Wednesday, February 2, 2011

cabaran : gelak ketawa tanpa senyuman

cabaran : gelak ketawa tanpa senyuman

adakah anda sedar sebenarnya apabila manusia ketawa, secara automatiknya mulut kita akan tersenyum.. memang susah untuk mengawal mulut agar tidak senyum ketika ketawa.. sehinggalah tahun lepas, ada user menggunakan id "cyr1216" menghasilkan video challenge kepada penggemar youtube untuk menghasilkan video ketawa tanpa senyuman.. mula-mula nampak macam bodoh, tapi sebenarnya perkara ini amat melucukan bila anda mencabar rakan-rakan anda ketika lepak makan bersama..


video di bawah ini adalah video cabaran yang dikeluarkan oleh cyr1216.. kalau anda semua rasa video diorang ni 'lame', murahan, ataupun poyo.. anda boleh cuba sendiri untuk merakamkan video anda ketawa tanpa senyuman.. percayalah! ianya adalah perkara yang amat sukar dilakukan..


aku juga ada mencuba untuk ketawa tanpa senyuman tapi tidak berjaya.. pada mulanya aku ada berniat untuk membuat respon video kepada video cyr1216, tetapi dah tak berjaya, nak buat macam mana.. kah kah kah.. anda semua boleh search di youtube "laugh without smile" untuk melihat video-video respon kepada cabaran mereka ini.. tapi aku taknak senaraikan semua.. aku cuma nak sharekan satu video respon yang aku rasa antara video terbaik dan mendapat pujian di youtube..

video : laughing without smile (korea)
Share This

34 comments:

  1. wakaka , funny gilaaa ! susa woo nak wat !

    ReplyDelete
  2. sengal dan amat menghiburkan.cuba gelak tak nampak gigi pulak.

    ReplyDelete
  3. bongok giler! hahaha(without smiling)

    ReplyDelete
  4. bodo seh...mmg tak leh dowh.....
    baru mmbayangkan jerk dah gelak...ape kes???
    hahahahhaha

    ReplyDelete
  5. menkut kan la pulak tgk org gelak x senyum. eeii ;p

    ReplyDelete
  6. Ha ha...

    http://www.youtube.com/watch?v=cXf0yIRcdnI

    ReplyDelete
  7. salam ziarah pagi jumaat nicepost bro...su manje singgah sini bace en3 bro

    ReplyDelete
  8. susah la..kalao gelak mesti nak senyum jugak..kalo tak senyum bukan gelak name nye..hahahah

    ReplyDelete
  9. gila susah. nk nk kalo org mulut besa. hahahaha

    ReplyDelete
  10. pasni leh aku wat tuk versi malaysia??? heheh..

    ReplyDelete
  11. dia yg wat org gelak tersenyum =D

    ReplyDelete
  12. "nk gelak?? x nk senyum??jom layan
    HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH...jom download..FOLLOW LA SKALI...You follow me..i follow you back!"

    ReplyDelete
  13. ┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
    Wish you healthy always
    ┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
    ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
    Saya menyeru kepada semua sahabat untuk sama-sama kita berdoa bagi keselamatan dan kesejahteraan para pelajar dan rakyat Malaysia di Mesir.Semoga Allah swt melindungi mereka semua dari segala malapetaka dan bahaya
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

    Mesti penatkan gelak tak berenti ni

    ReplyDelete
  14. :) :) :)
    kikiki
    terbaeekkk!!!!

    singgah dari mknace unlimited

    ReplyDelete
  15. hahaha, payah la, buat sakit pipi je tahan gelak.

    ReplyDelete
  16. ceh..
    tu bukan gelak..
    macam kheyau ja!!!
    sikit pun xlawak

    ReplyDelete
  17. hadoi.bole je kot tp mcm ketawa x redha haha

    ReplyDelete
  18. jom sertai GA mummy..ade hadiah menarik menanti pemenang..

    ReplyDelete
  19. folow saya balik taua!http://cikwanielovela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. terimakasih sudah meninggalkan jejak di laman saya. kalau berkenan, silakan mampir lagi :)

    ReplyDelete
  21. selamat siang kawan :)
    terimakasih sudah singgah ke blog saya. tapi, kenapa hantuk kepala terus? :D

    ohya, saya pun sudah coba tertawa tanpa tersenyum. rasanya memang sukar ya...

    ReplyDelete
  22. susah la nk gelak tanpa kertawa~
    huhuhuhuhu~ tpi klakar video tu..

    ReplyDelete

Designed By Blogger Templates