Saturday, May 1, 2010

cabaran muka aneh di youtube

cabaran muka aneh di youtube

sori aku terlepas post entry selama 2 hari sebab aku demam panas.. ehehe.. kepada korang yang masih belum tahu di youtube terdapat banyak challenge atau cabaran-cabaran menarik untuk korang join mengisi masa lapang korang boleh klik sini, ni salah satu cabaran untuk korang submitkan video muka aneh,ganjil,pelik korang.. aku tak jumpa lagi orang malaysia yang post video tu dalam challenge ni.. kalau ada pun, mesti kena maki, kena kutuk berjela-jela kan? itulah rakyat kita.. ahaha


aku pun takda keberanian nak post video aku kat sini, tapi aku cuma nak share ngan korang antara video muka pelik yang aku suka dan ada sedikit unik.. mula-mula sekali video perempuan comel ni buat muka pelik.. kalau perempuan ni awek aku, masa tengah marah dia buat muka camtu, boleh gelak pecah perut aku.. tapi rasa macam tak tempeleng pakai kaki pun ada gak.. ahaha..

video : awek cun buat muka pelik

ok.. yang kedua ni pulak, dia berjaya buat aku tergelak sorang-sorang.. sebab apa? sebab muka dia dah memang muka pelik pon.. tak payah buat muka pelik-pelik pon dah memang nampak pelik.. ahahaha.. kalau laa aku ada nombor telefon mamat ni.. aku nak ucap tahniah dan bagi hadiah kat dia.. dia boleh pilih nak hadiah penumbuk ataupun hadiah penendang.. ahahaahah

video : mamat pelik buat muka pelik


Related Posts with Thumbnails
Share This

16 comments:

  1. hahahah..siot..vdeo ke2 tu..mcm mr.bean pnjg rambut~hahaah

    ReplyDelete
  2. yg kedua tu amat lawak.. hahaha

    ReplyDelete
  3. lawak2..

    err..sebelum ni takde pun adsense.google

    ko baru letak ke..

    ReplyDelete
  4. kehkehkeh, kalau terus mata juling cam mana! hahaha

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. macam2 contest dh org buat..

    tadi ada jumpa pasal contest muka ngeri.. uhh!!

    ReplyDelete
  6. Ku suka picture tu dari yutube tu :)
    mata tu tajam :)

    ReplyDelete
  7. akak rsa ko demam panas ari tu sbb tgk muka mamat pelik tu la...

    ReplyDelete
  8. takut eh biler tgk malam2....eii..ngeri..hahaah..

    ReplyDelete
  9. Lepas tgk muke mamat tu,cnfirm i plak yg demam pns thp gaban..hohohoho..

    ReplyDelete
  10. eny suka wat muka pelik kat boyfie :p

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates