Saturday, May 21, 2011

lukisan ain zulaikha yang hensem

aku sebenarnya tak suka melukis.. tapi bila dah selalu melukis, perkara ni jadi hobi.. dan pada masa yang sama aku tenang dan dapat rilek-kan otak aku.. hobi ni terbawa-bawa dari arwah bapak aku, turun kat abang kakak aku, dan sampailah kat aku.. sama jugak macam bermain gitar, arwah bapak aku dan abang aku juga pandai bermain gitar.. tapi famili aku takda la extreme sangat berkaitan musik dan senilukis ni.. sekadar hobi.. kadang-kadang aku gunakan jugak hobi ni untuk mengambil hati wanita.. kah kah kah.. auww

sepanjang aku hidup, tak pernah ada orang yang lukis muka aku.. kalau nak lukis muka sendiri? err.. aku rasa tak penah menjadi.. sebab perspektif pandangan terhadap diri sendiri ni susah nak hurai.. kan? baru-baru ini aku hepi nak mampus bila ada orang lukis muka aku.. ain zulaikha namanya.. aku hargai sangat-sangat.. sebagai tanda aku hargai anda melukis muka aku, aku lukis balik muka anda pula..

untuk showoff dan nak bajet 'cool' dalam blog, aku siap rakam video ketika aku melukis tu.. sila tengok! ini arahan!! kah kah kah.. penat kot aku buat video + lukisan ni.. auw~

video : speed painting - ain zulaikha


medium : photoshop 7 dan tablet genius i608

** blog ain zulaikha? (klik sini)



SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
74 Comments
Comments


74 comments:

Rozuan Ismail said...

smart kot.kalau wan jangan haraplah.memang tak reti.huhu

dak eina said...

wah ade potret ain la..huhu

senydream said...

cantik sangat..sila lukis pic sy jugak,hehe2!...

Syera Khalid said...

huh, cantik ! sangat seronok bila ada orang lukis pic kita HAHA good job. :)

Ain Zulaikha said...

O M G....... ain rasa.. eksaited dia lain macam .. huhu terima kasih.. rasanya apa ain rasa ni, sama macam tubelawak rasa kot.. thanks.. u r awesome blogger, serba boleh hehhee :)

aaaaarghhh rasa macam nak hantuk dinding..!!!!
thanks again :)

Yuyu Musa said...

woahhh...nk takel ain ke hape nih???cantik gile weh..lukih gambo aku la plop...pelisssssss...kah3

trigyy said...

serious ke weh ko yg lukis nie? terbaik la.. hohohoho. blog otai, mlukis pom otai.. hhehe

crayon said...

uh uh.. syoknya kena puji.. hahaha..

NuR 'aQiLaH said...

gile keledek ah.
naaaaaaaaaaak jugak!

kekeke

indonlineads said...

hehehe, artikelnya boleh juga nih, thanks ya

crayon said...

artikel apa artikel?? tampaq pala satgi baru tau!

penaberkala said...

pergh, terbaik la lukisan ni
berbakat rupanya pemilik tubelawak ni,haha
baru tau
good job bro

Faiz Tapit said...

muka aku bila hang nak lukih??

FizaFizz said...

wahh..cantikya!! u are so creative!
kagum tgk vedio itu..weeeeee~ ^^

Ayeem Jemain said...

memang sah hang nak ngorat dia

Syazwan said...

hehhe..waahhh..lawa lah kau lukis!
hehe

CintaZulaikha said...

cantek giler...pandai rupanya dia melukis..kagum sekejap~~

azi nur said...

fuyoooooooooooooooooooooooooooooo.......bebaloi-baloiii!

deeya said...

aku tak dapat byangkan cemane rupenye klau aku yg lukis muka ko .. kompom berubah bentuk jadi orang utan . hahaha ! ko mang ade bakat !

bantalbucuk said...

wah..bestnye dapat potret muka sendiri..cantikla.. :D

afyah nathirah said...

pergh...smart giler time lukis tu..

d_LA said...

serius cool !! ensem gak lukisan ko lukis tuh..

cik zira said...

da boley bt tempahan da nie...hehe..cantik!!!

emieysandra said...

wah..ain zulaikha..mmg chantekk!

Nadiah said...

hebatt !

eyqa amin said...

feeuuwwwwwwwwwwwwwwww
semat oo0000

Mukminah Wahab said...

Berbakat jadik kartunis

ABU said...

sssantek lukisang hang..umur 20 jadi 30 hahaha
terbaik.:D

De Mois said...

wahh..smart lukisan sekaligus mendedahkan identiti ain yang sebenar. Kah3..thanks tubelawak


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

Miraluna Zaini said...

, woah! untunglah kak ain :D cantik lah lukisan neh .

Izat Tarmizi said...

hahah..mentang2 aku tak terer melukis,demmit

bunal said...

nice gan

~ShErA~ said...

wahhh...selaku budak AD..aku sangat kagum sbb aku tak reti pun melukih2 ni..hehe

weed something out said...

amboi amboi.. hehe

*cimOt* said...

pehhhhhhhhhhhhhhh..
ang ngorat ain lagu ni noooo..

kyra said...

cantek3,,,,,sy tgn kayu,,hakhak,,,*_*

Alia Syaza :) said...

wow, berbakat sihhh!

Mr Lonely said...

visited here with a smile... enjoy your day ~~~ =D

Jangan Kalot said...

Blogwalking. Visit my blog okay! you all! :D

RENA ROZAINI said...

SO SWEETT...

missamy said...

cantik . ad bkt ny :)

c.tie said...

cumil ngt..

MIMIE AIZA said...

weeewittt.. heeee :)

Crew Fathi said...

Ouchh! Boleh Tahan tu gamba.. =)
Gambar lukisan utk ku x ada juga ke? haha.. =p


Ni Ha.. Ada Contest Untuk Tubelawak!
Yang Lain Juga Boleh join.. =)
Contest Geger T-shirt Blogger!
==> http://bloggercrew.in-malaysia.org/2011/05/contest-untuk-para-blogger.html

alexa yussida said...

perghhh...macho giler...ade bakat :)

combi said...

kalo dah memang tangan seni..huhu..tgn combi kaku hehe

Cik Sue said...

chantekkkkkkkk.... =D

[sutera kasih] said...

wahhh encik tubelawak ada bakat terpendam!!hehe

Husna Lana said...

woahh kagum gilo !

Fadzmie Mohamad said...

Terbaik bro. Gua sekarang ni, guna tablet pun masih terkial-kial. Adeh.

Entry Terbaru : ANTARA KAWAN, BOLA, DAN TIPS

Imam Muda said...

insyaallah..

enyheartsdiamond said...

ehem! hensemnya muka tubelawak kat blog ain :D

Cik Ina Do do Cheng said...

suami cik ina pun pandai melukis. cantik lukisan tu.

budak_baik said...

bab2 hand-drawing ni memang siyes aku tak reti.. tp, ade hati aku amik architecture.. haha.. nway, skang tgh blajar kot.. nnti tak la kayu je lukisan aku..

Mimie said...

smart gila gmbar tue. boleh lukis tuk saya??

SheyPull said...

serius ensem giler seh...:)

JOM singgah blog saya nak... Thesis sudah siap...hehehe

Cikseri (^_^) said...

saya pun nak jugak..plzz...hehehe

mushroom said...

peh.. main balas2 drawing pulokkk huhuk

usa online casinos said...

You have a very nice blog. My firends referred it to me. Looks like everyone knows about it, just me, until now. going to read your other posts... Keep sharing. Take care.

emy nadhirah said...

follow back me !

junwei said...

@Tubelawak hi :)

cik iera! said...

cantik :)

rafiqa said...

cantek nyaaaaaaaa! xde bakat melukis, lukis org lidi je lah T.T

miss.Addin said...

kira okay la tu ! haha :)

Addin memang takda bakat lgsg . kalau suruh lukis pokok kelapa okay la kot :p

tp ain zulaikha mmg pandai lukis ! admire kot :) hee

k e y r i said...

semat doh! cayalah! :D

msredcheesecake said...

salam,
lukisan cantik untuk insan hebat....sweet nye....

msred sgt suka pada pemain gitar kapok...hheee

Izz said...

cantik kottt. ^^ bakat turun-temurun ye.. hehe

Eyka said...

bile nak buau utk eyka plak? hehee:)

Kian Fai said...

Hensem? LOL!

AzwanRamli said...

hahahaha.... igt lukis guna water colour...

gheen giena said...

cantek la
:) ,, pandai melukis .. thats a amazing talent !

Pojiekyra said...

good talent :)..love it..

DidiEnviroEngin said...

sumpah terkejut aku bce Tajuk entry ni. haha
nama aku Ain Dzulaikha jugakkkk!!

bybhmnani said...

Ini gorg!

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk