Friday, September 24, 2010

tips melemparkan senyuman menggoda

senyumlah.. percaya atau tidak, dengan hanya memberi senyuman kita mampu meredakan tekanan orang lain atau persepsi seseorang terhadap kita.. senyum juga adalah sedekah.. jadi kenapa tidak senyum? bukan susah pun.. bahkan ianya memberi pulangan yang positif kepada kita.. aku suka senyum.. dulu aku selalu mengaplikasikan senyuman aku ketika membodek cikgu/lecturer dan juga bos aku.. percayalah! 100% daripada mereka ini tewas dengan senyuman.. ahahaha..


aku ada mengenali satu pasangan ni dimana kedua-dua lelaki dan perempuan adalah kawan aku.. dan aku bertanya kepada salah satu pihak "kenapa hang suka kat dia?" lalu dia menjawab "first time aku tengok dia senyum, aku dah jatuh cinta".. ahahaha.. amacam? powerful tak kesan senyuman terhadap seseorang.. jadi kepada yang berat mulut nak senyum, belajar-belajar lah untuk senyum..

kalau tak pandai nak melemparkan senyuman yang indah, aku ada contoh video terbaik untuk korang semua belajar.. ingat! jangan salah gunakan senyuman korang.. nanti ada pulak yang gunakan teknik senyuman menggoda ini untuk merosakkan anak dara orang.. kah kah kah.. gunakan ke arah kebaikan ya! senyumlah selagi boleh senyum.. nanti dah tua, kulit dah kedut, senyum pun tak nampak macam senyum..

video : tips senyuman menggoda dari pakcik sengal
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
33 Comments
Comments


33 comments:

Anonymous said...

ahahaha....lawak gilerr!! muka pakcik sengal tu ensem laaa :D

RAFHAN (peace) said...

yeke, kalau camtu, memang ramai pempuan suke kat M daud kilau, sebab die suke senyum.. :)

crayon said...

tapi m daud kilau senyum tak menggoda.. dia senyum geli.. auww.. ahahahaha

Akemal said...

hahaha.. bleh tiru ni..

hudhud said...

hahaha tak boleh blah pakcik tu. mmg dpt sgt la kan awek hahaha

ProfHariz said...

Senyum jugak akan kelihatan muda? maka jom kita senyum :p

New Entry ProfHariz
Video Klip Kutuk Namewee Rasis?

S..U..D..@..I..S said...

Satu sedekah yang tak payah keluar modal tp dapat pahala betul x

andan ndud said...

http://www.culture32.blogspot.com

relevan said...

senyum lah sentiasa..agar muka berseri seri..

gadisBunga said...

kes benar. sekali senyum 2-3 tahun tak boleh lupa, asik ngekor je. rimas weh rimas!!

gnesop.com said...

nice..

nota kaki: senyum mesti ikhlas :)

zuar said...

senyuman yang sengal..muehehe

http://zuarxpdc.blogspot.com/2009/12/18-teknik-mudah-promosi-blog.html

Luahan Board said...

Tak puas hati, marah, kecewa, geram, menyampah? Jom Share!

kynkong said...

i lap u lah uncle :)
very nice your smile.
bikin mimpi ngeri ini malam
geee :))

aYuJeLiTa said...

hahaa.. ok senyuuummmm... ;D

ejaa said...

;) -->amacam?huhu

ber_u_wang said...

he he he

AZLINA said...

mmg cair nengok senyuman tu..ahaks

Fareast said...

hahaa.. senyum2

HonEyBuNNy said...

senyummmm saya manis x??hahahha

Anonymous said...

Nengok macam muker bos aku tempat keroje lama jer...


huhuhuh.. ini ke hobi beliau.. Auuwwww... tak kuassseee..

ctpayong said...

betol...terima kasih kerana buatkan ct senyum.

Are'Ja_(",) said...

hahaha.. thanks tubelawak.. muke yg nak ngamok2 kat pekerja td..jd tersengeh sorang2 plak tgk video ni.. huhu memang lawak..

diraja22 said...

mmg manis..

maisyara Pot! Pot! said...

macam senyuman gatal pun ada. hehehe xD

farah A said...

wakaakkkaakaak taleh blahh ahh pakcik tu , lawak gileeeee

+qAsiH naDiRa+ said...

setuju!senyum mmg berbisa dan bermakna~
n__n

::cdot the dot:: said...

aku senyummm jek....walaupun aku jongang!

pasarjogja said...

hehhe... senyum juga...

sukses slalu

http://pasarjogja.com

TanyaLelaki said...

mantap la bro.. aku nak embed tak leh aa.. ingat nk letak kt blog aku.. kalau ada code bagi aku la ye.. tq

lea said...

betul2...senyuman memaen kan penting itu memikat..ahaks!

indahnyasisuria said...

~senyum seindah suria~~ :)

sham said...

caner nih bro...shout lg besh..ahaa...singgah back k.. :P

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk