Monday, May 3, 2010

tips kebahagiaan rumahtangga

tips kebahagiaan rumahtangga

tuhan menciptakan makhluknya berpasang-pasangan.. jadi setiap insan pasti mahu memiliki rumahtangga sendiri bukan? aku juga mahu mendirikan rumahtangga sendiri.. akan tetapi masih ada individu yang kurang keyakinan diri untuk mendirikan rumahtangga kerana kecewa dalam percintaan, ditipu kekasih dan lain-lain.. itu adalah tidak cool ok.. janganlah begitu, kerana hidup mesti diteruskan..


kepada mereka yang sudah berumahtangga, aku nak kongsi video ceramah dr fadzilah kat sini sebab aku rasa tips yang diberikan sangat menarik.. tak kesahlah korang suka atau tidak dengan video ini.. benda yang baik tak salah jika aku berkongsi kan? kepada yang sudah mendirikan rumahtangga, semoga berkekalan hingga ke anak cucu ya! amin..

video : tip kebahagiaan rumah tangga


Related Posts with Thumbnails
Share This

15 comments:

  1. hahahaha.. selalu mai ja yg 1st.. mana aci camnih.. ahaha

    ReplyDelete
  2. it's good to live happily =)

    ReplyDelete
  3. wah tips yg amat berguna sekali untuk masa depan. boleh praktis awal2.hahah

    ReplyDelete
  4. kawen itu takut kot...huhuhu tapi aku nak kawen gak..mcm best.

    ReplyDelete
  5. tiba2 rasa mcm nak kawen. haha.
    good one. thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  6. semoga semua pasangan dirahmati. amin..

    setia itu ubat terbaik utk kekal.

    ReplyDelete
  7. semua org nk kebahagiaan ble berumah tangga....ish tetibe ase nk kawen...hihi

    ReplyDelete
  8. salam ziarah ye..ada ole ole dari orang kampung sila ambil di blog ana

    ReplyDelete
  9. taik la wari-momon

    ReplyDelete
  10. hahahha.. mesti ada tangga luar dgn dalam, baru bahagia.. warghhh3

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates