa surihani pula suka pada aku.. ahaha..


ramai orang cakap, sangat bahaya kalau ber-SMS sambil menaiki kenderaan.. aku sebagai penunggang motor, jujur aku katakan yang aku lebih berani ber-SMS ketika menunggang motorsikal daripada menaiki kereta.. mungkin sebab aku dah lama menunggang motorsikal bertahun-tahun lamanya.. tapi kalau terserempak dengan pulis trafik, konfem kena saman lah.. dapat surat cinta dari pakcik pulis, duit pun habis.. jadi janganlah korang ber-SMS ketika menaiki kenderaan..

video aku kali ni, ialah video mat rempit yang ber-SMS ketika menunggang motorsikal (tak suprise dah la kan?) ahaha.. tapi dengan gaya yang unik.. kalau video tak 'rare' aku tak share kat sini punya.. sebab melambak-lambak lagi video mat rempit yang 'biasa' kat youtube tu.. korang pun dah bosan tengok kan? jadi.. tengok lah video ni.. klik pelan-pelan.. enjoy~

video : video rempit yang rare


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
13 Comments
Comments


13 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

1st?! muahaha. xD

MofizPutra.com said...

hahah lawak2

maisyara Pot! Pot! said...

pehhhh! sempat sms awek tu.. hahaha. hang tak nak cube? =D

hentakbelipat said...

abeh la teselak kain amoi2 tu

crayon said...

tak berani nak try... kang jatuh koyak seluar kang... tak pasai ja dapat malu.. ahahahaha..

.::WaNiE::. said...

gilo

Azrul Hisham said...

fuhh...berani gile buat camtu...

Jard The Great said...

=p

kakachan said...

tiup je, musti jatuh punye la.
kalu jatoh mmg tepuk tgn je la kan... =D

Fina Fento said...

hahaha..gila

honey amour said...

gilak punya awek..dah tu 3 org pulak..

mamakmuda said...

MUAAAAARRKHHHH..HAAARKH..HARKHHHH!!!! KHAH!!! KHAH!!! KHAH!!!!!

enyheartsdiamond said...

esh3!

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk