Thursday, October 14, 2010

webcam bogel awek clubbing

dengan adanya title seperti ini, aku yakin lebih ramai yang akan membaca entry aku harini kan? ahaha.. dah baca, sila tinggalkan komen.. aku nak tau pendapat anda semua berkaitan manusia spesis ini.. aku agak menyampah kerana setiap hari pasti ada keyword berkaitan dengan 'spesis' mereka ini di tubelawak.. dan ada juga manusia spesis ini memarahi aku di fanpage tubelawak kerana mereka mengatakan aku diskriminasi terhadap spesis mereka.. kah kah kah


aku nak tau pendapat orang ramai.. wajarkah spesis seperti mereka ini dibiarkan begitu sahaja? salahkah sekiranya kita menegur mereka dengan cara yang agak sinis sedikit agar mereka sedar haluan mereka itu salah.. nak biar? err.. aku takleh tengok dan membiarkan sahaja spesis mereka-mereka ini.. aku rasa nak jijak muka.. bagaimana dengan korang? sila tinggalkan pendapat di bahagian komen.. anonymous juga sangat dialu-alukan..

video : manusia spesis aneh
Related Posts with Thumbnails


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
88 Comments
Comments


88 comments:

xazryx said...

cun plak awek kt gambar tuh .tu je leh komen .HAHA !

Cik Miza said...

subhanallah.. ape yang jadi sebenarnye?? yang pasti ake menyampah siket. nak jerit pn terkepit2.

akupedulikhape said...

bapak bangsat nye video tuh...hahaha...sokong xazryx...awek atas tuh cun!!

Anonymous said...

MENJERIT2 MMG XBLEH BLAH...

_aLiaHwaFa_ said...

hahaha. padahal org pompuan pon xd ah smpy mcm tuh punyer jerit. senang kate, geli!haha

AyuE SurihanyOt said...

haha...lawak dowh..

eykameow said...

dorang rasa dorang tu duduk amerika. kat sana kalau bogel di panggil seni. sekian

mira ellyna said...

aku ta leh tgok vdeo ko since bila tah. link vdeo tu ak ta leh view.. lame dah. help me. smua vdeo dlm blog nie ta leh view adoii tlg

Che Armster said...

arghhhh!!! aku bukak speaker max volume masa play.. berpinar kepala dengar jeritan >_<"

Anonymous said...

brrr , cantik dan menawan , tp rosak .

elmo blurb said...

nak tengok video ! nak tengok video !!!!!
tapi lambat load !!!!
cantik lagi aku yang gemok ni ...
ahah !

asmarie said...

cantikkkk

haha

nurul riza said...

biasela manusia zaman skrg..

NUR HazieRAH said...

byk skali punca-punca trdapatnye spesis begini... antaranye yg bermula akar umbi adlah family dan persekitaran mereka...

Adha said...

sepak masuk kandang buaya je..menyampah aq tgk spesis ni..grrrr..

asyrafinho said...

tgok kt 0.04..
ade burung nk terbang...
haha

Farra Zulkarnain said...

ish ish, muka da lawa da perangai pulak mengalahkan unta terbang. ta paham laa dgn perangai manusia SPESIS ni. haiyoo, org macam ni pun wujud ke ?

Anonymous said...

auwww..!! biarlaa diowang nak menjerit-jerit.. auwww..!!! Diorang taut tawww..!!

Daripada kowang-kowang kaum pompuan..
NAK JADI POMPUAN PON TAK GHETI TAWW..!! Tak kuasse.. auwww..

redbean said...

y belah knn tu, kjp2 terbuka zip sluar, slp terjulur kuar baru tau..
ntah2 xde..hehehhe

-telordibasuh- said...

haahha..cam kor je under hahaha

miRa'e said...

blur jap . -.-' hehehehe

kHuzai said...

gamabar yg separuh jer.. kata bogel. xde pun... kasi show off la sikit mcm ne gerangan spesis dorg ni..

Nurulbadiah Lai said...

no komen:)

$h@h_Izn@n said...

perghhhh awekkkk....elok bring her back to the real path of human if can do it...if cannot redho je la...:)

$h@h_Izn@n said...

perghhhh awekkk sngat someyy ma...kan elok ada org boleh bring her back to real path of human being..:)

hana nabihah said...

mereka da besar.ada akal fikiran :D
so lu pk la sendiri..ckp banyak pun tak guna..

.s.o.f.i.a. said...

argh, geli!!!!!!!!

Hanida Lavida Moss said...

awat muke ang kat shoutbox macam ni ---> :(. haha

hamzah ian said...

gelimat mat mat mat~~

Humanity Life said...

alamak... cun btol cewek nie~ tp hmmm ntah laaa~ xtaw nak kata apa ngan mereka... perlukan nasihat kot kekekee dan memberi dorongan yg lebih baik!

suffian said...

no komen... sekian.. huhu

Anonymous said...

don't see the things of 'haram'

relevan said...

Sekeh je pala spesis macam ni..

Dark Half said...

kahkahkah..aku dok xpect benda lain tadi.adoiii...teruja btoi aku tengok diorang dok jerit2

♛ nadia the blogger said...

haihhh, dorang nie betol ke tak?

harlinda halim said...

Too much exposure..tu lah puncanye diorg jadi camnie...

merahitujambu said...

xkan pulak nk tgur..takut.au x tgur bersubahat..uhuk

Pisyek said...

hai comel... hahaha... :D

~eZmALiZa~ said...

haha..mmg giler...itu sajer.. :P

tubetaklawak said...

yang kau nak sebok kacau diorang apasal? bior je la kat diorang.. diorang bukan kacau hidup kau pun.. kalau nak ceramah sangat baik kau jangan buat tubelawak.. kau tukar je jadi tubetaubat.. dosa masing-masing la bro.. kau buat keja kau.. diorang buat keja diorang..

Mas said...

muka cantikk, tapi ciann tengok....

Mama Nazhan said...

depa suka sgt posing mcm ni...
mesti seksi2 belaka...
entahlah bebudak zmn skrg...

Azrul Hisham said...

si sotong sedang beraksi...awww...haha

Anonymous said...

bodoh gila entry ni. kang kena kat anak cucu kau baru padan muka

Edward said...

anonymous 10:20: ....tadak teloq ka...nak ngata kat org tapi tak letak nama. deym.

=.= video tu gay...aku rasa dlu2 hang camtu la ander..

GaDis CoMeL said...

hor hor hor

Bunga Bunga Hutan said...

gila.. lagi gediks dari saya la kuikuikui :D

Biopolymath said...

Tengok saya pun dah nak muntah. Tak larat nak tengok seluruh video. Tapi, macam mana? Biarkanlah mereka macam tu.

SuperHackers said...

camne nak tgk video nie?nampak cam gamba je

AngeL BeaR said...

biarkan je...dah diaorang nak buat gitu....

Cg said...

erk!
geli :p

eka said...

xde keje lain daa ke nak uat ?
LOL !
menggedik jer keje nye , HAHA !

erainfinity said...

Macam-macam ada....

Lynda.CG said...

komen: ngeri okey. tu je.

Are'Ja_(",) said...

huhu.. saya tak nak bersubahat!

Anonymous said...

entah la..
nk tegur nnti kita yg kne balik..
tpi kalau tak tegur kita di anggap bersubahat..

Anonymous said...

tengok komen2 kat sini, takde sorang pun yang busy body cam kau crayon bodoh kimak gampang.. orang lain tak kesah pun kewujudan manusia spisis ni.. kau je yang diskriminasi.. crayon takde konek.. tau nak kacau hidop org je..

Anonymous said...

budakpensel: link http://wcrayon.com/YTB/youtube.php?c=-TWFv-_3-i4 memang tak leh bukak eh, sebab bila selalu bukak blog ni, link2 tersebut tak leh open.

cikwanik said...

tanak komen *-*

Izzaty said...

:(

MarkLe said...

hahaha..dulu masa study diploma kat itm perak,mmg ramai spesis camni.adoiii..mmg xleh blah.mula-mula tu rasa mmg menyampah giler.tapi dah lama2..mata pon dah penat, otak pon dah tepu, mulut pon dah lenguh..so,tgk camtu jela tanpa komen pe2 dah..

tapi kdg2 aku mmg naik menyampah nga spesis camni..hahahaa

ZoOL said...

hurmm.. title ko kurang "umpphhh" la.. aku rasa ada title lain yg sma camni tp tarik org ramai lg..

ape hal pondan2 tu terlompat2 lam video tu..

chacha said...

hahah~~ ohh.. thank you lord.
ishh...
buat aku terkejut je... -.-''

Jalalyna A. said...

hmmmm... berfikir dn terus berfikir...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

gambo awek mane la yg ko kebas tu, hehe

Aisyah Rahim said...

nauzubillah..

Irwan said...

muka ni macam gambar profile aku tengok kat blog mana ntah tadi...blogger ke awek ni?

Eryna Afina said...

kita slow talk la dgn dorg ni..

edwin said...

mantappp..
di tunggu follow n kunjungan.a..
di tunggu..

sue/allya/zalya said...

eeeee pliz la... gugur bulu idong aku weyh dgr dorg menjerit gitu...hakhakhak

Anonymous said...

kita x leh ckp 'eh biasalah..zaman la'. kita patut cakap 'kena laknat la ko...mati mengejut ke..kena cancer mati cepat ke..baru leh terhapus puak specis ni... cam zaman firaun tu..'amacam ok x idea ni..cepat semua sama2 'amin...........'

SyimaSyaz said...

baik tgk video clip 'geli mat'

Anonymous said...

k.e.s.i.a.n..


kerajaan dah lama kempen cintai yang ori..
tapi masih gak wujud spesies-spesies cetak rompak.. lelaki mahupun pompuan..

k.e.si.a.n..........

Anonymous said...

Aku menduga itu adalah anda, dan saya terkejut seorang wanita muda kecerdasan anda berminat dalam moorelife.nl. Berharap dapat melihat anda di sana akan ....

Dré (Hope I did that right.... ;-))

4umyfans said...

awek dalam pic atas tu sangat cun...
spesis2 yang tuan hamba maksudkan itu perlulah sedar akan diri mereka yang telah pun menyalahi lumrah undang-undang pun...
: )

paan said...

owh.. spesis2 yg berbahaya...nyampah.haha

Entri terbaru -> Tag Blogwalking 2010 dari Sue

Yuni Aisyah said...

yerk tolong la..ckup2 anti ngn golongan nie...!!

Lulu caldina said...

adakah korang mengenali gadis itu?

haha...lari dari tajuk.

Fiza said...

fiza dah follow awak......follow fiza mula er........

LucuDikit said...

apa maksudnya tuh...

ASaDa RyutaRo said...

err.. nak komen apa ea??

tegur je. tak salah nak tegur. lagi pedas lagi oke. diorang nak guna teguran tu, atau nak cebik bibir je, itu hal lain..

macamana sekarang, byk tak yang muncul jadi pembaca post dengan tajuk hangat ni? =P

zaza said...

kecunnannya digunakan di jalan yg salah.. uhuhu.. sayang sekali.

.aira. said...

muke memang lawa !


new entri xD :
the truth bout perempuan named girl

Erin said...

ekekekee..over~~ :p

Qistina Sumaiya...(^_^) said...

nabi bersabda..
"barangsiapa yg mhina org lain atas dosa yang dilakukan,dia takkan mati sblm lakukan dosa tsebut.."
peringatan bersama..
(^_^)

♥ bout a.n.n.e ♥ said...

em , em !
nice topic !
:D

Anonymous said...

tak salah kau cakap... apa yng kau dah beri dia makan. itukan antara dia dgn tuhan..hukuman bukan kat tangan kau. benda dah terjadi baru nak tegur.. bodoh la kau. jangan masuk campur urusan peribadi orang lain..keluarga sendiri tu perbetulkan dulu. untung nasib dia biarlah keluarga dia yang menanggung.kalau tak cukup iman jangan nak mengaibkan org. lu fikirlah sendiri sebelum comment 2.

Anonymous said...

nak mengayat tak dapat kot..kah..kah

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk