Tuesday, June 1, 2010

jaminan 100% untuk memiliki tubuh badan sasa

setiap lelaki pasti mengimpikan untuk memiliki tubuh badan yang sasa kerana itu sebagai simbol macho dan kekuatan seseorang lelaki itu.. sudah pasti ada diantara anda semua pernah mengikuti program di gymnasium atau program menguruskan badan di pusat-pusat tertentu.. adakah mereka menjanjikan keputusan yang memuaskan? adakah anda berjaya memiliki tubuh badan yang anda impikan selama ini? sekiranya anda menghadapi masalah untuk memiliki bentuk badan idaman, jangan risau kerana hari ini tubelawak ingin berkongsi program baru yang menjanjikan keputusan yang memuaskan..


hari ni tubelawak nak share mengenai satu program latihan kepada anda semua yang berminat untuk bina badan atau kepada anda yang ingin memiliki tubuh badan yang sasa.. program latihan ini dijamin 100% berjaya sekiranya anda berjaya dan mampu melakukan latihan seperti didalam video yang tubelawak sertakan dalam entry kali ni.. ini bukanlah satu program yang mengaut keuntungan daripada mereka yang mengidam-idamkan bentuk badan yang cantik, tetapi program ini diwujudkan berdasarkan 'anda gembira, tubelawak pun turut gembira'..

jadi tubelawak tidak mahu bercakap panjang lagi, tontonlah video ini dan pastikan anda mampu melakukannya.. seperti yang tubelawak katakan tadi, program latihan ini dijamin 100% berjaya sekiranya anda berjaya dan mampu melakukan latihan seperti didalam video ini..tetapi adakah anda mampu melakukannya? sekiranya anda tidak mampu, jadi usahlah bermimpi di siang hari.. kerana tubelawak sendiri pun tidak mampu melakukan latihan seperti didalam video ini.. kah kah kah!! gila kot.. mungkin ada satu dalam seribu ja orang mampu melakukan latihan macam ni.. kah kah kah!! 

video : latihan super extreme pasti macho


Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
10 Comments
Comments


10 comments:

hans said...

serabut aku tgok rambut orang tua nih

.::WaNiE::. said...

tak hensem

tak mo subscribe hahahha

Tn.Punya said...

hahaha..rambut org tu menarik..hahaah

gooseberries said...

haha..kuat gler tgn diorang. berlatih kat tman permainan jek. sian bdk2 nak main klo ari2 die je..hee

nas said...

pergh...ade plak gambar org tue nie...huhu

maisyara Pot! Pot! said...

aku tak suka style rambut dia. sekian terima kasih. wakaka xD

husnazainal said...

gile ape senaman camtuh..tu kalau dr kecik workout boleh la kot...

hafiz said...

giler la..mau patah tangan aku..memang gerenti 100% tough badan kalau ikut cara dier..

Anonymous said...

Kalau dia masuk Ninja Warrior, agak2 boleh menang ke?

Anonymous said...

perghhhhhhhhhh

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk