Thursday, December 2, 2010

kekasih hatiku sakit tekak yang amat serius

kekasih hatiku sakit tekak yang amat serius

harini aku agak keletihan dan penat kerana kurang tidur sepanjang minggu ini.. setiap hari aku hanya mampu tidur untuk tempoh 2 atau 3 jam sahaja.. kenapa? kerana aku sedang sebok menjaga kekasih hatiku yang dijangkiti sakit tekak dan batuk kering yang amat serius.. apa boleh buat.. disebabkan perasaan 'sayang' yang mendalam, aku tetap berusaha keras untuk menyiapkan semua kerja-kerja dan dalam masa yang sama, aku perlu menjaga kekasih hatiku serta membawanya ke hospital setiap hari.. inilah yang berlaku apabila 'seorang lelaki mencintai seorang perempuan'.. aku sanggup lakukan apa saja asalkan si dia bahagia..


jadi aku nak minta maaf kerana aku kesuntukan masa untuk menulis panjang-panjang.. aku nak gunakan masa ini untuk tidur sebentar.. bila kekasih hati aku dah kembali sembuh, aku janji aku akan tulis entry yang panjang-panjang ok? apa-apa pun, aku nak share video rakaman kekasih hati aku yang sempat buat lawak walaupun tengah sakit.. ahaha.. aku sayang dia!! (kepada gadis-gadis diluar sana, jangan cemburu lak tengok video kekasih hati aku ni).. ahaha.. kali pertama tubelawak meletakkan video kekasih hati sendiri dalam blog tubelawak..

video : kekasih hatiku comel walaupun tengah sakit
Related Posts with Thumbnails
Share This

69 comments:

  1. btulke kekasih hati lisa??? serious???

    ReplyDelete
  2. adeih.. ni mesti tak tgk video la nih..

    ReplyDelete
  3. hahaha perasan , oit, jahat tau buat macam ni kat lisa... haishhh.. suara dia sedap dah tu..

    tahu tak lisa kata " gila bab* " kat mari menari? huhuhu tak percaya..

    ReplyDelete
  4. kenapa video tak boleh main eak?

    ReplyDelete
  5. alternate link :

    http://www.youtube.com/watch?v=cCb8MlHOY_I

    sori, celcom broadband memang problem sikit
    nak bukak link wcrayon.com ...

    ReplyDelete
  6. kah3..lwk lah video tu..
    tp x mnt lisa sgt ah..ho3..

    ReplyDelete
  7. part yang 'lisa' cakap WOOA tu serious the best dow! terkejut i nyahh. HAHAHA.

    ReplyDelete
  8. benceyy aaa weh. abes dah x comey dah lisa. crayon kejam!

    ReplyDelete
  9. tubelawak mmg kejam!..ahahaha

    ReplyDelete
  10. kahkahkah....mmg terbaek lah wei....ni kalau lisa tgok vid nih mesti dia lg ketawa terbahak2 tanpa suara...

    ReplyDelete
  11. kehkehkeh... ang memang kejam la crayon... kesian kat lisa... ahahaha... suara ala-ala transformer gitu... kehkehkeh...

    ReplyDelete
  12. Tidakkkkkkkkkkkkk!!! Dunia terang menjadi gulita...

    ReplyDelete
  13. hahaha , sexay benar suara kekasih hang ni! mcm bapok dah! wahahaha

    ReplyDelete
  14. mcm biasa x boleh tgk video tubelawak...
    tp bc komen2 kat atas nih pun dah dapat teka ape ko dah buat dengan video lisa tuh...

    huhuhu

    ReplyDelete
  15. keh3,,perasaan,,,macam2 la,,hehehe

    ReplyDelete
  16. haha...suara dia kan memang macam tu...dia cantik....

    ReplyDelete
  17. haha... tau dh.. msti ntah pape.. nice2..

    ReplyDelete
  18. haha...hantar copy kat lisa ni best gak ni...

    ReplyDelete
  19. aduyai.. :D lawak.. sion dowl beliau... ngeh2..
    salam knal gak..:D

    ReplyDelete
  20. hehehe..... eh tahniah ek pncalonan ke 2 blog pilihan msia.. moga menang.. kt vote u tau hahaa! all the best!

    ReplyDelete
  21. moral video... terlalu control ayu buat anda kelihatan fake! fake!

    hi abang, abang crayon.. da bangun tido? da makan? da berak?? ~mode ayu-manja-caring

    nak la gak jd kekasih crayon..ahahah ptuuiii

    ReplyDelete
  22. xde pun video..
    nak klik kat mane yer?

    ReplyDelete
  23. woii..aku pun sakit tekak jugak..adeh..musim2

    ReplyDelete
  24. lawa dowh ko pnye kekasih hati~!

    tp ak mcm prnah jumpe je ngn cik comel ni...

    oowwh, baru ak teringat,ak jumpe dia dok berkepit ngn farid kamil...

    mksudnyer farid kamil tu ko la ek??
    erk??

    ReplyDelete
  25. kahkahkah. gelisss dgr suara begitu. eauuww!

    ReplyDelete
  26. perkkhh..ko dah lukakan hati aku..arfhh sadis..:(

    ReplyDelete
  27. hehe, kesian lisa,,suara badut pun lagi best kot.

    Latest Entri :
    Senyum Itu Sedekah
    Bila Si Dia Bertanya

    ReplyDelete
  28. ha ha.... ilang kecomelan beliau itu.....

    ReplyDelete
  29. hahahaha try post video tu kat FB lisa.hahha pape pun lisa tetap comel walaupon suara dia macho.haha

    ReplyDelete
  30. Auwww..


    Comel la balak Lisa ni.. Auwww..

    ReplyDelete
  31. erk. kejam seh. akakakakaka

    *seb bek x minat lisa sgt*

    ReplyDelete
  32. fans lisa surihani mesti butthurt ngan ko ni...haha

    ReplyDelete
  33. ehh bro.. asal aku lepak ngan dia 2-3 hari ni dia ok je.. ko sure ke ko bawak lisa surihani bukan mohamad lisa bin surihan? hahaha

    ReplyDelete
  34. hallo teman,

    saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
    Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
    Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
    untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
    http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

    TERIMA KASIH BANYAK

    salam teman blog,
    Rifki Fauzi
    (weowe.blogspot.com)

    ReplyDelete
  35. We are the administration of http://peliculasonlinecinema.blogspot.com/ a blog that has 1000 visits of 110 countrys all over the world, and we are looking to exchange blogroll links. If you are interested in this, please write a comment to us in our blog and let us know that you put our link in your blog. In less than 24 hours we will put your link in our blogroll and let you know immediatly. Thank you.

    ReplyDelete
  36. hehhe...surihani lisa rupenye...mihahha

    ReplyDelete
  37. Kasih sayang mengalahkankan penat dan capek, wah bahagianya yang disayang...

    sukses slalu...

    salam,

    http://pasarjogja.com - belanja cerdas, mudah dan murah

    ReplyDelete
  38. nk pecah pewot aku... xsgup r nk gelak.. jaat tul!!! hahahaha...

    ReplyDelete
  39. hahahahaha ! aku ingatkan siapa lah awek kau XD

    ReplyDelete
  40. laa artiss juga kew....eheh untung ye...dapat lisa...sesese =)

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates