Saturday, June 5, 2010

disco rojak at gurney drive penang

aku nak minta maaf sebab tertinggal post untuk dua hari.. baru-baru ni, aku ke pulau pinang saja jalan-jalan jumpa kawan-kawan lama masa diploma dulu.. ramai sangat nak mendirikan rumah tangga.. ada jugak jemputan yang aku tak boleh hadirkan diri, jadi aku pergi ke pulau pinang untuk melepak bersama kawan-kawan yang akan mendirikan rumah tangga tu.. jadi disebabkan aku pergi ke pulau pinang, aku nak review mengenai satu kedai makan famous dekat gurney drive pulau pinang (dah pernah review masa awal-awal tulis blog, tapi link tak lekat kat search engine).. kalau korang semua pergi ke penang, pastikan korang pergi kedai makan ni ya..


kedai ni lebih terkenal dengan gelaran "disco rojak".. setiap hari, dia(mamak) akan menari sambil menyediakan hidangan untuk menarik perhatian orang ramai.. memang super cool lah mamak ni.. aku suka stail dia.. dia lain dari yang lain.. tak ramai orang berani buat macam dia.. tapi dia boleh dikatakan agak 'genius'.. disebabkan stail dia menghidangkan makanan, video dia dah banyak tersebar di internet.. tambahan pula aku sendiri turut menulis tentangnya di dalam blog aku.. ahaha

video : disco rojak gurney drive penang

amacam? mamak disco rojak ni memang super cool kan? tapi ada lagi mamak yang lebih cool.. dia bukan menghidangkan makanan, tetapi menghidangkan wajah untuk diterajang dengan kuat.. aku tak pasti lokasi mamak ni, kalau korang jumpa mamak ni, sila hubungi aku dengan segera ya! ini bukan sekadar 'genius' tetapi boleh dikelaskan sebagai 'super genius' kerana dia mampu mengubah emosi seseorang.. tak percaya? saksikan sendiri..

video : disco kurang kasih sayang

Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
8 Comments
Comments


8 comments:

Admin said...

gila ang

elmo chemo said...

mata dia. takut aku tengok lama-lama. ahaha

Anna Najiha said...

mamak tu mmg pro..kalau tak putus dah jari dia tu..gerun sey.

zac zirwan said...

kat penang org panggil pasemboq..hehe

Hasrol Nizam said...

fuh, sedap ke ni? itu yg penting

enyheartsdiamond said...

patot la pasemboq tu sedap :p

sopheamaya said...

rojak tonggek :p

Azroy Bin Kassim said...

gua kne rm25.. amik kau!!

Post a Comment

Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk