Thursday, October 14, 2010

webcam bogel awek clubbing

webcam bogel awek clubbing

dengan adanya title seperti ini, aku yakin lebih ramai yang akan membaca entry aku harini kan? ahaha.. dah baca, sila tinggalkan komen.. aku nak tau pendapat anda semua berkaitan manusia spesis ini.. aku agak menyampah kerana setiap hari pasti ada keyword berkaitan dengan 'spesis' mereka ini di tubelawak.. dan ada juga manusia spesis ini memarahi aku di fanpage tubelawak kerana mereka mengatakan aku diskriminasi terhadap spesis mereka.. kah kah kah


aku nak tau pendapat orang ramai.. wajarkah spesis seperti mereka ini dibiarkan begitu sahaja? salahkah sekiranya kita menegur mereka dengan cara yang agak sinis sedikit agar mereka sedar haluan mereka itu salah.. nak biar? err.. aku takleh tengok dan membiarkan sahaja spesis mereka-mereka ini.. aku rasa nak jijak muka.. bagaimana dengan korang? sila tinggalkan pendapat di bahagian komen.. anonymous juga sangat dialu-alukan..

video : manusia spesis aneh
Related Posts with Thumbnails
Share This

88 comments:

  1. cun plak awek kt gambar tuh .tu je leh komen .HAHA !

    ReplyDelete
  2. subhanallah.. ape yang jadi sebenarnye?? yang pasti ake menyampah siket. nak jerit pn terkepit2.

    ReplyDelete
  3. bapak bangsat nye video tuh...hahaha...sokong xazryx...awek atas tuh cun!!

    ReplyDelete
  4. MENJERIT2 MMG XBLEH BLAH...

    ReplyDelete
  5. hahaha. padahal org pompuan pon xd ah smpy mcm tuh punyer jerit. senang kate, geli!haha

    ReplyDelete
  6. dorang rasa dorang tu duduk amerika. kat sana kalau bogel di panggil seni. sekian

    ReplyDelete
  7. aku ta leh tgok vdeo ko since bila tah. link vdeo tu ak ta leh view.. lame dah. help me. smua vdeo dlm blog nie ta leh view adoii tlg

    ReplyDelete
  8. arghhhh!!! aku bukak speaker max volume masa play.. berpinar kepala dengar jeritan >_<"

    ReplyDelete
  9. brrr , cantik dan menawan , tp rosak .

    ReplyDelete
  10. nak tengok video ! nak tengok video !!!!!
    tapi lambat load !!!!
    cantik lagi aku yang gemok ni ...
    ahah !

    ReplyDelete
  11. byk skali punca-punca trdapatnye spesis begini... antaranye yg bermula akar umbi adlah family dan persekitaran mereka...

    ReplyDelete
  12. sepak masuk kandang buaya je..menyampah aq tgk spesis ni..grrrr..

    ReplyDelete
  13. tgok kt 0.04..
    ade burung nk terbang...
    haha

    ReplyDelete
  14. ish ish, muka da lawa da perangai pulak mengalahkan unta terbang. ta paham laa dgn perangai manusia SPESIS ni. haiyoo, org macam ni pun wujud ke ?

    ReplyDelete
  15. auwww..!! biarlaa diowang nak menjerit-jerit.. auwww..!!! Diorang taut tawww..!!

    Daripada kowang-kowang kaum pompuan..
    NAK JADI POMPUAN PON TAK GHETI TAWW..!! Tak kuasse.. auwww..

    ReplyDelete
  16. y belah knn tu, kjp2 terbuka zip sluar, slp terjulur kuar baru tau..
    ntah2 xde..hehehhe

    ReplyDelete
  17. gamabar yg separuh jer.. kata bogel. xde pun... kasi show off la sikit mcm ne gerangan spesis dorg ni..

    ReplyDelete
  18. perghhhh awekkkk....elok bring her back to the real path of human if can do it...if cannot redho je la...:)

    ReplyDelete
  19. perghhhh awekkk sngat someyy ma...kan elok ada org boleh bring her back to real path of human being..:)

    ReplyDelete
  20. mereka da besar.ada akal fikiran :D
    so lu pk la sendiri..ckp banyak pun tak guna..

    ReplyDelete
  21. awat muke ang kat shoutbox macam ni ---> :(. haha

    ReplyDelete
  22. alamak... cun btol cewek nie~ tp hmmm ntah laaa~ xtaw nak kata apa ngan mereka... perlukan nasihat kot kekekee dan memberi dorongan yg lebih baik!

    ReplyDelete
  23. don't see the things of 'haram'

    ReplyDelete
  24. Sekeh je pala spesis macam ni..

    ReplyDelete
  25. kahkahkah..aku dok xpect benda lain tadi.adoiii...teruja btoi aku tengok diorang dok jerit2

    ReplyDelete
  26. Too much exposure..tu lah puncanye diorg jadi camnie...

    ReplyDelete
  27. xkan pulak nk tgur..takut.au x tgur bersubahat..uhuk

    ReplyDelete
  28. haha..mmg giler...itu sajer.. :P

    ReplyDelete
  29. yang kau nak sebok kacau diorang apasal? bior je la kat diorang.. diorang bukan kacau hidup kau pun.. kalau nak ceramah sangat baik kau jangan buat tubelawak.. kau tukar je jadi tubetaubat.. dosa masing-masing la bro.. kau buat keja kau.. diorang buat keja diorang..

    ReplyDelete
  30. muka cantikk, tapi ciann tengok....

    ReplyDelete
  31. depa suka sgt posing mcm ni...
    mesti seksi2 belaka...
    entahlah bebudak zmn skrg...

    ReplyDelete
  32. si sotong sedang beraksi...awww...haha

    ReplyDelete
  33. bodoh gila entry ni. kang kena kat anak cucu kau baru padan muka

    ReplyDelete
  34. anonymous 10:20: ....tadak teloq ka...nak ngata kat org tapi tak letak nama. deym.

    =.= video tu gay...aku rasa dlu2 hang camtu la ander..

    ReplyDelete
  35. gila.. lagi gediks dari saya la kuikuikui :D

    ReplyDelete
  36. Tengok saya pun dah nak muntah. Tak larat nak tengok seluruh video. Tapi, macam mana? Biarkanlah mereka macam tu.

    ReplyDelete
  37. camne nak tgk video nie?nampak cam gamba je

    ReplyDelete
  38. biarkan je...dah diaorang nak buat gitu....

    ReplyDelete
  39. xde keje lain daa ke nak uat ?
    LOL !
    menggedik jer keje nye , HAHA !

    ReplyDelete
  40. entah la..
    nk tegur nnti kita yg kne balik..
    tpi kalau tak tegur kita di anggap bersubahat..

    ReplyDelete
  41. tengok komen2 kat sini, takde sorang pun yang busy body cam kau crayon bodoh kimak gampang.. orang lain tak kesah pun kewujudan manusia spisis ni.. kau je yang diskriminasi.. crayon takde konek.. tau nak kacau hidop org je..

    ReplyDelete
  42. budakpensel: link http://wcrayon.com/YTB/youtube.php?c=-TWFv-_3-i4 memang tak leh bukak eh, sebab bila selalu bukak blog ni, link2 tersebut tak leh open.

    ReplyDelete
  43. hahaha..dulu masa study diploma kat itm perak,mmg ramai spesis camni.adoiii..mmg xleh blah.mula-mula tu rasa mmg menyampah giler.tapi dah lama2..mata pon dah penat, otak pon dah tepu, mulut pon dah lenguh..so,tgk camtu jela tanpa komen pe2 dah..

    tapi kdg2 aku mmg naik menyampah nga spesis camni..hahahaa

    ReplyDelete
  44. hurmm.. title ko kurang "umpphhh" la.. aku rasa ada title lain yg sma camni tp tarik org ramai lg..

    ape hal pondan2 tu terlompat2 lam video tu..

    ReplyDelete
  45. hahah~~ ohh.. thank you lord.
    ishh...
    buat aku terkejut je... -.-''

    ReplyDelete
  46. hmmmm... berfikir dn terus berfikir...

    ReplyDelete
  47. muka ni macam gambar profile aku tengok kat blog mana ntah tadi...blogger ke awek ni?

    ReplyDelete
  48. mantappp..
    di tunggu follow n kunjungan.a..
    di tunggu..

    ReplyDelete
  49. eeeee pliz la... gugur bulu idong aku weyh dgr dorg menjerit gitu...hakhakhak

    ReplyDelete
  50. kita x leh ckp 'eh biasalah..zaman la'. kita patut cakap 'kena laknat la ko...mati mengejut ke..kena cancer mati cepat ke..baru leh terhapus puak specis ni... cam zaman firaun tu..'amacam ok x idea ni..cepat semua sama2 'amin...........'

    ReplyDelete
  51. k.e.s.i.a.n..


    kerajaan dah lama kempen cintai yang ori..
    tapi masih gak wujud spesies-spesies cetak rompak.. lelaki mahupun pompuan..

    k.e.si.a.n..........

    ReplyDelete
  52. Aku menduga itu adalah anda, dan saya terkejut seorang wanita muda kecerdasan anda berminat dalam moorelife.nl. Berharap dapat melihat anda di sana akan ....

    Dré (Hope I did that right.... ;-))

    ReplyDelete
  53. awek dalam pic atas tu sangat cun...
    spesis2 yang tuan hamba maksudkan itu perlulah sedar akan diri mereka yang telah pun menyalahi lumrah undang-undang pun...
    : )

    ReplyDelete
  54. owh.. spesis2 yg berbahaya...nyampah.haha

    Entri terbaru -> Tag Blogwalking 2010 dari Sue

    ReplyDelete
  55. yerk tolong la..ckup2 anti ngn golongan nie...!!

    ReplyDelete
  56. adakah korang mengenali gadis itu?

    haha...lari dari tajuk.

    ReplyDelete
  57. fiza dah follow awak......follow fiza mula er........

    ReplyDelete
  58. err.. nak komen apa ea??

    tegur je. tak salah nak tegur. lagi pedas lagi oke. diorang nak guna teguran tu, atau nak cebik bibir je, itu hal lain..

    macamana sekarang, byk tak yang muncul jadi pembaca post dengan tajuk hangat ni? =P

    ReplyDelete
  59. kecunnannya digunakan di jalan yg salah.. uhuhu.. sayang sekali.

    ReplyDelete
  60. nabi bersabda..
    "barangsiapa yg mhina org lain atas dosa yang dilakukan,dia takkan mati sblm lakukan dosa tsebut.."
    peringatan bersama..
    (^_^)

    ReplyDelete
  61. tak salah kau cakap... apa yng kau dah beri dia makan. itukan antara dia dgn tuhan..hukuman bukan kat tangan kau. benda dah terjadi baru nak tegur.. bodoh la kau. jangan masuk campur urusan peribadi orang lain..keluarga sendiri tu perbetulkan dulu. untung nasib dia biarlah keluarga dia yang menanggung.kalau tak cukup iman jangan nak mengaibkan org. lu fikirlah sendiri sebelum comment 2.

    ReplyDelete
  62. nak mengayat tak dapat kot..kah..kah

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates