Wednesday, July 14, 2010

masih ingat anak gadis kecil yang comel ini?

aku rasa sudah ramai diantara korang yang pernah menonton video anak gadis kecil korea ini.. tapi ini sebenarnya adalah video lama.. pertama kali aku menonton video ini adalah sekitar tahun 2004 dan 2005.. aku sangat terhibur dengan kecomelan anak kecil ini.. bukan setakat comel, anak kecil ini juga dikatakan 'super genius' kerana mampu melakukan perkara yang tidak boleh dilakukan oleh kanak-kanak yang sebaya dengannya..


dengan kemahirannya mempersembahkan nyanyian dan kemahirannya bermain alat musik, aku kategorikan anak kecil ini sebagai budak luar biasa dan super genius.. kenapa? kerana aku sendiri pun tak mampu nak buat apa yang anak kecil ni buat.. ahahaha.. serious shit! macam tak percaya budak berumur dalam lingkungan 3 tahun ini boleh menandingi orang dewasa..

video : cute korean girl (singing)
video : cute korean girl (instrument)

aku tak pasti umurnya yang sebenar di waktu kini.. kalau korang ada jumpa info pasal anak kecil ni, share kat bahagian komen ok.. link kat bawah ni ialah video latest (tak pasti) anak kecil ini mempersembahkan kemahiran alat musik lain yang mampu membuatkan orang ramai kagum dan terpesona.. riak mukanya masih tak berubah.. ahahaha.. 

video : cute korean girl (new)
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
14 Comments
Comments


14 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

comey lorrrr... kecik2 dah pandai. jeles jap. xD

waveX said...

mmg hebat ni..

Hazzy Ishak said...

gitar lagi besar dari budak tu. fuhhh dasyat betul

paan said...

aku suka video nie.

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Comel budak kecik tu...

peck! said...

2 thumps up!

fruitted said...

rasanya budak ni skg dh 10 thn la.. sb kat background tu thn 2003 dia bru 3 thn..

Scott Republic said...

Patut arr budak ni pandai main instrumen and nyanyi...budak korea utara rupanya....dorang memang train anak2 dorang dari kecik lagi...aku tak pelik sangat la

Mr.Z said...

comel betul, ada bakat ni.. boleh g mentor.. haha

Aisyah Rahim said...

hai tebulawak....

Tornado Assassin said...

cumilnya....bdk itu ......geram aku...Sudah la lama sudah aku ndak balik kg.....

Yatre Hayati said...

comelnya !! naseb bek masa aku kecik2 tade u tube. kalau tak mesti dah popular macam dak ni

Taemin said...

@tubelawak
budak cute nih da 10 tahun skarang..
nih ader yg bru..korea gak..cute..

http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX--UJZ4

beautifulgirl84 said...

:)

tahun 2008 lagi saya tgk video ni..
besh!

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk