Saturday, February 20, 2010

ini jenaka atau celaka?

hari ini, aku sedikit bad mood.. dahlaa malam ni aku nak balik KL dari kedah.. duit pulak nak banyak abis malam ni.. bayar tol dan minyak.. lagipun, semalam awek buat perangai.. arrghhh.. aku tensen.. aku nak tenangkan diri.. so aku jalan-jalan carik game online kat internet sebab nak buang masa aku tenangkan diri.. tiba-tiba tuhan pertemukan aku dengan sebuah flash game yang aku banyak habiskan masa dengannya.. (tapi tak berjaya memenangi walau sekali).. bila dah lama aku main game ni, aku cuba search kat youtube, ada tak yang dah berjaya..


video : game celaka lahanat gampang
game : main online di sini ya kawan kawan

rupanya orang lain pon ramai yang kantoi macam aku gak.. so aku nak cakap kat pembuat game ni "kau boleh pegi mati la woi!! haram jadah!!".. amer rajalawak pon tak chelaka macam kau tau ak wahai programmer game gampang sial macam taik!! kalau kau takda bakat nak write game program, tak payah laa nak susahkan  diri kau tulis program lahanat macam ni.. aku tgh tensen ni.. ahahahahah...


Related 

Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
20 Comments
Comments


20 comments:

joegrimjow said...

xmo klik xmo klik
hehehe

maisyara Pot! Pot! said...

mcm bangang jep game dye.. dpt 5meter.. grrrr...

MrCongeniality said...

kesialan teserlah..~!!

Sya Isya said...

So entry yg ni x leh gelak la eh

crayon said...

boleh layan gelak.. tapi gelak sambil maki hamun laa.. ahahaha..

akubukanartis said...

Uish marahnya... hehehe sabar...

d3ck4 said...

mcm haram game ni!!
khakhakhakha

Hany said...

sumpah klaka. HAHAHAHA

noharanutdya said...

dpt 3.3m je.. bengong je game ni.. uhu.. tak reti plak saya

acik round said...

kelakor syial nengok katun tu lari

Anonymous said...

persetanan btol game nieh...aku larik gune lutut je...

Anonymous said...

mak aih... tak abis lagi gelak ni...
serius tkleh tahan gelak dowh...

Anonymous said...

saket perot aku gelak....adoiyai!

Anonymous said...

haha dpt 18.5m

Anonymous said...

qqqqqqqqqqqqq ooooooooooooooooo wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww pppppppppppppppppppppppp tkan lama2 knfem mnang kakakkakakkakaka

Anonymous said...

huhu..ngek ngok tol game ni..
tp last2 menang gak..haha

bo_olat said...

semak gler game nie..adooii

yuz_garcia said...

aku dpt wan smpi 16.9m..best dow game ni...mmg baek r......





baek mati!!!!!

Cik Miza said...

baru baca..
"ini betoi2 marah nih"

is_isaac said...

game plg gilerr! haha

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk