Wednesday, May 5, 2010

the legendary gelimat

siapa yang tidak pernah menonton video gelimat? aku rasa semua orang pasti pernah menonton video lawak tamil yang meniru gaya micheal jackson ini kan? sebenarnya versi gelimat ini ialah video tarian yang nak meniru gaya tarian dalam video clip "thriller".. tetapi jadi tak menjadi.. kelihatan lawak geli-geli pulak.. pakaian dah hampir sama dah.. costume zombie dah cun dah.. part tarian pulak fail macam katun.. ahahaha.. sehinggalah pada suatu hari, muncul seorang rakyat malaysia yang rajin untuk menulis sarikata pada video ini.. BOOM!! video ini meletup!! semua orang memperkatakan tentang video gelimat..


first time aku tengok video ini adalah sekitar tahun 2008.. masa tu aku penganggur.. suka sangat layan youtube.. jadi lepas jumpak video ni, aku download dan convert untuk dimasukkan kat dalam phone.. ahaha.. masa tu, sesapa yang ada video baru ni kira best lah.. sebab ramai nak mintak copy.. ahaha.. bukan aku nak cakap kerana aku video ni meletup.. tapi memang video ni femes lah.. lawak pulak tu.. hit pon dah dekat sejuta dah.. (bukan senang video malaysia nak sampai hit sejuta) .. kepada korang yang tak pernah tengok lagi video gelimat ni, silakan menonton.. pasti korang gembira.. tengok tiga empat kali pun tak bosan.. ahahaha



Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
9 Comments
Comments


9 comments:

Azrul Hisham said...

video gelimat memang legend...haha

Cik Lynn said...

da tgk video nie..
hoho..mmg kelakar gile..

MademoiselleEras said...

Aku memang suka arh dengan MBB.
http://www.mademoiselleeras.blogspot.com/

maisyara Pot! Pot! said...

setiap kali nak solat, aku tak kusyuk sebab kan lagu gelimat ni la.. iskkk... terhafal lak lagu mamat ni.. xD

.::WaNiE::. said...

kekekek lagu ni mmg boleh buat hati susah jadi gembira sekejap

husnazainal said...

mmg legend...
dia jd fenomena jap kat utube kan..
time tu setiap kali bukak fb..mesti search mbb...eheheh

dayah kaka said...

mmg klaka sial kot
1st time tgok tekekeh2 gelak dlm cc
kua2 air mate
hahaha
gelii mat!

Ladynoe™ said...

anak sedara kau umur 4 tahun time tu kalau tak silap. aku tgh semmayang, dia bukak gelimat in depan aku.

siap replay kat part yang dia suka banyak-banyak kali.

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

cm geli jer tgok cita nie...apsal la bdak2 sekolah ak mnt video nie..xlawak pn..annoying ade la

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk