Friday, May 7, 2010

aku sebenarnya gay tapi aku taknak mengaku

aku sebenarnya gay tapi aku taknak mengaku

dalam hidup ni banyak manusia songsang.. songsang dari segi pemilihan pasangan.. sepatutnya laki berpasangan dengan perempuan.. tetapi ada lelaki yang nak berpasangan dengan lelaki, ada juga perempuan nak berpasangan dengan perempuan.. heran aku.. tuhan dah ciptakan pedang khas dengan sarung pedang.. ni tak.. nak lawan pedang dengan pedang gak.. ahahaha.. buduh! walaupun aku suka mengaku yang aku ni gay dengan orang yang tak dikenali.. tapi sebenarnya aku bukan gay.. aku sebenarnya perasan yang aku ni super cool dan super hot sehingga ramai perempuan ingin mendampingi aku.. sehingga aku lebih selesa mengaku aku gay..


pernahkah korang berjumpa dengan gay yang betul-betul gay mengaku dia gay? mesti tak kan? jadi bagaimana ingin mengenali manusia gay ni? sebenarnya dari luaran pun dah boleh mengagak peribadi manusia gay ini.. insan gay pasti tidak akan mengaku mereka gay.. antara gay yang mudah dikenali ialah jenis 'bottom' (dalam perhubungan dia biasanya bertindak seperti perempuan) perwatakan mereka selalunya lembut dan bahasa kiasan yang mereka gunakan agak jarang digunakan oleh lelaki kebiasaan.. contohnya ialah "menyampah i tau.. aww"

ada juga gay yang sukar dikenal pasti.. contohnya seperti luaran mereka kelihatan seperti pejuang ataupun askar.. tetapi dalamannya, mereka suka menghisap batang.. disebalik muka ganas dan misai itu, boleh kelihatan jelas kelembutan (situasi tertentu sahaja) ini adalah pengalaman aku sendiri.. dimana ada sorang 'brader' konon-kononnya dia gengster yang jaga kawasan itu tapi sebenarnya dia sedang mencari 'anak ikan' untuk disontot.. mujurlah aku berjaya mencapai helmet untuk menghenyak muka brader itu selepas dia cuba membuka seluar kawan aku..

kepada korang yang ramai kawan, teruskan berkawan.. sekiranya kawan korang itu seorang gay, doronglah mereka.. ajarlah mereka untuk berubah ke jalan yang betul.. aku ada kawan gay.. aku juga disukai dikalangan gay (ya aku rasa aku super hot) sehinggakan pernah ada gay mengajak aku berkahwin.. aku tidak pernah memandang hina terhadap mereka, kerana ada diantara mereka itu adalah mangsa keadaan (kena rogol sejenis).. ada juga kerana ibu bapa yang terlalu mengharap anak mereka itu perempuan dan bukan lelaki, maka mereka menjadi pondan.. mereka juga manusia.. kita perlu mendorong mereka..

video : baru nak belajar jadi gay


Related Posts with Thumbnails
Share This

32 comments:

  1. video sengal! hahah.. geli yooo dia pkai baju ketat! xD

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. nak kena bagi hadiah ni kat mai.. ahahaha.. nak hadiah apa? gula-gula hacks boleh tak?

    ReplyDelete
  3. hoho.. gay ek? jom kita berkawan.. ehehe

    ReplyDelete
  4. hakhakhakhakahkahkahk 'dude' hakhakhakakhak...adeiiii

    ReplyDelete
  5. hahahhaha.. macam siot je videoo.. kahkahkahkahkahkah..sakit perot aku ketawe... hahahahahaaaaa

    ReplyDelete
  6. wakakakak..pecah perutt.,
    hahax ;0

    ReplyDelete
  7. hahahhaha....
    (aku rasa aku super hot)???
    apakah???

    ReplyDelete
  8. hehehehe.. aku kuat perasan dan kuat berangan

    ReplyDelete
  9. salam

    temu lawak
    saya may4ver dari carigold
    saya juga mepunya blog permatabonda08.blogspot.com

    nak iklankan banner kt blog temulawak leh?
    http://my-special-price.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. 23 online? wow..dah m aju...

    rank pun dah 313,189 ..cepat maju..

    good luck..

    www.syoknyadownload.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. salam blogger..oya sobat...saya sudah pasang link blog ini diblog saya,,,di sidebar kanan..di blogroll " sahabat-sahabatku di malaysia"..pasang juga ya link blog saya,,,untuk persahabatan..terima kasih...

    ReplyDelete
  12. serius kelakaaaaa.hahahaha.adehhh.

    ReplyDelete
  13. haha..bodo r gmba niy!!...cm siot..mke nk manja+jambu je...mmg kaum nabi luth..


    ~theokeles~

    ReplyDelete
  14. aku juga disukai dikalangan gay (ya aku rasa aku super hot) ..apakah..cesss..statement masuk bakul agkt kren je nih..heee..

    ReplyDelete
  15. ahahaha.. baik aku tulis siap2 masuk bakul angkat sendiri.. sebelum orang kata.. ahahaha

    ReplyDelete
  16. kesian kat roommate dia weh... slamat prangai hang x cam tue kan inu.

    ReplyDelete
  17. Term gay memang cool

    Tapi in reality, gay sucks.

    Aku tak tahu apa yang buat orang terangsang bila tengok orang lain ada organ sebijik macam die..haha..Jakun.

    ReplyDelete
  18. hahahahhaaa.. sungguh2 betoi dia :p

    ReplyDelete
  19. Pelangkung je kepala gay ni 100kali..tu je ubatnye

    ReplyDelete
  20. hang memang gay Under....

    ReplyDelete
  21. Suka bc entry ni..
    kalo bc blog aku..
    psl sorang mamat, yg agk x miss aku cte di setiap entry aku..
    mamat ni aku rs gay!
    syial sgt..
    benci siot aku ble dh jatuh cinta dgn dia bro..
    aku nak tolong dia..
    tp aku x brani nak luah lorh..

    ReplyDelete
  22. last part, 'DUDE'. tergamam si gay! hahahaha

    ReplyDelete
  23. rogol sejenis?? seram ngat aih!

    ReplyDelete
  24. shaye penah je jupe gay yg ngaku dia gay..

    ReplyDelete
  25. budak kolej..memahami..aku bisexual...haha

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates