Monday, May 3, 2010

tips kebahagiaan rumahtangga

tuhan menciptakan makhluknya berpasang-pasangan.. jadi setiap insan pasti mahu memiliki rumahtangga sendiri bukan? aku juga mahu mendirikan rumahtangga sendiri.. akan tetapi masih ada individu yang kurang keyakinan diri untuk mendirikan rumahtangga kerana kecewa dalam percintaan, ditipu kekasih dan lain-lain.. itu adalah tidak cool ok.. janganlah begitu, kerana hidup mesti diteruskan..


kepada mereka yang sudah berumahtangga, aku nak kongsi video ceramah dr fadzilah kat sini sebab aku rasa tips yang diberikan sangat menarik.. tak kesahlah korang suka atau tidak dengan video ini.. benda yang baik tak salah jika aku berkongsi kan? kepada yang sudah mendirikan rumahtangga, semoga berkekalan hingga ke anak cucu ya! amin..

video : tip kebahagiaan rumah tangga


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
15 Comments
Comments


15 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

1st!!!! hohoho xD

crayon said...

hahahaha.. selalu mai ja yg 1st.. mana aci camnih.. ahaha

maisyara Pot! Pot! said...

hahaha.. sengal! xD

maisyara Pot! Pot! said...

ehem.. jd org 1st mmg best! xD

kenwooi said...

it's good to live happily =)

nurul cakapcakap said...

wah tips yg amat berguna sekali untuk masa depan. boleh praktis awal2.hahah

I_Hate_Lolipop said...

kawen itu takut kot...huhuhu tapi aku nak kawen gak..mcm best.

s h a f i q h a s h i m _____ said...

terbaik

ZhEt said...

tiba2 rasa mcm nak kawen. haha.
good one. thanks for sharing :)

:: Feez_Mior :: said...

semoga semua pasangan dirahmati. amin..

setia itu ubat terbaik utk kekal.

dak eina said...

semua org nk kebahagiaan ble berumah tangga....ish tetibe ase nk kawen...hihi

Abu Luqman said...

salam ziarah ye..ada ole ole dari orang kampung sila ambil di blog ana

enyheartsdiamond said...

hahaha.. siot la johan ni ;p

Anonymous said...

taik la wari-momon

TanyaLelaki said...

hahahha.. mesti ada tangga luar dgn dalam, baru bahagia.. warghhh3

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk