Tuesday, April 20, 2010

video lawak mat rempit yang jarang kita lihat

video lawak mat rempit yang jarang kita lihat

disebabkan sekarang ni cerita pasal mat rempit dah berkurangan di negara kita, operasi cegah rempit pun dah berkurangan, jadi aku nak share ngan korang video mat rempit yang mungkin korang tak pernah tengok lagi.. aku rasa kalau farid kamil tengok video ni pun, mesti dia suka dan lisa surihani pula suka pada aku.. ahaha..


ramai orang cakap, sangat bahaya kalau ber-SMS sambil menaiki kenderaan.. aku sebagai penunggang motor, jujur aku katakan yang aku lebih berani ber-SMS ketika menunggang motorsikal daripada menaiki kereta.. mungkin sebab aku dah lama menunggang motorsikal bertahun-tahun lamanya.. tapi kalau terserempak dengan pulis trafik, konfem kena saman lah.. dapat surat cinta dari pakcik pulis, duit pun habis.. jadi janganlah korang ber-SMS ketika menaiki kenderaan..

video aku kali ni, ialah video mat rempit yang ber-SMS ketika menunggang motorsikal (tak suprise dah la kan?) ahaha.. tapi dengan gaya yang unik.. kalau video tak 'rare' aku tak share kat sini punya.. sebab melambak-lambak lagi video mat rempit yang 'biasa' kat youtube tu.. korang pun dah bosan tengok kan? jadi.. tengok lah video ni.. klik pelan-pelan.. enjoy~

video : video rempit yang rare


Related Posts with Thumbnails
Share This

13 comments:

  1. 1st?! muahaha. xD

    ReplyDelete
  2. pehhhh! sempat sms awek tu.. hahaha. hang tak nak cube? =D

    ReplyDelete
  3. tak berani nak try... kang jatuh koyak seluar kang... tak pasai ja dapat malu.. ahahahaha..

    ReplyDelete
  4. fuhh...berani gile buat camtu...

    ReplyDelete
  5. tiup je, musti jatuh punye la.
    kalu jatoh mmg tepuk tgn je la kan... =D

    ReplyDelete
  6. gilak punya awek..dah tu 3 org pulak..

    ReplyDelete
  7. MUAAAAARRKHHHH..HAAARKH..HARKHHHH!!!! KHAH!!! KHAH!!! KHAH!!!!!

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates