Saturday, August 14, 2010

cara nak kejutkan orang untuk bangun bersahur

kepada korang yang duduk rumah sewa beramai-ramai (kebanyakannya student), sudah pasti menghadapi masalah untuk mengejutkan kawan korang yang sedang tidur untuk bangun bersahur kan? aku juga susah untuk bangun dari tidur.. bukan kerana liat atau malas untuk bangun, tetapi memang susah untuk tersedar dari tidur.. jadi aku nak share ngan korang tip atau taktik baru untuk memudahkan kerja mengejut rakan serumah bangun dari tidur..


selain kepada pelajar-pelajar, ibu bapa dirumah juga boleh mengadaptasi teknik ini untuk mengejutkan anak korang dari tidur.. kalau nak simbah dengan air, nanti menyusahkan pula untuk si mangsa untuk jemur tilam di ampaian.. jadi kita gunakan teknik terbaru ini.. tak perlu air, tak perlu modal besar, tak perlu skills atau pengalaman.. semua orang boleh melakukannya dan semua orang boleh berjaya!! sertailah skim cepat kaya terbaru ini! kenapa mahu menolak peluang untuk berjaya dan hidup mewah? kah kah kah.. enjoy~

video : cara kejutkan orang dari tidur


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
30 Comments
Comments


30 comments:

ahfat said...

haha, mcm haram

Azrul Hisham said...

mak aii...efek dia bangun tu superb...haha

maisyara Pot! Pot! said...

hahahaha. bapak sadis kena kejut mcm tu skali. xD

sayang said...

yang bunyi tembak tu lawak gila wahahhahahah

JePh said...

mcm gampang dia punya teknik! hahaha..
tapi gua suka~

naz said...

pergh sakai gila ahahaha

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

adooiiii ko siram pakai air panas mungkin dia serik pastu dia plak kejutkan ko plak nanti

HonEyBuNNy said...

isk2..itu mcm ka??hahha

Mohd Sukur Ibrahim said...

boleh praktikkan ni...

manggosteen said...

menggigil mamat tu..akakaka..

Khairi said...

Aku ingatkan pe, slow mo rupenye haha. adeii...

crayon said...

slow mo? ada sound la.. ahahaha.. ni mesti mute speaker ni.. sebab sound effect tu la badan dia ketaQ2 camtu.. ngahahah

Ct SoLeHa said...

haha..lek dipraktik kn..hehe

Nazrul Azat said...

huhu, sadis tp cara yg mujarab utk org yg mmg payah bgn sahur

mummynana said...

bagusss haha ni kalu liat sgt.. ptut wt camni..
pastu kalu die sambung tdo.. sile curah air ais sejukk hahahha

touya said...

Jangan sampai ada yang tak bangun-bangun dah lah

nand nasyari said...

gile kejam kejut cmtu..kang xpasal2 kene heart attact lak nnti..muahahaha!!!

Miss Annaz said...

kejam tol..
buat nye ada sakit jantung, terus x bangun2..

elmo blurb said...

harap wa ta kene camtu . amin .

suzzsuzie said...

haha....kesian dia...

Ms.TuKaNg GeMpAq said...

=)

misyamissyou said...

ishh..kesian dia..boleh sakit jantung..tp lawak!!

Nur Amira said...

haha.,..bangkai giler sape kejut org mcm tu..tercabut tangkai jantung

Ena said...

dasyatnya.. maunye mati terkejut bunyi camtu.. adeihhh!!

APi said...

kalo aqu bakor jek kaki sape2 susoh ngat nak bangun tu..

aNiSa hANg tUaH said...

waahhh,
minatnye katon upin ipin
(:

Farihah Ahmad said...

HAHA. gila btoi.

Mr.Z said...

memang lawak..haha

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

eeemmm gilerrrr lahhh ada gak perangai orang camtu ye... lawak btul

iEnA eLiEnA said...

Assalammualaikum n very good morning..
haha thanks rajin singgah my blog
singgah sini plak + master card nuff click..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk