Sunday, January 23, 2011

reaksi scary maze prank yang dahsyat

yo! tubelawak kembali.. sori lama tak update.. baru-baru ni line internet (streamyx) area rumah tubelawak bermasalah.. rasa macam nak tumbuk monitor ja.. tapi sekarang dah ok.. alhamdulillah.. ehehehe.. disebabkan internet connection yang bermasalah, tubelawak telah meluangkan hari-hari tubelawak dengan melepak.. semalam tubelawak lepak dengan telordibasuh.. telordibasuh yang mencadangkan tubelawak share video yang tubelawak nak share harini.. 


mula-mula tubelawak ingatkan video ni biasa-biasa ja.. sebab telordibasuh cakap ada video baru "scary maze game".. setakat sekarang ni tubelawak tak jumpa lagi video scary maze prank yang super kejam kat youtube.. tapi terima kasih kepada telordibasuh kerana berkongsi info dengan tubelawak.. penulisan hari ni agak "dalam hati ada taman" sebab nak ambik mood menulis balik lepas seminggu tak update blog.. ngahahahaha... enjoy~

video : scary maze reaction yang dahsyat


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
47 Comments
Comments


47 comments:

Daus said...

terkencing woo

Azrul Hisham said...

gila la...habis pecah LCD monitor tu kena tumbuk ngan mamat ni...

Nerzhul said...

haha power jugek penumbuk beliau

*cimOt* said...

be careful ngan mamat tu..

SANTAPAN PAGI

CABARAN HARI AHAD

azayani alim said...

gile la~

Xeera Nazira said...

bodoh ke cerdik pegi tumbuk monitor camtu. wakakaka..

Adam said...

GIler punye prank...
Sampai belubang dia tumbok...
Bayangkn la tu muka korang yg dia tumbok...
Perrgghhh!!!
:D

zmah said...

Biasa lag EN.S...hujung thn line mesTi..teruk akak pun geram juga dgn line dia tu...tp kita sabar je lah.

Anonymous said...

rasa simpati yg teramat kat mamat niew.... kesian

Mr. Swift said...

Grrr memalukan kaum lelaki sahaja. -_-'



Psst! : Okay Mamak Mu Jahat! AIK?
Psst! : Dunia Kawan? Ada ke yang lebih baik dari yang terbaik?!
Psst! : YA! Memang Saya Ada Skandal Affair Dengan Isteri Rosyam Nor Pun!

chi3nming said...

lol its fake

APi said...

tembus kau die shoot..

Hamizah Syamimi Supian said...

hahahahahaha! dahsat nye laki nih..kesian dia kena prank sampai camtu skali..ekeke

keletahmeera said...

die memang gila lah..lebih gila dri tubelawak

sab said...

kesian die. hahahaha
tapi..mahu gelak jugak..huahua

Peraih udang dari Zimbabwe said...
This comment has been removed by the author.
Peraih udang dari Zimbabwe said...

Dia ni mmg kita xleh nak bawak pergi tgk filem seram kat wayang. Nanti nyawa kita terancam...

Luffy said...

bhahahahahahaha ngang bebetoi

♥ Si Mawar Khayalan ♥ said...

hahaha..

CahayaCintaIlahi said...

hahahahaha... mang tak bole blah takOtnye tu hehehe.. smpi terkencing2 hehe ;)

LubLy said...

oppsss.gilo!

lama xhangout kt page ko la.sori!

Chuckie Cotton said...

Hi,

I am Charles from Exabytes. I am interested in buying advertising space at your website.

Kindly contact me at charles@exabytes.com

manggosteen said...

ahahaha..patutnya dia tumbuk muka membe dia tu..kekeke

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

ahahaha :)) x brani nk tgk :-s nnti² jelah dulu.hahaha

merahitujambu said...

wahahaha...

starsyeea said...

erkkk...apekah???

ish..ish..ish..sampai camtu skali -__-

Mawar Merah said...

Pesal la dia wt gitu.. Rugi la monitor tu da rosak.

Zaty Anuar said...

gila crazy . haha

Eza Zularyeza said...

teruk tol die pnye takot

kakpah said...

hehe...

meezwan said...

Kuat betul laki tu ;)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

streamyx lembab gune la unifi. hihi

HonEyBuNNy said...

hehheheheh...ngeh3

cik sanasinikalermerah said...

hahaaa....lawak ler!

zety said...

dari pecahkan pc lebih baik bagi je dekat saya..tak yah terkencing kencing.huhuhu

eija hassan said...

haha , huyoo .
hebat hebat (;

lady dayana. said...

kah333 ! kelakar gila laki tuh. penakut sgt2 !!! nk gelak lagii laa. kahkahkahakakhakhakaakahk XDDDDD

misz beauty said...

anda buat saya ketawa di pagi hari... ekekekee =D

sembil9n said...

bapak scary tumbukan dy!!

nORmAL said...

salam singgah...

heheh dasyat saya penah kene mcm to tapi tak da la nak tombuk monitor tu hehhe paling kaut pon jerit jew...

Adem and Cats said...

salam ziarah dah lama tak lawat kawan :)

ademncats

farah A said...

pena kene gak , tapi tadelaa sampai camtuh sekali -.-

KAMARULZAMAN NORDIN said...

hahha..kewl!!!

la vida butik spa said...

=)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

hambik koooo kan dah kena dahhh

Mohd Shahrul Hafizi said...

Pernah kena prank camtu. Takde plak sampai tumbuk skrin dan terkencing. Kesian.

intan.maisarah said...

hahah. tgk video ni
kelakar

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk