Wednesday, October 27, 2010

zikrihusaini.com telah membuatkan tubelawak marah!

kali ni, zikri husaini (zikrihusaini.com) pula telah membuatkan tubelawak ingin menulis entry khas untuknya.. beliau telah membuatkan tubelawak sangat marah.. aku rasa mesti ramai blogger lain yang kenal zikrihusaini.. beliau sangat beradab sopan dan pandai menjaga hubungan sesama insan.. sebelum ini, tubelawak tidak begitu kisah sangat apa-apa yang dilakukan oleh zikri husaini.. tapi selepas dari tarikh tertentu ini, tubelawak menjadi sangat marah kepada zikri husaini..


setakat ini, tubelawak tidak mudah berasa marah dengan seseorang.. tapi kini, tubelawak terpaksa akui tubelawak sedang marah.. kenapa? korang tengok saja video ini.. tubelawak yang rakamkan sendiri video zikri husaini ni.. korang tak rasa nak marah ka? arghh!! tubelawak geram! tubelawak marah sebab zikri husaini sangat pandai menyanyi.. kah kah kah.. sori quality kureng~


sebenarnya tubelawak dah kenal zikrihusaini ni dalam dunia penulisan blog tapi tak sangka pulak yang zikri husaini ni adalah manusia yang hidup tidak jauh dari ruang lingkup tubelawak.. jadi kami berkesempatan untuk bersama dalam suatu majlis yang dihadiri oleh ramai orang.. dalam majlis tu pulak ada pertandingan karaoke, hah! tunggu apa lagi.. zikri husaini mengambil langkah kanan dia la untuk menyanyi di atas pentas.. aku kagum dengan zikri husaini sebab ada keberanian berdiri di atas pentas untuk menyanyi.. tubelawak sendiri agak pemalu untuk menyanyi di khalayak ramai.. auwww

video ini dirakamkan oleh tubelawak sendiri ketika zikri husaini menyanyi di atas pentas.. memang la tubelawak marah dan jelez dengan bakat yang ada pada zikri husaini.. selama ini, tubelawak sangkakan suara tubelawak ni paling sedap di dunia (perasan) tapi rupanya zikri husaini lebih berbakat dari tubelawak.. haha.. dah la kacak, baik, sopan santun, berani, sifat yakin pada diri tinggi dan pandai menyanyi pulak tu.. korang rasa nak marah tak? tubelawak jelez gila sama zikri husaini.. ehehehe..

** ini bukan entry lawak
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
77 Comments
Comments


77 comments:

elmo gemOk said...

first kah ?

My MiRa said...

waaa...bagusnyer pandai nyanyi..mira suka lelaki pandai nyanyi..

elmo gemOk said...

laa, ingatkan korang memang dah kenal lama dah....
-.-

crayon said...

aku baru jumpak la elmo.. sebelum ni tak penah jumpak dan sembang-sembang pun.. yang hang tu bila nak lepak sekali tah? elmo belanja la aku minum jom.. hahahaha.. zaman skang kan banyak pempuan belanja laki

diaryofzquine said...

xlawak pun. aku rasa kwn hang nyanyi lg sedap lar. t hang nyanyi, aku nk rakam, aku nk buh kat blog aku. hang jaga.

mancai said...

salam singgah.. terkejut pulak gue..ingatkan apo tadi...

crayon said...

ini bukan entry lawak.. aku cuma nak promotekan blog zikri husaini ja.. ahahaha.. kebetulan ada video dia..

Edward said...

crayon suara mcm justin bieber~

crayon said...

diaryofzquine : hang nak rakam aku nyanyi time bila? aku bukan berani nak nyanyi atas pentas.. nyanyi dalam bilik karoke berani laa.. hahahaha.. hang nak rakam, rakam la.. pduli apa aku.. boooo booooo boooo (stail budak kecik boo)

My MiRa said...

crayon adalah justin bieber...haha kontroversi baru boley???hehehe pelik benar bunyi nyer

Irwan Nemoto said...

wei krayong.. apa pasal aku tak buleh bukak video tu.. ko betul2 membuatkan aku marah!!

-telordibasuh- said...

haha..video telordibasuh bile nak kuar ni hahahaha

nfdeeda_zubir said...

thumps up!

miszlullaby said...

keh keh keh...tubelawak lepas ni kene beli camera yang leyh rakam HD la...hehehe=D

crayon said...

birak : hang jangan la marah aku.. aku takut ngan hang.. hang suka birak birak.. kah kah kah

telor : tunggu adam send video hang, aku tulis la.. tapi video yang adegan lucah tu.. takpa kan?

nfdeeda : thumps untuk nfdeeda juga

-telordibasuh- said...

haha..xpe..lucah tapi menutup aurat...hahha

diaryofzquine said...

entri lawak dia kata xlawak. aku rasa blog hang ni da kene hack dgn kawan kita. ape lar izuari ni. auw.

Nurulbadiah Lai said...

i wanna say i love u crayon..im not kidding!!!:P

diaryofzquine said...

erk, badiah love crayon? omg!

Aisyah AR said...

hahhah!!! suspen je!!!! hehee...

nurul....i tumpang syg skali lah!! hahhahah!!! =P

Wahidah said...

ala..awat tk leh bukak pulak video zikri nyanyi ne...aduhaii

My MiRa said...

but i want to say i love nurulbadiah hahahaha....mira and nurulbadiah akan bertemu khamis ni untuk lunch same2 sape nak ikot???hahaaha......oooppps nurul ley tak ajak orang lain same ni????hheheheehehe

Nurulbadiah Lai said...

mira..i love u too..aisyah..i love u too..
but i love crayonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn very2 much:))
kn crayon kan..

crayon said...

esok nak tulis pasal 'cinta' pulak ah ;)

My MiRa said...

hahahahhaha......ade pape ke yang mira tak tau ni??? nurul......nak korek rahsia ley t jumpa nih????hahahahahhaha.

ELYANA YAZMIN =) said...

weyh ini entri lawak plus sengal2 tulang..ki3x..ape la.. pndainye nyanyi.,keh3x.

mangsa crayon said...

fuck u crayon.. crayon gay! tak payah nak buang masa sayang dia.. dia suka pada lelaki.. homo!

Anonymous said...

mamat atas ni penah kene noda dengan incik crayon ke? hahahahaha.. tapi memang incik crayon selalu mengaku gay pun kan? make sense gak ayat atas ni.. sila jawab persoalan pembaca wahai incik crayon.. hahaha

eykameow said...

hahaha gosip ah pasni. sbb nurul badhiah ckp dia tak bergurau bila ckp kt hang lagu tuu... wakakaka. ok what. she's cute ;) kikiki

kalau aku jd kwn hang tu, aku malu weyh kene promote mcm ni......... *serius

crayon said...

eyka.. memang zik seorang yang baik hati dan lemah lembut mengikut pendapat aku la.. hahaha.. bukannya aku gay puji dia lebih2.. pujian tu ikhlas.. sumpah!

video tu aku letak dengan permission dari zik dulu :)

Cik Miza said...

encik, kalau u yang g nyanyi atas tu,,baru betul2 zikri husaini punya telinga marah! hahaha

crayon said...

ya.. suara aku sumbang :( tapi takpa.. aku tetap menyanyi walaupun suara aku sumbang.. hahahahah

aisHa 'S' said...

Aku buka entry ni dgn penuh debaran..
Takut pn ade...sbb 2-2 aku kenal kot..adoi la..
mula2 aku sedih sbb knp ko mesti nk mrh..tapi...ceit tipah tertipu.
Ko ni sengal kn...

APi said...

hoop hoop hoorey..
*tetibe..

penaberkala said...

igt nk marah buat hal ke ape,haha
klu marah sbb dia pandai nyanyi, x dapet den nak nolong
den pun x gheti nk nyanyi,hak3

AiTotYati said...

laaaa beriya je saya baca ingatkan konspirasi lagi. hihihihiih

Nasir Bravo said...

memang marah ler camnie..:)
Elitebook Nak DiJual

nina syakina said...

best2... justin bieber? ekkk... x sama laa... huhu

Elvira Jay Ariana said...

wah....lagi sedap dari suara sumbang aku ke...
ceh....tapi kan hemsem lah....nak mngurat bley..
agak2..kowang single agy tak ...
hahahah...( komen gurau)
aku ingat mara sbb ape ...
ceh...berjaya buat aku komen....lagi kat sini lol

Edward said...

crayon ada org sayang ptt la dlm hati ada taman, ptuihh!!!! ...

zulkbo said...

salam..
laaa..geng serumah
ke korang ni..he he
cuba rakan zikr tengah
tido..berdengkur tak
he he..

alinac lover said...

hahah..ala..entri x lawak..tp rasa nak gelak je cemana ni~

Norasikin said...

Memang marah. Sangat-sangat marah. Tengah mendidih darah ni. untuk melepaskan kemarahan, tolong mintak ZikriHusaini berduet dengan Siti Nurhaliza

hana nabihah said...

heheh..zikrihusaini cute ar..hahahhaha..

edi_fm32 said...

hehe..suspens je..ingtkn mrh sbb pe...

.s.o.f.i.a. said...

wahhh!!! dia sangat hensem...... =)

encHIx laNDax said...

YEAAHH!!ini entri serius lagi ke?hahahXD
pasni,jadi TUBESERIUS plak lah ye Crayon Cincan~hehheXD


p/s: marah gak ni!ada orang sore macam pejal tahir!

nadiah daud said...

gile ensem. huhu.

Yuni Aisyah said...

haha...tubelawak jelez giler ngn zikri...x baek jelez2 tau..hikhik..

nak g tgk la zikri nie yg mne..nmpk baik, kacak n berbakat lak tu...hehe

tia said...

confem sore tia lg sedap!
kihkih~

maisyara Pot! Pot! said...

tak selalu terjah blog dia meh xD

Faezah Hannah Al Baj said...

ceh~
eee...kena beware n jgn cr pasal dgn tubelawak. karang beliau bt entry pasal kOrang..haaa..tak tau~ =)

aYu said...

hak3..tekejut td..

MsXeRoZ Nicole said...

i tot what happen la, jgn marah. some we beradu nyanyi then confirm u will feel better. Sebab i tone deaf, wukakakak..

maisyara Pot! Pot! said...

kalau macam ni, gua nak ajak dia krokey jamban ler. agak2 dia nk tak? xD

yangbaik said...

boleh le...

merahitujambu said...

kehkehkeh

makdara TERdiva said...

suara taksedap x pe..asal "dia itu" boleh nyanyi kat MDT tiap2 malam sebelum tido..haha!

diaryofzquine said...

aku nk wat band dgn ah-bai. t aku nk nyanyi. aku nk kalahkan hang. siap r. kalah r pasni tubelawak. jom tgk blog aku plak.

Zikri Husaini said...

Salam owner sudah mari... hehe.. malunya.. takpelah belasah jer hari tuh menyanyi...part yang mula2 takda ke?? tiba2 lak.. ok2 terima kasih diatas entri panas nie.. huhu... tunggue aku akan balas pantun ...sat gi naa...

K I E R A said...

Aku tunggu kau nyanyi plak.

HAHA ;D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahhaa, ini kes jeles ni

pikey said...

Eh... buat la satu chat box... lols

Mohd Danial & Nurul Syuhada said...

lalalaaaaa...
tube.. kaakakaa

nabil_potter said...

bleh jadi artis la pas nie?
nak sain?

Akma said...

hahaha...

Kak Cha said...

Zirk mmg pandai menyanyi.. kita dh pernah dgr dia nyanyi lagu faizal tahir dan dia pun ada group nasyid dia..opssss terlepas lak zirk... mmg best .. kan zirk.. ekekkekekek

AiSyAh HuMaIrAh said...

Haha.. Ingatkan ape lah td, mcm marah real jer..

crayon said...

kak cha : jangan la kantoikan zik.. dia tengah blushing tu.. ahahaha.. zik cool!

Madam ika said...

Aku pun ingat selama ni suara aku paling sedap merdu ala ala buluh perindu dalam dunia ni lagi lagi bila nyanyi lagu ramli sarip pagi-pagi. Rupanya...........

Siti Muthiah said...

;)

Siti Muthiah said...

slalu nyanyi bile xde line radio time balik kg...

syahril hafiz said...

video tak le pakai..
rosak link tu..haha

dnoBiz said...

tidak ku sangka ingatkan nagka tapi rupanya cempedak..., wah rupanya Zik ada bakat terpendam :D

Ps : aku pun marah gak

EzzEddin said...

bakat terpendam!!

ain said...

Kacak owh!!!

FNS said...

wah..abg zik! i loike ! my fav super duper senior..hahah

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk