Sunday, June 13, 2010

uitm student portal login yang bermasalah

dua tiga hari ni, aku sering mendengar kawan-kawan aku bertanya "wei hang dah check result belum? aku bukak portal tak dapat-dapat, server busy".. begitulah nasib pelajar-pelajar uitm.. result dah keluar minggu lepas tapi masih tidak boleh nak access online student portal.. kesian.. mungkin student ramai sangat kot tambahan pula ada orang jahat yang saja dengki taknak bagi korang check result, diorang dos (denial of service) server uitm tu.. ahahaha.. server uitm sama ja macam server mara online.. lembab cam kungkang (binatang paling lembab di dunia).. ahaha..


kenapalah diorang tak setup server tu betul-betul.. tambah laa connection speed kat server.. bukannya pertubuhan yang kecil.. dah nama pun 'universiti' takkan tak mampu nak bayar internet access yang lebih laju? ataupun admin salah setting kat server? dia tak limitkan connection kepada user kot? semua itu menjadi tanda tanya.. aku dah tak larat dengar kawan-kawan aku yang study di uitm merungut berkaitan 'server lembab'.. jadi aku menulis ini dengan harapan ada pihak atasan yang mendengar lalu menyediakan internet access yang lebih laju pada server uitm.. enjoy video dari student uitm ni.. ahaha

video : sunsilk by uitm student
video asal : sunsilk original
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
23 Comments
Comments


23 comments:

Miro Armyrule said...

bdak uitm yg kreatip..wakakakaka

dizzydude said...

bagus pon kau cakap macam nie..aku pon hangin juga ngan server uitm nie..ntah ape2 punya connection ntah..nak jadi Unversiti terbaik,tapi internet macam hampeh..da tau Universiti nie besar ready lah dengan budget yang besar,hampeh betul..

soclose2213 said...

yap tepat sekali.. bosan & boring tahap gaban bila nak tgk result tp xbleh kuar coz masalah sistem, BTY saturday bleh tgk result tu & it'll be fine..

Anonymous said...

tah...server uitm cm slalu je hapdet..tp slalu gak jam...cam harem jep...xpaham ak..

hahahha....dak2 uitm mmg kreatif..hahaha...

jijot said...

aku pernah tgk kungkang! pergerakan dia slow motion. mmg sgt cool! dah la muka kesian, mata besaq. haha!

SHE said...

UNIVERSITI BERTARAF DUNIA LA KATAKANNNN....

Hasrol Nizam said...

lawak gile video budak uitm tu buat..hehe..

hopefully lepas ni di tambah baik la server tu..penat dgr dak2 uitm ni mengeluh..

wd.bandages said...

open u pun sama gak..

crayon said...

jijot : ya! kungkang sangat super cool seperti anda juga

wd.bandages : open u dengaQ cerita masih boleh bukak, cuma lembab.. yang uitm ni sampai tak boleh bukak langsung.. ahaha

mindbreaking said...

bapak lawak video tu, dak uitm gak ke admin blog ni?MM pnyer cek pepagi lg...hahaha...

crayon said...

tak.. aku bukan student uitm.. tapi ramai kawan-kawan aku ada kat uitm.. diorang tanya aku "awat takleh login portal uitm" diorang ingatkan komputer diorang yang rosak.. ahaha

MaryamJamilah said...

dak2 uitm.. mari join UiTM bloggers kat sini :)

http://www.facebook.com/pages/UiTM-Bloggers/130053677018586?v=wall

enyheartsdiamond said...

hahaha.. budak uitm mmg semua otak super cool :)

noraim said...

mmg lembab pon! mcm ape jek. dua tiga hari lepas kuar result baru blh tgk. asek2 server down.

Anonymous said...

bukan setakat xleh tgk result,nk dftr course pun sangkut2 jek..ada subjek aku kena amek sem ni tp xkuar pun dlm sstem..apa cer..lect aq yg terpkse dftrkan utk sume student

Anonymous said...

fuck kpd orang yg tulis pasal uitm tu

Hadad Safra said...

klu nk tempah tshirt kerr...brg cenderahati...topi...www.hadadsafra.blogspot.com / hadadsafra@gmail.com

Anonymous said...

Bahhhhh mmg lembab pon...

azmi ahsani said...

skg UiTM dah tmbh server dorg..dlu 3 je..skrg dh 6+.. ok la kot

Anonymous said...

smer jer..mkin lbt aderr..aq smpai skang xleh msuk exam result ag..skit ati btol

Anonymous said...

korang nak komen lebih2 mcm result korang bagus sangat. Klu terer g la jaga server uitm tu..

Anonymous said...

angin je ni

Anonymous said...

aku nak check result exam tapi kuar 'akaun anda telah digantung buat sementara waktu'. kenapa eh?

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk