Sunday, January 23, 2011

reaksi scary maze prank yang dahsyat

reaksi scary maze prank yang dahsyat

yo! tubelawak kembali.. sori lama tak update.. baru-baru ni line internet (streamyx) area rumah tubelawak bermasalah.. rasa macam nak tumbuk monitor ja.. tapi sekarang dah ok.. alhamdulillah.. ehehehe.. disebabkan internet connection yang bermasalah, tubelawak telah meluangkan hari-hari tubelawak dengan melepak.. semalam tubelawak lepak dengan telordibasuh.. telordibasuh yang mencadangkan tubelawak share video yang tubelawak nak share harini.. 


mula-mula tubelawak ingatkan video ni biasa-biasa ja.. sebab telordibasuh cakap ada video baru "scary maze game".. setakat sekarang ni tubelawak tak jumpa lagi video scary maze prank yang super kejam kat youtube.. tapi terima kasih kepada telordibasuh kerana berkongsi info dengan tubelawak.. penulisan hari ni agak "dalam hati ada taman" sebab nak ambik mood menulis balik lepas seminggu tak update blog.. ngahahahaha... enjoy~

video : scary maze reaction yang dahsyat
Share This

47 comments:

  1. gila la...habis pecah LCD monitor tu kena tumbuk ngan mamat ni...

    ReplyDelete
  2. haha power jugek penumbuk beliau

    ReplyDelete
  3. bodoh ke cerdik pegi tumbuk monitor camtu. wakakaka..

    ReplyDelete
  4. GIler punye prank...
    Sampai belubang dia tumbok...
    Bayangkn la tu muka korang yg dia tumbok...
    Perrgghhh!!!
    :D

    ReplyDelete
  5. Biasa lag EN.S...hujung thn line mesTi..teruk akak pun geram juga dgn line dia tu...tp kita sabar je lah.

    ReplyDelete
  6. rasa simpati yg teramat kat mamat niew.... kesian

    ReplyDelete
  7. hahahahahaha! dahsat nye laki nih..kesian dia kena prank sampai camtu skali..ekeke

    ReplyDelete
  8. die memang gila lah..lebih gila dri tubelawak

    ReplyDelete
  9. kesian die. hahahaha
    tapi..mahu gelak jugak..huahua

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Dia ni mmg kita xleh nak bawak pergi tgk filem seram kat wayang. Nanti nyawa kita terancam...

    ReplyDelete
  12. hahahahaha... mang tak bole blah takOtnye tu hehehe.. smpi terkencing2 hehe ;)

    ReplyDelete
  13. oppsss.gilo!

    lama xhangout kt page ko la.sori!

    ReplyDelete
  14. Hi,

    I am Charles from Exabytes. I am interested in buying advertising space at your website.

    Kindly contact me at charles@exabytes.com

    ReplyDelete
  15. ahahaha..patutnya dia tumbuk muka membe dia tu..kekeke

    ReplyDelete
  16. ahahaha :)) x brani nk tgk :-s nnti² jelah dulu.hahaha

    ReplyDelete
  17. erkkk...apekah???

    ish..ish..ish..sampai camtu skali -__-

    ReplyDelete
  18. Pesal la dia wt gitu.. Rugi la monitor tu da rosak.

    ReplyDelete
  19. dari pecahkan pc lebih baik bagi je dekat saya..tak yah terkencing kencing.huhuhu

    ReplyDelete
  20. kah333 ! kelakar gila laki tuh. penakut sgt2 !!! nk gelak lagii laa. kahkahkahakakhakhakaakahk XDDDDD

    ReplyDelete
  21. anda buat saya ketawa di pagi hari... ekekekee =D

    ReplyDelete
  22. salam singgah...

    heheh dasyat saya penah kene mcm to tapi tak da la nak tombuk monitor tu hehhe paling kaut pon jerit jew...

    ReplyDelete
  23. salam ziarah dah lama tak lawat kawan :)

    ademncats

    ReplyDelete
  24. pena kene gak , tapi tadelaa sampai camtuh sekali -.-

    ReplyDelete
  25. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kajang Pak Malau kajang berlipat,
    Kajang hamba mengkuang layu,
    Dagang Pak Malau dagang bertempat,
    Dagang hamba Tumpang lalu

    hambik koooo kan dah kena dahhh

    ReplyDelete
  26. Pernah kena prank camtu. Takde plak sampai tumbuk skrin dan terkencing. Kesian.

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates