Saturday, February 20, 2010

ini jenaka atau celaka?

ini jenaka atau celaka?

hari ini, aku sedikit bad mood.. dahlaa malam ni aku nak balik KL dari kedah.. duit pulak nak banyak abis malam ni.. bayar tol dan minyak.. lagipun, semalam awek buat perangai.. arrghhh.. aku tensen.. aku nak tenangkan diri.. so aku jalan-jalan carik game online kat internet sebab nak buang masa aku tenangkan diri.. tiba-tiba tuhan pertemukan aku dengan sebuah flash game yang aku banyak habiskan masa dengannya.. (tapi tak berjaya memenangi walau sekali).. bila dah lama aku main game ni, aku cuba search kat youtube, ada tak yang dah berjaya..


video : game celaka lahanat gampang
game : main online di sini ya kawan kawan

rupanya orang lain pon ramai yang kantoi macam aku gak.. so aku nak cakap kat pembuat game ni "kau boleh pegi mati la woi!! haram jadah!!".. amer rajalawak pon tak chelaka macam kau tau ak wahai programmer game gampang sial macam taik!! kalau kau takda bakat nak write game program, tak payah laa nak susahkan  diri kau tulis program lahanat macam ni.. aku tgh tensen ni.. ahahahahah...


Related 

Posts with Thumbnails
Share This

20 comments:

  1. mcm bangang jep game dye.. dpt 5meter.. grrrr...

    ReplyDelete
  2. So entry yg ni x leh gelak la eh

    ReplyDelete
  3. boleh layan gelak.. tapi gelak sambil maki hamun laa.. ahahaha..

    ReplyDelete
  4. mcm haram game ni!!
    khakhakhakha

    ReplyDelete
  5. dpt 3.3m je.. bengong je game ni.. uhu.. tak reti plak saya

    ReplyDelete
  6. kelakor syial nengok katun tu lari

    ReplyDelete
  7. persetanan btol game nieh...aku larik gune lutut je...

    ReplyDelete
  8. mak aih... tak abis lagi gelak ni...
    serius tkleh tahan gelak dowh...

    ReplyDelete
  9. saket perot aku gelak....adoiyai!

    ReplyDelete
  10. qqqqqqqqqqqqq ooooooooooooooooo wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww pppppppppppppppppppppppp tkan lama2 knfem mnang kakakkakakkakaka

    ReplyDelete
  11. huhu..ngek ngok tol game ni..
    tp last2 menang gak..haha

    ReplyDelete
  12. aku dpt wan smpi 16.9m..best dow game ni...mmg baek r......





    baek mati!!!!!

    ReplyDelete
  13. baru baca..
    "ini betoi2 marah nih"

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates