Wednesday, December 1, 2010

dadah jenis syabu ais ice batu kristal ada dijual disini

syyyhhh.. harini syaya nak syerita kat anda syemua mengenai syabu.. kepada yang langsyung tidak tahu mengenai syabu (methamphetamine), syabu ialah syejenis dadah yang meransyang tenaga, tumpuan, deria, dan kesyedaran.. syabu juga digelar syebagai ais, ice, batu, kristal, kaca, berlian, diamond ataupun stone disyesyetengah tempat di malaysia.. di luar negara pula, syabu lebih dikenali syebagai 'crystal'.. syaya menulish entry ini syekadar pengalaman yang didengari ok, bukan dari pengalaman syaya syendiri..


disyebabkan ramai syudah tahu tanda-tanda pengambilan syabu, jadi syaya nak syeritakan fakta yang mungkin ramai tidak tahu.. diantaranya ialah ada syesyetengah orang mengambil syabu untuk tahan lama ketika bersyetubuh.. ya! dengan pengambilan syabu, syesyeorang itu mampu bertahan syelama berjam-jam.. ditambah pula dengan syikap 'aggresif' penyerangan.. syudah pasti ini menjadi igauan indah kepada wanita yang mengharapkan syeks liar..

ada juga syaya mendengar cerita dari syeorang wanita ini yang mengatakan dia kecewa dengan syikap kekasyih hatinya kerana dia syelama ini tertipu dengan perwatakan berbeza kekasyih hatinya itu.. dia jatuh cinta dengan kekasyih hatinya disyebabkan kekasyih hatinya syangat ramah, pandai mengambil hati dan bermulut manish.. rupa-rupanya itu hanyalah kesyan dari pengambilan syabu.. perangai syebenar kekasyih hatinya tidak begitu syekiranya tidak mengambil dadah syabu (murung, pendiam, clumsy dan blur)..

dan yang paling best syaya dengar dari kawan syaya syendiri, dia pernah bergaduh dengan tokan (penjual) syabu.. (biasyanya, penjual syabu pasti akan menagih syabu juga kerana mereka boleh mengatakan bahawa mereka adalah penagih, dan bukan penjual syekiranya ditangkap polish) percaya atau tidak, dengan syekali terajang syahaja dia mampu mematahkan kaki tokan syabu tersyebut.. kuat kan tulang penagih syabu ini? gigi pun mesti syantik macam iklan colgate.. syabu membantu proses penuaan dengan syangat cepat.. syekiranya wajah anda terlalu 'jambu' atau syeperti wajah kanak-kanak, isyaplah syabu ya..

syebagai penutup, tanda-tanda orang mengambil syabu ni ialah mereka bersyikap lebih aggresyif dan kemurungan di akhir-akhir 'effect' pengambilan dadah tersyebut.. mereka yang mengambil syabu juga mampu bersyengkang mata syelama 3 4 hari.. perhatikan ahli keluarga atau orang tersyayang anda manalah tahu mereka juga mengambil syabu.. syeperti kata dato' syeri syamy vellu "dadE musuh negarE.. beliE menci dadE.. dermalE darE".. kah kah kah..

video : prank godfather tokan dadah
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
98 Comments
Comments


98 comments:

Anonymous said...

1st

_aLiaHwaFa_ said...

haha. siot.

maiMOONyet said...

=.="

ErasBerasKeras said...
This comment has been removed by the author.
maiMOONyet said...

sian mamat tu. hahahaha xD

crayon said...

hahahaha.. mai tak syempat jadi first..
kesyian kat mai :D hahahaha

Cik Mieyrarif said...

adeehhhhh =.='

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Dulu ada seorang kawan citer, kawan dia kalau nak dekat ngan final exam, mesti amek benda ni untuk study kencang, cam Popeye the Sailorman tu, kalau rasa terancam mesti makan bayam, untuk jadi kuat...

Sebenarnya xyah amek benda2 tu kalau betul2 nak study, boleh jer study cam orang lain...

Aparaa...

Ain Zulaikha said...

999 <----- helo...

WZulhilmi said...

Hurmm pelat ke?? LOL!

nadrah zainuddin said...

remi gaillard ni mental kot. hahaha semua video dia taleh blaa.
berbelit lidahh baca s macam tu. haha.

iza said...

Salam...

Aduh....
sakit lidah....
ada ubat tak?

si chentapelangi said...

syyyyyehhh !!!
erk , tabole syetop ber"syyyyyeh" pulak . ngeng ! hahhah

Ain Atika Zailani said...

hahah...megong...=)

alinac lover said...

hahhaha syok2~

Dean winchester II said...

shyaye tergelak sakit perut baca benda nih. sengal gila HAHA

hana nabihah said...

gile susah nak baca..
haha..tp fakta belaka la info syabu tuh..

crayon said...

ada syesyetengah orang yang ambil syabu juga
kadangkala berkata-kata syeperti syaya kerana
kancing gigi apabila hampir 'kong'.. hahahaha..
tapi perkara ini tidak dinyatakan kepada syemua..
syaja nak bagi orang penat baca entry syaya..
hahahahaa

hana nabihah said...

kahkahkahkah..kesyimpulanya syaye tak penat pon bace entry kmu..

mira said...

lidah syaye mengecut lalu menjadi pendek bile bace entri ini.

syile buat entri bagi lidah syaye panjang syemule.

PLESHHHH~haha

Farihah Ahmad said...

dade durjane...

ema サニ said...

HAHAHAHAH! tersyyyyyy~ mmg penuh air liur ang depan laptop buat entri ni, apatah org yg baca..haha~ euuu!

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Bro, gambar saper kat atas tu?

kAziShA said...

laa..pelat rupanya..hoho

Lelord said...

ekekekkekee siot jek

relevan said...

Ha ha..apa punya tokan..!

ibuintan said...

tapi die kate syabu itu syedap gilerr...cek crayon macam ade iesap je.... dari beli syabu tu lebih eeelok belii syirehh, kunyah dalam mulut biar gigi shantek merah...

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Jangan cuba2 ye adik2 dah tau keburukannya.Akak sayam korang semua tau

akuanakpahang (AAP) said...

Salam, moralnya jauhilah Najis dadah ini perosak bangsa dan Negara.
New Entry "Perlukah kita menjadi seorang Pelakun Pak Pacak didalam Dunia seorang Blogger?"

indahnyasisuria said...

name2 sume cool.. patut la ramai yg suke... :D syaye x amik syabu tp bole je x tido 2-3 hari mase study dulu... :D Alasan je org2 ni nk high...

**sHiKinn** said...

oh..tq bg info..sekurang-kurangnya dah tahu sikit..ehee

lalink7 said...

pelat pulak..heheheh...
jgn dgr la dato sri sammy tue..
ja'attt ooooooooooo

pipoq said...

ape yang besh syangat syabu tu ?
dari layan syabu lagi besh layan aish syoda..
muahahahaha

MiYOKO TACHIBANA said...

last...

LubLy said...

iskh3x~mcm hahahampeh

wadud@duad said...

gud post bro.. =)
wadud isap shisya jerk..:D

merahitujambu said...

oooOOO..baru th

Myaby said...

tak payah lah isap ganja. buat habis duit je. hihik.

tapi ade orang cakap pada perempuan yang nak kurus, boleh lah isap ice.

betulke? hihiks

Siti Muthiah said...

tau2 aja... br je tgh nulis ttg dadah...

wantie said...

Nak mati cepat pun boleh. bunuh diri sikit sikit. hiksss.

pearl apple said...

hhahaha..ermmm..takutnya...amek dadah nih, nak stop bkn benda mudah...ermm..

HonEyBuNNy said...

aoyoooooo......say no to dadah..hahha

da[Y]un said...

tokandadah rupanya en. crayon yea..huhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pening laa makcik membacanya :p

Din said...

shaye syuke entri frader kacak ni..ekekeke..

ERMAYUM said...

semua dadah berlebihan membawa maut

wannurfazrini said...

baru shaye tahusghhh cik tubelawak pelat S :pp

ajelan said...

mari menghisap dade..wakaka
sape nak kawin klik sini
berminat call saya

magnoliapert said...

seram la plak -__-

http://magnoliapert.blogspot.com/

Catherine- said...

oOOooo

Eason said...

...................... lol .....im not the good boy ~

achik ezam said...

syabu syabu tu bukan nama makanan ringan ke????/hehehhehee

izyansyazwani said...

hahaha..nk gelak guling2 boleh tak? :D

velasrizal said...

boleh la borong byk2..

Kadar Baru Diskaun Saman Trafik Polis Di Raja Malaysia (PDRM) Bermula 1 Disember 2010

Wahidah said...

apehal ckp sumer ade terlebih eksyen 's' eik..cittt...

unique said...

banyak yang unik,,yg semua harus tahu,,

by said...

salam kenal semua

arrizz said...

teringat lak masa ikot pertandingan dikir barat kat sekolah dulu, lagu pasal dadah..haha..anyway, stok kanabis dah sampai ker?

eiela said...

syaya dok berbelit lidah bace artikel nih, pelat sungguh. Tapi memang pengaruh dia agak kuat, kawan saya time blaja dulu pun ada mengambilnya tapi sekarang dah berhenti dan diganti plak dengan rokok, dulu dia tak merokok.

Latest Entri :
Ya Allah Masaku Dah Tiba

PinQib said...

best ker syabu ni eh. rokok pun da separoh mati perit ni kan pula syabu


Kita dan BABI!
Kek seterobery pun SODAP!

dabuldahi said...

teringat aku kat ustaz moktar zakaria bila hang cakap macam ni.. banyak sya.. syuu.. syekolah...

teringat jugak lagu sekolah SMKAK dinyanyikan dengan bunyi yang berdesas desus... rindunyaaa...

masa aku baru masuk, aku culture shock

FasiHaH SupiaN said...

hehehe lawak bahasa penceritaan nya :)

theHusna said...
This comment has been removed by the author.
theHusna said...

heheheh...
shaye shuke entry ini ^_^

Cik Peanut said...

banyak pengalam nis.heheh~
neway,dadah2 mane2 pun bahagia..
:)

nasylo said...

semuanya tipu dari tokan n penagih syupayyyaa hampa ble terjerat..sbbnya kepada mereka tak pernah tahu apa itu ais.syabu.metapotimen(tak reti nk eja ahhhh)...bnyk cara lain lagi...guna miyak wangi pun boleh hebat pe...tapi kalau setakat syeksss..tak ada hebatnya...sedapje mau...tapi sakit dan dan lari tak cukup tanah....

crayon said...

kalau macam ning baizura tu bahagia la kot...
hahahahaha.. takpun maria ozawa ka..

syAzAnA said...

syusyah den nak baceeeshh.

Faezah Hannah Al Baj said...

syiyes. entry besy.. (^_^)"

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. eeemmmm aku masa study ada member dedulu ambik syabu layan aje .... isshhhh last tu exeme lingkup hidup pun lingkup

♥ Si Mawar Khayalan✈ said...

penat bace:-w tq info

iLa SaHaR said...

tapi memang betul tuh fakta tuh ... tapi syusyah jugak mau bacha kalau pelat macham tuh... huhuhuhu .. anda di tag... huhuhuhu... kashi tau la tentang diri anda
http://ila-alia.blogspot.com/2010/12/rupanya-aku-di-tag.html

Puteri Iqa Izyan said...

syabu..syabu..syabu :D

Myaby said...

budak kelas saya dlu de layan marijuana. lain kan? hihihih

tatau lah bab bab ganja nih

Mar said...

sedapny sebutan syim dlm en3 nie,..kekeke,.

K I E R A said...

MACAM MACAM -.-

Mknace said...

:):):)
ayat last tu memang bagus la bro.. tak tak nampak penuturnya keluar tibi lagi

suffian said...

cittt.. igtkan betol2 tokan tadi..
nyaris nk report polis.. huhu

Syafiqah Nazirah said...

hahahahahaha XD

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Jauh lahhh dari najis dadah... musuh negara tu .... jangan sesekali nak cuba-cuba

student said...

tertipuuuuuuu..hee~
gud sharing anyway..thnx buat tubelawak.. :)

Anonymous said...

aku nak beli 3 set warna kuning. berapa? ni nombor aku 999.

eeqa~ said...

belit2 lidah baca syaya syaya syaya syaya tuh..hoho

white_sakura said...

pic awak ke 2??

singgah+follow=follow me back!!

kakiku88 said...

"ICE2 bebeh emak masak kari adek goyang kaki.... spa bleh smbung ini pantun..heheee

Anonymous said...

bgla fakta yg sbnar....

Anonymous said...

sedapje

Anonymous said...

bg la taw hal itu yg betol2,,jgn dengar cakap org,, membuat andaian sebelum tahu... hehehe

Anonymous said...

I just took syabu last nite.its my first attempt la..but im quite stone la...now i can even feel sleepy.

Anonymous said...

megarut betul info yang diberi entah apa-apa enth...

atas pegalaman yg ada ak berani ckp yg kt atas tu bkn fakta tapi auta...

ada ke tulang penagih menjadik kuat kepala hotak dia!

crayon said...

anon.. hang tak penah dengaq pekataan sarkastik ka?
itula perangai aku.. hang baca bagi btoi dulu..
lepaih tu baru komen.. tampaq pala satgi baru hang tau

Anonymous said...

all of this stupid shit... amik syabu cari maut..

roy john said...

syabu memang barang siallah bro...

Anonymous said...

sybuu.... yg slalu kita dgr pengambil bole jd ganaz dan mcm2 lg yg bahaye....tp yg sebetolnye lepas je penagih syabuu ni isap syabu maka dia lah org yg paling cool, dia lah org yg paling sabar, dialah orf yg paling petah berkata-kata, dialah yg paling baik, dia lah yg paling insaf dn mcm2 lagi sifat maksum yg penagih2 ni akan tonjol kan....namun yg demikian saat hitam bg penagih ni adalah bila tiba di hujung2 mase rase high tu nak abis...dan lebih bahaya lg apabile stok utk topup stim xde, akan lebih dasyat lg apabila masa nak ending tu duit nak beli stok baru pun xde....haaa ms tu la br kite sume bole dgr mcm2 hal yg akan berlaku spt rompakan, ragut, pecah rumah, penderaan, bunuh bunuh, dan mcm2 lg lah.
so dont u ever try it even once

Anonymous said...

Nk isyab buoh je. Syampur gn batu.

Anonymous said...

ade perempuan amik ais nie ley kuruss.. tpi klau amik ley ketagih x?

Anonymous said...

Klu isyap benda tu..repair moto bleh jadi krete..hehehe

ashyraf amin said...

isap kuda campur ngn ice.. perghh..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk