Friday, July 16, 2010

review : angah hotdowgs taman pknk alor star

sesiapa yang berhajat untuk datang atau melancong ke alor star, anda semua mestilah datang ke "angah hotdowgs" yang terletak di taman pknk alor setar kedah.. kedai makan ini sangat spesel kerana hotdowg yang dijual, dibuat menggunakan resipi rahsia yang jarang kita temui di malaysia atau dimana jua hotdowgs berada.. tambahan pula gerai hotdowg ini sangat ceria dan havoc dengan telatah pengunjung dan pemilik gerai..


diantara pelanggan yang kerap datang ke gerai angah hotdowgs ialah lisa surihani dan rozita che wan.. sekiranya korang teringin berjumpa dengan artis terkenal seperti mereka ini, bolehlah kerapkali datang ke angah hotdowgs untuk meminta autograph.. aku juga pernah terserempak dengan lisa surihani tetapi aku agak malu-malu ketika bersua muka dengannya..

video : interview dengan owner angah hotdowgs

pemilik gerai ini bukanlah orang yang suka mensia-siakan masa beliau dengan perkara yang tidak berfaedah.. sekiranya ada masa terluang, beliau juga menghasilkan seni yang dapat menghiburkan pelanggan dan juga kawan-kawan.. pendek kata, tak rugilah korang datang ke angah hotdowgs, pada masa yang sama korang boleh menghayati komik-komik pendek hasil nukilan pemilik gerai ini..

  
klik untuk image besar

apa yang menarik di angah hotdowgs ini ialah pelanggan turut dihiburkan dengan persembahan silap mata dari pemilik gerai itu sendiri.. ini adalah salah satu cara untuk menambat hati pelanggan dan beramah mesra dengan pelanggan.. kalau korang ada masalah seperti gaduh dengan aweks, anak-anak buat perangai atau dimarahi bos, angah hotdowgs adalah tempat sesuai untuk meredakan tekanan korang.. sumber : mypapan

video : pertunjukan silap mata angah hotdowgs
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
10 Comments
Comments


10 comments:

ahfat said...

baik ni. bole try chill2.

Skaterix said...

review hg boleh gagah la....
jenuh arr setiap kali org mai lepak nk buat magic...
pakat xjd kerja la asyik2 duk buat magic ja...
hahahahahaaaa

Bisnis Online Internet said...

kunjungan teman, please kunjung balik ya

ZihNuN FaTiN said...

mcm best je gerai ni...hehe

crayon said...

gerai ni memang best.. terbaik dari
ladang.. kalo nak baca komik free dan
tonton persembahan magik, sila la datang
dengan kadar segera

K I E R A said...

Macam best
Tapi bila lah nak sampai alor staq ni
;)

Raina said...

abih kalau dia la buat magic, dia la kaunter aduan, dia la yang tu, dia la yang ni, sapa plak nak masak hotdowg tuh! aku wajib la maw dia jugak masak sendiri khas

p/s : kalau aku pi pastu habaq kata aku mai pasai tengok dari blog hang, agak2 bleh dapat discount?

crayon said...

boleh.. boleh.. ahahaha.. diskaun 0% ja la..
dia kata dia nak himpun duit manyak2 beli
kapal cam santa cruz

Raina said...

0% pun tak pa la janji discount
beli kapai pun dia nak heret lagu mana dari pknk pi jetty kola?
suh dia pattern hotdowg dia la mcm ramly burger tuh..
baru best
bleh bukak francais

Rasydan Rosdi said...

yeke..
saye duk tmn pknk gak..
xpnah nmpk pon Lisa surihani..
klau Farid kamil ade la..tu pon bkn kat kdai Hotdowg tue...tpi kat kedai Mkn UMMAH..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk