Saturday, April 2, 2011

cerita tentang pundek dan permasalahan pundek

cerita tentang pundek dan permasalahan pundek

warning : bacaan ini tidak sesuai untuk kanak-kanak.. aku dah buat carian di google dan aku dapati tidak ramai blogger yang menulis berkaitan tajuk ini.. penulisan kali ini agak aggresive kerana aku rasa dah lama aku nak ceritakan apa yang aku tahu tentang pundek dalam blog ini.. ini bukan entry lucah.. tapi ini adalah perkara benar untuk membetulkan kefahaman orang kita.. pundek, zakar, peliaq, tote (kiut sikit) semua itu sama sahaja.. tiada bezanya aku menggunakan bahasa kias yang lembut ataupun kasar.. direct! senang sikit orang nak paham..


kebanyakan lelaki melayu (ya! bukan lelaki malaysia tetapi melayu) sangat risau sekiranya pundek mereka dikatakan tidak kuat.. pundek yang tidak kuat ialah pundek yang pancut awal ataupun tak tahan lama.. betulkah penyataan ini? ataupun sekadar mitos sahaja? ataupun memang menjadi tradisi orang melayu untuk mengutuk dan melawak dengan rakan-rakan? aku pun tak tahu cerita ini asalnya datang dari mana.. tapi percayalah.. boleh dikatakan semua lelaki melayu di malaysia ni risau dengan penyakit pundek tak kuat dan pancut awal sebelum menjejakkan kaki ke alam perkahwinan..

kalau kawin banyak; orang akan kata "dia ni ayat power takpun pundek power"

mula-mula sekali aku rasa punca utama ramai orang kita yang terpengaruh dengan mitos ini kerana terlalu ramai yang suka menonton porno.. adakah anda tahu bahawa filem porno itu juga dirakam scene by scene? bukannya dia buat onar sekali harung satu jam baru pundek dia terpancut.. mereka juga sebenarnya takda la 'power' sangat pun.. kah kah kah.. ada jugak pelakon porno yang makan ubat tahan lama.. mana aci woi!

kalau mat saleh, diorang panggil pundek pancut awal ni sebagai 'premature ejaculation'.. dan ini adalah perkara normal.. banyak bacaan-bacaan ilmiah kat internet kalau anda semua carik pasal ni (contoh link).. tapi orang kita tak baca, diorang pergi carik tukang urut lah, carik minyak belacak lah, minyak lintah lah, cucuk ubat lah.. wtf? adakah anda tahu bahawa pada pundek anda terdapat urat-urat halus yang mudah terputus sekiranya diurut secara kasar?

ni nanti ada yang kata aku cakap pandai padahal tak kahwin lagi.. sebab tu la kita kena banyak berkawan takyah kira umur tua muda.. hehehe.. aku nak quotekan ayat kawan aku yang agak senior (anak dah 4 org) ketika memberikan nasihat kepada kawan-kawan aku yang bakal berkahwin..

kalau awal-awal hang kahwin, pundek hang selalu dok pancut awal tu normal lah.. aku pun dulu-dulu macam tu jugak.. mula-mula 'dapat' memang lah excited tak ingat dunia.. tapi lama-lama benda tu hang boleh kawal, excited hang pun tak la macam mula-mula dapat dan ianya akan jadi serasi untuk hang dengan bini hang..

tak payah la nak pakai ubat kuat ka apa ka, mengarut ja semua tu.. kalau betul lah minyak lintah dan tongkat ali boleh buat pundek hang kuat, kenapa orang luar tak hegeh-hegeh nak beli kat orang kita? orang luar pandai.. depa kaji benda betoi-betoi.. tak macam kita.. kita tau ikut cakap orang ja..

aku ada baca juga apa yang ditulis dalam surat khabar dan apa yang dikatakan oleh 'pakar pundek malaysia' (mesti semua kenal).. rata-rata mengatakan bahawa pundek yang hanya mampu bertahan selama 3 4 minit itu tidak normal.. tapi percayalah, pengalaman kawan-kawan aku semuanya mengatakan itu adalah perkara normal pada permulaan.. melainkan sentuh perempuan sikit ja tak sampai 30 saat tapi pundek dah terpancut-pancut.. itu tandanya pundek kau banyak kuman.. kau kena ambik ubat kat doktor.. bukan carik minyak lintah urut pundek.. kah kah kah..

nak tahan lama sangat nak buat apa? bini pun meluat nanti dah kering pun kena hantam jugak.. melecet la mangkuk oi (kawan aku kata).. kah kah kah.. tengok video ni.. ni video paling pundek pernah aku tengok.. ini bukan sexy, tapi horrifying!! kalau korang terpancut ketika tengok video ni bermakna korang ada masalah dengan pundek..


p/s : kalau aku dah kahwin, mesti bini aku marah tulis pasal pundek ni kan? jadi aku tulis sebelum aku kahwin.. hehehe.. sila ambik yang baik dan buang yang buruk.. perlu diingati zina dan onani itu haram hukumnya..
Share This

85 comments:

  1. erk. take it as info...

    baru tauuu hr nih. grr grr.

    ReplyDelete
  2. baru aku tau apa maksud pundek tu.
    selalu nampak iklan 'volcano massage' kat tepi jalan.

    ReplyDelete
  3. enJekjek konpius je apsal Ai baca pundek pundek ni. kt tubelawak pulak tu

    kehkeh

    tapi btllah tu perenggan terakhir tu. klu tahan lama sangat pun nanti sian kt bini

    ReplyDelete
  4. we aku terpancut tgk video ko

    ReplyDelete
  5. kimaknye kreyon. bukak rasia lelaki... hang ni mesti pancut awal kan???

    ReplyDelete
  6. MR. SYAH ni pun satu geng ngan crayon... pancut awal gak ni. kah kah kah kah kah (tiru hg)

    ReplyDelete
  7. 'pakar pundek malaysia' FTW....kah3x


    memang serabut wei tengok video mung...haha

    ReplyDelete
  8. o yeker?ngeh2 x sbr lak nk kawen nie muakakak

    ReplyDelete
  9. tubelawak tak lawak.. mcm pundrek!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. 3 komen pertama, sume perempuan...perghh, laju gler diorg klau sembang bab2 camnie...hahaha

    ReplyDelete
  11. mmg serabut video itu...huhu..

    ReplyDelete
  12. perempuan suka pundek ler tue.. kha kah kah

    ReplyDelete
  13. anon (semua) : rindu aku nak tengok anon kat
    blog ni.. hahahahahaha.. mana menghilang?
    baguih gak aku tulih pasal pancut awal ni..
    sebab banyak anon pancut awal ;)

    ReplyDelete
  14. crayon ni gay..
    dia suka pundek..
    dia pernah mintak pundek aku..
    aku x kasi dia marah2x aku
    lepas tu dia cakap nak kasi dwet..
    aku tolak gk sbb aku bkn gay

    ReplyDelete
  15. gitue la citenye.... :)
    suke yg p/s tue...huhu...ade pesanan yg berfaedah!! sokong 100%!! teroskan bercerita dan menyampai nasihat! :)

    ReplyDelete
  16. HAHAHA nak suruh boypren aku baca ni. takut lak aku! grrr HAHAHAHA

    ReplyDelete
  17. trauma aku tengok awek dlm video tu...

    ReplyDelete
  18. hak hak hak...spice girls pantai timur...amir raja lawak pon kalah...hak hak hak

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. | nape ramai anonymous yg komen? *pelik,
    so pas nie xdalah nk majuk2 ngn hubby coz dah taw.. hahahha
    -xkawen ag-harap maklum ;p

    ReplyDelete
  21. aduyai...baru aku taw pundek tuwh laki pny kmaluan...pk pundek tuwh pompan punye...ngahaha...betul2 onani jugak diharamkan!tp ramai laki suka onani lg2 bile tgok filem porno..am i ryte?donno la kan...yang penting haram....

    ReplyDelete
  22. pundek tu pmpn pny larrrrrrrrr

    ReplyDelete
  23. kali ni aku baca dengan tekun entri kau haha

    ReplyDelete
  24. slm, hnye mampu gelak jelah. hehe xD

    ReplyDelete
  25. memang Onani or Melancap tu Ulama mengatkan haram dah ade Ulama mengatkan Makruh...sbb ia bole mudaratkan kpd kesihatan dan melemahakn syawat...yg penting kna jga pemakanan

    ReplyDelete
  26. entry ko mmg dasyat la...ahahhahha

    ReplyDelete
  27. pundek sungguh entri nih. isk iskk....

    ReplyDelete
  28. aayo yoyoh!! 30 saat pundek dah tepancut-pancut ka bang...matilah!! hahaha...

    second round after one hour..hahaha

    ReplyDelete
  29. kahh kahh kahhh..sek bek ai dh kawin nok..kekeke:)

    ReplyDelete
  30. dis entri tersgt menarik n funny..but i wil take it as info... nice bro...haha i bet yor wife wannabe xkn marah r sbb ko ngh betulkan pemikiran org2 melayu..hehe

    ReplyDelete
  31. pancut cepat la bestt .hahahaha. x kesah la janji mantappp . hahahhaah

    ReplyDelete
  32. akakakakakakakakaakakaa nasib baik budak2 ni tido..kalo tak kena explain kenapa mama ketawa ;)

    ReplyDelete
  33. oh.. itu "pundek" laki punye?
    baru tau.. =,='

    ingat an keling punye ayat. hahaha

    ReplyDelete
  34. nak label lucah pun tak bole pasal banyak info.. maka, LAYAAAANNN... hahaha

    ReplyDelete
  35. bangsat kelakar gile, aku bace ketawe terbahak2 ahahaah tahniah2, entry lawak giler

    takde lucah mende pun bro. Kalau sampai rasa jelik tu lucah la, tapi kalu bace asyik tegelak2 macam aku, tak lucah a

    tak tau lak orang lain

    ReplyDelete
  36. apa yang kelakarnya. cam bodo je

    ReplyDelete
  37. oh,, info baru. haha
    baru taw pundek tu ape

    ReplyDelete
  38. elehh mcm ko x pena melancap..haha

    ReplyDelete
  39. vist back your blog^^

    very nice^^

    got many people follow o...

    ReplyDelete
  40. takut tengok patung mekdi tu!!!! 8D

    ReplyDelete
  41. hahhhahhahhha...
    info untuk sume...

    ReplyDelete
  42. uwwaaa... ingt kn "pun" tu bnd lain...sbb sllU je Lau P pasar mLm mntak "pun" ayam Singgit..hahaha..slH organ Upenya..ooPPss!!

    ReplyDelete
  43. ohh... baru tau yang pundek tu laki punya.. selama nie ingat menda lain... huhuhu..

    ReplyDelete
  44. naseb baik amni bukan kanak2..

    so laju je la bce entry ni..hohooh..^^

    ReplyDelete
  45. mcm pundek la.. emo semacam je izuari Idris ni... dtg bulan ape?

    ramai gak anon minat ko weh.. kah kah kah

    ReplyDelete
  46. lucah banget ni bangg. hahahhaha. tp good info tp saya perempuan lah . tp bole time jgk info ni kn . utk pengetahuan pasal pundek. hahaha;)

    ReplyDelete
  47. aku tak baca. aku tak baca. hahaha

    ReplyDelete
  48. heheheee...
    Rahsia rumah tangga...
    Lantak diorang laa....

    ReplyDelete
  49. dulu tetek, skrg pundek..

    lagi?

    jubo?

    ReplyDelete
  50. minyak belacak makin mahai kat uptown 2.ish3..haha

    ReplyDelete
  51. baru nas tahu pun*** tue ape.

    anw , tang nie kelakar
    tote (kiut sikit)
    bhaha

    ReplyDelete
  52. kih3x ! terasa malu seketika.. takpe lah, sekadar info berguna.. kih3x !

    ReplyDelete
  53. kenapa ko buat entry macam ni. takut aku nak comment. hehhhe... macam2 ko ni yek!

    ReplyDelete
  54. owh....pundek itu kita punya..ahahaha...mcm baru tau kan..budget innocent sial!!~_~

    ReplyDelete
  55. pundek...owh camtu ker huhuh

    ReplyDelete
  56. Yang baik jadikan panduan,yang buruk jadikan sempadan....Tq,bagi ifomasi bro...huhuhu

    ReplyDelete
  57. eh. owg utagha bkn ckp pundek tu me'refer' kepade pompuan mia ke?

    ReplyDelete
  58. niat x menghalalkan cara la bro..video tu x yahlah bubuh kot..sedangkan tgk aurat org pon haram...klo sorang tgk video tu..diorg nmpk aurat wanita2 tu..bro pon kna tanggung sama....Allahh...info kt ats tu x pela...sory..hya teguran.. =='

    ReplyDelete
  59. pelajaran baru utk hari ini. teheeee

    ReplyDelete
  60. 0o0ooo mcm tuh ehh??
    ^_^ hahha ...

    Aduii dengar tuh pesanan terakhir tue !!
    Penting ...
    "perlu diingati zina dan onani itu haram hukumnya.."

    Thanks uh br0 ...at least 0rg paham kam0 sampaikan ilmu.. ^_~

    ReplyDelete
  61. sokong part orang melayu memang reti ikut cakap orang je Hehe

    ReplyDelete
  62. pundek ? HAHAH ! hanya mampu tersenyum :D

    ReplyDelete
  63. awat mak aku kata,Pundek tu,sama dengan pepek?adoi?laki punye ke,pompan pnye ni?
    betul lah!kalau tahan lama sangat pun,wat sakit bini je,bukan sedap pun,len la pakai KY jelly~่้ี้ี

    http://www.dunialandax.com/

    ReplyDelete
  64. kelakar awek2 kelate tu berjoget..hehe..

    ReplyDelete
  65. alamak pundek aku dh terpancut la tgk video tu? wakakaka....

    ReplyDelete
  66. pundek tu pantat mak lu la pukimak

    ReplyDelete
  67. pundek bukan pompuan punya ka

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates