Thursday, August 5, 2010

seo tips : teknik meningkatkan trafik melalui seo

harap maaf, ini bukan entry tutorial ataupun langkah-langkah untuk mendapatkan tempat di enjin carian (search engine) seperti google, yahoo, ataupun bing.. aku cuma nak buktikan kat korang semua bahawa entry aku semalam bukan sekadar entry biasa tetapi aku sisipkan tajuk dan penulisan yang membolehkan pervert-pervert mendarat di laman web yang selamat melalui enjin carian.. terbukti teknik ini, mampu menyelamatkan generasi akan datang agar tak terjebak atau ketagih dengan laman web lucah (porn site)..


gambar kat atas ni adalah keyword yang meletakkan tubelawak sebagai tempat mendarat (landing page) di enjin carian.. keyword agak mengarut, tapi percayalah bahawa niat aku suci dan murni.. aku takut anak-anak aku nanti dikatakan pervert kerana ketagih menonton dan melawat laman web lucah.. nak pakai software elak bahan lucah?? wow!! mustahil.. maybe nanti, waktu aku ambik PHD aku akan buat research mengenai perkara ini.. insyaallah.. nah sedikit tips untuk korang.. sharing is caring :


faktor mendapat ranking di google :
(confirmed by google patent)
  • keyword dalam url
  • keyword dalam domain
  • keyword dalam title tag
  • keyword dalam H1,H2,H3
  • letak link external ke site yang bagus sahaja (termasuk site yang ranking tinggi), sekiranya korang link ke site spam atau site-site yang dikatakan penyebar malware ranking korang akan menurun pada masa yang sama.
  • jangan banyak meletakkan link ke site yang jarang diupdate. contohnya meletakkan link ke blog yang diupdate setahun sekali.
  • semakin kerap content bertambah, semakin bagus.
  • content jangan terlalu berat ataupun terlalu banyak gambar (menyusahkan google bot nak crawl)
  • semakin tua umur domain atau subdomain korang, google lagi sayang.
  • jangan terlalu kerap update content. sehari sekali sudah mencukupi. kalau satu hari 10 post pun, belum tentu semua tersenarai kat search engine. (kepada yang target seo ja lah)
video : tutorial menyebut google google google
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
63 Comments
Comments


63 comments:

rammyd said...

hihihi.. sian tubelawak.. :D
tapitraffik naik seyh.. thumbs up!

cuz said...

pergh...mantap bro..mcm ni baru sharing is caring..hehe

semutcomey said...

fuhhhh sangap tu. haha

::cdot the dot:: said...

sangap betul..

eykameow said...

hahahaha. saya faham skrg :) mekasih

Ann said...

erm tq for the tips....:)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

power... and hebat ujikajinya..

cik bunbun said...

kkeke. nice :))

mira ellyna said...

wahhh hebat siot blog ko..

YM a.k.a yahoo messenger tempat melepaskan nafsu di waktu malam tanpa mengira hari..

Aksi Budak Sekolah said...

Tahniah... mari sama2 kita mengkongker keyword2 panas. ;-)

Download Film Korea said...

Mantap...

Affan Ruslan said...

henssemmm

crayon said...

Aksi budak sekolah : domain hang pon dah kongker keyword panas kan? ahahahaha.. cool!

Affan Ruslan : nanti check balik hang punya post, wcrayon.com/blog tu aku tak pakai dah.. aku nak buat something kat domain tu..

touya said...

3gp melayu ? menimbulkan syak wasangka betul

musethekiller@josh said...

haha. sedih gila. semua yang horny je nak carik2. hahaha

Cheno said...

barutau seo tu hape..haha kesian.
thanks info :)

m2g said...

memang benar tu bro, kena pandai main dengan SEO dan keyword, sambil BW hari-hari.

yangbaik said...

tak taulah apa yang dicarik ... tak jumpa ke carian 'nak taubat'?... heheheh

ishak said...

aku dah lama guna teknik ni hua hua hua...malas nak bagi tips....tapi kalau ko buat tajuk awek sanggap batang..ko mesti mengulas kenapa awek sanggap batang baru steady

Rina (◕‿◕)✿ said...

haha. nak kene buat tjuk lain dr content eh :p

muSafir said...

Hebat!

Personal Blog said...

Salah satu cara untuk meningkatkan traffic?...

crayon said...

yangbaik : yang heran tu setiap hari ada keyword "aku gay" ahahha.. pelik2 orang search kan? takdak pulak keyword "gay taubat"

personal blog : ya.. bila url kita di index pada page pertama search engine berdasarkan keyword panas, justeru itu trafik akan meningkat sikit.. begantung pada isu panas atau keyword yang memang setiap hari jadi isu.. ahaha..

alinac lover said...

waaa.masyuk kamu~

Rainbow said...

ni boleh didakwa ni sbb indah kaba dr ruper... cntent x supe isi hi3..

thumb up!

crayon said...

aiyaaa.. aku letak content berkaitan gak pa ngan title.. ahahaha.. cuma 18sx tu tolak tepi.. bagi sesuai ditonton oleh semua lapisan masyarakat

sorensen said...

haha.. 3gp melayu memang keyword paling hot sepanjang zaman :P

Najed said...

tq2 for the visit n tips. amatur lagi dlm dunia blog nih :)

TotYati said...

singgah amik tips!!!

shuke (^_^)

sop said...

dulu ambik juga keyword yg lucah2.. mmg traffic byk sbb ramai org cari.. walapun site x ada pun pasal lucah2..
tp x cantik utk keyword.. x sesuai utk pengiklanan nanti dorang tfasir lain..

cari keyword yg niece

~hAKim ZaiLAn~ said...

lu mmg mantap bro..hahah

hentakbelipat said...

orrait!!bole apply..nak jadi CEO??ade tips?

~ataicha~ said...

menarik.. keyword yg hot2 je kat sini

* mEsSy * said...

thnx for the gud info~! ailaikk..

=)

elmo blurb said...

aku gay? kui kui!

bofoyengfeng said...

brilliant! good tips.

Ariez Rockmariez said...

keren sobb....

mytrajet74 said...

tq for info...

x-po said...

sememangnya bermain dgn SEO amat menyeronokkan hehe

Patutkah kita belasah orang jahat untuk dijadikan pengajaran?

PEREKA CERITA said...

aku gay??

keyword paling mahal 2...

dr hakim said...

mantap ah...aku gay pun ada

MAS ( DUNIAKU ) said...

maceh untuk info tu...

syaveyron said...

g0od inf0 bro..

Kie-yu said...

woh~
tips menarek :D

LaNuNsepet said...

wahh..dulu hidang video skrg..dah ade tips :-)
best2.. tq2 :-)

ザ-sylver-shooter said...

rajennye abg crayon menyinggah..tq2 :)

ZihNuN FaTiN said...

wahhhh...=)

Amir Izzat said...

wow! haha..pernah gak buat..kih3

ARieF said...

wah..
bravo2!

cintatehO said...

sudah terjerat..ku follow..

Rock said...

said...
NICE :)

rock said...

said....
follow balik yua....ty

Affif Nur Hidayat said...

Hebat euy

AnWaRnAiM said...

yo ghaba2~!! nice n3 bro..anda hebat.he3

Khairul Azmi said...

wah2....
bagus2 ambi kesempatan dgn cara yg bagus!!!

NURSING BOARD EXAM RESULT JULY 2010 said...

power... and hebat ujikajinya..

Nerzhul said...

bagus.

Mookies said...

hurm....gune 'google tools' yea...:P

Edison CP said...

Nice blog buddy. I’m here for blog walking. Visit mine please and post your comment on any article please. :)

zuar said...

info yang amat2 berguna..pasni lehla masukkan perkataan yang bunyi mcm sangap2 ckt..kahkahkah

Karangan Budak Sekolah Yang Menyeramkan
http://zuarxpdc.blogspot.com/2010/08/karangan-budak-sekolah-rendah-yang.html

Amirul said...

Salam.Bagus la page ni. baru la saya faham kenapa rank tank naik lagi...:)

Mentrox said...

aku pun penah wat cara ney..mmg best..haha

Naziman said...

ada software untuk anti porn tu..nama software tu..anti porn pro..bagus software tu..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk