Wednesday, October 27, 2010

zikrihusaini.com telah membuatkan tubelawak marah!

zikrihusaini.com telah membuatkan tubelawak marah!

kali ni, zikri husaini (zikrihusaini.com) pula telah membuatkan tubelawak ingin menulis entry khas untuknya.. beliau telah membuatkan tubelawak sangat marah.. aku rasa mesti ramai blogger lain yang kenal zikrihusaini.. beliau sangat beradab sopan dan pandai menjaga hubungan sesama insan.. sebelum ini, tubelawak tidak begitu kisah sangat apa-apa yang dilakukan oleh zikri husaini.. tapi selepas dari tarikh tertentu ini, tubelawak menjadi sangat marah kepada zikri husaini..


setakat ini, tubelawak tidak mudah berasa marah dengan seseorang.. tapi kini, tubelawak terpaksa akui tubelawak sedang marah.. kenapa? korang tengok saja video ini.. tubelawak yang rakamkan sendiri video zikri husaini ni.. korang tak rasa nak marah ka? arghh!! tubelawak geram! tubelawak marah sebab zikri husaini sangat pandai menyanyi.. kah kah kah.. sori quality kureng~


sebenarnya tubelawak dah kenal zikrihusaini ni dalam dunia penulisan blog tapi tak sangka pulak yang zikri husaini ni adalah manusia yang hidup tidak jauh dari ruang lingkup tubelawak.. jadi kami berkesempatan untuk bersama dalam suatu majlis yang dihadiri oleh ramai orang.. dalam majlis tu pulak ada pertandingan karaoke, hah! tunggu apa lagi.. zikri husaini mengambil langkah kanan dia la untuk menyanyi di atas pentas.. aku kagum dengan zikri husaini sebab ada keberanian berdiri di atas pentas untuk menyanyi.. tubelawak sendiri agak pemalu untuk menyanyi di khalayak ramai.. auwww

video ini dirakamkan oleh tubelawak sendiri ketika zikri husaini menyanyi di atas pentas.. memang la tubelawak marah dan jelez dengan bakat yang ada pada zikri husaini.. selama ini, tubelawak sangkakan suara tubelawak ni paling sedap di dunia (perasan) tapi rupanya zikri husaini lebih berbakat dari tubelawak.. haha.. dah la kacak, baik, sopan santun, berani, sifat yakin pada diri tinggi dan pandai menyanyi pulak tu.. korang rasa nak marah tak? tubelawak jelez gila sama zikri husaini.. ehehehe..

** ini bukan entry lawak
Related Posts with Thumbnails
Share This

77 comments:

  1. waaa...bagusnyer pandai nyanyi..mira suka lelaki pandai nyanyi..

    ReplyDelete
  2. laa, ingatkan korang memang dah kenal lama dah....
    -.-

    ReplyDelete
  3. aku baru jumpak la elmo.. sebelum ni tak penah jumpak dan sembang-sembang pun.. yang hang tu bila nak lepak sekali tah? elmo belanja la aku minum jom.. hahahaha.. zaman skang kan banyak pempuan belanja laki

    ReplyDelete
  4. xlawak pun. aku rasa kwn hang nyanyi lg sedap lar. t hang nyanyi, aku nk rakam, aku nk buh kat blog aku. hang jaga.

    ReplyDelete
  5. salam singgah.. terkejut pulak gue..ingatkan apo tadi...

    ReplyDelete
  6. ini bukan entry lawak.. aku cuma nak promotekan blog zikri husaini ja.. ahahaha.. kebetulan ada video dia..

    ReplyDelete
  7. crayon suara mcm justin bieber~

    ReplyDelete
  8. diaryofzquine : hang nak rakam aku nyanyi time bila? aku bukan berani nak nyanyi atas pentas.. nyanyi dalam bilik karoke berani laa.. hahahaha.. hang nak rakam, rakam la.. pduli apa aku.. boooo booooo boooo (stail budak kecik boo)

    ReplyDelete
  9. crayon adalah justin bieber...haha kontroversi baru boley???hehehe pelik benar bunyi nyer

    ReplyDelete
  10. wei krayong.. apa pasal aku tak buleh bukak video tu.. ko betul2 membuatkan aku marah!!

    ReplyDelete
  11. haha..video telordibasuh bile nak kuar ni hahahaha

    ReplyDelete
  12. keh keh keh...tubelawak lepas ni kene beli camera yang leyh rakam HD la...hehehe=D

    ReplyDelete
  13. birak : hang jangan la marah aku.. aku takut ngan hang.. hang suka birak birak.. kah kah kah

    telor : tunggu adam send video hang, aku tulis la.. tapi video yang adegan lucah tu.. takpa kan?

    nfdeeda : thumps untuk nfdeeda juga

    ReplyDelete
  14. haha..xpe..lucah tapi menutup aurat...hahha

    ReplyDelete
  15. entri lawak dia kata xlawak. aku rasa blog hang ni da kene hack dgn kawan kita. ape lar izuari ni. auw.

    ReplyDelete
  16. i wanna say i love u crayon..im not kidding!!!:P

    ReplyDelete
  17. hahhah!!! suspen je!!!! hehee...

    nurul....i tumpang syg skali lah!! hahhahah!!! =P

    ReplyDelete
  18. ala..awat tk leh bukak pulak video zikri nyanyi ne...aduhaii

    ReplyDelete
  19. but i want to say i love nurulbadiah hahahaha....mira and nurulbadiah akan bertemu khamis ni untuk lunch same2 sape nak ikot???hahaaha......oooppps nurul ley tak ajak orang lain same ni????hheheheehehe

    ReplyDelete
  20. mira..i love u too..aisyah..i love u too..
    but i love crayonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn very2 much:))
    kn crayon kan..

    ReplyDelete
  21. esok nak tulis pasal 'cinta' pulak ah ;)

    ReplyDelete
  22. hahahahhaha......ade pape ke yang mira tak tau ni??? nurul......nak korek rahsia ley t jumpa nih????hahahahahhaha.

    ReplyDelete
  23. weyh ini entri lawak plus sengal2 tulang..ki3x..ape la.. pndainye nyanyi.,keh3x.

    ReplyDelete
  24. fuck u crayon.. crayon gay! tak payah nak buang masa sayang dia.. dia suka pada lelaki.. homo!

    ReplyDelete
  25. mamat atas ni penah kene noda dengan incik crayon ke? hahahahaha.. tapi memang incik crayon selalu mengaku gay pun kan? make sense gak ayat atas ni.. sila jawab persoalan pembaca wahai incik crayon.. hahaha

    ReplyDelete
  26. hahaha gosip ah pasni. sbb nurul badhiah ckp dia tak bergurau bila ckp kt hang lagu tuu... wakakaka. ok what. she's cute ;) kikiki

    kalau aku jd kwn hang tu, aku malu weyh kene promote mcm ni......... *serius

    ReplyDelete
  27. eyka.. memang zik seorang yang baik hati dan lemah lembut mengikut pendapat aku la.. hahaha.. bukannya aku gay puji dia lebih2.. pujian tu ikhlas.. sumpah!

    video tu aku letak dengan permission dari zik dulu :)

    ReplyDelete
  28. encik, kalau u yang g nyanyi atas tu,,baru betul2 zikri husaini punya telinga marah! hahaha

    ReplyDelete
  29. ya.. suara aku sumbang :( tapi takpa.. aku tetap menyanyi walaupun suara aku sumbang.. hahahahah

    ReplyDelete
  30. Aku buka entry ni dgn penuh debaran..
    Takut pn ade...sbb 2-2 aku kenal kot..adoi la..
    mula2 aku sedih sbb knp ko mesti nk mrh..tapi...ceit tipah tertipu.
    Ko ni sengal kn...

    ReplyDelete
  31. igt nk marah buat hal ke ape,haha
    klu marah sbb dia pandai nyanyi, x dapet den nak nolong
    den pun x gheti nk nyanyi,hak3

    ReplyDelete
  32. laaaa beriya je saya baca ingatkan konspirasi lagi. hihihihiih

    ReplyDelete
  33. best2... justin bieber? ekkk... x sama laa... huhu

    ReplyDelete
  34. wah....lagi sedap dari suara sumbang aku ke...
    ceh....tapi kan hemsem lah....nak mngurat bley..
    agak2..kowang single agy tak ...
    hahahah...( komen gurau)
    aku ingat mara sbb ape ...
    ceh...berjaya buat aku komen....lagi kat sini lol

    ReplyDelete
  35. crayon ada org sayang ptt la dlm hati ada taman, ptuihh!!!! ...

    ReplyDelete
  36. salam..
    laaa..geng serumah
    ke korang ni..he he
    cuba rakan zikr tengah
    tido..berdengkur tak
    he he..

    ReplyDelete
  37. hahah..ala..entri x lawak..tp rasa nak gelak je cemana ni~

    ReplyDelete
  38. Memang marah. Sangat-sangat marah. Tengah mendidih darah ni. untuk melepaskan kemarahan, tolong mintak ZikriHusaini berduet dengan Siti Nurhaliza

    ReplyDelete
  39. heheh..zikrihusaini cute ar..hahahhaha..

    ReplyDelete
  40. hehe..suspens je..ingtkn mrh sbb pe...

    ReplyDelete
  41. wahhh!!! dia sangat hensem...... =)

    ReplyDelete
  42. YEAAHH!!ini entri serius lagi ke?hahahXD
    pasni,jadi TUBESERIUS plak lah ye Crayon Cincan~hehheXD


    p/s: marah gak ni!ada orang sore macam pejal tahir!

    ReplyDelete
  43. haha...tubelawak jelez giler ngn zikri...x baek jelez2 tau..hikhik..

    nak g tgk la zikri nie yg mne..nmpk baik, kacak n berbakat lak tu...hehe

    ReplyDelete
  44. confem sore tia lg sedap!
    kihkih~

    ReplyDelete
  45. ceh~
    eee...kena beware n jgn cr pasal dgn tubelawak. karang beliau bt entry pasal kOrang..haaa..tak tau~ =)

    ReplyDelete
  46. i tot what happen la, jgn marah. some we beradu nyanyi then confirm u will feel better. Sebab i tone deaf, wukakakak..

    ReplyDelete
  47. kalau macam ni, gua nak ajak dia krokey jamban ler. agak2 dia nk tak? xD

    ReplyDelete
  48. suara taksedap x pe..asal "dia itu" boleh nyanyi kat MDT tiap2 malam sebelum tido..haha!

    ReplyDelete
  49. aku nk wat band dgn ah-bai. t aku nk nyanyi. aku nk kalahkan hang. siap r. kalah r pasni tubelawak. jom tgk blog aku plak.

    ReplyDelete
  50. Salam owner sudah mari... hehe.. malunya.. takpelah belasah jer hari tuh menyanyi...part yang mula2 takda ke?? tiba2 lak.. ok2 terima kasih diatas entri panas nie.. huhu... tunggue aku akan balas pantun ...sat gi naa...

    ReplyDelete
  51. Aku tunggu kau nyanyi plak.

    HAHA ;D

    ReplyDelete
  52. Eh... buat la satu chat box... lols

    ReplyDelete
  53. bleh jadi artis la pas nie?
    nak sain?

    ReplyDelete
  54. Zirk mmg pandai menyanyi.. kita dh pernah dgr dia nyanyi lagu faizal tahir dan dia pun ada group nasyid dia..opssss terlepas lak zirk... mmg best .. kan zirk.. ekekkekekek

    ReplyDelete
  55. Haha.. Ingatkan ape lah td, mcm marah real jer..

    ReplyDelete
  56. kak cha : jangan la kantoikan zik.. dia tengah blushing tu.. ahahaha.. zik cool!

    ReplyDelete
  57. Aku pun ingat selama ni suara aku paling sedap merdu ala ala buluh perindu dalam dunia ni lagi lagi bila nyanyi lagu ramli sarip pagi-pagi. Rupanya...........

    ReplyDelete
  58. slalu nyanyi bile xde line radio time balik kg...

    ReplyDelete
  59. video tak le pakai..
    rosak link tu..haha

    ReplyDelete
  60. tidak ku sangka ingatkan nagka tapi rupanya cempedak..., wah rupanya Zik ada bakat terpendam :D

    Ps : aku pun marah gak

    ReplyDelete
  61. wah..abg zik! i loike ! my fav super duper senior..hahah

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates