Thursday, December 2, 2010

kekasih hatiku sakit tekak yang amat serius

harini aku agak keletihan dan penat kerana kurang tidur sepanjang minggu ini.. setiap hari aku hanya mampu tidur untuk tempoh 2 atau 3 jam sahaja.. kenapa? kerana aku sedang sebok menjaga kekasih hatiku yang dijangkiti sakit tekak dan batuk kering yang amat serius.. apa boleh buat.. disebabkan perasaan 'sayang' yang mendalam, aku tetap berusaha keras untuk menyiapkan semua kerja-kerja dan dalam masa yang sama, aku perlu menjaga kekasih hatiku serta membawanya ke hospital setiap hari.. inilah yang berlaku apabila 'seorang lelaki mencintai seorang perempuan'.. aku sanggup lakukan apa saja asalkan si dia bahagia..


jadi aku nak minta maaf kerana aku kesuntukan masa untuk menulis panjang-panjang.. aku nak gunakan masa ini untuk tidur sebentar.. bila kekasih hati aku dah kembali sembuh, aku janji aku akan tulis entry yang panjang-panjang ok? apa-apa pun, aku nak share video rakaman kekasih hati aku yang sempat buat lawak walaupun tengah sakit.. ahaha.. aku sayang dia!! (kepada gadis-gadis diluar sana, jangan cemburu lak tengok video kekasih hati aku ni).. ahaha.. kali pertama tubelawak meletakkan video kekasih hati sendiri dalam blog tubelawak..

video : kekasih hatiku comel walaupun tengah sakit
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
69 Comments
Comments


69 comments:

Anonymous said...

btulke kekasih hati lisa??? serious???

crayon said...

adeih.. ni mesti tak tgk video la nih..

Ain Zulaikha said...

hahaha perasan , oit, jahat tau buat macam ni kat lisa... haishhh.. suara dia sedap dah tu..

tahu tak lisa kata " gila bab* " kat mari menari? huhuhu tak percaya..

zik said...

eh awek aku tuh..keke

this is.. said...

kenapa video tak boleh main eak?

crayon said...

alternate link :

http://www.youtube.com/watch?v=cCb8MlHOY_I

sori, celcom broadband memang problem sikit
nak bukak link wcrayon.com ...

nuR izyan said...

kah3..lwk lah video tu..
tp x mnt lisa sgt ah..ho3..

fezaL Mohd said...

auwwww !

nadrah zainuddin said...

part yang 'lisa' cakap WOOA tu serious the best dow! terkejut i nyahh. HAHAHA.

-fiexa- said...

benceyy aaa weh. abes dah x comey dah lisa. crayon kejam!

whiteCempaka said...

jahatt..hahaha..

yann said...

tubelawak mmg kejam!..ahahaha

udin said...

kahkahkah....mmg terbaek lah wei....ni kalau lisa tgok vid nih mesti dia lg ketawa terbahak2 tanpa suara...

Ezma FaSham said...

kehkehkeh... ang memang kejam la crayon... kesian kat lisa... ahahaha... suara ala-ala transformer gitu... kehkehkeh...

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tidakkkkkkkkkkkkk!!! Dunia terang menjadi gulita...

shedcepet said...

hahaha..tak keje dah ke..

shedcepet said...

silap..dah takde keje dah ke..

syaza kelyza said...

alahai , siannye dye :(

wannurfazrini said...

hahaha , sexay benar suara kekasih hang ni! mcm bapok dah! wahahaha

Belalang Hijau said...

mcm biasa x boleh tgk video tubelawak...
tp bc komen2 kat atas nih pun dah dapat teka ape ko dah buat dengan video lisa tuh...

huhuhu

fifianggun said...

keh3,,perasaan,,,macam2 la,,hehehe

Ain Atika Zailani said...

haha...suara dia kan memang macam tu...dia cantik....

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

haha... tau dh.. msti ntah pape.. nice2..

princeduyong said...

haha...hantar copy kat lisa ni best gak ni...

♥ Si Mawar Khayalan✈ said...

serabut.....hahaha nice

mrs jamal said...

tiada maaf bagi mu..dush!!1

wadud@duad said...

aduyai.. :D lawak.. sion dowl beliau... ngeh2..
salam knal gak..:D

mello said...

kahkah gila ngeri suara lisa! hahahaha

-Pelajar IPTA tidak tergamak buang bayi rakan
-Tips bagi mereka yang putus cinta

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

suka kat lisa taw....

mummynana said...

hehehe..... eh tahniah ek pncalonan ke 2 blog pilihan msia.. moga menang.. kt vote u tau hahaa! all the best!

- zuriey - said...

lisa surihani tue

Faezah Hannah Al Baj said...

kahkahkah..adoyai..i gelak besar2 XD

Anonymous said...

moral video... terlalu control ayu buat anda kelihatan fake! fake!

hi abang, abang crayon.. da bangun tido? da makan? da berak?? ~mode ayu-manja-caring

nak la gak jd kekasih crayon..ahahah ptuuiii

LadyBird said...

xde pun video..
nak klik kat mane yer?

AngahSayang2314 said...

eh leh caya ker kekasih hati nie???

fadzlina said...

woii..aku pun sakit tekak jugak..adeh..musim2

LINA JALIL said...

kem salam kekasih hati k ;)

buDAK keCIK said...

lawa dowh ko pnye kekasih hati~!

tp ak mcm prnah jumpe je ngn cik comel ni...

oowwh, baru ak teringat,ak jumpe dia dok berkepit ngn farid kamil...

mksudnyer farid kamil tu ko la ek??
erk??

HonEyBuNNy said...

lawak la...hahhahha

nursarah puteri biru said...

kahkahkah. gelisss dgr suara begitu. eauuww!

Din said...

perkkhh..ko dah lukakan hati aku..arfhh sadis..:(

KiN said...

erk...mcm sore kingkong

ainakhani said...

ya ampun suara lisa !! haha xP

eiela said...

hehe, kesian lisa,,suara badut pun lagi best kot.

Latest Entri :
Senyum Itu Sedekah
Bila Si Dia Bertanya

cikpia said...

ha ha.... ilang kecomelan beliau itu.....

zahra pazim said...

machonya suara!

Cikbelog said...

hahahaha try post video tu kat FB lisa.hahha pape pun lisa tetap comel walaupon suara dia macho.haha

Biela Sapine said...

haha. nice video
comel comel

Anonymous said...

Auwww..


Comel la balak Lisa ni.. Auwww..

+++uchi+++ said...

hehehe...comel sore!! besar

maiMOONyet said...

@____@ oh lisa xD

Myaby said...

erk. kejam seh. akakakakaka

*seb bek x minat lisa sgt*

akuanakpahang (AAP) said...

Salam zairah org sakit ...
Entri Terbaru "Kemanisan dalam Kehidupan"

Azrul Hisham said...

fans lisa surihani mesti butthurt ngan ko ni...haha

che armster said...

ehh bro.. asal aku lepak ngan dia 2-3 hari ni dia ok je.. ko sure ke ko bawak lisa surihani bukan mohamad lisa bin surihan? hahaha

keletahmeera said...

tunjuk lah awek lu betul2

cik madu ♥ said...

sengal..huhu :)

Ullyana zaidy said...

hahahaha..
pasannnn

Rifki Fauzi said...

hallo teman,

saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

TERIMA KASIH BANYAK

salam teman blog,
Rifki Fauzi
(weowe.blogspot.com)

Webmaster said...

We are the administration of http://peliculasonlinecinema.blogspot.com/ a blog that has 1000 visits of 110 countrys all over the world, and we are looking to exchange blogroll links. If you are interested in this, please write a comment to us in our blog and let us know that you put our link in your blog. In less than 24 hours we will put your link in our blogroll and let you know immediatly. Thank you.

Nurulbadiah Lai said...

awk curang dengan saya hahhahahha

K I E R A said...

GILA KENTANG

HAHAHA

syAzAnA said...

grrrr.

ain said...

hehhe...surihani lisa rupenye...mihahha

fatynlicious said...

olololo somey la lisa ni

pasarjogja.com said...

Kasih sayang mengalahkankan penat dan capek, wah bahagianya yang disayang...

sukses slalu...

salam,

http://pasarjogja.com - belanja cerdas, mudah dan murah

oja said...

nk pecah pewot aku... xsgup r nk gelak.. jaat tul!!! hahahaha...

FarhanaHedrah said...

hahahahaha ! aku ingatkan siapa lah awek kau XD

i saw i click said...

laa artiss juga kew....eheh untung ye...dapat lisa...sesese =)

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk