Friday, January 28, 2011

isteri takut nak main malam pertama?

isteri takut nak main di malam pertama? ini adalah isu yang sensitif.. boleh membuat pasangan suami isteri cerai berai.. aku tak kawin lagi, jadi aku tak nak cakap lebih-lebih nanti orang akan kata "hang tak kawin lagi, cakap pandai boleh la".. kah kah kah.. tujuan aku post entry ni sebenarnya cuma nak share video lawak berkaitan isteri takut nak main malam pertama.. ada banyak faktor mempengaruhi perempuan untuk takut diterokai pada malam pertama..


1) si isteri teringat saat bersama kekasih lama
2) si suami terlalu rushing dan aggresif
3) si isteri takut suami mengetahui dirinya tidak dara lagi
4) si suami ada 'tongkoi kayu' lalu membuatkan isteri mimpi ngeri
5) si isteri sering mendengar cerita rakan-rakan
6) kena kawin paksa tanpa kerelaan
7) si suami tak gosok gigi dan ketiak hangit
8) si isteri banyak taik gigi dan ada banyak panau di kaki

senarai di atas adalah antara faktor perempuan takut nak main malam pertama..  mungkin disebabkan hal ini juga, maka berlakulah kawin tak sampai seminggu lepas tu boleh cerai berai.. kah kah kah.. tu lah.. masa muda-muda, tahu nak seronok ja.. lepas tu takut nak berterus terang sebelum kawin.. timbullah masalah rumahtangga.. jujurlah pada pasangan anda ya! semoga aku tak jadi macam tu di masa akan datang.. amin..

video : isteri takut nak main malam pertama


SUKA DENGAN ENTRY INI?

suka dengan entry ini? dengan menekan butang like, anda berjaya mengurangkan satu urat kedut di wajah anda..
   
terima kasih kerana mengurangkan kedut di wajah sendiri :) semoga anda berada dalam keadaan babyface sentiasa
36 Comments
Comments


36 comments:

Anonymous said...

wow,very sensitif la

afrohead said...

mungkin juga tongkoi kayu tersebut memberikan sang isteri mimpi manis. haha

Nerzhul said...

haha...jangan la dengor cakap orang...dan jangan dekati zina

nerves said...

tongkoi kayu?....hahaharrr...

Patu said...

tongkoi kayu tu hapa?

Mr Nohara a.k.a feedyoursoul84 said...

hehe... agk truk nih... taik gigi... wooo... xmo2...

Dark Half said...

kahkahkah...kalau yg tak halal, tak takot lak ngan 'tongkoi kayu'

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Isteri dia lesbian kot...

Eyn said...

hahaha..itu aje mmpu ckp!

mendatak hijau said...

tongkoi kayu tu pemenda???

AiDa AzRyN said...

ceh! =.='

@xiM said...

wow!!likes!!!

ina said...

honesty is the important thing in our daily life! hik3

fyoneex said...

aminn.. bila hang nk kawen eh?

Arabella said...

haha alasan 7 & 8 tak ley blah je :P

NynaMysarah said...

KAHKAHKAH

CouLeur de Chiqu3 said...

ahahha...
no 1,no komen, tnya empunya si isteri sdri la...
no 2 tu.. si suami terlalu rushing dan aggresif-mebi la kot..sbb bru halal kan..muahhaha

no 4- rasanya yg ni terbaik kot...bukn lgi mmpi ngeri..muahhaha

no 5) si isteri sering mendengar cerita rakan-rakan-eleh laki pon apa kurangnya..dgr cite dr org lain gak..plus vdeo2,3gp la.. :p

no 6-kena kawin paksa tanpa kerelaan..xbest klo xde feelin...hohoo

no 7- si suami tak gosok gigi dan ketiak hangit-haa..mmg la..igt laki je nk pompuan best2,solid molid,bagai..pompuan juga deserved la laki yg bersih,harum2,kemas..igt pompuan xde taste pasl laki ke....

kene win2 situation lah...

actually...mana2 pon..berbincang sesama pasgn(yg dah kawen je yer) tu penting..dalm apa2 hal perlu tolerate

Anonymous said...

awat hang rajin mohong sgt...:)

LubLy said...

haha.aduh.good info!

+miss humairah+ said...

oo00~

che armster said...

aiyo.. apsal video ko ni cerita dalam bilik kelamin?

1st time aku tengok rupa anak ibrahim pendek btw.

KISAH CINTA NASI LEMAK said...

selain dari tu, isteri mungkin takut suaminya mempunyai kebun lalang di sekitar tongkol kayu suaminya itu...

Myaby said...

gua x kawin lg. gua no komen. haha

marina anakcikbob said...

9) c isteri lesbo maka xde selera tgk lakinya?
wahahahaha..

reen said...

wakakaa... terbaik :)

ieMa ackLes said...

muka laki 2 xleh bla..
tkt ke muka laki 2 kot...

Pakwe said...

eeeeee pengoto gile...alasan ko ni..

harharhar

N@d0x $i k0d0x said...

eeerrkkk..?? aku tak terfikir la plak bende mcmni...hahaha maybe lame lagi nak lalui...btw, tongkoi kayu tu ape..?

Farra Zulkarnain said...

tajukk yang mengerikan =,=

Chika said...

ish ish ish... ada jugak yang merah muka baca ni... hehehe

maya said...

lesbian pun tip top jugak layan laki...rasanya bukan sebab tu...taik gigi...huh tu yg tak leh blah...yang penting jaga kebersihanlah...

farah A said...

hahaha lawak laa . entry tak lawak , yg lawaknyaa tukang komen sume . adoii , Hahaha

Limau said...

yang sudah tidak berdara itu sudah pasti meretakkan rumah tangga,kerana dara adalah harga mati sebuah perkahwinan,jika dah tiada dara sewajarnya jujur sebelum berkahwin..nanti dah kahwin baru timbul macam2 masalah,,haish

Pisyek said...

kah kah kah... ade jugak yang kira panau eh? :P

Zai Hamzah said...

erkk..xnk cite panjang..hor2...pengajaran untuk yg belom kawen..krooook..kroookkkk~

TanyaLelaki said...

haha.. bangang gila.. aku tgk orang type keyword ni "tips dekati isteri malam pertama" masuk kt blog aku.. terperasan blog ni ada kt 1st page google.. aku dah agak, mesti cite mengarut tak ingat.. mmg lawak... koh koh koh

Post a Comment

Kedah Blogger Community Entertainment Humor Blogs
tubelawak.blogspot - hiburan seisi keluarga video,gambar,cerita,youtube,tube,lawak,kelakar,lucu,jenaka,gelak,video lawak,video kelakar,video lucu,video jenaka,lucah,seksi,rempit,awek,gambar lawak,gambar lucah,gambar seksi,gambar,lucah,myspace,seksi,facebook,lucah,awek,rempit,video,awek,lucah,melayu,3gp,seksi,artis,aku,lisa surihani,fasha sandha,gay,melayu,tips,trick,tutorial,blog,malaysia

rakan-rakan busuk