Friday, July 23, 2010

video kucing yang super laju dan comel

hari ni aku sangat busy dengan keja aku.. banyak benda nak kena buat dan banyak benda masih tak disiapkan.. aku tensen dan aku sangat bad mood hari ni.. tapi video kucing ini telah menceriakan hari aku yang suram ini.. terima kasih wahai kucing.. ahahaha.. aku kembali happy! tak sia-sia aku buat blog tubelawak ni dan memberikan komitmen sepenuhnya untuk berblogging mengenai video2 yang menceriakan hari-hariku.. aku puas!!



kucing : kau nampak tak? akulah kucing kungfu
manusia : kucing kungfu? oh! tidak..
kucing : kau nampak tak kebolehan aku?
manusia : nampak apa?
kucing : ya tepat sekali.. kau tak nampak kan?

ahahaha.. itulah yang aku terbayang bila tengok video ni.. kena tengok wei! rugi kalau tak tengok.. sangat comel, menghiburkan dan menggelikan ketiak juga bulu-bulu roma yang ada.. kah kah kah.. arghhh!! kerja tak siap lagi (sad)..

video : kucing kungfu
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
20 Comments
Comments


20 comments:

mira ellyna said...

allaaa wa ta dapat tgok lak vdeo die cit..

JePh said...

bole main cak-cak plak! hahaha~

slay the dead squad said...

kucing ni comel ...

miss miss said...

cumel gile kucin tu... :)

wd.bandages said...

semua binatang aku respek termasuk babi. haha. makhluk tuhan jugak kan? :D

ザ-sylver-shooter said...

asal filem tu nama karate kid aa?
bukan patut kung fu kid ke...

(tkde kaitan, just tanye pendapat jer, lol)

mama meah said...

blogwalking...cute, sgt suke kucing....mrsnik's last blog..Teknik berjimat..bukan berjimak

aReaL said...

Kucing Yang Comel (Macam Aku) Hehehe....

Yassin Senario Kantoi Dadah Lagi...!!!

Chit Ana said...

waa...comelnya kucing

Mohd Sukur Ibrahim said...

nampak kepak dia..

Tupai Karan said...

haha laju gila.. macam jack in the box pun ada gak.. supe ada spring ja dia tu haks

Latest Post : ~RUPANYA ADA HADIS PASAL SANGGUL TINGGI..

diraja22 said...

ada jg penenang..

sarah_lpu said...

alalala...comelnyer....

xazryx said...

haahhaa .comel gile !

ERMAYUM said...

salam :) comel kucing

_aReyOu_ said...

alahai comelnya kucen ini.. hehehehe..

atiq said...

HAHA. kucing comel.

xkane said...

laju gak kucing tu main cak2...huhuh

najib said...

semua salah,orang yang buat video ni pon xpandai pikir,panggillah karate cat atau karate kitten.baru best

nabihah said...

comel,kt umah lg smpi lenting kt atas poko,hahahah!

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk