Saturday, August 14, 2010

cara nak kejutkan orang untuk bangun bersahur

cara nak kejutkan orang untuk bangun bersahur

kepada korang yang duduk rumah sewa beramai-ramai (kebanyakannya student), sudah pasti menghadapi masalah untuk mengejutkan kawan korang yang sedang tidur untuk bangun bersahur kan? aku juga susah untuk bangun dari tidur.. bukan kerana liat atau malas untuk bangun, tetapi memang susah untuk tersedar dari tidur.. jadi aku nak share ngan korang tip atau taktik baru untuk memudahkan kerja mengejut rakan serumah bangun dari tidur..


selain kepada pelajar-pelajar, ibu bapa dirumah juga boleh mengadaptasi teknik ini untuk mengejutkan anak korang dari tidur.. kalau nak simbah dengan air, nanti menyusahkan pula untuk si mangsa untuk jemur tilam di ampaian.. jadi kita gunakan teknik terbaru ini.. tak perlu air, tak perlu modal besar, tak perlu skills atau pengalaman.. semua orang boleh melakukannya dan semua orang boleh berjaya!! sertailah skim cepat kaya terbaru ini! kenapa mahu menolak peluang untuk berjaya dan hidup mewah? kah kah kah.. enjoy~

video : cara kejutkan orang dari tidur


Related Posts with Thumbnails
Share This

30 comments:

  1. mak aii...efek dia bangun tu superb...haha

    ReplyDelete
  2. hahahaha. bapak sadis kena kejut mcm tu skali. xD

    ReplyDelete
  3. yang bunyi tembak tu lawak gila wahahhahahah

    ReplyDelete
  4. mcm gampang dia punya teknik! hahaha..
    tapi gua suka~

    ReplyDelete
  5. ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
    ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    ----==--Ramadan Mubarak---==----
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Ramadan bulan yg mulia..
    Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
    Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

    adooiiii ko siram pakai air panas mungkin dia serik pastu dia plak kejutkan ko plak nanti

    ReplyDelete
  6. Aku ingatkan pe, slow mo rupenye haha. adeii...

    ReplyDelete
  7. slow mo? ada sound la.. ahahaha.. ni mesti mute speaker ni.. sebab sound effect tu la badan dia ketaQ2 camtu.. ngahahah

    ReplyDelete
  8. huhu, sadis tp cara yg mujarab utk org yg mmg payah bgn sahur

    ReplyDelete
  9. bagusss haha ni kalu liat sgt.. ptut wt camni..
    pastu kalu die sambung tdo.. sile curah air ais sejukk hahahha

    ReplyDelete
  10. Jangan sampai ada yang tak bangun-bangun dah lah

    ReplyDelete
  11. gile kejam kejut cmtu..kang xpasal2 kene heart attact lak nnti..muahahaha!!!

    ReplyDelete
  12. kejam tol..
    buat nye ada sakit jantung, terus x bangun2..

    ReplyDelete
  13. ishh..kesian dia..boleh sakit jantung..tp lawak!!

    ReplyDelete
  14. haha.,..bangkai giler sape kejut org mcm tu..tercabut tangkai jantung

    ReplyDelete
  15. dasyatnya.. maunye mati terkejut bunyi camtu.. adeihhh!!

    ReplyDelete
  16. kalo aqu bakor jek kaki sape2 susoh ngat nak bangun tu..

    ReplyDelete
  17. ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
    ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    ----==--Ramadan Mubarak---==----
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Ramadan bulan yg mulia..
    Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
    Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

    eeemmm gilerrrr lahhh ada gak perangai orang camtu ye... lawak btul

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum n very good morning..
    haha thanks rajin singgah my blog
    singgah sini plak + master card nuff click..

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates