Friday, May 7, 2010

aku sebenarnya gay tapi aku taknak mengaku

dalam hidup ni banyak manusia songsang.. songsang dari segi pemilihan pasangan.. sepatutnya laki berpasangan dengan perempuan.. tetapi ada lelaki yang nak berpasangan dengan lelaki, ada juga perempuan nak berpasangan dengan perempuan.. heran aku.. tuhan dah ciptakan pedang khas dengan sarung pedang.. ni tak.. nak lawan pedang dengan pedang gak.. ahahaha.. buduh! walaupun aku suka mengaku yang aku ni gay dengan orang yang tak dikenali.. tapi sebenarnya aku bukan gay.. aku sebenarnya perasan yang aku ni super cool dan super hot sehingga ramai perempuan ingin mendampingi aku.. sehingga aku lebih selesa mengaku aku gay..


pernahkah korang berjumpa dengan gay yang betul-betul gay mengaku dia gay? mesti tak kan? jadi bagaimana ingin mengenali manusia gay ni? sebenarnya dari luaran pun dah boleh mengagak peribadi manusia gay ini.. insan gay pasti tidak akan mengaku mereka gay.. antara gay yang mudah dikenali ialah jenis 'bottom' (dalam perhubungan dia biasanya bertindak seperti perempuan) perwatakan mereka selalunya lembut dan bahasa kiasan yang mereka gunakan agak jarang digunakan oleh lelaki kebiasaan.. contohnya ialah "menyampah i tau.. aww"

ada juga gay yang sukar dikenal pasti.. contohnya seperti luaran mereka kelihatan seperti pejuang ataupun askar.. tetapi dalamannya, mereka suka menghisap batang.. disebalik muka ganas dan misai itu, boleh kelihatan jelas kelembutan (situasi tertentu sahaja) ini adalah pengalaman aku sendiri.. dimana ada sorang 'brader' konon-kononnya dia gengster yang jaga kawasan itu tapi sebenarnya dia sedang mencari 'anak ikan' untuk disontot.. mujurlah aku berjaya mencapai helmet untuk menghenyak muka brader itu selepas dia cuba membuka seluar kawan aku..

kepada korang yang ramai kawan, teruskan berkawan.. sekiranya kawan korang itu seorang gay, doronglah mereka.. ajarlah mereka untuk berubah ke jalan yang betul.. aku ada kawan gay.. aku juga disukai dikalangan gay (ya aku rasa aku super hot) sehinggakan pernah ada gay mengajak aku berkahwin.. aku tidak pernah memandang hina terhadap mereka, kerana ada diantara mereka itu adalah mangsa keadaan (kena rogol sejenis).. ada juga kerana ibu bapa yang terlalu mengharap anak mereka itu perempuan dan bukan lelaki, maka mereka menjadi pondan.. mereka juga manusia.. kita perlu mendorong mereka..

video : baru nak belajar jadi gay


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
32 Comments
Comments


32 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

1st?

maisyara Pot! Pot! said...

yesssss!!!! hahaha xD

maisyara Pot! Pot! said...

video sengal! hahah.. geli yooo dia pkai baju ketat! xD

crayon said...

hahahaha.. nak kena bagi hadiah ni kat mai.. ahahaha.. nak hadiah apa? gula-gula hacks boleh tak?

Azrul Hisham said...

haha..siot punya video...

Jard The Great said...

hoho.. gay ek? jom kita berkawan.. ehehe

maisyara Pot! Pot! said...

choki2 jela cukup xD

rossoneri said...

hakhakhakhakahkahkahk 'dude' hakhakhakakhak...adeiiii

ika honey bunny said...

geli mat mat mat mat...

ika honey bunny said...

hahahhaha.. macam siot je videoo.. kahkahkahkahkahkah..sakit perot aku ketawe... hahahahahaaaaa

luvly mya said...

wakakakak..pecah perutt.,
hahax ;0

asphaq said...

*muntah gajah
hahaha

terompah puaka said...

hahahhaha....
(aku rasa aku super hot)???
apakah???

crayon said...

hehehehe.. aku kuat perasan dan kuat berangan

special price said...

salam

temu lawak
saya may4ver dari carigold
saya juga mepunya blog permatabonda08.blogspot.com

nak iklankan banner kt blog temulawak leh?
http://my-special-price.blogspot.com

alif said...

23 online? wow..dah m aju...

rank pun dah 313,189 ..cepat maju..

good luck..

www.syoknyadownload.blogspot.com

number hp said...

wouwwwwwwwwwwwwwww

ArenaBetting.com dukung fair play FIFA world cup AFSEL 2010-TUKIRAN said...

salam blogger..oya sobat...saya sudah pasang link blog ini diblog saya,,,di sidebar kanan..di blogroll " sahabat-sahabatku di malaysia"..pasang juga ya link blog saya,,,untuk persahabatan..terima kasih...

sugar said...

serius kelakaaaaa.hahahaha.adehhh.

Anonymous said...

haha..bodo r gmba niy!!...cm siot..mke nk manja+jambu je...mmg kaum nabi luth..


~theokeles~

Frazi A said...

aku juga disukai dikalangan gay (ya aku rasa aku super hot) ..apakah..cesss..statement masuk bakul agkt kren je nih..heee..

crayon said...

ahahaha.. baik aku tulis siap2 masuk bakul angkat sendiri.. sebelum orang kata.. ahahaha

Anonymous said...

kesian kat roommate dia weh... slamat prangai hang x cam tue kan inu.

Najiha said...

Term gay memang cool

Tapi in reality, gay sucks.

Aku tak tahu apa yang buat orang terangsang bila tengok orang lain ada organ sebijik macam die..haha..Jakun.

enyheartsdiamond said...

hahahahhaaa.. sungguh2 betoi dia :p

adlanadil said...

Pelangkung je kepala gay ni 100kali..tu je ubatnye

Anonymous said...

hang memang gay Under....

d_tieah said...

Suka bc entry ni..
kalo bc blog aku..
psl sorang mamat, yg agk x miss aku cte di setiap entry aku..
mamat ni aku rs gay!
syial sgt..
benci siot aku ble dh jatuh cinta dgn dia bro..
aku nak tolong dia..
tp aku x brani nak luah lorh..

Ashikin Dawson said...

last part, 'DUDE'. tergamam si gay! hahahaha

Cik Miza said...

rogol sejenis?? seram ngat aih!

Anonymous said...

shaye penah je jupe gay yg ngaku dia gay..

Tarmizi Abd Rahim said...

budak kolej..memahami..aku bisexual...haha

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk