Wednesday, February 2, 2011

cabaran : gelak ketawa tanpa senyuman

adakah anda sedar sebenarnya apabila manusia ketawa, secara automatiknya mulut kita akan tersenyum.. memang susah untuk mengawal mulut agar tidak senyum ketika ketawa.. sehinggalah tahun lepas, ada user menggunakan id "cyr1216" menghasilkan video challenge kepada penggemar youtube untuk menghasilkan video ketawa tanpa senyuman.. mula-mula nampak macam bodoh, tapi sebenarnya perkara ini amat melucukan bila anda mencabar rakan-rakan anda ketika lepak makan bersama..


video di bawah ini adalah video cabaran yang dikeluarkan oleh cyr1216.. kalau anda semua rasa video diorang ni 'lame', murahan, ataupun poyo.. anda boleh cuba sendiri untuk merakamkan video anda ketawa tanpa senyuman.. percayalah! ianya adalah perkara yang amat sukar dilakukan..


aku juga ada mencuba untuk ketawa tanpa senyuman tapi tidak berjaya.. pada mulanya aku ada berniat untuk membuat respon video kepada video cyr1216, tetapi dah tak berjaya, nak buat macam mana.. kah kah kah.. anda semua boleh search di youtube "laugh without smile" untuk melihat video-video respon kepada cabaran mereka ini.. tapi aku taknak senaraikan semua.. aku cuma nak sharekan satu video respon yang aku rasa antara video terbaik dan mendapat pujian di youtube..

video : laughing without smile (korea)


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
34 Comments
Comments


34 comments:

wannurfazrini said...

wakaka , funny gilaaa ! susa woo nak wat !

keletahmeera said...

sengal dan amat menghiburkan.cuba gelak tak nampak gigi pulak.

amir aizat said...

mmg kelakar laah!!

_aLiaHwaFa_ said...

bongok giler! hahaha(without smiling)

aKU maNUsiA beRpeRaSaaN said...

bodo seh...mmg tak leh dowh.....
baru mmbayangkan jerk dah gelak...ape kes???
hahahahhaha

sab said...

menkut kan la pulak tgk org gelak x senyum. eeii ;p

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Ha ha...

http://www.youtube.com/watch?v=cXf0yIRcdnI

ieMa ackLes said...

cam bangang jek..
hahha

Nerzhul said...

lol

Cik Miza said...

saye yang penat gelak!

Mr Nohara a.k.a feedyoursoul84 said...

hehe... klaka2.. huhu..blh plak ek cm2..

~~su manje~~~ said...

salam ziarah pagi jumaat nicepost bro...su manje singgah sini bace en3 bro

nuR izyan said...

hahaha...deh,kelakar lah :)

❤NazirahMoktar❤ said...

susah la..kalao gelak mesti nak senyum jugak..kalo tak senyum bukan gelak name nye..hahahah

Dark Half said...

mari sakit jiwa beramai-ramai

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

gila susah. nk nk kalo org mulut besa. hahahaha

mR.sYaH said...

pasni leh aku wat tuk versi malaysia??? heheh..

fiq said...

dia yg wat org gelak tersenyum =D

kak limah... said...

"nk gelak?? x nk senyum??jom layan
HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH...jom download..FOLLOW LA SKALI...You follow me..i follow you back!"

Afzainizam said...

┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Saya menyeru kepada semua sahabat untuk sama-sama kita berdoa bagi keselamatan dan kesejahteraan para pelajar dan rakyat Malaysia di Mesir.Semoga Allah swt melindungi mereka semua dari segala malapetaka dan bahaya
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Mesti penatkan gelak tak berenti ni

Mknace said...

:) :) :)
kikiki
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

f_aRa_aINa989 said...

xde perasaan tgk...haih..

Jelez budak perempuan ni pandai main gitar + nyanyi lagu InsyaAllah(Maher Zain)

Ain Zulaikha said...

cacat.. =.=

Nur Hani said...

hahaha, payah la, buat sakit pipi je tahan gelak.

nora said...

ceh..
tu bukan gelak..
macam kheyau ja!!!
sikit pun xlawak

ayin~weeweet said...

hadoi.bole je kot tp mcm ketawa x redha haha

mummydanny said...

jom sertai GA mummy..ade hadiah menarik menanti pemenang..

cik wanie LovelA said...

folow saya balik taua!http://cikwanielovela.blogspot.com/

Ra-kun said...

terimakasih sudah meninggalkan jejak di laman saya. kalau berkenan, silakan mampir lagi :)

maiMOONyet said...

tgk lelama mcm bkn gelak je xD

::cikjuju::◕‿◕ said...

hahaha..cam terseksa jer owg tgk!hihi

rafiqa said...

hahahahaha :P

Ra-kun tak sendiRIAN said...

selamat siang kawan :)
terimakasih sudah singgah ke blog saya. tapi, kenapa hantuk kepala terus? :D

ohya, saya pun sudah coba tertawa tanpa tersenyum. rasanya memang sukar ya...

iNNrPeAcE said...

susah la nk gelak tanpa kertawa~
huhuhuhuhu~ tpi klakar video tu..

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk