Friday, July 16, 2010

pemasaran produk ubat besarkan payudara

pemasaran produk ubat besarkan payudara

baru-baru ini aku ada terjumpa satu video seorang perempuan china yang dikatakan tidak berpuas hati selepas ditinggalkan oleh teman lelakinya kerana perempuan china ini berpayudara kecil (A cup).. selepas membuat sedikitk kajian bersama pakcik google baru aku tau cerita sebenar disebalik video amarah perempuan china ini..


sebenarnya mereka ini ialah pasangan yang melakukan bisnes pemasaran produk ubat besarkan payudara bersama-sama.. di permulaan, si perempuan ini meletakkan video dia di internet kononnya sedang marah kepada teman lelakinya; sambil menunjukkan payudaranya yang telah besar selepas 3 bulan menggunakan ubat besarkan payudara jenama "the perfect C"..

video : perempuan marah payudara dipersenda

selepas itu, pihak lelaki pula meletakkan videonya di internet kononnya membalas video kepada video bekas teman wanitanya yang 'eksyen' kerana sudah memiliki payudara size 'C cup'.. yang anehnya, background video mereka adalah sama.. aku rasa, sekiranya mereka mengubah latar belakang, sudah pasti perbuatan mereka ini tidak diketahui sesiapa.. ahaha

video : lelaki yang mempersenda payudara

teknik mereka melakukan pemasaran produk sangat berkesan.. video mereka mendapat hits berjuta-juta dari penonton.. dan ramai juga yang masih tidak mengetahui bahawa mereka ini cuma mahu mempromosikan produk.. ada juga pihak yang membuat video reply kepada video perempuan marah kepada teman lelaki itu.. ahaha.. macam bodo lak kerana dia tak tahu menahu, tiba-tiba buat video reply.. sedangkan dia tertipu.. nasib baik muka lawa! ehehe

video : payudara saya lagi besar dari kamu
Related Posts with Thumbnails
Share This

8 comments:

  1. aurat tu... jangan buat main...

    ReplyDelete
  2. oh! terima kasih atas teguran

    ReplyDelete
  3. pehhh! bersyukur dgn apa yg ade seh...

    ReplyDelete
  4. aku tak tertipu dengan iklan macam ni

    pasai tek aku dah cukup best! :P

    ReplyDelete
  5. hmmmm...satu cara promosi yg baik. Pasal PD tu malulah lak nak komen cuma nak berpesan kat kaum hawa, mende tu khas utk suami bukan nak ditayangkan pada umum..dengan pakaian yg mendedahkan PD tu takut mengundang masalah lain pula...hehehe

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates