Wednesday, December 1, 2010

dadah jenis syabu ais ice batu kristal ada dijual disini

dadah jenis syabu ais ice batu kristal ada dijual disini

syyyhhh.. harini syaya nak syerita kat anda syemua mengenai syabu.. kepada yang langsyung tidak tahu mengenai syabu (methamphetamine), syabu ialah syejenis dadah yang meransyang tenaga, tumpuan, deria, dan kesyedaran.. syabu juga digelar syebagai ais, ice, batu, kristal, kaca, berlian, diamond ataupun stone disyesyetengah tempat di malaysia.. di luar negara pula, syabu lebih dikenali syebagai 'crystal'.. syaya menulish entry ini syekadar pengalaman yang didengari ok, bukan dari pengalaman syaya syendiri..


disyebabkan ramai syudah tahu tanda-tanda pengambilan syabu, jadi syaya nak syeritakan fakta yang mungkin ramai tidak tahu.. diantaranya ialah ada syesyetengah orang mengambil syabu untuk tahan lama ketika bersyetubuh.. ya! dengan pengambilan syabu, syesyeorang itu mampu bertahan syelama berjam-jam.. ditambah pula dengan syikap 'aggresif' penyerangan.. syudah pasti ini menjadi igauan indah kepada wanita yang mengharapkan syeks liar..

ada juga syaya mendengar cerita dari syeorang wanita ini yang mengatakan dia kecewa dengan syikap kekasyih hatinya kerana dia syelama ini tertipu dengan perwatakan berbeza kekasyih hatinya itu.. dia jatuh cinta dengan kekasyih hatinya disyebabkan kekasyih hatinya syangat ramah, pandai mengambil hati dan bermulut manish.. rupa-rupanya itu hanyalah kesyan dari pengambilan syabu.. perangai syebenar kekasyih hatinya tidak begitu syekiranya tidak mengambil dadah syabu (murung, pendiam, clumsy dan blur)..

dan yang paling best syaya dengar dari kawan syaya syendiri, dia pernah bergaduh dengan tokan (penjual) syabu.. (biasyanya, penjual syabu pasti akan menagih syabu juga kerana mereka boleh mengatakan bahawa mereka adalah penagih, dan bukan penjual syekiranya ditangkap polish) percaya atau tidak, dengan syekali terajang syahaja dia mampu mematahkan kaki tokan syabu tersyebut.. kuat kan tulang penagih syabu ini? gigi pun mesti syantik macam iklan colgate.. syabu membantu proses penuaan dengan syangat cepat.. syekiranya wajah anda terlalu 'jambu' atau syeperti wajah kanak-kanak, isyaplah syabu ya..

syebagai penutup, tanda-tanda orang mengambil syabu ni ialah mereka bersyikap lebih aggresyif dan kemurungan di akhir-akhir 'effect' pengambilan dadah tersyebut.. mereka yang mengambil syabu juga mampu bersyengkang mata syelama 3 4 hari.. perhatikan ahli keluarga atau orang tersyayang anda manalah tahu mereka juga mengambil syabu.. syeperti kata dato' syeri syamy vellu "dadE musuh negarE.. beliE menci dadE.. dermalE darE".. kah kah kah..

video : prank godfather tokan dadah

berkaitan : dadah popular di malaysia
berkaitan : kenali ciri-ciri penagih syabu
Related Posts with Thumbnails
Share This

98 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. mai tak syempat jadi first..
    kesyian kat mai :D hahahaha

    ReplyDelete
  3. Dulu ada seorang kawan citer, kawan dia kalau nak dekat ngan final exam, mesti amek benda ni untuk study kencang, cam Popeye the Sailorman tu, kalau rasa terancam mesti makan bayam, untuk jadi kuat...

    Sebenarnya xyah amek benda2 tu kalau betul2 nak study, boleh jer study cam orang lain...

    Aparaa...

    ReplyDelete
  4. remi gaillard ni mental kot. hahaha semua video dia taleh blaa.
    berbelit lidahh baca s macam tu. haha.

    ReplyDelete
  5. Salam...

    Aduh....
    sakit lidah....
    ada ubat tak?

    ReplyDelete
  6. syyyyyehhh !!!
    erk , tabole syetop ber"syyyyyeh" pulak . ngeng ! hahhah

    ReplyDelete
  7. shyaye tergelak sakit perut baca benda nih. sengal gila HAHA

    ReplyDelete
  8. gile susah nak baca..
    haha..tp fakta belaka la info syabu tuh..

    ReplyDelete
  9. ada syesyetengah orang yang ambil syabu juga
    kadangkala berkata-kata syeperti syaya kerana
    kancing gigi apabila hampir 'kong'.. hahahaha..
    tapi perkara ini tidak dinyatakan kepada syemua..
    syaja nak bagi orang penat baca entry syaya..
    hahahahaa

    ReplyDelete
  10. kahkahkahkah..kesyimpulanya syaye tak penat pon bace entry kmu..

    ReplyDelete
  11. lidah syaye mengecut lalu menjadi pendek bile bace entri ini.

    syile buat entri bagi lidah syaye panjang syemule.

    PLESHHHH~haha

    ReplyDelete
  12. HAHAHAHAH! tersyyyyyy~ mmg penuh air liur ang depan laptop buat entri ni, apatah org yg baca..haha~ euuu!

    ReplyDelete
  13. tapi die kate syabu itu syedap gilerr...cek crayon macam ade iesap je.... dari beli syabu tu lebih eeelok belii syirehh, kunyah dalam mulut biar gigi shantek merah...

    ReplyDelete
  14. Jangan cuba2 ye adik2 dah tau keburukannya.Akak sayam korang semua tau

    ReplyDelete
  15. name2 sume cool.. patut la ramai yg suke... :D syaye x amik syabu tp bole je x tido 2-3 hari mase study dulu... :D Alasan je org2 ni nk high...

    ReplyDelete
  16. oh..tq bg info..sekurang-kurangnya dah tahu sikit..ehee

    ReplyDelete
  17. pelat pulak..heheheh...
    jgn dgr la dato sri sammy tue..
    ja'attt ooooooooooo

    ReplyDelete
  18. ape yang besh syangat syabu tu ?
    dari layan syabu lagi besh layan aish syoda..
    muahahahaha

    ReplyDelete
  19. gud post bro.. =)
    wadud isap shisya jerk..:D

    ReplyDelete
  20. tak payah lah isap ganja. buat habis duit je. hihik.

    tapi ade orang cakap pada perempuan yang nak kurus, boleh lah isap ice.

    betulke? hihiks

    ReplyDelete
  21. tau2 aja... br je tgh nulis ttg dadah...

    ReplyDelete
  22. Nak mati cepat pun boleh. bunuh diri sikit sikit. hiksss.

    ReplyDelete
  23. hhahaha..ermmm..takutnya...amek dadah nih, nak stop bkn benda mudah...ermm..

    ReplyDelete
  24. aoyoooooo......say no to dadah..hahha

    ReplyDelete
  25. tokandadah rupanya en. crayon yea..huhu

    ReplyDelete
  26. shaye syuke entri frader kacak ni..ekekeke..

    ReplyDelete
  27. semua dadah berlebihan membawa maut

    ReplyDelete
  28. baru shaye tahusghhh cik tubelawak pelat S :pp

    ReplyDelete
  29. mari menghisap dade..wakaka
    sape nak kawin klik sini
    berminat call saya

    ReplyDelete
  30. seram la plak -__-

    http://magnoliapert.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. ...................... lol .....im not the good boy ~

    ReplyDelete
  32. syabu syabu tu bukan nama makanan ringan ke????/hehehhehee

    ReplyDelete
  33. hahaha..nk gelak guling2 boleh tak? :D

    ReplyDelete
  34. apehal ckp sumer ade terlebih eksyen 's' eik..cittt...

    ReplyDelete
  35. banyak yang unik,,yg semua harus tahu,,

    ReplyDelete
  36. teringat lak masa ikot pertandingan dikir barat kat sekolah dulu, lagu pasal dadah..haha..anyway, stok kanabis dah sampai ker?

    ReplyDelete
  37. syaya dok berbelit lidah bace artikel nih, pelat sungguh. Tapi memang pengaruh dia agak kuat, kawan saya time blaja dulu pun ada mengambilnya tapi sekarang dah berhenti dan diganti plak dengan rokok, dulu dia tak merokok.

    Latest Entri :
    Ya Allah Masaku Dah Tiba

    ReplyDelete
  38. best ker syabu ni eh. rokok pun da separoh mati perit ni kan pula syabu


    Kita dan BABI!
    Kek seterobery pun SODAP!

    ReplyDelete
  39. teringat aku kat ustaz moktar zakaria bila hang cakap macam ni.. banyak sya.. syuu.. syekolah...

    teringat jugak lagu sekolah SMKAK dinyanyikan dengan bunyi yang berdesas desus... rindunyaaa...

    masa aku baru masuk, aku culture shock

    ReplyDelete
  40. hehehe lawak bahasa penceritaan nya :)

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. heheheh...
    shaye shuke entry ini ^_^

    ReplyDelete
  43. banyak pengalam nis.heheh~
    neway,dadah2 mane2 pun bahagia..
    :)

    ReplyDelete
  44. semuanya tipu dari tokan n penagih syupayyyaa hampa ble terjerat..sbbnya kepada mereka tak pernah tahu apa itu ais.syabu.metapotimen(tak reti nk eja ahhhh)...bnyk cara lain lagi...guna miyak wangi pun boleh hebat pe...tapi kalau setakat syeksss..tak ada hebatnya...sedapje mau...tapi sakit dan dan lari tak cukup tanah....

    ReplyDelete
  45. kalau macam ning baizura tu bahagia la kot...
    hahahahaha.. takpun maria ozawa ka..

    ReplyDelete
  46. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

    Salam kunjungan salam ziarah…. eeemmmm aku masa study ada member dedulu ambik syabu layan aje .... isshhhh last tu exeme lingkup hidup pun lingkup

    ReplyDelete
  47. tapi memang betul tuh fakta tuh ... tapi syusyah jugak mau bacha kalau pelat macham tuh... huhuhuhu .. anda di tag... huhuhuhu... kashi tau la tentang diri anda
    http://ila-alia.blogspot.com/2010/12/rupanya-aku-di-tag.html

    ReplyDelete
  48. budak kelas saya dlu de layan marijuana. lain kan? hihihih

    tatau lah bab bab ganja nih

    ReplyDelete
  49. sedapny sebutan syim dlm en3 nie,..kekeke,.

    ReplyDelete
  50. :):):)
    ayat last tu memang bagus la bro.. tak tak nampak penuturnya keluar tibi lagi

    ReplyDelete
  51. cittt.. igtkan betol2 tokan tadi..
    nyaris nk report polis.. huhu

    ReplyDelete
  52. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

    Jauh lahhh dari najis dadah... musuh negara tu .... jangan sesekali nak cuba-cuba

    ReplyDelete
  53. tertipuuuuuuu..hee~
    gud sharing anyway..thnx buat tubelawak.. :)

    ReplyDelete
  54. aku nak beli 3 set warna kuning. berapa? ni nombor aku 999.

    ReplyDelete
  55. belit2 lidah baca syaya syaya syaya syaya tuh..hoho

    ReplyDelete
  56. pic awak ke 2??

    singgah+follow=follow me back!!

    ReplyDelete
  57. "ICE2 bebeh emak masak kari adek goyang kaki.... spa bleh smbung ini pantun..heheee

    ReplyDelete
  58. bgla fakta yg sbnar....

    ReplyDelete
  59. bg la taw hal itu yg betol2,,jgn dengar cakap org,, membuat andaian sebelum tahu... hehehe

    ReplyDelete
  60. I just took syabu last nite.its my first attempt la..but im quite stone la...now i can even feel sleepy.

    ReplyDelete
  61. megarut betul info yang diberi entah apa-apa enth...

    atas pegalaman yg ada ak berani ckp yg kt atas tu bkn fakta tapi auta...

    ada ke tulang penagih menjadik kuat kepala hotak dia!

    ReplyDelete
  62. anon.. hang tak penah dengaq pekataan sarkastik ka?
    itula perangai aku.. hang baca bagi btoi dulu..
    lepaih tu baru komen.. tampaq pala satgi baru hang tau

    ReplyDelete
  63. all of this stupid shit... amik syabu cari maut..

    ReplyDelete
  64. syabu memang barang siallah bro...

    ReplyDelete
  65. sybuu.... yg slalu kita dgr pengambil bole jd ganaz dan mcm2 lg yg bahaye....tp yg sebetolnye lepas je penagih syabuu ni isap syabu maka dia lah org yg paling cool, dia lah org yg paling sabar, dialah orf yg paling petah berkata-kata, dialah yg paling baik, dia lah yg paling insaf dn mcm2 lagi sifat maksum yg penagih2 ni akan tonjol kan....namun yg demikian saat hitam bg penagih ni adalah bila tiba di hujung2 mase rase high tu nak abis...dan lebih bahaya lg apabile stok utk topup stim xde, akan lebih dasyat lg apabila masa nak ending tu duit nak beli stok baru pun xde....haaa ms tu la br kite sume bole dgr mcm2 hal yg akan berlaku spt rompakan, ragut, pecah rumah, penderaan, bunuh bunuh, dan mcm2 lg lah.
    so dont u ever try it even once

    ReplyDelete
  66. Nk isyab buoh je. Syampur gn batu.

    ReplyDelete
  67. ade perempuan amik ais nie ley kuruss.. tpi klau amik ley ketagih x?

    ReplyDelete
  68. Klu isyap benda tu..repair moto bleh jadi krete..hehehe

    ReplyDelete
  69. isap kuda campur ngn ice.. perghh..

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates